Legjobb haverom barátnőjével


Tehát van egy haverom, Dávid, akinek pedig egy barátnője, Karolina. Lassan 3 éve járnak. Mindketten osztálytársaim. Másfél év után mindkettőjük egyre többször panaszkodott a másikról mindenfélét, és mindenki csak azt hajtogatta, nekik, hogy szakítsanak, de ők még sem szakítottak. Kb. fél éve semmi panasz nem volt a kapcsolatukról. Mindkettőjük boldognak teljesen boldognak tűnt. De egy nap, egy másik lány osztálytársam, Anna, aki jóban van Karolinával, elmesélte nekem, hogy Karolina mennyit panaszkodik arról, hogy Dáviddal milyen rossz a szex. Annyiból áll az egész, hogy Karolina leszopja Dávidot, Dávid pedig 5 percig dugja Karolinát, mert tovább nem bírja. Kinyalni nem szereti, megujjazni szintúgy nem. Eléggé sajnáltam Dávidot, és nem tudtam, hogy szóljak-e neki, de végül nem tettem, mert beláttam, hogy elég kínos, ha valakinek a haverja szól, hogy milyen rossz a nemi élete. 1 héttel később, Anna egy friss hírrel érkezett, miszerint Karolina kölcsönkérte tőle a vibrátorját, hogy legyen valami örömforrása. Viccből mondtam neki, hogy kinyalnám, megujjaznám meg megbasznám Karolinát, csak ne cserélje már le Dávidot egy vibrátorra. Jókat röhögtünk, de persze mindketten tudtuk, hogy viccből mondtam ezt. Pár óra elteltével azonban elkezdtem agyalni. Rájöttem, hogy nagyon begerjedek az olyan lányoktól, akiknek van barátjuk, de rossz a nemi életük. Elkezdtem fantáziálni Karolináról, arról, hogy megujjazom, leszop és hogy megdugom. Folyamatosan csak rá tudtam gondolni. Persze tudtam, hogy erre nem kerülhet sor, hiszen Dávid a legjobb barátom és nem tennék vele ilyet. Pár nappal később Annával beszélgettem. Kiderült, hogy azt a viccet, hogy megdugnám, csak ne cserélje le Dávidot egy vibrátorra elmesélte Karolinának.
- Mi?! Ezt most komolyan mondod? Mégis mi a faszért mondanád el neki?
- Nyugi nyugi ő is viccnek vette.
- És mi van ha elmondja Dávidnak? Soha nem tudna megbocsátani nekem.
- Soha nem történne ilyen nyugi már. Amúgy is, Karolina azt mondta, hogy még benne is lenne.
Mintha megállt volna a szívem egy pár pillanatra.
- Micsoda? Tényleg azt mondta, hogy lefeküdne velem?
- Aha, de gondolom csak viccből. Azért csak nem csalná meg Dávidot a legjobb haverjával. Még Karolinának is van egy határ.
- Ja, igen... jogos.
Anna azt mondta, hogy Karolina csak viccből mondta, hogy lefeküdne velem. De mivan ha mégsem? Mi van ha mégis vágyik már valakire, aki rendesen kinyalná, megujjazná és jól megbaszná a kanos pináját. A következő napon ezen agyaltam folyamatosan. Karolina pedig egyre furcsábban viselkedett. Néha véletlenül egymásra néztünk, és kaccsintgatni kezdett, amire én egy szimpla mosollyal feleltem. Nem sokat beszélgetünk interneten, inkább suliban. Ezért furcsa is volt neki is meg nekem is, de egy nap nem bírtam tovább, és ráírtam. Csak beszélgettünk, hogy ki hogy van stb. Aztán rátértem a lényegre. Tudtam, hogy Karolina nagyon jó tanuló, egyedül matekból rossz. Felajánlottam neki, hogy holnap suli után átmennék hozzá és szívesen segítek neki az új anyag megértésében. Karolina boldogan igent mondott. De, mint bizonyára az mindenkinek valószínű nem matek segítség miatt akartam átmenni. Másnap a suliban nem nagyon beszélgettünk. Karolina elmondta Dávidnak, hogy átmegyek hozzá segíteni a matekban. Dávid vonakodva nézett, de úgy volt vele, hogy a haverja vagyok csak nem lesz belőle semmi. Karolinával elindultunk hozzájuk sétálva. Az utcájuk egy részén elég szűk a járda, ezért egymás mögött kellett, hogy menjünk. Ő sétált előttem, a szemem végig a bőrnadrágján volt, és csak azt néztem, hogy sétálás közben, hogyan feszül a rohadt nagy feszes seggén a nadrág. Aztán nem tudatosan, mintha valami átvette volna az irányítást, a kezemmel a segge felé nyúltam, és belemarkoltam. Karolina hirtelen megállt, és hátranézett.
