Kriszta újdonsült szexpartnere


Kriszta a hátsó ülésen ült, miközben autójuk az M3-as autópályán száguldott. Nikoletta, a nővére már nagyban aludt a másik oldalon, Kriszta viszont egyelőre képtelen volt az álmaiba merülni. Végül úgy gondolta, hogy csak behunyja szemét és átgondolja az elmúlt pár nap történéseit.

Minden 2 nappal korábban keződött, amikor ugyancsak az autópályán voltak, de a másik irányba haladtak. A két éjszakás balatoni nyaralás ötlete nagyon feltüzelte az egész családot, ezért nagy volt az öröm, mikor az elképzelésből valóság lett. Ráadásul Kriszta lelkesedése kicsit túlmutatott egy szimpla nyaraláson.

Akkoriban elég sokszor kérdőjelezte meg önmagát. 16 éves korában volt először kapcsolata, ami 10 hónapig tartott, de azóta valahogy nem találták meg őt a srácok, ezért a hátizsákja mellett rengetek kiéletlen vágyat is vitt magával a nyaralására. 19 éves volt már és égett benne a vágy, hogy bizonyíthasson magának, továbbá a nővérének is. Nikoletta nem volt egy eredeti szépség, mégis rajongtak érte a pasik, ez pedig eléggé fájó dolog volt a természetes szépséggel rendelkező Lucának. A legjobb formáját akarta hozni, ezért eléggé kihívó ruhákat is becsomagolt, ami nem volt az ő stílusa, de abban a helyzetben ez nem igazán érdekelte őt.

Dél körül érkeztek meg a helyre, ahol Kriszta azonnal bemutatta magát az ottaniaknak. Egy fehér topban és egy szűk, fekete shortban szállt ki a kocsiból, direkt olyan ruhákban, amik kihangsúlyozzák a formáit. Feltette napszemüvegét és határozottan végigvonult a recepcióhoz vezető úton. Belépett az épületbe, szeme sarkából pedig látta, hogy bent ül egy csapat fiú, akik elég szépen végigmérték őt. Elhaladt előttük, az illatát is érezhették és direkt arra a kanapéra ült le, amelyikre tökéletesen ráláthattak mind. Lehuppant, előkapta telefonját és próbálta a "laza csaj" szerepet felvenni, de belül csak arra tudott gondolni, hogy legszívesebben ő menne oda a srácokhoz beszélgetni, ismerkedni. Közben szülei elintézték a becsekkolást, Kriszta számára pedig elkezdődött a visszaszámlálás: pontosan 48 órája van kiélni magát.

Délután medencézni mentek Petrával együtt, amely az első nagy lehetőség volt a fiatalabbik lánynak. Élénken virító, piros fürdőruhája egyből megragadta a medencénél üdülő fiúk figyelmét, ő pedig elégedetten nézett bele néhány szimpatikus szempárba. A medencézés jól haladt, a vízben nagy röplabda mérkőzések folytak, Kriszta pedig gyakran mosolygott rá egyetlen fiú csapattársára. A meccs végezte után váltottak pár kedves szót egymással, de a srác hamar elindult a hotel felé. Kriszta ekkor összeszedte minden bátorságát és "most vagy soha" alapon utána futott.

- Várj! Hogy hívnak? - kérdezte a kissé zavarban lévő lány.
- Jácint vagyok - érkezett a válasz.
- Én pedig Kriszta - mutatkozott be ő is, de hirtelen nem tudott mit mondani, ezért beütött a kínos csend.

Jácint ebben a pillanatban eszmélt rá, hogy a lány mennyire zavarban van, ezért próbált segíteni neki.

- Voltál már fent a toronyban? Esténként nagyon szép a kilátás, főleg a naplemente.
- Nem, még nem voltam - felelte Kriszta picit megkönnyebbülten.
- Akkor este elviszlek oda, ha gondolod. 7-kor fent leszek - mosolygott Jácint, majd azzal a lendülettel sarkon fordult és elhagyta a helyszínt.

Kriszta egyszerre boldogan és kínosan is érezte magát, de összességében izgatottan várta az estét. A hotel egy régi kastályból lett átalakítva, ezért valóban volt egy tornya is, ami szerencsére nem volt túl látogatott, ezért szervezte oda Jácint a találkát. Teltek az órák, az idő gyorsan repült, főszereplőnk pedig egyre idegesebb lett. Aztán 7 előtt pár perccel nyakába kapta a fényképezőgépét és azt mondta szüleinek, hogy elmegy fotózni.

