Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Négerek és lányok szeretője vagyokAmióta a belvárosba költöztünk mindig könnyebb volt srácokat fogni akik rendszeresen megbasztak. Az volt a csúcs amikor felfedeztem,hogy a szembe levő lakásba három néger koma lakik és volt egy köztük aki már a korábbi életem során sokszor megkefélt és a seggembe is belenyomta a több mint harmincöt centis faszát és mindig teleélvezte.

Persze amikor összefutottunk megint rendszeresen átjött és megkefélt, sőt ha nem volt itthon sem a szomszédban a fiamék a férjem meg elment egy pár napra az öcséhez a srác mindig átjött és meztelenül élvezkedtünk a kertbe is,sőt sokszor a lépcsőn is amit az utcai ablakon keresztül sokan élvezhették,mert a lépcsőn mindig égett a villany. Később amikor ő már hazament akkor a barátaival és az általuk hozott lányokkal és azok kanijaival is rendszeresen keféltem és sokszor élvezhettem amikor egyszerre ketten is voltak bennem. Mivel sose keféltem pénzért ezekkel a srácokkal nem lettem igazi kúrva.

Mikor elköltöztek,mert hazamentek sokszor kiálltam a kapuba és elmentem sétálni esténként amikor is sokszor leszólítottak és elmentem ismeretlenekkel akik fizettek azért,hogy megbasszanak és leszopassanak.Volt olyan amikor megállt mellettem egy autó megkérdezte mennyi a tarifám,majd elvitt és három srác megkefélt sokszor kiszívták a combomat és a melleimet,majd megbasztak mint az állatot kifizettek és kitettek az utcára a kocsiból. Ha még nem volt késő nemsokára megint leszólítottak és másokkal mentem elbaszni,hiszen ezt szerettem a legjobban a világon.

Másfél hónap múlva a szomszéd lakásba két leányzó vette ki a lakást és azok minden szombatos és vasárnap elmentek szórakozni kettesbe. Nagyon csinosak voltak szép formás lábuk,és testük van. Úgy jöttem velük össze,hogy az egyik alkalommal amikor vásároltak az egyik elfelejtette elhozni a pénztárcáját és a kasszánál nem tudták kifizetni a megvett árút.

A pénztáros elkezdett patáliát csapni ,mire én közöltem,hogy fogja be a száját és megkérdeztem a lányokat mennyivel segítsem ki, majd odaadtam és megvártak míg én is bevásároltam,majd hazajöttek. A két csaj hazaugrott és pár perc múlva már csengettek és hozták a pénzt. Betessékeltem őket, majd mikor bejöttek és leültek a teraszon én is leültek velem szemben és rám csodálkoztak,hogy nem hordok melltartót és a melleim lengedeznek a ruhám alatt, ami rosszul volt direkt begombolva. Mindegyik leányon olyan miniruha volt, hogyha leültek a ruhájuk alól kilátszott az újfajta bugyi és nem is zavarta őket.Megkérdezték egyedül élek itt.

Mondtam neki nem mert a férjem aki most németbe van három hétig ilyenkor mindig szabadabban érzem magamat. Mikor az egyik csaj felállt és odajött elém elkezdte a ruhámat először ki,majd újra rendesen begombolni,megfogtam a kezét és rátettem a mellemre. A következő pillanatba a Julis mert így hívták a magasabbikat felnyúlt a nyakához és levette a ruháját és csak a bugyija maradt rajta. Pár perc múlva a másik Julcsa is ezt tette, de ő még a bugyiját is lehúzta,majd a a Julis bugyiját is lehúzta. A két lány felült az asztalra szétnyitotta a combjait és én benyaltam nekik.

Erre én is levettem magamról a ruhámat,majd letoltam a nagy bugyimat amin a lányok elcsodálkoztak,meg a szőrös puncimon. Julcsa visszavette a ruháját és kinyitotta az utcai kaput és átszaladt a lakásukba,majd visszajött és megint levette a ruháját. Kezében egy borotva és egy hab volt,meg egy barna kenőcs.

