A feleségem közpréda 11.


Az én házasságom már nagyon régóta tart, mi ketten a 30-as éveink közepén járunk. Az elmúlt 10 év során sikerült karriert és anyagi biztonságot építenünk, valamint időt és energiát szentelni a családalapításnak is. Két gyermekünk született, és egy kényelmes kis vidéki házba költöztünk. Élünk egy tipikus, idilli vidéki családi életet. A sexuális életünk sohasem volt unalmasnak mondható, rengeteg változatosság volt benne. Párom nagyon nyitott gondolkodású, mindig volt lehetőségem a pásztorórákat feldobni valamivel. Volt amikor csak egy kis játékszerrel, vagy egy vibrátorral, de gyakran megesett az is, hogy a BDSM világában kalandoztunk.

Szóval, ha szabad így mondani, miden passzolt!

Egy beszélgetésünk alkalmával a bakancslistámra terelődött a téma, amin bizony szerepelt egy még nem beteljesült sexuális vágy: a hármasozás.

Érdekes módon, párom korábban ettől elzárkózott, azonban most nem hogy nem ellenkezést váltott ki belőle, sokkal inkább kíváncsi lett. Kérdezgetett a témában, és nyitottnak bizonyult.

Teltek a hetek és az ágyban is egyre többször előfordult, hogy előkerült egy játékszer, ami a harmadik felet szimbolizálta. Egyre inkább érződött, hogy egyikünket sem hagyta hidegen a téma, és egyre jobban feldobta az együttléteket. Olyannyira, hogy eljutottuk arra a szintre, hogy megszületett az elhatározás, keresünk egy harmadik férfit. A témában semmilyen szinten nem volt titkunk. Pontosan tisztáztuk, hogy mit várunk mind a ketten ettől az egésztől és lefektettük az alapvető szabályainkat is, hogy "biztonságos" legyen a kalandozásunk a kapcsolatunkra nézve.

Meg is beszéltük, hogy nagyjából milyen tipusú fiú partnert tudnánk elképzelni. Hosszú hetekig kerestünk, még végül megtaláltuk a megfelelő partnert. Mindkettőnk számára szimpatikus volt, ezért nem volt más hátra, mint az első találkozás.

Az első találkozás:

Egy nyári este volt, meleg és párás. Az a fajta időjárás, amikor jólesik a sötétedés után az utcán tartózkodni, mert a levegő enyhén hűlni kezd. A teraszon vártam a feleségemet, hogy elkészüljön, és elindulhassunk a megbeszélt szórakozóhelyre, hogy végre személyesen is megismerjük Mátét.

Épp elmerültem már a fantáziálásban, hogy mi mindent rejt az este mikor Katica megjelent az ajtóban. A kedvenc szandáljában, egy rövid fekete szoknyában, és egy csinos csipkés toppban. A top pántja mellet kilógott a melltartó pántja is, ahonnan egyből rájöttem, hogy a kedvenc vörös melltartó és bugyija van rajta.

Autóba pattantunk és elindultunk a megbeszélt helyre.

- Látom ám, hogy a kedvenc vörös fehérnemű szetted van rajtad- törtem meg a csendet, remélve, hogy ezzel kissé megtöröm a feszültséget, ami érződött a levegőben.
- Részben - Válaszolta Katica

Kellet néhány pillanat, ameddig ez az egy szó eljutott a tudatomig. Amikor végre leesett, ránéztem, és ő csak kaján mosollyal nézett rám vissza. Kezét a sebességváltón pihenő kezemre tette, majd megfogta, és lassan a combjára irányította. Izgalommal telve simítottam először a térde felé, majd fel, a szoknyája alá... Egyre feljebb, még el nem értem, a fazonírozott puncijáig. Kissé megdöbbenve konstatáltam, hogy bizony igazat mondott. Csak részben volt rajta a szett, hiszen nem volt rajta bugyi.

- De most sicc innen, mára más terveink vannak! - mondta, és megfogta kezemet, majd kedvesen eltolta magától.

Megérkeztünk a kiszemelt szórakozóhelyre. Igyekeztünk olyan helyet választani, ami nem is igazán zsúfolt, de nem is akkora a pangás, hogy feltűnőek legyünk. Szerencsénkre ez pont olyan estének tűnt. 

Halk zene szólt a kerthelységben, ahol erősen félhomály volt. Találtunk is magunknak egy szimpatikus eldugott kis asztalkát kényelmes székekkel, ahol kényelmesen el tudtunk helyezkedni.

