Osztalykirandulas


A törtenet a`70-es evekben volt mikor 16 eves voltam eleg jo kinezetü lany voltm. 165 magas felhosszu vilagosbarna haj 80 B mellek 50 kg 55cm derek 63cm feszes fenek. Egy problemam volt az arcomal tele volt piros patanasokkal. Kiiratam a fogamzasgatot es elkeztem szedni meg egy het es megdughatnak es bele is elvezhetnek a kis puncimba, tenyleg kicsi megneztem tükörböl szettet labakkal ösze volt zarodva csak egy kb 6 centis csik latszott. Amikor kicsit behajlitottam a terdemet akkor lattam nyilik szetfele es kezd latszani a kis rozsaszin bejarat, de tenyleg pici ket ujal szethuztam akkor latam egy vilagosabb gyürüt ami egyik oldalon bevolt repedve ez bisztos a tampotol repedhetett meg. Masnap ott volt unokanöverem akit mar többen megdugtak rendszeresen megkerdeztem, hogy memutatna-e puncibejaratat.
- Miert? mit akarsz latni?
- A szüzhartyadat.
- Az enyem mar szetvan baszva!
- Pont azert, hogy mi külömseg van az enyem es a tied közt.
- Jo de utana te is megmutatod?
- Igen. Azzal levete a szoknyajat, harisnya nadragjat, a bugyit magan hagyta. - majd leveszed te.
Amit eszrevetem hogy nincsen szemeremdomja nemkem egy kicsi van hanyatfeküdt es en lehuztam a bugyijat mikor utoljara lattam akkor puha szöke szörzet boritotta most simara borotvalt puncija volt.
A labaközt egy nyilas jelezte a veginat, ahogy a terdeit felhuzta kinyilt a szentelye es a szemerem ajkak egy ovalis nyilast alkottak mondta hogy huzam szet. Ahogy kinyilt a puncija meglattam a szüzhartyajat ami körbe bevolt repedezve es nagyob volt a juk a közepen mint az enyem.
- Na milyen?
- Össze van repedezve.
- Nem csoda amennyien mar basztak velem.
- Hanyan dugtak mar meg?
- Tizen-tizenketen de mindel töbször dugtam. - Na mutsd szüzhartyadat szethuzta a pucimat es mondta egy hejen majdnem atvan repedve gondolom nem nagyon fog fajni mikor elöször jar benne valakinek a fasza.
Masnap volt indulas az egyhetes osztajkirandulasra Egerbe, odaerkezes utan kiosztotak a szobakat
en Icaval kerültem egy szobaba. Osztajtarsam egy tölem magasab fekete haju vekony lany volt.
vacsoranal feltünt egy fiu aki engem stirelt eleg jokepü fiu volt gondoltam ö jolenne a labomköze.
Masnap volt az ugynevezett ismerkedesi est Ica mondta hogy dugni akar valakivel, az iskolaba mar több sracal lefeküdt. Az esti buliba tancolt Ica több fiuval,en ültem az asztalnal egyszer feltünt a fiu aki a vcsoranal nezet odajöt es kerdezte vane kedvem tancolni. Elindultnk tancolok köze egy lasu szam kezdödöt atfogta a derekamat magahoz huzot en a nyakaba hatul össze kulcsoltam a kezem.
Igy öszesimulva tancoltunk a bal combja a szoknya anyagon keresztül simult a puncimhoz enyem pedig az ö farkahoz igy minden lepesnel finoman dörzstük a masik nemiszervet. Egy idö utan ereztem hogy egyre kemenyeb lesz mondtam menjünk ki. - Mond mitöl izgultal igy fel? - Azt hiszem töled a meleidtöl a combjaidtol, fenekedtöl egyszoval tested közelsegetöl.
- Akarsz meg töbet erezni belölem?
- Ezt hogy erted?
- Ugy hogy most felmegyünk a szobaba es ott megkostolhatod a puncimat belöröl aval ami az elöb olyan kemeny volt. - Megdughatlak? - Meg gumi nelkül es bele is elvezhetsz ha akarsz !
- Na megyünk vagy megondoltad? -Nem -nem gyerünk! Felertünk a szobaajtonal megkerestem a kulcsot kinyitom az ajtot es halom, hogy Ica zihalva veszi a levegöt tehat az ö pinajaban benne van valaki, de azert megkerdezte, hogy nem zavar benünket hogy befejezik amit elkezdtek, de kezdjünk el nyugodtan dugni mert öket nem zavarja nekem mindegy volt mert mar nagyon akartam hogy megdugjon. Szembe alt velem atölelt elkezdtünk csokolozni fogdosta a melemet kigombolta az ingbluzomat a meleim szabada valtak kökemeny bimboimat puszigatta ,közben levetettem a szoknyamat mar csak egy kis bugyi volt rajtam. A srac is gyorsan levetközöt odabujt mellem a bugyimat levettem amig vetközött most ott feküdtünk mesztelen egymas melett.közben halotuk a dugas egyre hangosodo lelegzeset es Ica nyögeseit a lökesek ütemebe. Csokoloztunk en a hatamon feküdtem közben simogata a meleimet, hasam es odaert a combom tövehez ratette kezet a puncimra egy ujat vegig huzta anyilason behalitottam a terdem es szetettem a labamat. Azuja megtalata szetnyilt puncimat vegig huzta az ujat ujra de most belöröl simitota ereztem sikos es könyen csuszik le fel nagyon nagyon jo elvezetes volt bizserget az egesz testem mikor az ujat lasan beledugta megremegtem egy reszketes futott at rajtam elelveztem. Ettöl meg csuszosab let puncim ezt erezte ö is labomköze terdelt most a farka makjaval simogatt kinyilt puncimat. - Juj de jo csinald meg nagyon könnyen csuskalt le fel egyre beljeb. Ekkor erdekes cuppogo hang ez bistosan Icanak puncija ahogy tömi a srac közben mondja - ne olyan erössen mert szetbaszod nem csak a pinamat hanem a mehemet is ne told egeszen be! Jo jött a valasz. Közbe ereztem hogy a fium megalt es elkezdte finoman beletolni a puncimba ereztem ahogy fesziti szet a szük bejaratot megakatt - te szüz vagy? elöre löktema csipömet egy nyilalas szerü fajdalom es mar benem is volt - de mar nem!
