Lagzi után


Egy történet, ami a véletlen műve. Amikor olyan történt amire mindig is vágytam, de eddig nem engedtem meg magamnak.
Egy hotelben volt a lakodalom, a hatalmas ebédlőben. Beugróként zenéltem a zenekarban. Aznap reggel derült ki, hogy nagyon beteg lett az egyik frontember, s elhívtak. Zongoráztam és hegedültem. Amikor egész éjjel zenélek sosem eszem, maximum levest, nehéz teli gyomorral ébren maradni. Így az elején megbeszéltem az egyik pincér sráccal, hogy a lagzi végén ennék. Kacsintással jelezte, hogy rendben. Visszamosolyogtam, mert nem számítottam ilyen reakcióra. Innentől egész jó lett a viszonyunk, s amikor nem kellett játszanom mindig odajött hozzám, s lagzis történetekkel szórakoztatott. Jókat kacagtunk. Nagy buli volt, sokszor lementem a hegedűvel a táncoló csajok közé, el is fáradtam. Fél öt körül lett vége. Segítettem kipakolni a zenészhaveroknak. Ők hazamentek, én maradtam, mert elég hosszú út várt rám hazáig. Gondoltam eszek, aztán egy kis pihenés után elindulok haza.
A pincér srác, közben megtudtam, hogy Matyi kitett magáért. Megterített nekem hátul az egyik kerek asztalnál, s kirakta elém a teljes lakodalmas menüt. Leültem, s azon morfondíroztam mit egyek. Halvány fény volt az étteremben. Egyedül voltam, Matyi is is kiment, kint pedig el kezdett havazni. Egyszer bejött Matyi, s hozott egy kancsó vizet, ahogy elment mögöttem, szerintem megbotlott, vagy lehet direkt, ezt nem kérdeztem meg tőle, de egy kancsó víz borult rám, csak a zokni és a cipőm maradt száraz. Felugrottam ijedtemben, ő bocsánatot kért, olyan ártatlanul és szépen nézett, hogy a haragom elszállt.
Azt mondta menjek vele a mosókonyhára, ott kimossa a ruhám, s van szárító gép is egy óra, másfél és meg van. Addig ad egy fürdőköpenyt. Végig gondolva, nem nagyon volt más lehetőségem. Megfagytam volna vizes ruhában a kocsiban. Levetkőztem, amíg Matyi a szekrényben keresett egy köpenyt. Ott álltam anyaszült meztelenül, ő pedig szembefordult és szemérmetlenül végigmért. Nagyon zavarba jöttem, talán bele is pirultam, s ugyanakkor nagyon izgatott a helyzet, s nagyon leplezni sem tudtam, hiszen a farkam is megmozdult. Tini korom óta kívántam a fiúkat, de a hetero élet mellett döntöttem. Soha nem is próbáltam. Szerintem valamit megérzett, mert nem odanyújtotta a köpenyt, hanem rám segítette. Amikor mögém került, előre nyúlt és megfogta, az akkor már merev farkamat. Önkéntelenül nyögtem egy egyet, ahogy belelehelt a nyakamba. pár másodpercig tartott a pillanat, s eltoltam magamtól. Bekapcsolt az agy és leparancsolta az ösztönt. Először meglepődött, majd gyorsan elindította a gépet a ruháimmal és ott hagyott. Egyedül maradtam, a farkam állt, mint a cövek. Nem tudtam szabadulni a gondolattól, s annyira fel voltam izgulva. Tiszta hülye vagyok - nyugtáztam, aztán visszamentem az étterembe. Leültem az asztalhoz, a cerkám még mindig feszült, még az asztalhoz is hozzárért, ahogy leültem.
Szedtem kaját, de muszáj volt néha a farkamhoz nyúlni, s folyamatos hülyézni magam. A fürdőköpenyt szétnyílva hagytam az asztal alatt. S most történt az amire nem számítottam. Valaki megfogta a farkamat, de olyan erősen, hogy nem tudtam felállni, megmozdulni, majd elkezdte mozgatni rajta a kezét. Nem láttam be az asztal alá, de sejtettem ki van ott. Párat húzott rajta, majd rögtön bekapta és szopni kezdte. Annyira jó szopott, én pedig nyögtem.
