Megbasztam egy régi ismerősömet


- Veszting! – szólt az unott hangú felszólítás. Megragadtam a kézifék fogantyúját, felhúztam a nyaka körül a gyűrűt, és hátralöktem a kart; a teherautó nagyot szusszant.
- Na ez ma nem volt olyan katasztrofális. Holnap találkozunk, viszlát! – és az oktató le is mászott a fülkéből, hogy rágyújthasson, nem hagyva időd bármiféle válaszra. Eltapostam a motort, megragadtam az ülés mögött heverő táskámat, vállamra vettem, és én is lemásztam.

Átlagos hétköznapi nyüzsgés volt a tanpályán. Jobbra motorosok gyakoroltak bóják közt, balra kocsik fékpróbáztak. Többször is meg kellett állnom, mire eljutottam a vezetőtér kerítéséig. Kegyetlenül tűzött a nap, a napszemüvegem pedig a táskám mélyén volt, így leültem az egyik padra, hogy előkotorjam. Amint keresgéltem, felnéztem egy pillanatra, és megakadt egy lányon a szemem. Ez Kitti! – mondtam félhangosan magamnak. Azonnal felismertem a váll alá érő barna hajáról, mozdulatairól, de főleg az öltözetéről. Őrjítő alakja volt, és ezt úgy látszik, tudta is. Imádta hülyíteni a pasikat, és erre pont most volt itt az alkalom. A hőmérőn lassan nem fért el a hőmérséklet, alig lehetett megmaradni városszerte. Stílszerűen szürke trikó volt rajta, a dekoltázsnál természetesen kilátszottak a rózsaszín melltartó kosarai, ehhez pedig fehér libbenős szoknya társult alul, amely a felső részén így is ráfeszült kerek popsijára, és összességében alig ért fenékvonal alá. Az aznap néha feltámadó szellővel ez tökéletes kombinációt alkotott.

Miután eleget élvezkedtem a látványon, kíváncsi lettem, mit is keres itt, de hamar összeállt a kép. Egy oktatóautó mellett állt két férfi társaságában, az egyik ingben, farmerban, a másik öltönyben, nyakkendőben volt. Nem számított nagy titoknak, hogy épp vizsgára készül: az inges az oktató, az öltönyös a vizsgabiztos. Tudtam, hogy most csinálja a jogsiját, és azt is mondta korábban, hogy erre a pályára jár, mégsem számítottam rá, hogy látom.

Viszonylag gyakran chateltünk, mert tíz mondat után valahogy garantáltan a szexnél lyukadtunk ki. De néha átlag dolgokról is beszéltünk, így került szóba a tanulóvezetés, és amennyire emlékeztem, jól is ment neki. Ettől függetlenül úgy láttam, a vizsgán biztosra ment. Nyilván az a rész következett, amikor meg kellett néznie az autó gumijait. Nem is habozott, jól lehajolt a kerékhez, mindeközben tökéletes pucsítást mutatott be a vizsgabiztosnak, aki ennek láttán zavarodottan köhintett, de szemmel láthatóan nem tudott elszakadni a látványtól. A szoknyája ebben az új pózban már nem igazán takart sokat, így felfedve a bugyiját – ami ki tudja, egyáltalán volt-e rajta. Önkéntelenül elmosolyodtam. Ez a csaj az ujja köré teker bárkit, csak, hogy megkapja, amit akar, még akkor is, ha e nélkül is elérné.

Ugyanezt a mutatványt még egyszer eljátszotta a szintellenőrző pálca leejtésével, de most az oktató élvezhette a műsort. Amikor már mindkét férfit a hatalma alá vonta, beszálltak a kocsiba, amely elindult a pálya felé. A vizsga hamar megvolt, természetesen a legkönnyebb feladatokból állt. Gondoltam, ha már így megláttam, megvárom, úgysem siettem sehová, és egyébként is tudni akartam, van-e rajta bugyi.

A vizsgáztatók legnagyobb bánatára vége lett a vizsgának, Kitti kiszállt, és felém tartott. Amikor meglátott, szélesen elmosolyodott, megszaporázta a lépteit, és majdnem a nyakamba ugrott. Ezt is imádtam benne, a kislányos viselkedését. Annak ellenére tette mindezt, hogy nagyon jól tudta, 165 centi tömény szexualitás, valóságos szexszimbólum a környezetében. De ami mindig lenyűgözött, az az égszínkék szeme, az ártatlan tekintete volt. Már pusztán ezzel levett volna a lábamról, de ehhez még egy bombajó test is társult. Formás cici, formás popsi, pont, ahogy jó.

