Első látásra szerelemVolt egyszer egy lány, Krisztina portásként dolgozott, méghozzá egy leánykollégiumban. 20 éves nagyon szép nő volt (vállig érő barna hajjal, barna szemmel, 174 cm magas és 60 kg-os kisportolt alkattal , 90-es mellekkel és csupasz puncival rendeklkezett) sok kudarcba fulladt kapcsolattal a háta mögött. Volt a kollégiumban egy különös szépség, sokszor elment mellette és rámosolygott, de a szemét valahogy mindig is magához vonzotta. Amikor Ő elment mellette, soha nem tudott a dolgára figyelni. A lányt Timinek hívták (kb 17 éves, vörös göndör haja a válláig ért, barna igéző szemekkel, 166cm magas és 55kg, 85-ös mellekkel) mindig jó alaposan megnézte, nem értette miért, mert a lányok eddig soha nem érdekelték ilyen szempontból, hanem csak annyi hogy mit lehet kritizálni rajta.

Majd egyik este megjelent nála egy combközépig érő hálóingben.Oda állt elé a kezetnyújtva köszönt majd bemutatkozott..
- Szia, az én nevem Timi. Remélem, nem zavarlak.
Hírtelen még Krissz lélegzete is elállt, nem tudott megszólalni, majd nagy nehezen ezt mondta:
- Szia az én nevem Krisztina. Nem, dehogy is, sőt örülök neked, mert már nagyon unatkoztam. - Mondta egy mosoly közepedte. Majd folytatta:
- Épp kávét készültem feltenni, kérsz Te is??
- Oh nem, dehogy is így sem tudtam aludni, folyton csak te jártál a gondlataimban, egész este csak rád tudtam gondolni - mondta.
- Tessék?? Ezt hogy érted??
- Jól halottad.

Lassan Timi elindult Krissz felé, aki meg hátrálni kezdett, de mikor a fal nem engedte tovább, Timi odaért, gyengéden egyik karját a derekára, a másikat a nyaka alá csúsztatta, és gyengéden cirógatta.

Miközben ,"éhes" ajkai vadul Krissz ajkaihoz tapadtak, és egy szenvedélyes csókban forrtak össze, közben a teste minden porcikáját kezdte el simogatni. Krissz meg csak állt, lassan és bátortalanul Ő is elkezdte simogatni, majd ajkaik elengedték egymást. Mindketten ürességet éreztek. Timi lassan a nyakát kezdte el csókolgatni, míg egyik kezével a hasát simogatta Krissznek, a másikkal meg elkezdte kihámozni a ruháiból, végül már csak fehérnemű volt rajta, míg Timin a hálóingje.

Ekkor ajkaik egy újabb csókot leheltek egymás szájára, de ezúttal sokkal vadabbul, szenvedélyesebben a nyelveiket is egymás szájába dugták, és szinte falták egymást. Miközben Krissztina lassan haladta kezeivel, egyre feljebb a hálóingje alatt végig simítva az egész testét, lábait, a hasát, majd a csodálatos mellek halma közé vette az irányt.

Ekkor Timi elszakadt tőle kézen fogva az asztalhoz húzta, és felültette, majd lehúzta róla bugyiját, és egy titokzatos mozdulattal kikapcsolta a melltartóját. Újból a nyakát kezdte el csókolgatni, nyalogatni. Közben Krissz egy mozdulattal lerántotta a hálóingjét, jó szorosan magához vonta, és bekapta a mellbimbóját . A nyelvével lehelet finoman ért hozzá alig érezhetően. Ettől Timin enyhe libabőr jelent meg, élvezte ahogyan mellbimbóját ízlelgeti, majd egyre hevesebben szopta nyalta.

Ekkor Timi felhúzta és újból szájon csókolta, majd Ő kezdte el izgatnia mellbimbóit. Beszívta az ajkai közé, majd nyaldosni szopogatni kezdte, néha-néha finoman ráharapott. Ekkor Krissz felsikkantott és élvezettel adta át magát ennek az ismert mégis új érzésnek. Timi jó szorosan hozzá bújt, Krissz kisajkai Timi szemérem dombjához dörzsölődtek, egyre hangosabb
nyögdécselésekkel adták egymás tudatára hogy mennyire élvezik.