Megkért feküdjek fel az asztalra,majd szétnyitotta a lábamat és leborotválta rólam a pinámról a szőrzetet. Később amikor megmostam magamat ab barna kenőccsel végigsimított az alsó felemen egészen a segglyukamig, majd közölte,,hogy húsz perc múlva megint le kell mosnom magamat. Persze ettől amíg a borotválás után még látszott szőrzet is eltűnt és teljesen csupasz lett a pinám. Megkérte ,ha ezentúl is szeretném ha kinyalnának akkor mindig evvel a kenőccsel hetente kenjem be magamat,mert egy hónap múlva már nem kell kenegetni,mert megszűnik a szőröm növekedése.

Később csak úgy meztelenül megmutattam nekik a kertet és a kezemet előszeretettel simogattam a seggüket.Majd bementünk és a nagy dupla ágyon elkezdtük az egymás ismerkedését ahogy csókolóztunk és simogattuk a másik punciját és a seggét is. Kinyaltam mind a két lány punciját és a segge lyukát is. A lányok örömmel vették ahogy benyúltam a seggükbe,mert nekik ez nagyon tetszett és élvezték azt,hogy nem vagyok prűd és ők is kinyalták a seggem lyukát. Mondták is nagyon örülnek a találkozásunknak,mert imádjuk egymás seggét nyalogatni pláne,hogy az ki van mosva is.

Csodálkoztak,hogy bár van két gyerekem és a melleim milyen rózsszínűek,de mondtam nekik két éve megint nem basztam senkivel és emiatt a fekete mellbimbóim körüli rész is megfiatalodott és rózsaszínűvé vált.

Ettől kezdve minden hétvégén együtt mentünk szórakozni és rengeteg férfivel voltunk a bálokban vagy a bulikban és rengetegen megbasztak végre engemet is. sokszor volt,hogy lehúzták a srácok a bugyijainkat és nem engedték meg,hogy felvegyük,mert így könnyebben meg tudtak baszni a barátaik is. Mikor hazafelé jöttünk sokszor a miniruha alá nem vettünk fel bugyit és imádtuk ahogy lengette a szél a ruhánkat és látni engedtük a pinánkat.

Ha a erdei bálról jöttünk mire haza értünk volt,hogy mindhármunkat ledöntöttek egy padra és megbasztak ami igazán jól esett.Nagyon is örülök annak,hogy sikerült a szomszéd lányokkal összejönnöm,mert így rá tudtam szabadítani a férjemre is őket ás ezek a lányok úgy kikészítették a férjemet,hogy saját bevallása szerint csak arra jó már,hogy kinyalja a pinájukat és a seggüket, amit a lányok is élveznek,mert így a legtöbb esetben azelőtt szopja le a férjem a kefélősrác faszát mielőtt teleélveznék a nagy lucskos pinájukat.

Nagyon örülök annak,hogy most már elmondhatom örülök annak,hogy a férjem leszopja a srácokat mert így biztosan nem tudják a lányokat felcsinálni és végre a férjem is buzi kúrva lett.

Beküldő:örzseVéletlen szex történet:


Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....

A meleg pisiszex történet


A meleg pisiszex történet

Vannak dolgok, amiket még sosem próbáltunk ki. Új évvel én is írtam egy bakancslistát, és sokminden szerepelt benne. Az egyik a pisi szex kipróbálása volt. Nem gondoltam volna, hogy a koccintás után egy bevállalós sráccal ezt ki is húzhatom a listáról.

A baráti kör szervezte a szilveszteri bulit. Egy közös volt bennünk: ....

Orvosi rendelő


El nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetet


Pontosan erre tett még rá egy lapáttal Erika, szintén nem túl visszafogott viselete, ami egy mellközépig kigombolt, fehér, majdhogynem ....
Szextörténet címkék

kékharisnya | vereség | nyugdíjas | gyer | sem látom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.