- Ez mégis mi volt?
- Úristen bocsánat, nem tudom... csak mintha nem bírtam volna tovább. Tényleg bocsi Karol, nagyon sajnálom.
- Semmi gond nyugi. Sőt még jól is esett, rég nem ért már hozzá senki sem a seggemhez.
Nem tudtam, hogy még mindig szégyelljem magam, vagy örüljek, hiszen ezzel a hírrel egy lépéssel közelebb jutottam a célomhoz. Az eset után kicsit kínosan éreztem magam ahogyan mentünk hozzájuk. Felmentünk, nem volt náluk senki. Leültünk az asztalához és elkezdtünk tanulni. Egy idő után úgy éreztem tennem kell valamit, mert nem csak tanulni jöttem. Elmondtam neki, hogy még régen nekem nagyon bejött és csodáltam, de nyilván, ahogy összejött Dáviddal ezzel, jóbarát módjára, teljesen fel hagytam. Karol ezek után elmondta, hogy ő is így volt velem, hogy kettőnk közül én jöttem be neki jobban, csak Dávid hamarabb kezdeményezett. Egy ideig csak egymást bámultuk, mintha telepatikusan megegyeztünk volna, hogy mindketten ezt akartuk.
- Elmegyek zuhanyozni, mert suliban nagyon leizzadtam - mondta Karol hirtelen.
Telefonozgattam, de nagyon meguntam, mert Karol jó sokáig fürdött, gondoltam is magamban, hogy biztos most próbálja ki az újonnan kapott vibrátorját. Rám jött az inger, hogy pisáljak egyet. De nem tudtam, hogy hol van wc, a fürdőszobán kívül. Karol addigra befejezhette a zuhanyzást, mert már nem hallottam. Benyitottam mindenhova de csak szobák meg szekrények voltak mindenhol, aztán benyitottam egy ajtón, és annyit látok, hogy Karol meztelenül ott ül egy széken, és a vibrátorral kényezteti magát. Nagyon dögös volt, vizes haj, kerek, feszes és óriási mellei voltak gyönyörű bimbókkal, amik a víztől csillogtak. Kopaszra borotvált, nedves puncijától pedig egyből elkezdett felállni a farkam.
- ÚRISTEN - kiáltott fel Karol.
- Nagyon sajnálom, azonnal kimegyek.
Kimentem, de nem hagyott nyugton a gyönyörű látvány.
- Be tudsz jönni? - kérdezte Karol.
Gondolkodtam, hogy mégis miről beszél, előbb riadt fel miattam.
- Öhmm.. persze.. igen.
Bementem. Ott állt előttem, még mindig meztelenül, a vibrátorját viszont már kikapcsolta.
- Figyu, úgy érzem úgy lenne fair és nem annyira kínos ez az eset, hogyha én is láthatnálak téged meztelenül.
- Mi? Micsoda? Ezt szeretnéd tényleg?
- Igen, de ne értsd félre nyugi.
Levetkőztem, farkam ekkorra már kőkeményen állt, és rá is csodálkozott. Mintha felcsillant volna a szeme a farkam látványán. Szájába harapott és egy igen érdekes kérdést tett fel.
- Úristen mekkora farkad van! Hány centi?
- 21 körül, nem tudom, nem szoktam méregetni, mert meg vagyok vele elégedve.
- Hát azt elhiszem, azta kurva milyen gyönyörű a farkad.
Kissé kellemetlenül éreztem magam, de jól esett, és tudtam, hogy ebből lesz még valami.
- Köszi szépen, te is rohadt dögös vagy Karol, gyönyörű feszes melleid és segged van.
- Ahh, tudod milyen rég hallottam már valakitől ilyet? Tudod... Dávid mostanában nem szokott tudni kielégíteni, ezért Annától kellett kölcsönkértem a vibrátorját.
- Igen... igazából hallottam a problémáról. De figyelj, lehet kicsit furcsán fog hangzani, de nekem nagyon nagy esetem az olyan lányok, akiknek rossz a nemi életük a barátjukkal. És hallottam, hogy ujjazásban meg kinyalásban sem részesültél már egy ideje.
