Játék a tűzzel (és persze a pinával)


A félhomályban fekszel egy szál fehér színű baby dollban, a szemed pedig egy fekete kendővel van bekötve. Érzed ahogy a levegő áramlik a bőröd körül. Ez, és a tudat, hogy semmit nem látsz, csak libabőrössé tesz. Percekig csak egyedül feküdsz az ágyban. Aztán benyitok a szobába, hallod, hogy ott vagyok. Hallod a lélegzetem, de nem tudod, behatárolni a helyzetem.

A következő pillanatban érzed, ahogy az ágy szélére ülök, ám mégsem történik semmi. Néma csend. Nem tudod mire vélni a dolgot. Egyszer csak valami végigsimul a karodon. Csak sejted, hogy valami kelme lehet. Nagyon gyengéden és lassan végigsiklik a selymes bőrödön. Az egyik karodon, a kulcscsontodon át a másik karodra, majd végig a lábadon. Ezután azt érzed, hogy egy ujj nagyon gyengéden a füledhez ér és megsimogatja a nyakad, az arcod, és az ajkaid. Rögtön ezután a másik pillanatban egy ajak csókot lehet a lábfejedre, majd a bokádra. Gyengéden folytatja a lábszáradon és a térdeden át egészen a combodig, amig a baby doll ér.

A következő pillanatban annyit érzel, hogy az apró kis hálóing magától elkezd felfelé vándorolni a testeden és elővillan az apró tangád. Egy ujj ér hozzád. Gyengéden a szeméremdombodhoz és csak ott marad, nem csinál semmit. Egy másik ujj viszont a hasad kezdi el cirógatni, majd ismét a karod, és a nyakad. Így folytatja ez a pár ujj néhány percig a kényeztetésed, majd abbamarad és megint csönd lesz úrrá a sötétségben. Aztán az egyik pillanatban érzed ahogy egy meleg lehelet fut végig a nyakadon, ami egy csókban folytatódik. két ajak végigcsókolja a nyakad, majd az állad. Tétovázik az ajkaidnál, és már-már megcsókol, de csak éppen érinti azokat. Végigcsókolja a kulcscsontod, mellbimbóid megkeményednek és közben a csók végigfut a dekoltázsodon. Az átlátszó ruhaneműn keresztül csókolgatja a cicid körbe-körbe. Egyre közelebb ér a vászont kinyomó hegyes mellbimbóidhoz, és amikor odaér akkor gyengéden megnyalja, benedvesíti a fehérneműt a bimbócskádon, majd gyengéden ráfúj.

Ettől a nedves hűvösségtől még jobban megkeményedik, szinte már átszúrja az anyagot. Egy ujj ér ezután a bimbódhoz és gyengéden összefogja, mintha megcsípné. A csókok a hasadon folytatják tovább az útjukat. Körbecsókolják a köldököd. Majd egyre lentebb. A szeméremdombod, a combod belső felét, gyengéden a tangád mellett a combhajlatodban. Majd a bugyin keresztül a nagyajkaid. Kinyújtom a nyelvem és belepréselném a nagyajkaid közzé. Egyik ujjam pedig a csiklód fölötti részre nyomom, és ott tartom. Nagyon apró mozdulatokat teszek csak vele. Később óvatosan félrehúzom a bugyid és megint csak végignyalom a nagyajkaid. Egyszer csak kinyújtom a nyelvem amennyire csak tudom, és jó mélyen, lassan és hosszan belenyalok a puncidba. Te a csípőd ringatod, majd széthúzom a nagyajkaid és a nyelvem hegyével cirógatom a kisajkaid. A puncid egyre nedvesebb, és érzem ahogy a forróság elönt és végigárad a testeden. Izmaid megremegnek, felsóhajtasz. A következő pillanatban a nyelvemmel jól benedvesítem a csiklód, majd egyik ujjammal a bőrt hátrahúzom rajta, másik mutatóujjam pedig ismételten úgyszintén benedvesítem a punciddal, és nagyon gyengéden és óvatosan elkezdem nyomogatni a csiklód. Percekig csinálom ezt, közben amennyire odaférek, nyalogatom a lyukacskád, gyengéden harapdálom a nagyajkaid. Kis idő múlva óvatosan bekapom az ajkaimmal a csiklód és elkezdem szívogatn, két ujjam pedig közben bedugom a puncidba.. Ujjbeggyel lefelé fordítom az ujjaim, kissé behajlítom, és elkezdem ki-be mozgatni őket. Nem gyorsan, hanem lassan mély és hosszú mozdulatokkal. Az ujjam már nagyon nedves a tőled. Érzem ahogy szinte forr az egész. A kéjtől nyögdécselsz. Hirtelen abbahagyom. Óvatosan kihúzom az ujjam és csak gyengéden folytatom tovább a nyelvemmel. Szinte alig érek hozzád…Hagyom, hogy kicsit lenyugodj, de szinte lehetetlent szeretnék. Ezzel csak még jobban felélesztem benned a vágyat. Már annyira kívánod, hogy beléd hatoljak, hogy a kisajkaid teljesen átnedvesednek. Én is kemény vagyok már. Melléd térdelek. Megfogom a kezed és a combomra teszem. Elkezded simogatni a lábam. Én pedig felváltva mindkét kezemmel az ujjaim hegyével a fenekedtől végigsimítom a puncid. Lassan. Gyengéden. Végig érintve mind a nagyajkaid, mind a csiklód. Te kínodban rámarkolsz a boxerembe alig férő farkamra. Erre én összefogom a nagyajkaid, közé szorítva a csiklód, és fel le húzogatom. Lassan kihámozod a cerkám. Érzem az érintésed. Egy kézzel át sem éred a 6 cm átmérőjű farkam, de te csak elkezdesz mozogni rajta a kezeddel. Ettől a makkom hatalmasra duzzad. Mindkettőnk légzése felgyorsul. Szinte halljuk ahogy a szívünk egyre szaporábban ver. Elegem van. Föléd hajolok, megcsókollak, a csuklóid lefogom, és csak csókolom a nyakad. Valami hozzád ér.

