Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a meztelen testére tudtam gondolni, nem tudtam másra figyelni, csak az erotikára. Elképzelhető, hogy ugyanez járt a fejlben, mert ahogy haladtunk befele az erdőn egyre kevesebbet s kevesebbet beszéltünk.
Vizes volt minden, az egész növényzet és enyhe sár volt az ösvány mentén. Még eső volt mielőtt elindultunk volna.
Már egy félórája haladhattunk így kézenfogva, amikor már az összes fantáziadús gondolat végigjárt s egy adott pillanatban csókolózni kezdtünk. Előbb csak apránként hamiskásan, néhány lépésenként, majd egyre gyakrabban s végül megálltunk egy terebélyes bükkfánál s egyre öntudatlanabbul simogattuk egymást.
Mindenhol vizes volt, szóba se jöhetett, hogy leülni a fűbe. A kezünk már vadul simogatott minden testrészen. Előszőr csak deréktájékon, aztán becsúszott a blúz alá. Áttért a kéz a hát tájékra s felvándorolt a felsőderékra, s akkor megéreztem a mellek melegségét. Kemény gömbformát vett fel s szinte hívott, hogy kigombolózzon s teljesen meztelenül tárulkozzon elő. Az erdőben a pára felszállóban volt, hideg nem volt, de csupa sár mindenütt. Még a kabátot sem lehetett letenni, hogyha nem akartuk, hogy bemocskolódjon.
A merevség nem hagyott alább s már megállíthatatlan méreteket öltött. Elképzeltem, hogy vajon hogyan tudnék egy fának dőlve valamiként belehatolni.
A keze benyúlt a nadrágomba. Állott mint a cövek, de egyéb tekintetben nem tudtam megálljt parancsolni. Most mindjárt el fogok élvezni, ez már eszményi. Egy kicsit simongatott még s aztán hirtelen, mintha megbeszéltük volna, kihúzta kezét a nadrágomból s kigombolta a saját nadrágját. Éreztem, hogy nem tudom türtőztetni magam, hogy ne érjek hozzá. Betévedett az ujjam, s elértem a bugyit. Egy pillanat szünet, valamennyi sóhaj következett aztán a további felvonás. A bugyi alá tért az ujjam s aztán az egész kezem s megállíthatatlanul csábított.
Az izgalom a tetőfokra hágott de ez még mindig nem volt elég, miközben mindenütt víz és sár, és mindez kint a természetben. Bárki arra járhatott volna közben, bár egyelőre nem hallottunk zajt csak a madarak énekét s egy-két rezdülést a ritka szellőben.
Most finoman kihúzta kezemet a bugyijából s hirtelen háttal fordult. Szétnézett s mintha ötletelne, aztán egyszerre lehúzta a nadrágját. Lejött bugyistól s térdén alulig vette le hirtelen. Lehajolt s álltam mögötte szoborrá meredve.
- Tedd belém - szólalt meg. Már hosszú percek óta, talán fél órája vagy lehet időtlen idők óta nem is szóltunk csak simongattuk egymást.
- Tedd belém - mondta még egyszer. Amint lehajtolt, a kezével a lábába támaszkodott, s hátul kivillant szélesen a puncija. Hihetetlen csábítás s észveszejtő.
Körbenéztem s semmi mozgást nem láttam, így kissé bátrabban nekiláttam a kérés teljesítésének. Puhán hatolt be a vesszőm s egy olyan nyugodt érzés töltött el, mint amikor hónapok megfeszített hétköznapi munkája után végre eredmény keletkezik.
Amikor végeztünk, egy papírzsebkendővel letörölt minden nedvet, tisztán hagytunk magunk után mindent, felöltöztünk, kicsit rendbe szedtük magunkat, de még mindig izzott az arcunk a pirongástól. Most már jobban körbenéztünk, hogy hol is lehetünk, s akkor látjuk, hogy az erdő széle csupán néhány lépésre van. Odáig sétáltunk s a lombok mögül kitekintettünk a legelőre. Száz méterre egy juhnyáj legelt csendesen, a nyáj túloldalán pedig egy pásztor a kutyáival nézelődött, mintha teljesen magukra lennének.
Kicsit megborzongtunk, hogy mennyire közel lehettünk ahhoz, hogy bárki is meglásson, aztán jókedvűen visszaindultunk a városnegyed irányába. Ismét jóhangulatban beszélgettünk s már nem gondolt egyikünk sem a vágyakra sem pedig meztelenségre.
Beküldő:aaatVéletlen szex történet:


Megalázott Tanárnő


Anita tanárnő a 12.d osztályfőnöke. Elég kemény a tanításban de hát a fiúosztályokhoz ilyen hozzáállás kell. Amúgy ránézésre nagyon mutatós, és mindig csinosan öltözködik.Már elmúlt 30 de alig látszik 25-nek.És hát a fiúk nézegetik is rendesen. A teste szinte tökéletes. Rengeteg álomnak lehet a főszereplője.
De a 12. d-ben néhányan úgy döntöttek nem csak álmodozni akarnak róla. Összeültek é....

Vad szex az új lánnyal


Másodéves voltam a főiskolán, amikor a szüleim úgy döntöttek, hogy vesznek nekem egy lakást Pesten. Pontosabban mondva, hagyták, hogy én válasszam ki az új otthonomat, bíztak bennem annyira, hogy nem szúrok ki saját magammal. Azt hiszem, nagy szerencsém volt, mert elég hamar találtam magamnak egy jó állapotban lévő házat a belvárosban, és a lakás belseje is sokkal szebb volt, mint amire számította....

Lucas olajos fasza


Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt…gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá. „Jó regge....
Szextörténet címkék

váratlan meglepetés | felcsin | apja lánya | férfi seg | egy lakásban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.