- Sziiijaaaaa – mondta még mindig széles mosollyal, kibontakozva az ölelésből, de közel maradva hozzám. Gondoltam, ha már átfogom a derekát, el is kezdhetném a kutatómunkát. Jobb kezem kicsit lecsúsztattam a popsija tetejéig, hüvelykujjammal pedig észrevétlenül megpróbáltam kitapintani, van-e tanga a vékony szoknya alatt, de semmit nem éreztem.
- Láttam a vizsgád, ügyes voltál, büszke vagyok rád – nyomtam egy puszit az arcára, „véletlenül” elég közel a szájához.
- Juj tényleg? De édi vagy, köszönöm – mondta lesütött szemmel, és megesküdtem volna, hogy elpirult.

Eszméletlen ez a csaj, gondoltam magamban. Nem tudtam eldönteni, hogy a kislányos viselkedés valóban álca-e. Elindultunk a tanpálya kijárata felé, közben kezem végig a dereka körül tartottam, félig formás kis fenekén.
- Amióta nem járok már a gimibe, keveset látlak – mondtam őszinte bánattal – Mi van veled? Pasik?
- Á semmi különös… Barátom lelépett egy másik csajjal… Biztos nem voltam elég jó neki – fonta össze Kitti a karját, így kezével összenyomva a mellét. Látta, hogy nézem, és elmosolyodott.
-Nem normális, mi? Ilyenről lemondani… - fűzte hozzá huncutul.
- Az… seggfej – nevettem el magam. Velem nevetett.
Kiértünk a kapun, már a járdán sétáltunk a buszmegálló felé. Hirtelen pajkos szellő söpört végig, belekapott Kitti szoknyájába is, és a kezemre lapolta.
- Hú, nem akarjuk, hogy mindenki a popsidat nézze – szóltam kaján vigyorral, és visszasimítottam az amúgy sem sokat takaró ruhadarabot a kerek fenékre, és a biztonság kedvéért játékosan meg is csapkodtam.
- Te úgy törődsz velem – kuncogott, és puszit nyomott az arcomra. – Vagy csak kellek neked? – fordult elém a járdán.
Provokatívan a szemembe nézett, én meg egyenesen vissza. Elmerültem tengerszemeiben, nem tudtam betelni. Egy lépést közelebb lépett.
- Kellek neked, de nem mersz kikezdeni velem – folytatta kislányos stílusában.
Ez már egyértelműen froclizás volt. Nagyon jól tudta, hogy ki merek kezdeni vele. De gondoltam, belemegyek a játékba, hisz régóta játszadoztam az ötlettel.
- Nyuszi va… - mondta volna, de nem tudta befejezni. Erőteljesen megmarkoltam a fenekét, és magamhoz húztam. Meglepődött, kicsit nyitva maradt a szája, felhívás volt keringőre: finoman megcsókoltam az édes ajkakat. Ő sem vesztegette az időt, közben a sliccem felé vette az irányt, és kitapintotta a lényeget.
- Te nagyon huncut vagy, tudod? – nézett utána a szemembe mosolyogva.
-Nem én vagyok az, akin nincs bugyi – tettem egy újabb kísérletet a nagy rejtély kiderítésére.
- Honnan veszed, hogy nincs? – kérdezte tettetett felháborodással.
- Nem tudom, én csak azt láttam, hogy amikor megnézted a futófelületet, az urak nagyon örültek.
- Hopszika – kuncogott.
Még mindig nem tudtam az igazságot, de a végére akartam járni.
- Figyelj, ráérsz most? – kérdeztem, miközben már beindult a fantáziám.
- Aha, csak ez a progi volt mára – harapta meg kajlán alsó ajkát. – Átjössz? Megmutathatom, hogy igenis sok bugyim van!
-Nos, egy ilyen ajánlatnak nem hiszem, hogy volt, aki már ellen tudott állni – mosolyodtam el szám sarkából.

