Perverz szex a hotelban


Abban a hotelban találkoztunk Petivel, ahol megbeszéltük. Mikor ajtót nyitottam és megláttuk egymást, már is érződött köztünk valami bizsergès.
Asztalhoz ültünk és pezsgőt bontottunk a találkozásra.
Iszogattunk és nevetgèltünk, miközben észrevettem, hogy le sem veszi a szemét a dekoltázsomról. A szobában egyre melegebb és melegebb lett, míg végül már pofátlanul bámulta a melleimet. Lerúgtam magamról magassarkú ezüstös csillogó cipőmet, és a lábammal elkezdetem nadrágon keresztül simogatni a farkát. Mély levegőt vett és a melltartómba nyúlt, szinte reszketett a keze, ahogy gyúrogatta a melleimet. A lábamat még mindig ott tartottam és éreztem, hogy hatalmas erekciója van. Felsóhajtott és levette a felsőket és a melltartómat. Ahogy ránéztem, állt mindkét mellbimbóm, ő meg hirtelen ràcuppant és őrült módon szopni kezdte a melleimet.
-Kívànlak! - súgta a fülembe.
Keze egyre lejjebb és lejjebb csúszott, míg végül ujjazni kezdett.
-Akarlak, most azonnal! Menjünk az ágyba, nem bírom tovább.-mondta.
Őrülten nedves voltam és hatalmas forróságot éreztem az egész testemben, persze a pezsgő is megtette hatását.
- Annyira kívánlak, menjünk! -mondta ismét.
-Nem fog menni, nagyon kell pisilnem. -nyögtem ki kicsit szégyenlősen.
-Akkor menjünk a tusolóba. -mondta.
Nem igazán tudtam, hogy mit akar, de már elég sürgős helyzetben voltam. Arra kért, hogy szétterpesztett lábakkal álljak, miközben nyalni kezdett.
-Ah ..-nyögtem fel. Hagyd abba, nagyon kell pisilnem.
Ő csak nyalt tovább egyre szenvedélyesebben.
- A szádba fogok pisilni, nem érted?
-Akkor tedd meg, pisilj a számba!
Alàmfeküdt és megszoritotta a vàdlimat.
-Pisilj a szàmba.
Nem akartam bunkó lenni, de annyira kellett, hogy már nem gondolkoztam. Mikor elkezdtem kinyitotta a száját és én nagyon felizgultam. Nagyon sokáig engedtem és közben lenèztem rá, hogy telik meg a szája. Mikor tele lett kiköpte és várta, hogy újra megteljen, aztán újra kiköpte. Ez háromszor történt meg, mire befejeztem.
Peti felállt és meglökött, hogy ereszkedjek négykézlábra, majd hátulról belémhatolt. Vadul vágtatott és közben a seggemet csapkodta.
-Fáj, ugye fáj? -kerdezte. A számba pisiltèl, most megbüntetlek.
Ahogy ezt hallottam nyögtem egyet és el is élveztem.
Hatalmasat spricceltem a farkára, mire éreztem, hogy valami forró megtölt. Belèmlőtte nem kis mennyiségű spermáját.
Párszor mély levegőt vett és megszólalt:
-Nem ùszod meg ilyen olcsón, menjünk a konyhába.
Odaèrve rögtön feldobott a konyhapultra és már bennem is volt. Hatalmasakat nyögtünk mind a ketten és szenvedélyesen csináltuk, mikor észrevettem, hogy elkezd puhulni és zavarban lenni. Mire azon tudtam volna agyalni kihùzta a farkát, a kezébe fogta és elkezdett a szeméremajkaimra pisilni. Megtöltötte a köldökömet és a mellbimbòimat célozta felváltva.
- Már olyan régóta kùrlak, hogy már nekem is kell. -mondta, mire én rámosolyogtam.
Ettől persze megint felállt neki és vissza is tette belém. Őrült hangosan nyögdécseltem, mire befogta a számat, hogy ne hallja az egész hotel.
Elkezdtem az ujjait szopogatni ,az egyikre rá bis haraptam, aztán egy másikra is és akkor nagyot élveztem.
Ahogy érezte a spriccet hatalmasat lökött , és úgy éreztem szètfeszìt , olyan nagy mennyiségű forró spermát lőtt belém.
Beküldő:ZsófiVéletlen szex történet:


Négerekkel basztunk Afrikában


Kettesben a lányommal elutaztunk télen Kenyába, mert melegre és napsütésre vágytunk. Sem a férjem, sem a barátom nem tudott velünk jönni, mert sok munkájuk volt. Két hétre fizettem be egy utazási irodánál, teljes ellátásra egy 5 csillagos szuper szállodába, közvetlenül az óceán partjára.

Hideg februári napon repültünk el a meleg nyárba. Jó hosszú volt a repülőút, és amikor megérkez....

Pónis kaland


Nekem az első és igazi állatszexes élményem egy kis fehér pónikancával volt.
Kezdem az elejéről. Egy kis tanyára szoktam néha kimenni fémkeresőzni(érmék,stb) de legtöbbször nem a fémkeresőt vettem elő hanem a farkamat! Bár a tanyán lévők ezt nem tudják, ami jobb is szerintem.
Nah szóval a legelső alkalommal amikor végre sikerült a dolog, az nem is olyan régen történt még most májusba....

Niki és Öcskös - Szex abc


A remény, hogy talán leveszik a lábáról, kihunyt a lenyugvó nappal, mely lassan eltűnt a látóhatárról a Chicagón túli síkság legtávolabbi pontján. Több mint húsz emelettel a nagyváros fölött, ablaka előtt állva saját arcának áttetsző tükörképébe bámult, mely az egyhangú, unalmas valóságot tükrözte. A legjobb, amit valaha is egy férfitól várhatna, az nem más, mint hogy az az illető… valaki más legy....
Szextörténet címkék

szása | köldökömmel | bátyja | a feleségem | bevizelt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.