Délutáni baszás - nekem is jutott fasz


Kellemesen meleg májusi délután volt. Annyira kellemes, hogy úgy döntöttem, hogy kihagyom a délutáni órákat és inkább a medencében töltöm az időt… mint minden hozzám hasonló korú fiú tenné.
Persze a családomnak nem volt medencéje. A házunktól körülbelül három tömbnyire lévő apartmankomplexum medencéjében szoktam úszkálni. Az a kis apróság, hogy nem is ebben a komplexumban laktunk, nem tartott vissza attól, hogy besurranjak és élvezzem a hűs vizet. Régen rájöttem, hogy a valahova besurranás kulcsa egyszerűen az, hogy úgy kell viselkedni, mintha oda tartoznál. A mai nap pedig olyan kellemes volt, hogy nem tartoztam sehova, csak ide.
Mivel hétköznap volt és olyan időszak, amikor a legtöbb ember még a munkahelyén vagy az iskolájában tartózkodott, én azon kevesek közé tartoztam akik a medence mellett hűsölhettek. Ott volt egy nagymamás külsejű nő, aki a két unokáját felügyelte. Egy öreg fickó napozott a nyugágyaknál, távolságot tartva a két gyerek okozta fröccsenésektől. Végül a medence másik végén volt egy pár. A jelenlétük valamiért felkeltette a figyelmemet.
A nő a harmincas évei végén járt, körülbelül egyidős lehetett anyámmal. Közepes termetű volt, valószínűleg pár centivel alacsonyabb, mint az én öt láb hat hüvelykes magasságom. A testfelépítésére a "kellemesen gömbölyű" kifejezést találtam a legmegfelelőbbnek. Nem volt kövér, csak lágyan gömbölyödött. Türkiz színű egyrészes fürdőruhája a legpozitívabb fényben tüntette fel a domborulatait. A haja középbarna volt és egyenesen a lapockái közé omlott. De a nagyon telt mellei keltették fel igazán az érdeklődésemet. A fürdőruháját kifeszítve imbolyogtak, ahogy bemászott a medencébe. És különösen izgató volt nézni a megkeményedett mellbimbókat, amikor kihúzta magát a hűvös vízből.
A férfi a negyvenes évei végén járhatott, de lehet hogy megvolt már ötven is. Körülbelül hat láb magasra becsültem. Közepes testalkat, vékony, szürkésfekete, egyenesen hátrafésült haj. Ahogy a szűk, úszóversenyzők által használt fürdőnadrágjának tapadós anyaga kiemelte a farkát és a zacskóját, éppúgy felkeltette a figyelmemet, mint társa ugráló keblei.
Miközben úszkáltam a medencében, azon kaptam magam, hogy lopva kettőjükre pillantok, és időnként egyenesen bámulom őket. Talán észrevették az érdeklődő tekintetemet, talán nem. Mindenesetre nem jelezték hogy bármi problémájuk lenne vele. Úgy tűnt, mintha tudatában lennének az összpontosított figyelmemnek, mert a nő olykor szinte ugrálva lépdelt, vagy megigazgatta hatalmas kebleit. És úgy tűnt, hogy a fickónak is kényszere támadt néha arra, hogy megigazgassa férfiasságát Speedo-ja szűk korlátai között.
Nem lévén senki más, aki elvonhatta volna a figyelmemet, alaposan meg tudtam nézni ezeket a kis jelzéseket és hagytam hogy fantáziám korlátok nélkül csapongjon. Nagyon jól érzem magam a biszexualitásomban, és ugyanúgy izgattak egy kellemes szexuális játék képei a férfival és a markáns farkával, mint a nővel, és hatalmas melleivel.
Ahogy képzelődtem, a fürdőnadrágom egyre kevésbé tudta elrejteni az erekciómat. Egy kicsit zsákszerű volt a vékony testemen, és jól észrevehető sátrat alkotott a mocorgó hímtagom fölött. “A medencében maszturbálni nem jó ötlet… bár ha így folytatódik lehet hogy szükségem lesz rá.” -gondoltam.
