Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a meztelen testére tudtam gondolni, nem tudtam másra figyelni, csak az erotikára. Elképzelhető, hogy ugyanez járt a fejlben, mert ahogy haladtunk befele az erdőn egyre kevesebbet s kevesebbet beszéltünk.
Vizes volt minden, az egész növényzet és enyhe sár volt az ösvány mentén. Még eső volt mielőtt elindultunk volna.
Már egy félórája haladhattunk így kézenfogva, amikor már az összes fantáziadús gondolat végigjárt s egy adott pillanatban csókolózni kezdtünk. Előbb csak apránként hamiskásan, néhány lépésenként, majd egyre gyakrabban s végül megálltunk egy terebélyes bükkfánál s egyre öntudatlanabbul simogattuk egymást.
Mindenhol vizes volt, szóba se jöhetett, hogy leülni a fűbe. A kezünk már vadul simogatott minden testrészen. Előszőr csak deréktájékon, aztán becsúszott a blúz alá. Áttért a kéz a hát tájékra s felvándorolt a felsőderékra, s akkor megéreztem a mellek melegségét. Kemény gömbformát vett fel s szinte hívott, hogy kigombolózzon s teljesen meztelenül tárulkozzon elő. Az erdőben a pára felszállóban volt, hideg nem volt, de csupa sár mindenütt. Még a kabátot sem lehetett letenni, hogyha nem akartuk, hogy bemocskolódjon.
A merevség nem hagyott alább s már megállíthatatlan méreteket öltött. Elképzeltem, hogy vajon hogyan tudnék egy fának dőlve valamiként belehatolni.
A keze benyúlt a nadrágomba. Állott mint a cövek, de egyéb tekintetben nem tudtam megálljt parancsolni. Most mindjárt el fogok élvezni, ez már eszményi. Egy kicsit simongatott még s aztán hirtelen, mintha megbeszéltük volna, kihúzta kezét a nadrágomból s kigombolta a saját nadrágját. Éreztem, hogy nem tudom türtőztetni magam, hogy ne érjek hozzá. Betévedett az ujjam, s elértem a bugyit. Egy pillanat szünet, valamennyi sóhaj következett aztán a további felvonás. A bugyi alá tért az ujjam s aztán az egész kezem s megállíthatatlanul csábított.
Az izgalom a tetőfokra hágott de ez még mindig nem volt elég, miközben mindenütt víz és sár, és mindez kint a természetben. Bárki arra járhatott volna közben, bár egyelőre nem hallottunk zajt csak a madarak énekét s egy-két rezdülést a ritka szellőben.
Most finoman kihúzta kezemet a bugyijából s hirtelen háttal fordult. Szétnézett s mintha ötletelne, aztán egyszerre lehúzta a nadrágját. Lejött bugyistól s térdén alulig vette le hirtelen. Lehajolt s álltam mögötte szoborrá meredve.
- Tedd belém - szólalt meg. Már hosszú percek óta, talán fél órája vagy lehet időtlen idők óta nem is szóltunk csak simongattuk egymást.
- Tedd belém - mondta még egyszer. Amint lehajtolt, a kezével a lábába támaszkodott, s hátul kivillant szélesen a puncija. Hihetetlen csábítás s észveszejtő.
Körbenéztem s semmi mozgást nem láttam, így kissé bátrabban nekiláttam a kérés teljesítésének. Puhán hatolt be a vesszőm s egy olyan nyugodt érzés töltött el, mint amikor hónapok megfeszített hétköznapi munkája után végre eredmény keletkezik.
Amikor végeztünk, egy papírzsebkendővel letörölt minden nedvet, tisztán hagytunk magunk után mindent, felöltöztünk, kicsit rendbe szedtük magunkat, de még mindig izzott az arcunk a pirongástól. Most már jobban körbenéztünk, hogy hol is lehetünk, s akkor látjuk, hogy az erdő széle csupán néhány lépésre van. Odáig sétáltunk s a lombok mögül kitekintettünk a legelőre. Száz méterre egy juhnyáj legelt csendesen, a nyáj túloldalán pedig egy pásztor a kutyáival nézelődött, mintha teljesen magukra lennének.
Kicsit megborzongtunk, hogy mennyire közel lehettünk ahhoz, hogy bárki is meglásson, aztán jókedvűen visszaindultunk a városnegyed irányába. Ismét jóhangulatban beszélgettünk s már nem gondolt egyikünk sem a vágyakra sem pedig meztelenségre.
Beküldő:aaat


Szextörténet ajánló:


A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógot....

Rákaptam az asszonyokra


Rákaptam az asszonyokra

Még mikor férjhez mentem és amikor három hónapos asszony voltam egy elvált asszonynál kaptunk albérleti szobákat. Volt egy 16 éves lánya is akivel az anyja igazán jóba volt. A leánya imádta a férfiak farkát is.Az egyik alkalommal hamarább jöttem haza a munkából és a fürdõszobába egy kád vízben kezdtem el játszani a lábam közivel.Volt ott egy hajkefe és a hosszú....

Erotikus emlékek


A „kaland”, amit szeretnék elmesélni hét éve történt. Osztálykiránduláson voltunk, és tudjátok milyen az: hajrá, bulizzunk, nevessünk, csináljunk őrültségekkel, hogy legalább kis ideig eltereljük a figyelmünket a kényelmetlen öleléssel váró, barátságtalan szemű Nagybetűs Életről. Persze szerettem volna mindebben az élen járni, csakhogy nem sokkal az indulás előtt torokgyulladást kaptam. Nem törődt....

A vadász fegyvere


Vadászat közben nemigen nyílt alkalma alsó fegyverét használni, de muris látvány lett volna, ha mindkét lőszerszámát egyszerre szegezné a vadra. Az őzek és nyulak persze nem értékelték volna a látványt, de amikor egy rutinszerű sétája alkalmával egy gombát szedegető lányra lelt… Hosszú percekig nézegette, ahogy hajladozik, és minden mozdulatnál kiszélesedik a derék alatti rész, s minden felemelked....

A kis domina


A Márki csodálkozva nézte a nagyáruház vasárnapi bevásárló közönségét. Nem zavarta a tömeg, hisz neki nem kellett tolongani a sorok között. Türelmesen várt, míg barátai bevásároltak. Sok szép nő ment el mellette, jó volt nézni mozgásukat, a rövid és furfangosan szabott ruhák alól elővillanó barna testrészeket.
Jóleső, kicsit kába állapotából a mobil csengése ébresztette. A kijelzőn egy isme....

Bitch house


Sziasztok! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok (VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az....
Szextörténet címkék

hatalmas makk | pisa | dugni a puncim | személyi edző | elkaptuk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.