Ekkor Timi elért a puncijához, de ahelyett hogy belenyalt volna, tovább haladt. A combja belső felét kezdte elpuszilgatni csókolgatni, majd a vállára vette a lábát és jó mélyen belenyalt a puncijába, közben a kezével a melleit gyúrogatta, majd két ujja közé vette a mellbimbóját és
morzsolgatni, dörzsölgetni kezdte. Közben a csiklóját kezdte el szopogatni, majd beszívta szájába, mint ahogy a bimbóival tette, és így kezdte el szopni. Közben az egyik kezével elkezdte simogtni a popsi lyukát, majd egy ujjával belé hatolt, és elkezdte izgatnia fenekét. Erre Krissz azonnal elélvezett. De Timi nem hagyta abba tovább, folytatta pinusának "gyötrését". Ekkor Krissz megkérdezte:
- Csinálhatom én is neked??

Timi mosolyogva bólintott, és felmászott az asztalra mellé felvették a 69-es pózt, és Krissz eleinte bátortalanul, majd egyre bátrabban kezdte el nyalni. Timit most ugyanazt tette, amit Timi az előbb vele, majd ujjai becsusszantak a már lüktető puncijába, és a csiklóját kezdte el nyalogatni. Timi az ajkait kezdte el szopogatni, és szinte már inni lehetet Krissz nedveit, de Timi nem akarta, hogy akár egy csepp is kárba vesszen az összest lenyaldosta, amit bírt.

Krisztina meg csak nyalta és közben, ujjazta a punciját, majd a popsiját kezdte el nyalogatni ekkor érezte hogy Timi nyelve becsusszan a hüvelyébe.
Már mind a ketten nagyon közel voltak ahhoz, hogy élvezzenek, ekkor Timi megfordult. A puncijukat egymáshoz dörzsölték, ahogy bírták. Egy csókban forrtak össze és egyszerre jutottak el a csúcsra. Egyszerre feszült meg a testük. Szinte egymás szájába sikítottak nyögtek, hörögtek.

Timi elernyedt testtel Krisszre omlott, átkaroltál egymást és simogatták a még felhevült testüket. Ekkor Timi oda hajolt és a fülébe súgta:
- Amióta megláttalak, csak erre vágytam, hogy a karjaimba vehesselek és szeresselek. Mert teljes szívemből szeretlek
Egy csókot lehelt Krissz ajkaira, majd ő szólt:
- Tudod, eddig még soha nem voltam lánnyal, de ez isteni volt. Szeretném, ha a kapcsolatunk nem maradna ennyiben. Szóval, lehetne esetleg komolyabb is??
- Hát persze, örülök, hogy megkérdezted - felelte Timi.
A kemény íróasztalon álomba szenderültek, és csak reggel ébredtek fel, szorosan egymáshoz bújva egy paplan alatt, amit Krissz terített magukra valamikor hajnalban.....Véletlen szex történet:


Egy gyors menet a próbafülkében Ágival


Erotikus történetünk főhőse Ági, egy 23 éves budapesti egyetemista csajszi.

Alkatát tekintve középmagas, aránylag karcsú teremtés hosszú, fekete hajjal és tengerkék szemekkel megáldva. Intim domborulatai gömbölydedek és feszesek. Mellei nagyobbacska alma formájában pompáznak felsőtestén. Arca bájos, bár ennek ellenére nem veti meg a smink használatát. Kifejezetten szereti szolidan k....

Bujálkodó Dorci


- Hahó, itt vagy? – kérdezi Kati, a barátnőm, mikor véletlenül elgondolkodva bámultam a tanárom.
- Ö, igen, persze – nyögöm ki, és elkapom a tekintetem.
- Ne bámuld már őt, tudod, hogy nincs esélyed nála.
Mindig is utáltam Katiban, hogy ennyire pesszimista. Már miért ne lenne esélyem nála? Hiszen mindenki azt pletykálja, hogy már volt egy diákjával viszonya. Igaz, an....

Különös ismerkedés 2


A szaunás történet a szobában folytatódott. átmentem hozzájuk, ajtot nyitottak, pucérak voltak. Ami azt illeti en is szeretek meztelenkedni. a nő engem is levetkőztetett. Megittunk még egy üveg bort és dumaltunk. ismét szóba került a szexualitás. Felizgatott a dolg ismét, és őket is.Megkérdezték, mit szolnék egy négykezes kényeztetéshez. Ami azt illeti élvezem a mszirozást., így hát nrm mondtam ne....
Szextörténet címkék

király | azok a | farkamról | a nagynéném esküvője | szucskonsti |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.