A távolból egy iskolabusz összetéveszthetetlen dízeldübörgését hallottam. A fene egye meg! Ideje volt kimásznom a medencéből, mielőtt hazajönne egy iskolatárs vagy szülő, aki esetleg felismerne. Kijöttem és leráztam magamról annyi vizet, amennyit csak tudtam. Mivel nem volt törölközőm, felkaptam a tornazsákomat és a kis öltöző felé vettem az irányt, hogy visszavehessem az utcai ruháimat. Megfordultam, hogy még egy utolsó pillantást vessek a párra, akik délutáni fantáziáim középpontjában álltak. A kék ruhás nő rövid mosolya megint elgondolkodtatott, hogy vajon nem vették-e észre az érdeklődésemet. Az öltözőben lehúztam a nedves fürdőnadrágomat és meztelenül álldogáltam a két zuhanyfülke egyike mellett, hogy a lehető legszárazabb legyek, mielőtt felveszem a ruháimat. A két vonzó ember emlékei még mindig frissen éltek bennem. Kísértésbe estem, hogy kiverjem magamnak. Ha lett volna ajtó a fülkéken, meg is tettem volna. Nyílt az öltöző ajtaja, én pedig behúzódtam az egyik zuhanyfülkébe és a belső fal felé fordultam. Valaki belépett a mellettem lévőbe. Mintha egy pillanatig küszködött volna valamivel, majd egy vizes fürdőruhát csaptak a bennünket elválasztó fal felső peremére. Nedves, sötétkék Speedo.
–Csinos nő, igaz? - kérdezte egy hang.
– Huh?
Ez volt minden, amit hallatni tudtam.
–A feleségem. Láttam, hogy őt nézted. – jött újra a hang.
Basszus! Pont egy dühös férj hiányzott nekem! A hangom teljesen elakadt, megakadályozva hogy válaszoljak. Megéreztem hogy valaki a hátam mögé kerül.
-Mi a baj? Elvitte a cica a nyelved? - kérdezte az illető.
Összeszedtem a bátorságomat és a férfi felé fordultam. Arra számítottam, hogy egy dühös, féltékeny arcot látok. Ehelyett szélesen mosolygott.
-Most dühös? -kérdeztem.
-Dühös? Dehogy is! Miért lennék mérges?
Azt hittem elolvadok a megkönnyebbüléstől.
-Mert a férfiak féltékenyek lesznek, amikor mások a feleségüket vagy a barátnőjüket nézik.
-Csak azok a pasik lesznek féltékenyek, akiknek nincs elég önbizalma. A csinos nőket meg fogják nézni. Ez van. Különösen azokat, akiknek nagy a cicije, igaz?
Felnevettem és bólintottam.
–Mit ér egy csinos nő, ha nem akarod, hogy bárki is ránézzen? -folytatta a férfi.
–Erre soha nem gondoltam. – válaszoltam.
–Szóval… szerinted szép feleségem van? – kezdte újra.
–Ő... igazán gyönyörű!
A férfi ravasz mosolyt és kacsintást küldött felém.
–Neked is tetszenek a mellei?
– Ki ne tetszenének? -válaszoltam túl gyorsan.
A jelek szerint a farkam is egyetértett velem, mert kezdtem érezni a merevedés első jeleit. Ekkor tértem vissza a valóságba, és eszembe jutott, hogy teljesen meztelenül állok ott. Az izgalmam nem kerülte el a férfi figyelmét. Láttam amint lüktető farkamra néz.
-Igen… azt hiszem, igazad van… – mondta mosolyogva, majd felnézve rám megkérdezte:
–Benne vagy egy kis játékban?
-Játékban? Milyen játékban? – értetlenkedtem.
Egymás szemébe néztünk. A férfi kinyújtotta a kezét és megfogta a dákómat. Erős markában azonnal merevvé váltam. Óvatosan meghúzta néhányszor és némán felvonta az egyik szemöldökét. Nagyot nyeltem.
– Igen.. – hörögtem végül.
A férfi elmosolyodott és azt felelte:
-Gondoltam!
Levette a törülközőt a derekáról és felém nyújtotta, felfedve vastag farkát.
– Tessék! Töröld meg magad!
Megtettem, amit kért és közben mindketten egymás testét néztük. Majd visszaadtam neki a törölközőt.
-Öltözz fel! Ha játszani akarsz, ugorj be a D-15-ös lakásba!
Nem voltam benne biztos, hogy mire számítsak, vagy hogy mi fog történni, miközben a komplexumban bolyongtam. A szívem megpróbált kitörni a mellkasomból ahogy a „D” betűvel kezdődő lakásokat kerestem. Kezdtem azt hinni, hogy a férfi egyszerűen megtréfált egy szexuálisan túlfűtött tinédzsert. Elbújt valahol és nevet a hormonok által vezérelt téblábolásomon. Végül megtaláltam a „D” épületet a komplexum hátsó részén, a szomszédos bevásárlóközpontot elválasztó hangtompító fal közelében. A D-15 a leghátsó volt az alsó szinten. Remegő lábakkal sétáltam az ajtóhoz. Alig kopogtattam az ajtón, és máris kinyílt. Ott volt a férfi, cserszínű frottír köntösbe burkolózva. Köszöntésre nyújtotta a kezét.