elvezd a szük pinamat - tenyleg istenien szük! Közben Ica lelegzete egyre hangosabb nyögesekke valtozott aranyosan nyögdecsel ami mindketönket megjoban felizgatott ereztem ahogy fesziti a hüvejemet a bennem mozgo fasz nagyon jo volt. Ekkor Ica -csinald gyorsabban -ez az -meg meg nagyon jo! a baratnöm fel sikoltott a srac hörgö hangal zihalt gondoltam elelveztek. En a csipöböl minden tolasnal ellen löktem hogy melebre menjen belem, hogy ezert vagy masik par hangjaitol a fiu teste megfeszült ütközesig belem lökte a faszat es ereztem ahogy pulzalva elvez belem en probaltam a hüvelyemel öszeszoritani a farkat. -nagyon jo puncid van isteni bened lenni. - Mondtam, hogy megkostolhatod belöröl is! - Es milyen volt? - Nagyon jo es ahhoz viszonyitva, hogy elöször dugtal nagyo jol mozogsz baszas közben. A masik agynal felgyujtottak az ejeli lampat lattam, hogy most huzza ki a faszat a srac Icabol benem meg benne volt de mar nem feszitett gondolom lankadt neki lefele de ereztem ,hogy bennem van.
A baratnöm kerdete, hogy ki megy elöször a fürdöbe a srac mondta menjetek ti mert a puncitok gecisebb mint a farkunk. A fium is kihuzta belölem egy nagy cupanassal. Ica felkelt az agybol puncijahoz tette a kezet hogy ne csepegjen a fürdöig a sperma belölle en ugyan igy tettem. A kadba alltunk egymassal szemben midketönk combjan folyt lefele a sperma puncinedv keverek. A baratnöm a tussal le sricelt mindkettönkröl ami folyt lefele elkezdte kimosni a meggyötört duzzadt puncijat a kisajkak kifordulva vöröslöttek modta, hogy eddig öten dugtak meg de ekkora fasz meg nen volt benne közben en is mostam belöröl a puncimat ereztem megvan duzzadva ez a dugas izgalmatol van mondta ö ket harom ora mulva olyan lesz mit volt. Megtrölköztün es vissza mentük a szobaba a fiuk a fürdöbe mostmar eget minket ejjeli lampa bebujtunk a takaronk ala. Amikor viszajöttek a fiuk akkor lattam hogy aki Icat kefelte legalabb ket centivel nagyobb van mint akivel en voltam leültek a fotelba a baratnöm megkerdezte attol amelyikkel en dugtam, hogy van-e kedve kiprobalni milyen az ö pinaja a masik meg kiprobalhat engem, ha akarom. Aki velem dugott oda ment Icahoz az lelökte a takarot magarol hanyat feküdt behajlitott terdel szettete a labat latam, hogy sracnak mar all nem is vol olyan kicsi es szep egyenes beterdelt a labaköze a ketkezevel megtamaszkodott Ica teste melett az megemelte a feneket lenyult megfogta a fiu farkat es betolta magaba es le fel mozgatta csipöjet igy sjat magat baszta a pinajaba levö fasszal. A masik odajött hozzam es megkerdezte hogy döntöttem közben huzogatta a fityma bört le fel en is kitakartam magamat a szabad kezevel simogatta hasamat combomat puncimat csiklomat ez nagyon felizgatott ereztem hogy nevesedek. Szettettem a labamat es mdtam feküdjön a labamköze oda is feküdt , de nem tette belem hanem le erekedett ugy hogy a zacskoja a csiklomat simogatta az agaskodo himveszö a hasamon pihent a makja a köldökömhöz ert. Egyre jobban felizgultam mondtam neki, hogy ez az en pinamnak lehet, hogy nagy de probalja meg bedugni oda ilesztette a bejarat közepehez mind ket kezemellenyulta es szethuztam a puncimat mondtam most probalja meg betolni. Szep finoman dugta belem szörnyen feszitett nyikogtam közben de ereztem hogy lassan csuszik belem nagyon elvezetes volt ereztem amikor atpatant a szüzhartya gyürün. Ö is mert megkerdezte fajt mondtam nem probaljon finoman baszni elkezdet mozogni beljeb es beljeb egyre hangosabban nyögdecseltem
a lökesek ütemere. Ekkor Ica mondta a sracnak halod milyen szepen nyögdecsel biztos hogy jo melyen bene vannak puncijaba. Te is enyemben mijen erzes ott bent? -Nagyon jo lagyan maszirozza vegig a farkamat,de nincs olyan szük mint a baratnöde. Nem halottam töbet met elkezdett temposan dugni es egyre hangosabb lelegzett megemeltem a fekem igy egsz tövig belem ment ereztem mindjart a csucsra visz, ekkor erösen blem lökte ereztem egesz bent a mehszajhoz er viszahuzta meg egy lökes megremegett hangosan zihalva elvezni kezdett de dugott tovab ekkor megfeszült a testem halk sikitas közben elelveztem ö meg pulzalva töltötte a puncimat. Nagyon jo volt mind a negyönknek. A kirandulas utolso ejszakajan meg megdugott egy a hotel ettermeben dolgozo pincer.
Beküldő:szüzan