Egyre gyorsabb és gyorsabb volt. Úgy éreztem el fogok durranni, amikor kinyílt a mögöttem lévő, a konyhába vezető ajtó. Nem mertem megmozdulni, mert a másik pincér srác lépett be és kedélyesen beszélgetni akart. Odalépett az asztalhoz és mosolygott rám. Én tiszta izzadt voltam, s próbáltam volna megszólalni. Matyi egyáltalán nem volt szívbajos, mivel ő nem volt látható, szopott tovább. A másik srác várta a válaszom, de nem sikerült más, csak egy kéjes nyögés. El kezdett nevetni, s megkerült, felhúzta a terítőt. Matyi nézett ránk a farkammal a szájában. A másik srác, sem tétovázott, azonnal letolta a nadrágját. Őt is izgathatta a dolog, mert meredt rám a farka. Kigombolta az ingjét, felhúzta a trikóját. Ó de kidolgozott volt a hasa. Nagyon jól nézett ki. Eltolta a kaját előlem és odaült az asztalra. A fejemet pedig finom erőszakkal oda nyomta. Már annyira vágytam erre, azonnal bekaptam. Úgy gondoltam, ha most nem teszem, akkor ezt a pillanatot már nem hozom vissza. Jó íze volt a farkának. Viszont én már a végemet jártam, s ahogy Tomi faszát el kezdtem szopni, abban a pillanatban beleélveztem Matyi szájába. Biztos nagyon sok jött, mert hosszasan nyalogatta. Mikor odalent végzett kimászott az asztal alól, s a zsebéből óvszert és síkosítót tett az asztalra. Majd levette a ruháit, s megfogta a fenekem, felemelte a székről. Hátra akartam nézni, de Tomi nem hagyta, hogy abbahagyjam a szopást. Matyi felhúzott egy óvszert, s a síkosítóval elkezdte bekenni a fenekem és a farkát. Majd minden előzmény nélkül, úgy belém vágta. Ennyire még nem fájt semmi. Üvöltöttem volna, de mintha összejátszottak volna, Tomi rászorította a fejem a cerkájára. Aztán Matyi lassan mozogni kezdett, a fájdalom enyhült, s lassan a kéj vette át a helyét. Tomi egyre hangosabban nyögött, s lüktető vesszőjén éreztem, hogy hamarosan tele lesz a szám. Matyi is egyre gyorsabb lett. A durva az volt, hogy engem is annyira izgatott a helyzet, hogy a farkam is majd szét feszült. Így Matyi kezéért nyúltam, s odahúztam, hogy verje nekem. Nem tartott sokáig, s Tomi telelőtte a számat, Matyi pedig letépve az óvszert az arcomra küldte. Csupa geci voltam. Ekkor felegyenesedtem és megfogtam mindkettőjüket és térdre nyomtam őket. S elkezdtem baszni Tomi száját, Matyi addig a combomat puszilgatta, majd cseréltek, majd újra cseréltek. Amikor éreztem, hogy elmegyek, összenyomtam az arcukat és rájuk élveztem. Atyavilág! Elképesztő jó volt. Eldőltünk egymás mellett az asztalon.
Már világos volt mikor felriadtam. A takarítónő áll előttem, én meg tiszta pucéran, csupa gecis arccal a hanyatt feküdtem az asztalon. A két szemét ott röhögött halkan az ajtó mögött. Felkaptam a köpenyt és zavartan a mosókonyha felé vettem az irányt. Beléptem az ajtón, a két köcsög röhögött. Aztán kézen fogtak és felvittek egy szobába, hogy meg tudjak tisztálkodni. Hogy ott mi történt? Az egy másik történet.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De màr nyílt is.....

Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....

Kölcsönös orálszex


Még hallottam a kárörvendő vigyorgást, de a kéz, és a hozzá tartozó erős valaki húzott magával. Nem vette le rólam a kendőt, de azt mégis tudtam, hogy nem a városban, legalább is nem a belvárosban vagyunk. Furcsa vasszag volt – innen gondoltam, hogy valami gyártelepen lehetünk. Távolról zene szólt, és engem is arrafelé vezettek. A kéz már nem a karomat markolászta, hanem a kezemet fogta meg. Puha....
Szextörténet címkék

gréta | fiatalember | suli buli | pompájában magasan | fütyijét |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.