– Örülök, hogy eljöttél! – mondta szívélyesen, miközben kezet fogtam vele.
Kézfogása határozott volt, és nem csak kezet fogott, hanem finoman be is húzott a lakásba. Engedtem neki és beléptem. Kibújt a köntöséből és egy székre fektette.
– Rajtad a sor! – mondta.
Annak ellenére, hogy már alaposan megnézett a zuhanyzóban, még mindig ideges voltam, miközben levetkőztem fürkésző tekintete előtt. Amikor hozzá hasonlóan teljesen meztelen lettem, odalépett hozzám és kezeit lágyan végigsimította sima testemen, bizsergő nyomokat hagyva ott, ahol hozzám ért.
-Nagyon szép! -mondta.
Ujjai végigsimítottak a sötétszőke hajamon, majd végig a hátam hosszában, végül mindkét kezét a kicsi, feszes fenekemre tapasztotta.
-Nagyon szép! – ismételte.
Magához húzott és merevedő farka a hasamat kezdte nyomni a saját keményedő péniszem fölött. Lehajtotta a fejét és lágyan a számon csókolt.
-Hány éves vagy? – kérdezte végül.
Halkan válaszoltam.
–Szép kor... és hogy hívnak?
–Donny.
– Nos, Donny, a nevem Jácint. Tegeződjünk!
-Szia, Jácint! – csak ennyi jutott eszembe, mielőtt ismét lehajolt, hogy megcsókoljon.
Nyelve szétnyitotta ajkaimat és a számat tapogatta, miközben ölelte vékony testemet és szorosan magához szorított. A farkam teljesen keménnyé válva a lábai között mocorgott. Elhúzódott tőlem, lenézett az erekciómra és ismét a kezébe vette.
–Szép péniszed van Donny!
Letérdelt előttem és szopni kezdett. A lábaim megremegtek, és azt hittem ott helyben elélvezek. Jácint pár másodperc múlva megállt, és újra felállt. Mosolyogva suttogta:
– Rendben leszel! Gyere velem!– suttogta.
Bekísért egy kis folyosóra, és a hálószoba ajtajára tette a kezét. Így megállva még egyszer megcsókolt, majd beszólt az ajtón miközben kinyitotta:
– Kicsim, társaságunk van!
Bevezetett a szobába, ahol az ágyon ült a gyönyörű, dús keblű hölgy, akit olyan figyelmesen néztem a medencénél. Felnézett és élénken elmosolyodott.
-Drágám, ő itt Donny. Szeretne velünk játszani! Donny, ő a feleségem, Niki! -mutatott be minket egymásnak Jácint.
Niki kikelt az ágyból és teljesen meztelenül, szó szerint hozzám pattant. Egy gyengéd öleléssel a karjaiba kapott. Hatalmas mellei a testemnek csapódtak, a medencecsontja pedig a hímvesszőmet csiklandozta.
– Ó! Aranyos vagy! –mondta.
Meggyőződésem volt, hogy a mennybe kerültem. Itt voltam, a farkamat szopta egy nagyon kedves férfi, a csodálatos felesége pedig átölelt, és hatalmas mellei nekem nyomódtak, miközben a mereven álló péniszem csak néhány hüvelyknyire volt attól, hogy belecsússzon a puncijába, és... és ekkor ráélveztem a lábára.
Nem tehettem róla. Annyira fel voltam izgulva, hogy a golyóim elsültek és egy kis spermakitörés lövellt a tejszerű puha combjára. A szégyenemben a föld alá süllyedtem volna.
– Én… Elnézést! – fakadtam ki.
Niki hátrahúzódott és lenézett arra a kis fehér krémre, amit ráraktam. Két karcsú ujjával felkanalazta. Ránézett, majd rám mosolygott.
– Először vagy nővel? – kérdezte megértő hangon.
Bólintottam.
–Jó tudni, hogy még mindig ilyen hatással tudok lenni valakire. – mondta Niki és rám kacsintott, majd folytatta:
– Ne aggódj, Donny... Biztos vagyok benne, hogy van több is ott, ahonnan ez jött!