Már majdnem remegett az adrenalintól, mikor a torony aljához ért. Felment a csigalépcsőn, fent kinyitott egy ajtót és meg is érkezett. Jácint már ott várta, épp a naplementét nézte, Kriszta pedig lassan odasétált hozzá. Egy öleléssel köszöntek, majd Jácint felemelt egy üveg piát a földről és a lány kezébe nyomta.

- Ezt az ismerettségünkre! - mondta bíztatóan a fiú.

Kriszta kortyolt belőle párat, de óvatos volt, nem akarta nagyon eláztatni magát, az ellazulás pedig ennyitől is működött, így sokkal felszabadultabban tudtak beszélgetni. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy pikánsabb témák is előkerüljenek, Jácint pedig egyre többször simogatta meg a lány vállát. A fiú ezután kortyolt egyet a piából, magához fordította Lucát és mélyen a szemébe nézett.

- Tudsz csókolózni? - érkezett a határozott kérdés Jácinttól.

Kriszta csak bámult a meglepettségtől, mire a fiú magához húzta és vadul lesmárolta. Először ellenkezni akart, de végül teljesen átadta magát Jácint akaratának, aki nem mellesleg remekül csókolt. Már pár perce egymás szájában voltak, mikor a bódult lányban tudatosult, hogy Jácint már a melleit fogdossa, majd egyik kezével lefelé indult. Ez volt a második vízválasztó, ugyanis Kriszta elgondolkodott. Egyfelől le akarta állítani a srácot, hiszen sokkal romantikusabban képzelte el ezt a fiúzás dolgot, továbbá sosem volt kalandja, de ezzel együtt ki is volt éhezve már egy kiadós szexre. A pillanat hevében az utóbbi opciót választotta, lecuppant partneréről és megszabadult pólójától és a shortjától is. Jácint csak ámult és bámult, mire Kriszta odalépett hozzá és folytatta a vad smárolást. A fiú kezei lassan ismét kalandozni kezdtek, idővel elérték a lány nemiszervét is, amire egy nagy sóhaj volt a reakció. Bugyin keresztül simogatta, de így is gond nélkül lehetett érezni, hogy Kriszta lassan kiszáradt a punciján át távozó nedvesség mennyisége miatt. Ezután szétváltak, Jácint a kilátó vastag párkányához kisérte a lányt, aki sejtette, hogy mi következik.

Kriszta a bugyitól, a srác pedig a nadrágjától és az alsótjától szabadult meg, majd a félmeztelen kisasszonyhoz lépett, felültette őt a párkányra, aki ezután széttárta lábait és hanyatt feküdt a vastad kőfalon. Szerencsére a párkány márványlapokkal volt borítva, így nem volt kényelmetlen feküdni rajta. Ezután Jácint Kriszta fölé hajolt és csak ennyit kérdezett:

- Kiszálljak Kelenföldnél, vagy van tabid?

Kriszta csak a kérdés második felét értette teljesen, de az is elég volt neki.

- Igen, szedek tabit - válaszolta sóhajtozva, miközben már érezte a forró péniszt a bejáratnál.

Jácint egy mosollyal nyugtázta a választ, benedvesítette a makkját, majd tövig Lucába nyomta a szerszámát, amit egy kéjes sikoly követett. A lányt egyfolytában kirázta a hideg, a fellegekben érezte magát, miközben erősen kapaszkodott a márványlap szélébe.

Újdonsült szexpartnere kíméletlenül kefélte őt, olyan mélyen hatolt bele, ahogyan csak tudott, ami az átlagos méretek miatt maximálisan élvezetes volt és egy cseppet sem fájt. Jácint néha picit lassított, összeszedte az erejét, majd visszagyorsított, amivel folyamatos nyüszítésre késztette az alatta vonagló lányt. A melleit gyúrta, a fenekét szorongatta, teljesen magába bolondította a lányt, aki élete egyik legnagyobb orgazmusa felé haladt. Jácint nem igazán reménykedett ebben a befejezésben, hiszen Lucát nagyon is jókislánynak nézte, ezért meg is lepődött, hogy ennyire simán ment a dolog. Teljesen magáénak érezte a lányt, aki tagadhatatlanul élete eddigi legszebbje kapása volt. Közben Kriszta orgazmusai össze-össze szorították a fiú farkát, ami miatt már ő is közeledett a gyönyör felé. Mikor már nagyon közel volt, kivette a péniszét a lányból és vadul csókolózni kezdtek. A kis pihenő mindkettejüknek jól jött, szusszantak egyet, aztán Jácint összeszedte magát és ismét vadul dugni kezdte Lucát.