Fél óra múlva már a zárakat nyitotta a lakóparki lakás ajtaján.
- Nincs itthon senki – mondta, ahogy beléptünk.
Modern, világos berendezésű lakás volt (amerikai konyhával), ez remekül elterelte a figyelmet kis méretéről.
- Hogyhogy?
- Mindenki dolgozik – dobta le papucsát – De gondolom nem baj – nézett rám boci szemmel.
Megindult felém mezítláb, csípőjén engedelmesen ringott a fehér szoknya. Néztem, hátha átlátszik a vékony anyagon valamiféle fehérnemű, de semmit nem láttam.
- Nem, semmiképp nem nyomaszt a helyzet.
Megállt előttem.
- Meg akarsz kúrni, mi? – kérdezte ugyanolyan kislányosan, mintha csak nyalókát kért volna a boltban. A kérdéstől önkéntelenül elkerekedett a szemem.
-Nem… Nem csak akarlak, foglak is – jelentettem ki ugyanolyan tárgyilagosan, gondolkodás nélkül – Először jól megmarkolom a popsikádat, és smárolunk egy sort, aztán lassan becsúsztatom a kezem a szoknyád alá, és végre megtudom, hogy van-e rajtad tanga. Odacipellek a konyhapulthoz, előredöntelek, és elfenekellek, mert miért ne. Egy egész picit kinyallak, csak, hogy utána jobban csússzon a mestergerenda. Első körben ez megfelel?
- És szerinted hagyni fogom? – kérdezte szélesen mosolyogva.
- Szerintem az is komoly erőfeszítés számodra jelenleg, hogy visszatartsad a kezecskédet a puncidból.

Nem hagytam, hogy tovább játszadozzon. Odaléptem hozzá, két kezemmel magamhoz húztam, és vadul nyalakodni kezdtünk, szabályosan felfaltuk egymást. Feltűrtem a szoknyáját és egyik kezem becsúsztattam a formás félgömbök közé. Egész vékony kis textil állta utamat. Volt hát rajta bugyi! Meg kellett vizsgálnom jobban.
-Na gyere! – fogtam kézen, és vezettem oda a konyhapulthoz. Rákönyökölt, szépen kinyomta a popsiját, ahogy kell, én meg letérdeltem mögé. A „falatnyi fehérnemű” kifejezést erre a darabra találták ki. Egy apró háromszögből eredő vékonyka zsinór volt, és később is éppen csak annyira szélesedett ki, hogy a duzzadó nagyajkakat valamennyire takarja, de azok kétoldalt így is kilátszottak. Végigsimítottam a hibátlan fenéken, majd jól megcsapkodtam. Kitti aprókat sikongott, de hát mégiscsak jobban mutat kicsit pirosan. Már kezemmel elindultam a bugyi pántja felé, aztán eszembe jutott, hogy valamit már nagyon régóta ki akartam próbálni. Hirtelen belenyaltam a húsos punciba, betoltam a nyelvem a fehér tanga alá, és a fogam közé véve lehúztam Kitti popsijáról. A lány felsóhajtott, és kicsit megremegett.

- Na most ki a nyuszi? – húztam szét a fenekét.
Lassan, komótosan kezdtem nyalni a nedvtől csillogó kelyhet, minden nyelvcsapással mélyebbre jutva; szabályosan meg akartam dugni a nyelvemmel. Egyre hangosabban sóhajtozott, nyögött a gyönyörtől. Nem tudtam betelni az édes nektárral, szárazra akartam nyalni a húsos kis puncit. Kitti előreborult a pultra, és már sikítozott, fenekét egyre lüktetve nyomta az arcomba, én pedig csak nyaltam. Nem bírta tovább, egész testében összerándult, és egy egész adag nedvvel spiccelt le. Nem hittem el, hogy lehet ez a lány ilyen édes – szó szerint. Felálltam, megfordítottam, és megcsókoltam hosszan.
- Juj, ez fincsi – nyalogatta le a szájáról saját nedveit utána. – Kérek még! – követelte.
- Kis mohó – nevettem. Visszatérdeltem, és nagyot nyaltam a vastag nagyajkak közé. Kitti felsikkantott. Felálltam, és megcsókoltam megint. De ezúttal inkább csak szájrapuszi volt. Ettől függetlenül elégedetten nyalta meg az ajkát.
- Nézzenek oda, Jermaine Stewartnak igaza volt. „We don’t have to take our clothes off” – idéztem leghíresebb dala címét, látva, hogy még egyikünk sem vetkőzött le – egy bugyi meg ide vagy oda – tettem hozzá.
- És nem is vagy kíváncsi, mi van a ruha alatt? – froclizott pajkosan.
- Annyit azért nem takar – vágtam vissza – Na de senki sem szereti a félmunkát.