Lenyalta az egyik ujjáról a nedvemet, és megesküdtem volna, hogy úgy ízleli, mintha bort kóstolna. Kezét Jácint szájához emelte és a másik spermával borított ujját a férje ajkai közé csúsztatta, aki szintén megízlelte a magomat. Azután Niki hozzám hajolt. Azok a csodálatos mellek ismét hozzám nyomódtak és szájon csókolt, ahogy korábban Jácint tette.. megosztva velem is a saját spermám ízét.
– Nos.. kezdjük el! – javasolta Jácint.
Niki megfogta a kezem és az ágy egyik oldalára vezetett, míg Jácint a másik felé vette az irányt. Együtt lehúzták a takarót és kényelmesen elhelyezkedtek az ágyon. Niki megpaskolta maga mellett a matracot.
– Gyere és csatlakozz hozzánk!
Biztos voltam benne, hogy az arcom mindjárt szétszakad a vigyoromtól, miközben elhelyezkedtem Niki mellett. Adott még egy édes csókot, majd Jácint felé fordult, és egy mély, nyelves csókban forrtak össze ajkaik. Közben felnyúlt és a tarkómra csúsztatva a kezét, lefelé nyomta az arcomat a cicijére. Ösztönösen kinyitottam a számat amennyire csak tudtam és szívni kezdtem a nagy mellbimbóját. Megfogtam a tekintélyes halmot és gyengéden szorítgatni kezdtem a ruganyos húst.
- Mmmm... anyukád biztosan nehezen tudott leszokni a szoptatásodról! – sóhajtotta nekem Niki a Jácint-jel váltott csókjai között.
Jácint ezután egy kicsit lehajolt, és szopni kezdte a másik mellbimbóját. Mostanra már mindkét kezemmel Niki bal mellét dolgoztam, míg Jácint a jobbjára koncentrált. Niki lenyúlt, és megmarkolta a hímvesszőinket. Gyakorlott ujjaival ütemesen kezdett rángatni minket, miközben Jácint és én a hatalmas emlőit élveztük. Néhány pillanattal később Jácint abbahagyta a saját oldalán a szopást és megfordult. A számban lévő mellbimbó nyalogatása és szopogatása között néztem, ahogy Niki a fejét Jácint hímvesszője felé fordítja, ami most pont az arcára mutatott. Mohón a szájába húzta a férje farkát és olyan mélyre kezdte szívni, amennyire csak tudta. Egy pillanat múlva abbahagyta a péniszem verését és a tövét megfogva tartotta, miközben Jácint a szájába vette. Jácint felnyúlt, elvette a bal kezemet Niki cicijétől és a forró puncijához vezette. Végigsimítottam a puha szeméremszőrzetén, miközben széttárta a combját, felfedve duzzadt szeméremajkait kutató ujjaim előtt.
Jácint szája nagyobb sebességgel és intenzitással kezdett fel-le járni a farkamon, miközben Niki továbbra is a farkam tövét tartotta, hogy férjének ne kelljen a kezét használnia ahhoz, hogy hozzám férjen. Az egész látványtól és érzéstől szinte lebegtem. A zacskóm megfeszült és a farkam a valaha volt legnagyobb erővel ismét kitört Jácint szájába. Mélyen belenyögtem Niki mellébe, ahogy a hasam görcsbe rándult az abszolút élvezettől. Jácint kicsit lágyabban folytatta a szopásomat, amíg meg nem bizonyosodott arról hogy teljesen kiürültem. Végül a hátamra fordultam és próbáltam levegőhöz jutni.
- Még jobb, ha frissen a forrásból jön. – mondta mosolyogva Jácint és visszafordult.
Niki felhúzta a térdét és szélesre tárta a combjait, miközben férje közéjük feküdt. Néztem, ahogy lenyúl, megragadja a vastag szerszámot és gyorsan belevezeti kiéhezett puncijába.
Tekintetemet a nőbe ki-be csúszkáló merev hímtag erotikus képére összpontosítottam. A péniszen megcsillant a punci nedve.
- Ó, Jácint... elélvezek…- nyögte Niki.
Hirtelen megragadta a tarkómat és a számat még egyszer a mellbimbójára kényszerítette.
Jácint lassított a tempóján, de nem hagyta abba a pumpálást.
– Kóstoltál már hüvelynedvet? – kérdezte tőlem.
A szám még mindig tele volt mellbimbóval. Megráztam a fejem. Niki keze ekkor lefelé kezdte tolni az arcomat a puncija felé. Jácint kihúzta a farkát a feleségéből és felkínálta. Niki rányomta az arcomat. Ösztönösen kinyitottam a számat és a nedves pénisz majdnem a torkomig csúszott.