Nem sokkal később Máté is megérkezett. Mivel most találkoztunk először így személyesen is bemutatkoztunk, majd megkérdezte, hogy mit iszunk. Mindannyian egy pohár kellemesen hűvös vörös borra szavaztunk. Máté elrobogott és hozott is három pohárral.

Kissé nehezen indult a beszélgetés, mindenki eléggé feszéjezett volt. Szerencsére azonban erre egy nagyszerű orvosság volt a bor jótékony gátlásokat oldó hatása. Igaz én csak néhány kortyot ittam, hiszen tudtam még vezetek, de ettől függetlenül egyre inkább sikerült mindenkinek feloldódnia és egy kellemes beszélgetés alakult ki.

Egyszer csak megérzem párom kezét, ahogy a combomra teszi, majd megszorítja. Érzem a szorításából a vágyat és izgalmat is egyszerre. Érzem azt is, hogy számára szimpatikus Máté, hát nem habozok:
- Nem ülsz át Katica mellé? - Kérdezem.
- De, persze! - Csillan fel Máté szeme

Feláll és átül mellénk a padra. Kényelmesen elférünk, hiszen ez egy nagy asztal. Ebből az oldalból kényelmesen mindent és mindenkit szem előtt lehet tartani.

Folytatjuk a beszélgetést, azonban a témáink már jóval inkább pikánsak. Mesélünk egymásnak a sexuális kalandjainkról, kinek hol volt a legextrémebb hely ahol csinálta, vagy éppen kivel.

A pad és asztal között elég nagy volt a távolság, ezért nem kerülte el a figyelmemet, mikor Máté a boros pohár ide-oda tologatása helyett, inkább párom lábára tette a kezét. Először csak a térdére tette, várva valamilyen visszajelzésre. Kissé megfagyott a téma pár pillanatig, mert barátunk és én is "lélegzet visszafojtva" vártuk a reakciót. Próbáltuk mindketten az arcát figyelni, milyen jelet fog küldeni.

- Csak nyugodtan! Vannak arrafelé melegebb részek is! - Töri meg párom a csendet.

Ettől a mondattól bizony már én sem tudtam közömbös maradni, pillanatok alatt merevedésem lett tőle. Mátét sem kellet félteni, lassú mozdulatokkal simogatni kezdte Katica combját.

Én mivel izgalmi helyzetben gyakran beszélek többet a kelleténél, most is belekezdtem egy pikánsabb történet elmesélésébe. Miközben meséltem természetesen fél szemmel figyeltem az eseményeket, ami komolyan megnehezítette azt, hogy ne veszítsem el a fonalat a saját történetemnél. Egy pillanatra felnéztem, senki sem néz-e minket és mire visszanéztem, Máté keze már a szoknya alatt volt.

- És aztán mi történt - Kérdezte Máté, mert a nagy meglepetésem hatására félbe hagytam a mondatot és a történetet is.
- Ne zavartasd magad, folytasd csak! Mi elvagyunk! - Mondta feleségem.

Gyorsan megpróbáltam összeszedni a gondolataimat és folytatni a történetet, közben pedig gyönyörködni az eseményekben. Párom arca egyre jobban kipirosodott az élvezettől, és a vágytól. Lábait kissé szétnyitva jelezte barátunknak, hogy mire is vágyik, aki bizony vette a lapot.

Sajnos azt nem láttam, hogy a szoknya alatt mi történt, csak azt láttam, hogy Katica egyre inkább átszellemül. Az asztalra támaszkodva, egyre szaporábban vette a levegőt, arca egyre jobban kipirosodott, szemét egyre gyakrabban lecsukta. Kezével az én kezemet kereste, és megszorította, ami igencsak nehezített a történet mesélésemben, hiszen tudtam, mindig mikor szorít a kezemen, akkor az élvezetek hulláma csap fel.

Majd mint derült égből villámcsapás, egy sokkal erősebb szorítás következett. Szinte mintha áramütés érte volna testét, úgy rándult össze köztünk, és láthatóan igyekezni kellet neki, hogy a hangját visszafogja. Tudtam, hogy Máté ujjaival a csúcsra juttatta. Érződött rajta, hogy minden erejére szükség van, hogy ülve tudjon maradni köztünk.

Sokáig pihegett miközben mi kellemesen folytattuk a társalgást. Később ő is újra becsatlakozott a beszélgetésbe, és megitták a maradék borukat.