Jó kislány módjára feje fölé nyújtotta két kezét, én meg lehúztam a szürke trikót. Formás mellét már csak a sima rózsaszín pamut melltartó takarta. Összehúztam a két kosarat, és kikapcsoltam. Tehetetlenül hullott a földre. Hamvas mellei nem okoztak csalódást, 75 centis mellbőséget saccoltam. Az egyiket a tenyerembe vettem, röviden eljátszadoztam vele, jól kitöltötte.
- Nagyon szép vagy – nyomtam egy puszit a szájára.
Már csak a szoknya volt hátra. Letérdeltem elé, megfogtam a rövid kis ruhadarab alját, és lassan lehúztam. Csodálattal néztem, ahogy a feszes anyag követi a szép csípő, majd a lábak vonalát. A textil végül a földre hullt, és Kitti kilépett belőle.
- Na te milyen gyorsan tudsz levetkőztetni? – tettem fel a provokatív kérdést.

Választ nem is adva rögtön az övemnek esett, szédületes gyorsasággal csatolta ki, húzta le a sliccem, és hámozott ki a nadrágomból. Az ingemet is szinte letépte rólam. A pólóm lehúzása előtt gyors csókot váltottunk, épp csak akkorát, hogy érezzem a nyelvén a saját puncija ízét. Letérdelt, és kíváncsian húzta le az alsógatyám. Amikor már az sem volt rajtam, a korábbiak hatására már igencsak ágaskodó szerszámom nézett vele szembe. Megfogta, és megnyalta a hegyét. Utána úgy kóstolgatta a makkom, mintha egy fagyi csúcsa lenne. Majd hirtelen tövig a szájába vette a farkam, aztán kihúzta, és egyszerre kezdte el vadul szopni és verni. A lélegzetem is elakadt, csak álltam becsukott szemmel, hátraszegett fejjel. Eszméletlen gyorsasággal dolgozott, mint egy megszállott, mintha az egyetlen céljává vált volna az életben, hogy végre a szájába élvezzek. Nem akartam megfosztani ettől az örömtől, nem, mintha egyébként képes lettem volna rá ilyen kényeztetés mellett. Egyre közeledtem a csúcs felé, de egy kicsit még visszatartottam, csak, hogy utána nagyobb erővel robbanhassak ki. Végül nem bírtam tovább. Hatalmas adagot lőttem a szájába, aztán még egyet, és még egyet. De ő csak nyelte mohón, mintha hideg víz lett volna ebben a nagy melegben. Amikor már nem volt mit kiszívni, hangos cuppanással kihúzta a farkam a szájából, ettől egy kis anyag kifröccsent a mellére.
- Ez is fincsi – csillogott a szeme. – Olyan férfias.
- Szerinted a puncidnak ízlene?
- Nem tudom, próbáljuk ki! – kuncogott.

Felhúztam, és magamhoz öleltem. Félkemény szerszámom a vénuszdombjának nyomódott, melle pedig a mellkasomnak. Gyönyörű égszínkék szemével hálásan nézett a szemembe. Lassan, lustán csókolóztunk, közben a kerek popsiját simogattam. Egyszerűen nem bírtam betelni vele.
- Gyere! – mondta hirtelen, kézen ragadott, és bevonszolt a szobájába.
Élénk színek díszítették a szobát, a falak maguk ugyanezen színek tompább változatai voltak. Lelökött az ágyra, és azonnal rám mászott szemből. Terpeszben leült, puncija centikre volt a farkamtól.
- Meglovagolhatlak? – kérdezte, mintha nemet tudnék egyáltalán mondani.
- Kérlek rá – mondtam hasonló udvariassággal.
Hanyatt lökött, és fölém mászott, mint egy vadmacska. Megint vad nyalakodásba kezdtünk, közben farkamat a kelyhéhez illesztettem, és makkomat elhúztam nagyajkai közt párszor. Éreztem, hogy felsóhajt. Eltávolodott, és gonoszan mosolyogva mondta:
- Na nézzük, meddig bírod.