- Hát igazad van igen. Meg hát egy több mint 5 perces, kiadós, izzadós és orgazmussal teli szex sem ártana nekem.
- Elhiszem, és nem tudom mennyire nézénl hülyének, de én most, így meztelenül látva, nagyon megkívántalak, és ha akarod segíthetek neked.
Karol semmit sem válaszolt, falhoz nyomott, és elkezdtünk smárolni. Forró nedves szájában rohadt jó érzés volt a nyelvünkkel hadonászni. Beleharapgatott az ajkaimba, én is az övébe. Miközben smároltunk, egyik kezével megfogta a farkam és elkezdte kiverni. Nem tartott sokáig, meguntam az álló pózt, felemeltem a lábánál, és ledobtam a legközelebbi ágyra. Lenyomott engem, és elkezdte azonnal szopni a farkam. Bőnyálas forró szájában, csak úgy kapkodtam a levegőt és nyögtem folyamatosan. Soha nem volt részem még ilyen jó szopásban. Nem is kellett sok idő, 6 perc szopás után el is mentem. Ekkor megfordítottam a pozíciót, és elkezdtem nyalni a meleg és nedves pináját a nyelvemmel. Csiklóját izgattam folyamatosan, néha még a pinájába is betoltam a nyelvem. Karol óriásikat ordított és nyögött.
-AHHJJ EZAZ! Nyalj még bébi, igen ne hagyd abba, kurva jól csinálod.
Egy idő után elfáradt az állkapcsom ezért elkezdtem ujjazni, óriásira kerekedett a szeme, és látszott, hogy neki sem volt még ilyen ujjazásban élménye. Egyik kezemmel ki be dugtam a két ujjam a pinájába, másikkal meg a csiklóját izgattam. Nem bírt egy helyben maradni.
- Úristen, hogy vagy ilyen jó? Kérlek hagyd abba most! Nem bírom tovább!
Ekkor hirtelen annyit veszek észre, hogy a pinájából elkezdt spriccelni az egész ágyra.
- Ilyet még sohasem csináltam ezelőtt...
- Örülök, hogy velem tapasztalhattad meg először - mondtam neki.
Ekkorra már a farkam készen volt egy menetre és kőkeményen állt. Bedugtam azonnal. Habár nagyon nedves volt, kicsit nagy volt a farkam a szűk puncijához képest, de aztán könnyen hozzáigazodott. Elkezdtem hevesen dugni misszionárus pózban, közben smároltunk. Nem bírt normálisan smárolni, mert folyamatosan nyögött és ordított az örömtől.
- Ahh de jó érzés, hogy tövig bennem van a kurva nagy farkad!
- Szereted apuci farkát Karol?
- Igen apuci, kell nekem az óriási farkad, dugj még ezaz!
Egy negyed órás baszás után éreztem, hogy elment, nemcsak a puncijában, hanem a hangjában is, felültettem, és kutyapózban folytattuk. Gyönyörű volt látni, ahogy a nagy segge benyeli tövig a farkam. Csapkodtam, markolgattam, miközben dugtam.
- Ne hagyd abba kérlek! Olyan jól dugsz! Ahh ezaz!
Nem is hagytam abba, 20 percig dugtam ebben a pózban, amikor orgazmusa volt és hangosan felkiáltott, hogy elment megint. Ezek után kijelentette, hogy most ő jön. Lefektetett, és ráült a farkamra, amin egyből elkezdett lovagolni, kurva jó érzés volt, hogy tövig benne voltam, és előttem a gyönyörű kerek mellei voltak. Elkezdtem markolgatni, később nyalni, szopni és falni a melleit. Ő megfogta a fejem hátulról, és még jobban belenyomta az arcom a melleimbe.
- Szereted szopkodni a csöcsömet ügye?
- Igen Karol, nagyon finom.
10 percig bírtam ebben a pózban, amikor felkiáltottam.
- Ahh Karol kurva jó vagy, el fogok menni!
Azt hittem leül a farkamról, de nem, tövig benne voltam még amikor elmentem belé.
- Igen! Ezaz tölts meg a forró geciddel.
Kurva jó érzés volt elmenni a pinájába, és neki is.
Ezek után lefeküdtünk egymás mellé, és megbeszéltük, hogy egyikőnknek sem volt még ilyen jó baszása. Aznap még 3-szor dugtunk. Megbeszéltük, hogy ő nem akar Dáviddal szakítani, de ha ír nekem, azonnal menjek át hozzá, és basszam meg úgy ahogy még soha.
Beküldő:KéjBirodalom