– Ó, igen… szopj! – sóhajtott Jácint.
Megfogta az arcomat, Niki keze pedig a tarkómnál maradt. Ugyanolyan mozdulatok felé tereltek, amelyeket Jácint olyan ügyesen alkalmazott a kielégítésemre. Nemsokára nem volt szükségem semmiféle bátorításra és lelkesen szívtam Jácint vastag, erezetes farkát. Azt akartam, hogy a szám tökéletes puncipótló legyen.
– Ó, istenem! Ez a kölyök született tehetség…– mormogta Jácint.
Niki maszturbált, miközben én szopogattam a férje hímvesszőjét. A puncijának illata olyan mélyen betöltötte az orromat, mint Jácint farka a számat.
–Mindjárt elélvezek! - nyögte Jácint.
–Belém! Belém csináld! – kiáltotta Niki.
A felesége szavának engedelmeskedve Jácint gyorsan elhúzódott a számtól és mélyen Niki-be döfte a farkát. Úgy tűnt, hogy egymásba olvadtak, ahogy Jácint hagyta, hogy a súlya Niki-re hulljon, miközben a nő a dereka köré fonta a lábát. Gyönyörű volt nézni őket és kiváltságosnak éreztem magam, hogy részese lehettem… még akkor is, ha kis csalódottságot éreztem, amiért nem nem én kaptam meg Jácint spermáját a torkomba.
Csalódásom azonban rövid életű volt. Amikor Jácint leszállt a feleségéről az arcomat az övéhez húzta. Mélyen megcsókolt, majd szó nélkül lenyomott Niki combjai közé. Belebámulhattam az életem első igazi puncijába. Niki lenyúlt, megragadta a hajam és belenyomta az arcomat az ágyékába. Megnyaltam a duzzadt szeméremajkait, majd fellapogattam Niki puncilevének és Jácint sűrű, ragacsos spermájának édes-sós keverékét. Nyaltam és nyeltem…. a nyelvemmel egyre mélyebben kutattam, miközben lelkesen kentem be az arcomat az emberi nedvek csodálatos keverékével.
Ezalatt Jácint mögém helyezkedett, kezeivel széthúzta a fenekemet és nyelvével ingerelni kezdte az ánuszomat, miközben a zacskómat simogatta. Kis nyalogatás után elkezdte ki-be mozgatni a nyelvét. Értettem a jelzést, és ugyanezt tettem a felesége puncijával, amitől Niki csípője még jobban kezdett mozogni az arcomon.
Amikor Jácint nyála lefolyt a golyóimra, éreztem hogy szélesre löki a lábaimat és a csípőmet megragadva felhúzza a fenekemet a levegőbe. Addig lökte és piszkálta az ánuszomat a félig merev hímtagjával,amíg a nyílásom feladta az ellenállást és a rúdja végül a fenekembe csúszott. Felszisszentem miközben férfiassága kitöltötte a végbelem. Szerencsére nem volt a szokásos teljes méretű, mert azt hiszem, nem bírtam volna vele… és még kevésbé éltem volna túl azt a fajta dugást, amiben a felesége után engem is részesített. Jácint csípőjének minden egyes fenekemhez lökődése Niki puncijába nyomta az arcom. A nő megfogta az államat és kissé feljebb emelte a fejemet, amíg meg nem éreztem egy kis bimbószerű kidudorodást az ajkaim között. Szopogatni kezdtem, Niki pedig hirtelen elkezdte erősen az arcomba löködni a szeméremdombját.
– Megint elmegyek! - nyögte.
– Én is kicsim! -kiáltotta Jácint.
Kezei belemélyedtek a csípőmbe és éreztem, ahogy a farka lüktetni kezd bennem. Niki még egyszer felkiáltott a kéjtől és a puncijából áradni kezdett a nedv. Végigfolyt az államon és a nyakamon.
Egy darabig mindannyian kimerülten és elégedetten feküdtünk, mígnem Niki magzati pózba gömbölyödött és elaludt. Jácint kihúzta belőlem ernyedő hímtagját és felsegített. A fürdőszobába mentünk, ahol együtt zuhanyoztunk. Ott, a vízpermet alatt, Jácint letérdelt és még egyszer leszopott. A hűvös csempefalnak támaszkodva egy utolsó száraz orgazmusban részesültem. Megszárítkoztam, felöltöztem, majd kaptam még egy csókot Jácint-től, mielőtt utamra engedett a halványuló napfénybe.