A rudam fölé helyezkedett, és lassan elkezdett a belecsúszni, centiről centire, közben végig a szemembe nézett, és én az övébe. Ahogy csúszott lejjebb, egyre nagyobbra nyílt a szája. Hihetetlenül szűk volt, azzal együtt, hogy éreztem, ahogy a hüvely fokozatosan ad helyet a nem kis méretű szerszámnak. Amikor már tövig rajtam volt, csak ült egy darabig, és hagyta, hogy puncija megbarátkozzon velem. Majd hirtelen összeszorította az izmait.
- Óóóó… vatosan! Legalább esélyt adj – mondtam, minden erőmmel azon, hogy ne spricceljem tele ezt a kis cowgirlt. Ő csak nevetett.
Lassan elkezdett fel-le járni a farkamon, minden alkalommal kicsit kijjebb engedve magából. Gyönyörű volt figyelni, ahogy behunyt szemmel átadja magát az élvezetnek, ahogy formás mellei ugrálnak, kerek popsija remeg. Egyre hevesebben lovagolt, a végén már annyira kiengedte magából, hogy épp csak a makkom hegye maradt benn, majd teljesen visszaült tövig. A puncija már hullámzott a farkam körül, őrjítően szűk volt. Nem bírtam tovább. Megragadtam a csípőjét, tövig magamra húztam, és tejes erőmből kirobbantam. Öt-hat hatalmas adagot belelőttem a szűk kis kehelybe. Kitti nagyokat sikítozott, és ő is elélvezett, hüvelye ütemesen rándult össze körülöttem, kisajtolva az utolsó cseppet is belőlem. Fáradtan borult rám, és hálásan megcsókolt. Lecsúszott a farkamról, de egyik combját még a lábamon hagyta, és a mellkasomra hajtotta a fejét. A derekára tettem a kezem.
- Jaj, te lány… Unalmas lenne az életem nélküled… Szeretlek – mondtam.
De már nem hallotta. Békésen szuszogott a mellkasomon.


Szextörténet ajánló:


Bódult pillanatok


Házibulit tartottunk, ez a 20-as éveim elején nem volt túl ritka nálunk, mivel saját lakásban laktunk, gyakran voltak nálunk a barátaink. Történt az egyik ilyen buli alkalmával, hogy a párom nagyon csúnyán berúgott, beszélt össze-vissza, gyakorlatilag állni nem tudott, ezért úgy döntöttem, hogy lefektetem aludni a hálóban. Amikor elkezdtem átvinni, akkor teljesen elhagyta magát, alig bírtam vonszo....

Pettingelés barátságból


Már hónapok óta ismerjük egymást. Nagyon édes fiú, jó barátok vagyunk. Ugyan voltak súrlódások, de melyik barátságban nincsenek. Szóval teljesen megbízom benne, valahogy így érzem ö az egyetlen, akinek mindent elmondhatok képfélelem nélkül. Megbeszéltük a találkozót, amire egy hétfői napon került sor. Soha nem felejtem el, életem egyik legszebb napja volt. Nem is láttam, hogy közeledik, a telefono....

Türkíz Tenger


Amit most elmesélek nektek körülbelül hét éve történt velem. Suliba indultam, mikor az utcán találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Azelőtt még soha sem láttam, de ahogy elment mellettem rögtön úgy éreztem, hogy mi még egyszer találkozni fogunk. Ez a tekintet! Sokáig kísértett az a türkiz szempár. Szinte megfagytam ettől a tekintettől. Az ajka babarózsaszín, teste izmos és egyenletesen barnult, a ....

Kurvák a fotózáson


A fotós elmerengve ült számítógépe előtt. Lassan kattintgatott, lapozgatta a képeit. Egyik keze hüvelyk és mutatóujjával körbesimította vékony körszakállát, majd gondterhelten felsóhajtott és beletúrt rövid, őszülő hajába. Már évtizedek óta űzte ezt a mesterséget, de már az idejét sem tudta, mikor volt ilyen nehéz dolga utoljára.
A számítógép képernyőjén minden egyes kattintásra egy újabb c....

Kersztanyám ráült a számra


Még alig múltam 16 éves az egyik alkalommal a keresztanyám édesanyja elhívott magához,hogy megtanít kártyát vetni.Persze a kártyavetésből semmi nem lett, mert hamarább mentem és amikor beléptem a szobába ott állt egy szál vékony hálóingben ami alatt nem volt semmi és teljesen átlátszó volt. Én elcsodálkoztam ezen,mert még sose láttam élő meztelen testet,mert képen sokszor láttam,de ez más volt. am....

A sors keze


Hajnali 3 óra..
Sötét van, hideg..
A Fákat fújja a szél.
A megbeszélt helyen várom azt a nőt, akit csodálok..
Fél órája várok rá..
Nem sokkal később egy fekete kabátos, alacsony, hosszú hajú női alakot pillantok meg a távolban.
-Ő az, gondoltam magamban.
Nagy zöld szemeit rám meresztve a kezét nyújta:
-Niki.
-Roland - feleltem.
....
Szextörténet címkék

vakacio | Öref | dan dog | a főnök | anya pinájába |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.