Igen, a péniszem az ami megbökte a csiklód. Elkezded mozgatni a csípőd, így a makkom a puncid minden egyes kis porcikáját végigsimogatja.. A csodálatos nagyajkaid, a csiklód, a kisajkakat, amik olyan nedvesek, hogy már tiszta lucskos az én szerszámom is tőle.
Hirtelen, ettől a mozgatástól, és a nedvességtől be is csúszik a hegye. Pici mozdulatokkal ki-be mozgok és élvezem ahogy a puncid szorításától végigfut rajtam a mámor. Ahogy a csípőd mozgatod, egyre jobban benedvesíted a hímtagom, ami szinte magától mélyebbre és mélyebbre csúszik. Mikor érzem, hogy már majdnem bent van, hírtelen megfogom a lábad, a vállamra rakom a bokád és egy határozott, de hosszan elnyújtott mozdulattal tövig beléd tolom a farkam. Hatalmasat nyögsz én pedig nem húzom ki, hanem tolom egyre beljebb. Igaz nem megy már tovább, de bent tartom. Feszitem a testemmel együtt a fenekedhez és fel-le mozgatom. Igy a péniszem jól megmassziroz belülről. Percekig igy mozgunk, majd a hátad alá nyúlok, határozottan megfoglak, és hanyatt dőlök, te pedig felemelkedsz és egész testsúlyoddal a farkamon ülsz. Megmarkolom a csipőd és előre-hátra mozgatlak. Idővel erre sincs szükség, hiszen ösztönösen teszed, így a kezem felszabadul és megfoghatom a melleid. De nem csak markolom. Néha a mellbimbóid a mutató és hüvelyk ujjam közé veszem és gyengéden összecsipem.

A combomon támaszkodsz a karjaiddal. Hevesen mozogsz. Egyre hevesebben. Egyik kezem a melleden hagyom, másikat viszont megnedvesítem és a hüvelyk ujjam a csiklód feletti területre tapasztom. Nem mozgatom sem fel, sem le. Sem jobbra, sem balra. Igyekszem inkább ott tartani, és csak piciket nyomogatni. Ujjaim alatt a csiklód egyre keményebb lesz. A bőrt hátra húzom rajta, majd vissza, és ismét egészen hátra, hogy feszüljön meg. Ettől a feszüléstől olyan, mintha közvetlenül a pöcköd ingerelném, de mégsem olyan durván. Te már a fellegekben jársz és nem tudsz parancsolni az ösztöneidnek. Csípőd iszonyatosan gyorsan mozgatod a farkamon előre-hátra. Az az igazság, hogy ez nekem is a végem jelenti. Egyre közelebb kerülök én is az orgazmushoz. Pár pillanat múlva hihetetlen erővel rándul össze a tested és zuhan magába. Érzem ahogy lüktet minden porcikád. Érezlek a farkammal, és szinte kisajtolod belőlem az összes tejet, ami elárasztja a puncid. Rám borulsz és csak élvezzük az utórengéseket egymás karjaiban. Gyengéden simogatom a hátad. Te megölelsz, és zihálsz még pár pillanatig. Majd lassan visszaáll a légzésed a normális ütemre. Arcodon halvány pír nyoma...Véletlen szex történet:


Tanárnőból ribancot. V.


Niki kinyitotta az ajtót, de ő a takarásában maradt. A futár gyorsan belépett a szobába, meglátta a srácokat és elindult feléjük. Letette a pizzákat eléjük az asztalra.
-Jó étvágyat kívánok gyerekek! Ki fogja kifizetni?-kérdezte a fiúktól.-Remélem tényleg nem sajnáljátok a borravalót, mert ennyire már régen siettem!-tette még hozzá.
-Mennyi lesz?-kérdezte Marci a mindenkori szószóló.....

Lilla március 18, 19, 20, 21....


Balatonkenesére indultunk. A vonaton a többiek izgalmas kártyacsatákat vívtak. Sándor a főosztályvezető, József a helyettese, Benedek a legjobb haverom. Lillának nem volt kedve kártyázni, (szerintem már csak az estére tudott gondolni, biztos voltam abban, hogy a bugyija teljesen elázott) így hát én szálltam be negyediknek az ulti partiba. Nem véletlen, hogy ezt a három pasit hívtam meg a tavaszvár....

A nejem fotózása


A nejem fotózása

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a nejem mondta,lehet,hogy a fõnöke eljön hozzá,mert szeretné közelebbrõl megismerni.Kérdeztem ez mit jelent.Valószínûleg szeretne megbaszni ami ellen nekem sem lenne kifogásom.Szeretnéd látni.Igen, de közben csinálnék rólatok fényképet amin az arcotok is látszik.Már sokat csináltál,nem baj mondtam de szeretnék mind....
Szextörténet címkék

4 hónapos | kirándulás | janus80 | beteljesült | Álarcban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.