A combjaiba kapaszkodott és minden erejével azon volt, hogy megadja a lánynak, amire vágyik. Közben Kriszta is aktívabbá vált, belement minden egyes lökésbe, amennyire csak tudott, hiszen a lehető legmélyebben akarta magában érezni a hímvesszőt. Nedvessége egy kis tavat táplált márványlapon, puncija pedig halkan cuppogott az este csendjében. Nyögései ennél már egy fokkal hangosabbak voltak, ami emberfeletti teljesítményre bíztatta Jácintot, aki nem is riadt vissza a kihívástól.

A célegyenesbe fordultak, Jácint picit lelassított, majd amilyen mélyen csak tudta, tövig Lucába nyomta a farkát, aki remegni kezdett, megvonaglott, puncija pedig hirtelen összerádult, így Jácint egy utolsó lökéssel, Kriszta pedig egy apró spricceléssel tette teljessé az estét. Jácint eztán Kriszta mellé feküdt, megsimogatta őt és egy puszit nyomott az arcára. Kriszta csak feküdt, az előtűnő csillagokat nézte, alig akart magához térni, de aztán eszébe jutott, hogy lassan vissza kéne térnie a családjához. Ránézett az telefonjára, szerencsére csak egy órát volt fent a toronyban, vagyis nem ment el gyanúsan sok idő. Hangos szuszogások közt megköszönte Jácintnak az estét, majd hatKrisztas vigyorral az arcán visszaindult a szobájába.

Az autópálya egyik nagyobb huppanója zökkentette ki a gondolataiból.

- Áhh, még egy óra hazáig... - morfondírozott magában, de végül ismét lehunyta szemeit és visszasüllyedt a gondolataiban, hiszen volt még min ábrándoznia.


Szextörténet ajánló:


Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.

Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este....

Jóapa vietnámban


Jóapa vietnámban

Már régóta akarunk eljutni a Vietnám német nyaralõjába amit forinba is ki tudtunk fizetni és erre gyüjtöttönk ,már pár éve is.Amikor a balatoni nyaralóba voltunk a feleségem sokszor elment ismeretlenekkel is egy egy éjszakára srácokkal kefélni jó pénzért és a pénzeket mindig eltette,mert ki akarta próbálni a keleti nemzetdégû fiukat is.Sokszor a munkahelyi kollegákis ....

Femdom sztori


A Nő feltüzelve lépett ki a zuhanyzóból. Fülledt nyári este volt, fehér frottír köntösét is csak megszokásból terítette a vállára, amíg a nappaliig ért. A szokásos esti maszturbációjához szükséges kellékeket már jó előre kikészítette, mindig nagyon megadta a módját az előkészületeknek, már az elkövetkezendő élvezet előre vetítéseként, mintegy előjáték izgatta fel a különböző segédeszközök, ruhák r....

Erotikus kalandok


Csak álltam a sötét szobában a nyitott teraszajtónál, s néztem a ház előtt álló lámpák fényét. A meleg tavaszi szellő játékosan lengette a függönyt, s csupán a tücskök hangos ciripelése hallatszott kintről. Sejtelmes fény áradt szét a szobában. Lehunytam a szemem, élveztem, ahogy a szellő lágyan simogatja a majdnem meztelen testemet, csupán egy vörös fehérnemű volt rajtam. Észre sem vettem, hogy a....

Szexfantázia és lábfétis


40-es korosztálya ellenére nagyon csinos. Néhány külső jellemzés: vörös, vállig érő haj, hatalmas, szexy ajkak, tökéletes alak. Mellei nem nagyok, viszont pont így tökéletesek.

A fantáziálásom vele nem is olyan rég kezdődött. Májusban egy kétnapos osztálykiránduláson vettünk részt, ahol a legizgatóbb jelenet este történt.

A bejött a szobánkba ellenőrizni minket (az éj....

Puncinyalós fantázia


A nyakad mögé csúsztatnám a kezem és megcsókoltalak. A másik kezemmel felemeltem a lábad, amint széttetted, felemeltelek és így vittelek be!

Közben a nyakad és a cicid csókolgattam, bevittelek a fürdőmbe, ráraktalak a mosógépre!

Elkezdtelek vetkőztetni, megnyitottam a csapot!

Levettem a felsőd, a nadrágod

minden levetett ruhaneműd helyén....Szextörténet címkék

kukko | kliens | idegenekkel | korcsokat! | fiatal fi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.