Szextörténet ajánló:


Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....

Ujjazás egy pubban


Egy hűvös ősz végi napon történt meg velünk az eset. A fiút Tominak hívják engem pedig Reginának. Mi akkor már nem voltunk együtt, de a közöttünk lévő vonzalom nem nagyon akart elmúlni. Aznap este a baráti társaságunk tagjaival elmentünk a Paradoxon nevű belvárosi pub-ba.

Először csak iszogattunk és mi ketten még veszekedtünk is valami szokványos elhanyagolható hülyeségen. A hely o....

Carpe diem


Szakítottam a barátommal. Azaz ő szakított velem. És miért? Mert egy büdös nagy kurva vagyok-szerinte.
Hát baj az ha élvezem az életet?

Nem viselt meg különösebben a dolog. És mivel egy szex boltban dolgozom, hamar találok alkalmi partnert magamnak. Be is sétáltam reggel egy aprócska miniszoknyában a munkahelyemre. Tibi ma nem dolgozott.
Így enyém volt a terep. Nem min....

Életem egyik legjobb éjszakája


Magamról annyit, hogy 20 éves egyetemista lány vagyok. Amit most leirok ez tavaly nyáron történt meg velem.

Van egy legjobb fiú barátom 4 éve. Mindent megbeszéltünk egymással megosztottuk gondolatainkat, érzéseinket. Csak sajnos kicsit eltávolodtunk egymástól... Pedig ő vette el a szüzességem is. De ez egy másik történet.

A szex mindent megváltoztat.Tartja a mondás. i....

Pisis történet


A mi történetünk, már évekkel ezelőtt kezdődött, de csak most értünk arra a szintre, hogy mesélni és élvezni tudjuk mindketten! Kezdeném is az elejéről!
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok és van egy 8 éves fiúnk is! Mind a szexet, mind a másik testét egymáson fedeztük fel és tanultunk meg. Szűzen ismertük meg egymást és jutottunk a csúcsok csúcsára! A szex minden területét kipróbáltuk míg a....

Anya és fia szexuális játékai


Elhúzott sötételőfüggönyök, a számítógép csöndes, néha meglepve fel-erősödő zúgása, anyu szöszmötölése odakint. Én csak ültem az ágyam szélén jólesően vakarózva, bal kezemben a kávéval, mintha el sem hinném, hogy ott van. Kint lehetett vagy harminc fok, úgy nyolc óra magasságában; álmosan néztem a függönyök résein beszűrődő júliusi izzást, és az igazat megvallva szerettem volna, ha legalább vagy t....Szextörténet címkék

órán | lazado | félrekefélés | megosztott | fogdosni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.