Mikor elfogyott a szőlőnedű, felálltunk, és elköszöntünk. Párom hosszú ölelést és puszit váltott Mátéval, majd beszálltunk az autóba és elindultunk hazafelé. Ismét csak szótlanok voltunk, azonban az én nadrágomban a farkam szinte alig fért el a látottak miatt.

- Húzódj le itt - Mondta egyszer csak Katica.
- Hova? - Kérdezem, mert nem értettem a kérést.

De ebbe a pillanatban megéreztem párom kezét a nadrágomon. Mohón gombolta ki nadrágom és húzta le a sliccem, és egy mozdulattal került elő farkam az alsómból! Eközben én a szántóföldek mellett sikeresen megálltam, ami igazán nehéz volt, nagyon kellet koncentrálnom a történtek mellett!

Mikor megálltunk és leállítottam az autót, Katica egyből kikapcsolta az övét, feltérdelt az anyós ülésre, és egyből rácuppant szájával a farkamra. Olyan lendülettel kezdett bele, olyan vehemenciával járt fel-le a farkamon édes ajka, hogy szinte levegőt venni is elfelejtettem. Élveztem ahogy nyelvével körbe-körbe simítja a makkom, és imádtam mikor szájából kivéve végig nyalta férfiasságom egészen a herémig.

- Ennyire tetszett amit Máté csinált - Kérdeztem
- Ühhhüm - Nyögdécselte, mert nem akarta megszakítani a szopást a válasz miatt.

Folytatta a kényeztetésem ami érzésemre egyre intenzívebb és vadabb volt, amit nem is tudtam, hogy lehetséges. Sokszor estünk már egymásnak, de ez valahogy más volt. Sokkal erőteljesebb, vággyal fűtöttebb. Nem is igazán bírtam már tovább, éreztem, közel a kielégülés.

- Ezt nem bírom már, mindjárt elélvezek... - Suttogtam, mert nem sok erőm volt beszélni az élvezetek mellett.
- Máris? Kár, hogy már nincs itt Máté, jó lenne őt is leszopni!

Katica kijelentése az utolsó csepp volt a pohárban, egyből éreztem az ismerős jóleső érzést. Ahogy minden izmom megfeszül, ahogy párom ilyenkor egyből még jobban elkezdi szívni a farkam, ahogy az élvezet eláraszt. Hangos nyögések közepette a feleségem szájába élvezek, amit egyből le is nyel, hiszen mindig is sok spermám volt, nem férne el a szájába mind. Pláne nem, egy ennyire felizgatott állapotba!

Miután az utolsó csepp is kiürül belőlem, még néhányszor végig nyalja nyelvével a farkam, majd visszaül a helyére, és azt mondja:
- Remélem Máté is ilyen finom lesz!


Szextörténet ajánló:


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó

Nem tudom miért, de az elsõ élményeim leszbikus jellegûek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az elsõ élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekrõl késõb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gon....

Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.

Evelin is várta az estét, várt egész nap… ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenete....

Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt ....

Masszázs meglepetéssel 1.Masszázs ágy és meglepi

Sziasztok! Megosztanék veletek egy fantázia történetet Kingáról, az exem barátnőjéről és arról, mikor felkeresett egy masszázs miatt.

Én frissítő svéd, és indiai talp és fejmasszázzsal foglalkozom, pusztán kiegészítés céljából. Szeretem csinálni, mert jól esik, hogy adhatok valami jót a vendégeimnek. Jelentősen fokozza az örömöm, ha dö....

Szandra pinája


Valójában semmi mást nem, csak azt tudom felhozni mentségemre, hogy aznap rengeteget ittunk.

Józanul biztosan soha nem landoltam volna Alexandra és Péter széles vízágyán. Azelőtt még sohasem szeretkeztem hármasban, és kifejezetten nem egy másik fiúval.

Ezen az éjszakán azonban minden más volt. Addig buliztunk a Bamboo klubban, amíg ki nem dobtak minket, és túlságosan ....

Ha egy másik férfi cumizik, biszex kalandok


Az első igazi hatalmas, fergeteges szex élményem, amikor egy munkatársam, Attila meghívott
hétvégére és hárman voltunk a feleségével.

Kis garzonlakásuk volt és egy nagy francia ágyra feküdtünk le mind a hárman aludni. Nagy meglepetésemre a lány feküdt
középre és egy idő után elkezdett mind a kettőnket simogatni. Nagyon izgató volt, mert igaz hogy sokat
viccelődt....
Szextörténet címkék

tinj | tètè | partner | elkurvulás | az első élményem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.