Zsolti és én


Nyelvemmel izgatom a farkadban lévő köveket. Ujjaim közt már mereven, keményen áll a faszod. Lassan bekapom az előttem ágaskodó hímvessződet. Te a fejem simogatod és irányítod ahogy lassan bekapom és eltüntetem a számban a mereven ágaskodó faszod. Szopom és a nyelvemmel simogatom a lüktető faszod.
- Ahhhh édesem, ez nagyon jó! - nyögöd és simogatod a fejem miközben szopom a faszod. Majd kiveszem a számból és húzogatni kezdem rajta a bőrt és a másik kezemmel a golyóid masszírozom. Aztán lassan az öledbe ülök és magamba dugom a farkad.
- Ahhh Zsolti, imádom a faszod! De jó kemény! Ahhh! - sóhajtok és tövig eltüntetem a pinámban. Te a seggemre teszed a két kezed és elkezdesz baszni engem. - Ahhh ez kurva jó, basszál édesem ahhhh! - Minél gyorsabban baszol engem és én felveszem veled a ritmust és őrületes kefélésbe kezdünk. Már vagy félórája cuppog a nedves pinámban a farkad és érzem, hogy nagyon közel az orgazmus. A mellkasodra tenyerelek és a seggem föl le emelem és hagyom, hogy a faszod majdnem kibukjon a lucskos pinámból. Aztán mindig hirtelen tövig engedem a pinámba a hatalmas faszod. - Ahhh mindjárt elélvezek drágám basszál gyorsabban ohhhh de jó! - Visítozom és közben érzem, hogy a faszod teljesen kitölti a pinám. Aztán összerándulva állsz meg és magadra húzol engem és úgy élvezel te is el. A gecid elárasztja a lucskos pinám és olyan sok jön belőled, hogy még ki is folyik a hüvelyemből. Hatalmas faszod percekig vonaglik a pinámban lövellve a bőséges ondót. Rád borulva a seggem markolászod és szenvedélyesen csókolózunk.
- Édesem, ez fantasztikus volt! - mondod. Lassan leszállok rólad és melléd fekszem és kezembe veszem a gecis faszod és rákulcsolom az ujjaimat.
- Ma éjjel még párszor muszáj megbasznod engem drágám! - mondom és a mellkasodra teszem a fejem és közben finoman verem a már megint kőkemény faszod majd négykézláb állok az ágyon és te mögém térdelve egy mozdulattal belém nyomod a farkad és a seggem markolva hevesen baszni kezdesz. És ez így megy hajnalig rengeteg orgazmust okozva nekem és az édes magod mindig a pinámba lövöd, hogy kilenc hónap múlva szülhessek neked egy cuki kisbabát.

Beküldő:Gabi


Szextörténet ajánló:


A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis e....

Chatrandiból valóság


Tekintettel arra, hogy ma már engem a szexnek kizárólag az a formája izgat fel, ha én lehetek a nő szerepében, nemrégiben, amikor egy teljes napra egyedül lehettem otthon, elhatároztam, hogy teszek valamit kielégülésem érdekében.

Előbb elmentem vásárolni és vettem egy új csini fekete magassarkú körömcipőt, egy nagyon szép szoknyát és néhány pár finom harisnyanadrágot.
Hazaérv....

Konyak, és két nagy fasz


Fáradtam értem haza egy pénteki napon, legjobb barátnőm és lakótársam Londonba utazott, csak az enyém volt a lakás. Ezt kihasználva meztelenre vetkőztem, és így tettem vettem a lakásban, töltöttem egy pohár konyakot, amitől gondoltam megint új erőre kapok majd. Hihetetlen izgató volt anyaszült meztelenül és szabadon közlekedni ezt csak ritkán tehettem meg a Anna és a sűrűn idelátogató pasijai miat....

Szex a dagi kocsmáros nővel


Szörnyű fejfájással ballagtam a kocsma felé. Csak egy feles barackot ittam volna és kész. A gyárban mindig a túlóráért fizetnek a legjobban, ezért maradtam ilyen sokáig, kell a pénz.


Ahogy beléptem, megcsapott az olcsó dohányfüst és a kommersz ital vegyes szaga. A pulthoz léptem, és kértem egy pálinkát, amit egy alig elmosott mércés pohárban kaptam meg a kocsmárosnőtől. Nem ....

A gyógykezelés - extrém szextörténet
Amikor megszülettem, egy nagyon furcsa hormonális betegség miatt, már kiskoromban (2 – évesen) orvoshoz hordtak a szüleim. Tulajdonképpen arról volt szó, hogy kevés férfi hormon termelődött a szervezetemben és sem az ivarszervek, sem a testalkatom nem úgy alakultak, mint ahogy kellett volna. A herék nem szálltak le, sem a hímvesszőm nem volt tökéletes nagyságú a koromnak megfelelőe....

A barátnőm apja egy csődör


22 éves lány vagyok, egyetemista. A történet amit elmesélek idén nyáron történt. Egyik este átmentem a barátnőmhöz, hogy visszaadjam neki a jegyzeteit. Az édesapjával él egy kis vidéki házban.

Gondoltam, ha már lemegyek hozzá ott is alszok és másnap együtt megyünk suliba. Becsengettem, az apja nyitott ajtót. Közölte, hogy a lánya nincs otthon, a barátjánál alszik. Mivel már elég ké....
Szextörténet címkék

vissza jövök | miből lesz a cserebogár | 30 | fi g | rózsadomb |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.