Szextörténet ajánló:


A kíváncsi lány


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyöröket, amiben végül részem lett. 19 éves lehettem, amolyan átlagos főiskolás átlagon aluli anyagi helyzettel és átlagon felü....

Az ukrán főnök felesége


Évek óta ismertük egymást. Meglehetősen szekánt főnököm felesége volt, vékony, kicsit csontos, de izgalmas testű nő, aki időnként nagyon izgató tudott lenni. Nem egyszer előfordult, hogy nagyon megkívántam, de megközelíthetetlen volt, katonás és rideg, de őszintén reméltem, hogy egyszer adódik valami alkalom, és kedves főnökömnek pár nem egészen törvényes döféssel hálálhatom meg undorító természet....

Niki és Karcsi IV - a biszex buli


Niki azzal kéréssel hívott fel, hogy szeretné, ha barátjával(Károlysal) együtt masszíroznám meg. Ilyet még nem csináltam, de szívesen vállaltam és néhány nap múlva kora délelőtt meglátogattam őket. Érkezésem után letusoltam és pucéran léptem ki a fürdőből, szintén ruhátlan barátaimhoz. Károly hátulról átölelte Nikit, aki kitárta karjait és engem is magához szorított. Lábai között enyhén keményedő ....

A feleségem pinája


A feleségem pinája

Még a nászutunkon történt amikor egyik városból a másikba mentünk és nagyon korán kellett felkelnünk és sajnos nem mûködött a lámpa a szobánkban. Véletlenül én a feleségem bugyiját vettem magamra õ meg a kinai gatyámat. Már a vonaton ültünk amikor észrevettem a cserét. Úgy vettem észre,hogy amikor leült és a szoknyája felcsúszott nem a bugyija látszott ki hanem a pu....

Pónis kaland


Nekem az első és igazi állatszexes élményem egy kis fehér pónikancával volt.
Kezdem az elejéről. Egy kis tanyára szoktam néha kimenni fémkeresőzni(érmék,stb) de legtöbbször nem a fémkeresőt vettem elő hanem a farkamat! Bár a tanyán lévők ezt nem tudják, ami jobb is szerintem.
Nah szóval a legelső alkalommal amikor végre sikerült a dolog, az nem is olyan régen történt még most májusba....

Megcsalt a barátnõm , avagy a drogos nevelõnõ


Megcsalt a barátnõm , avagy a drogos nevelõnõ

Pár éve történt ez az eset. Haverokkal bulizunk mert születésnapom volt. Ott volt a nõm is, az elsõ komolyabb csajom volt, máig sem értem miért,mert olyan ronda volt mint a bûn. A mai napig is az. Leitattak a haverék, én elaludtam, a csajt meg befüveztették, és végigszopta mind a három haveromat. A negyediket csak azért nem, mert az nem me....
Szextörténet címkék

engedelmes szuka | koleszban | autós mozi | vesszőzés | paula |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.