Perverz szex a hotelban


Abban a hotelban találkoztunk Petivel, ahol megbeszéltük. Mikor ajtót nyitottam és megláttuk egymást, már is érződött köztünk valami bizsergès.
Asztalhoz ültünk és pezsgőt bontottunk a találkozásra.
Iszogattunk és nevetgèltünk, miközben észrevettem, hogy le sem veszi a szemét a dekoltázsomról. A szobában egyre melegebb és melegebb lett, míg végül már pofátlanul bámulta a melleimet. Lerúgtam magamról magassarkú ezüstös csillogó cipőmet, és a lábammal elkezdetem nadrágon keresztül simogatni a farkát. Mély levegőt vett és a melltartómba nyúlt, szinte reszketett a keze, ahogy gyúrogatta a melleimet. A lábamat még mindig ott tartottam és éreztem, hogy hatalmas erekciója van. Felsóhajtott és levette a felsőket és a melltartómat. Ahogy ránéztem, állt mindkét mellbimbóm, ő meg hirtelen ràcuppant és őrült módon szopni kezdte a melleimet.
-Kívànlak! - súgta a fülembe.
Keze egyre lejjebb és lejjebb csúszott, míg végül ujjazni kezdett.
-Akarlak, most azonnal! Menjünk az ágyba, nem bírom tovább.-mondta.
Őrülten nedves voltam és hatalmas forróságot éreztem az egész testemben, persze a pezsgő is megtette hatását.
- Annyira kívánlak, menjünk! -mondta ismét.
-Nem fog menni, nagyon kell pisilnem. -nyögtem ki kicsit szégyenlősen.
-Akkor menjünk a tusolóba. -mondta.
Nem igazán tudtam, hogy mit akar, de már elég sürgős helyzetben voltam. Arra kért, hogy szétterpesztett lábakkal álljak, miközben nyalni kezdett.
-Ah ..-nyögtem fel. Hagyd abba, nagyon kell pisilnem.
Ő csak nyalt tovább egyre szenvedélyesebben.
- A szádba fogok pisilni, nem érted?
-Akkor tedd meg, pisilj a számba!
Alàmfeküdt és megszoritotta a vàdlimat.
-Pisilj a szàmba.
Nem akartam bunkó lenni, de annyira kellett, hogy már nem gondolkoztam. Mikor elkezdtem kinyitotta a száját és én nagyon felizgultam. Nagyon sokáig engedtem és közben lenèztem rá, hogy telik meg a szája. Mikor tele lett kiköpte és várta, hogy újra megteljen, aztán újra kiköpte. Ez háromszor történt meg, mire befejeztem.
Peti felállt és meglökött, hogy ereszkedjek négykézlábra, majd hátulról belémhatolt. Vadul vágtatott és közben a seggemet csapkodta.
-Fáj, ugye fáj? -kerdezte. A számba pisiltèl, most megbüntetlek.
Ahogy ezt hallottam nyögtem egyet és el is élveztem.
Hatalmasat spricceltem a farkára, mire éreztem, hogy valami forró megtölt. Belèmlőtte nem kis mennyiségű spermáját.
Párszor mély levegőt vett és megszólalt:
-Nem ùszod meg ilyen olcsón, menjünk a konyhába.
Odaèrve rögtön feldobott a konyhapultra és már bennem is volt. Hatalmasakat nyögtünk mind a ketten és szenvedélyesen csináltuk, mikor észrevettem, hogy elkezd puhulni és zavarban lenni. Mire azon tudtam volna agyalni kihùzta a farkát, a kezébe fogta és elkezdett a szeméremajkaimra pisilni. Megtöltötte a köldökömet és a mellbimbòimat célozta felváltva.
- Már olyan régóta kùrlak, hogy már nekem is kell. -mondta, mire én rámosolyogtam.
Ettől persze megint felállt neki és vissza is tette belém. Őrült hangosan nyögdécseltem, mire befogta a számat, hogy ne hallja az egész hotel.
Elkezdtem az ujjait szopogatni ,az egyikre rá bis haraptam, aztán egy másikra is és akkor nagyot élveztem.
Ahogy érezte a spriccet hatalmasat lökött , és úgy éreztem szètfeszìt , olyan nagy mennyiségű forró spermát lőtt belém.
Beküldő:Zsófi


Szextörténet ajánló:


éjjeli szórakozás


Sziasztok a nevem Ádám 15 éves vagyok. ez az eset 1 hónapja tötént meg velem.
Van egy nővérem 18 éves a neve Linda. A szüleink elmentek 3napra üzleti okok miatt és otthon maradtunk. Este mind a ketten elmentük lefürödni meg fogatmosni.
-Na szia Öcskös megyek lefekszem.Jó éjt.-
-Rendben én még filmezek aztán megyek én is. Jó éjt neked is.-
Amikor már olyan éjfél körül já....

Családi kör - a folytatás


Az ifjú párt nekem kellett hazavinnem. Már reggel 7 óra körül járhatott az idő, amikor az összes vendég elment és Pálmiék is gondolhattak egyáltalán arra, hogy ideje lenne hazamenniük.

Zárójeles megjegyzésként írnám, hogy végig nagyon jó hangulat volt a lagzin (legalábbis amikor én is ott voltam és láttam). Leszámítva néhány csontrészeg embert, de ők meg éppen emiatt nem zavartak s....

Vágyak találkája


Feri haverom 25. születésnapját ünnepeltük a nevelőapja tó melletti fogadójában. Fiatal huszonévesek tipikus gyülekezete. Volt ott minden, ami egy jó bulihoz kell. Rengeteg pia, kaja, vízipipa, és még sok egyéb. Kissé nehezen indult be a parti, de a végén sikeresnek volt mondható az esemény. Én szokásomhoz híven leültem szépen egy asztalhoz, odaraktam magamhoz a literes Vodkát és valami üdítőt mel....

Lakótárs, szextárs


Anita a kolléganőm volt, évek óta jól ismertük egymást, haverok voltunk. Tavaly nyáron szakított a barátjával és lakást keresett. Mivel én is terveztem elköltözni a jelenlegi helyemről így megbeszéltük, hogy miért ne keresnénk közösen. Napok alatt megtaláltuk a megfelelő lakást és be is költöztünk. Első napunkat egy nagy takarításnak szántuk. Este fele mikor mindennel végeztünk, leültünk a kanapér....

Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt vá....

Önfeláldozó feleség


Házasságkötésünk után évekig igen szerény anyagi körülmények között éltünk Zsolttal, a férjemmel. Anyagi gondjainkat csak fokozta, hogy gyors egymásutánban két gyerekünk született, akik miatt otthon maradtam, és csak Zsolt keresetére számíthattunk. Nyolc évvel ezelőtt aztán felcsillant a remény, hogy kiemelkedhetünk a szegénység szorításából. A reményből valóság lett, aminek valóra váltásában neke....
Szextörténet címkék

kölcsönad | a csajos hétvége | bimboudvar | | nő dug |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.