Szextörténet ajánló:


Búnös gondolatok az análszexről


Bűnös gondoltaok járnak mostanában a fejemben, amiket nem tudok kiverni a fejemből. Az, hogy ilyen fiatalon is csak az jár a fejemben nem valami jó.ELmesélem hát az egyik gondolatom!
Fekszem az ágyamon, és bejön egy idegen a szobámba, bezárja az ajtót. Leül mellém, majd megcsókol, nem is egyszer, és jó vadul.Leveszi rólam a pólómat, és játszadozik a melleimmel, csókolgatja őket, majd egyre ....

A sperma megtette a hatását


Már a vizsgaidőszak eleje óta vártam a mai napot. Végre megvan az utolsó vizsgám is és holnap indulhatok le a Balatonhoz a barátnőim után. A Három Grácia (ahogy anyám nevez minket) egy hetet tölt a Magyar tengernél. Az egyikünk, Ági német szakon tanul az egyetemen, a második csaj Lia olaszon van én pedig a francia szakosok táborát erősítettem. A gólyatáborban ismertem meg a két lány és az elmúlt k....

Rock és kefélés


Szombat este, a szokásos készülődés… Jézusom, de nyúzott vagyok! A vizsgák teljesen kikészítettek! Legszívesebben itthon maradnék, de nem tehetem. Tudom, hogy ő is ott lesz…
Belenézek a tükörbe… Karikák a szemem alatt, sápadt és beesett az arcom. Olyan vagyok, mint egy vízi hulla! Bíztatóan szólok a tükörképemhez:
- Szedd már össze magad, és menj le a klubba! Találkoznod kell vele, h....

A nagy dugás az iskola wc -ben


Jelentkeztem, kimentem WC-re és ott ült a folyosó végén Merci, az a kis kurva. Bár sohase beszéltünk személyesen, de még anno ráírtam Facebookon és hamar lekoppintott, pedig rendszeresen megbámult a suliban, azt hittem nem véletlenül. Utána meg hallottam róla ezt-azt és azóta fenntartom az álláspontom, hogy egy kis kurva. Most is persze engem nézett a boci szemeivel. Legszívesebben megerőszakoltam....

A harmadik menetig


Egy 22 éves fiú vagyok, aki jövőre egy hajón szeretne dolgozni Amerikában, de ehhez kell tapasztalat is, ezért gondoltam, hogy a környékünkben lévő kis szállodákból kinézzek magamnak egy helyet, ahol tapasztalatokat szerezhetek. Egy nagyon jó módú vendéglátóhelyen helyet is kaptam, gondoltam magamba király, ez az, dől a lé meg minden. Kicsit izgatottan érkeztem első nap, nagyon jó fejek a fiúk (am....

Nyitott házasság.


Sokan nincsenek tisztában a nyitott házasság fogalmával... A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal já....
Szextörténet címkék

roks | sztetoszkóp | szoknyában | unoka hugi | különös maszti |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.