Órgazmus a strandom


Tavaly júliusban egyedül mentem strandra nagyon meleg volt 11-h ra ki is értem a strandra vittem egy felfújható fotelmatracot és próbáltam egy olyan helyet nézni ahol nem süt rám a nap egész nap volt is távolabb egy nagyobb lombos fa az alá raktam a plédemet mellé a gumimatrit tudni kell hogy egyréyzes nagyon fényes fűrdőruhában voltam nekem az a kedvencem szóval el kezdtem pumpálni a matracot jó feszesre fel fújtam majd rá feküdtem én 21 éves lány vok de kb negyed óra múlva egy 40+os hölgy jött telepedett le mellém ki teritette a törülközüjét be kente magát napolajal én nem is figyeltem rá oda el szunditottam a matracon elég közel táborozott le melletem amikór felébredtem tiszta izadság volt a matrac alattam és ahogy hasra fórdultam cuppogot a matrac alattam teljesen hozzá tapadtam nem aludtam még a nap nem ért a nagy fához igy még viszonylag kellemes volt a hömérséklet bele süppedve a fotelmatracba nézelödtem de éreztem hogy engem néz nézi a testemet a fenekemet éreztem a tekintetét a testemen amikor oda fórdultam gyorsan el fordult igy tudtam hogy mi a helyzet be jövök neki mondta hogy ha van kedvem be menni a vizbe vigyázz addig a cuccaimra mondtam hogy csak a törcsim meg a matracom van a többit értékmegőrzöbe tettem mondta hogy menjünk együtt be a vizbe neki sincs különösebb értéke kint csak a napólaj meg a törcsi igy ha gondolom feküdjek fel a matracra majd ö tól engem fel is feküdtem tólt kb 25-m tert egy olyan helyre ahol éppen nen volt ember a melleit nyomta a matrachoz láttam nagyon hegyesek a mellbimbói kérdezte voltál már növel mondtam nem finoman végig simitotta az egész testemet nagyon fel izgultam eszméletlen jól simogatott el kezdtünk smacizni majd félre huzta a puncimról a fűrdő rucimat és el kezdett az ujjaival kényeztetni engem elöször egy majd két ujja is belém fért ugy ki tágultam közben csókolt 5 perc és hangosan nyögdécselve eléveztem ez volt a legszebb nyaram azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással a többi titok:)

Beküldő:SzandiVéletlen szex történet:


A szextábor 2.


Augusztus eleje volt ez egy afféle ismerkedős tábor. Azoknak, akik szeptembertől egy iskolába fognak járni. Kora reggel gyülekező az állomáson pár óra vonatozás, aztán buszozás, végül egy kis gyalogolás a táborig. A tábor semmi extra. Egy afféle szokásos ifjúsági tábor. 10 egyforma kőház két emelettel alul 8 fent 4 ággyal. A házak szép sorban álltak egymás mellett egy aszfaltos út egyik oldalán, ....

Faszt kaptam a bevásárláson


Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni.
Nem hát… csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit.
És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő....

A gyámom - Avagy gyere ide kurva!


- Gyere ide, kurva! – megállok, a padlót bámulom.
- Cukipofa, ma csak későn jövök haza, üzleti tárgyalásom lesz. A konyha legyen rendben, pakolj be a táskádba, tanulj, és időben feküdj le aludni! Érthető?
Azok a szürke szemek… Mintha gúnyolnának, én mégis gyönyörűnek látom őket.
- Persze - motyogom. – De hétvége van.
Nagybátyféleség, senkim nincsen rajta kívül. Mindig í....
Szextörténet címkék

matek tanárnő | apa,anya | anális szüzesség | a szomszéd | jogász |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.