Az elmúlt 5 év története


Úgy 5 éve történt feleségemmel a kapcsolatunk kezdett leülni kicsit, kevesebb sex, kevesebb érzelem stb. Amikor kezdtük ezt egyre jobban észrevenni leültünk beszélgetni és arra jutottunk, hogy kipróbálunk új dolgokat a szexben. Mindkettőnknek kellett írni 20 olyan dolgot amit kipróbálna. Sok mindent kipróbáltunk és volt egy dolog aminek a rabjává váltunk. Mindkettőnk listáján szerepelt a domina játék. Szépen fokozatosan haladtunk. Jelenleg ott tartunk, hogy havonta 2 hétvégén felváltva szolgáljuk egymást már teljesen tabuk nélkül.
Rólam tudni kell, 180cm magas izmos barnahajú férfi vagyok péniszem mereven 8-cm. Párom Niki 170 vékony közepesmellű szép arcú csodanő.

A mostani történetben ő volt a domináns.
Pénteken munka után hazaértem és kezdtem a hétvégi szolgálatot! Niki első utasítása a megszokott vetkőzz!
-igen is Úrnőm!
Levetkőztem és jött a meglepetés! Bekötötte a szemem és ki vezetett a nappaliba! Ahol leültetett a kanapéra. Levette a szemkötést és láttam ott barátnőjét Ágit és a férjét Danit. Ennél megalázóbb dolog még nem történt velem. Nagyon kellemetlenül éreztem magam majd Ági felszólalt: -ne légy ilyen kedvetlen Dani is csatlakozik hozzád!
Azzal utasította is:
-Vetkőzz! Jött az utasítás Ágitól.
Dani felállt és levetkőzött! Az ő méretei pont az ellentéte volt az enyémnek a pénisze vagy 20cm.
Niki megcsodálta azt a hatalmas faszt ami Dani lábai között lógott! -Nem semmi, mekkorára nő ha merev?
-Nem keményedik! Szólt vissza Ági!
-Ez mit jelent? Kérdezte Niki.
-Impotens szegény válaszolta Ági!
-Az övé mekkora? Kérdezte Ági!
-8cm válaszoltam.
Ági elnevette magát majd magáhozhívott! Parancsolt, hogy üljünk le egymás mellé!
-Akkor lássuk mi az igazság! Gyere Niki vetkőzzünk le mi is lássuk a reakciót!
A két gyönyörű nő levetkőzött előttünk és láttam Dani nekiállt húzogatni a hatalmas de puha faszát, én már mereven ültem a kanapén a látottak miatt.
Niki odalépett hozzánk majd 1-1 bilincsel hátunk mögé zárta kezeinket. Majd letérdelt Dani elé és elkezdte szopni a puha faszát! 5perc után Dani elélvezett de pénisze még mindig puha volt.
-Ez nem valami jó Ági!
Mi lenne ha te próbálnád meg Béla faszát leszopni!
Ági utasított, hogy álljak fel majd bekapta a farkam. Kb fél perc után elsültem és rengeteg gecit pumpáltam a szájába.
-Ez jó volt mondta Ági. Csak túl gyorsan elmegy.
Jött az igazi kínzás levették a bilincset majd Ági parancsolta, hogy szopjam le Danit. Erre nemmel válaszoltam mire Niki rámripakodott, hogy most azonnal vegyem a számba a farkát. Engedelmeskedtem elkezdtem szopni azt a hatalmas puha faszt. 10 perc után rámszóltak, hogy feküdj fel az asztalra. Engedelmeskedtem. Szóltak Daninak, hogy nyalja a seggem. Dani örömmel tett eleget a felszólításnak. A nyalástól egyre jobban kezdtem elengedni magam, pár perc múlva már állt a farkam. Niki utasította Danit: kéne be a farkad és a seggét sikosítóval majd dugd kezd el dugni! Dani a nagy puha farkával elkezdte dugni a seggem amitől egy pillanat alatt lelohadtam. A farkam annyira összement, hogy szinte nem is látszott. Dani kb 20 percen keresztül kúrta a seggem mikor elkezdett folyni a kb 2cm-es farkamból a sperma…. Niki és Ági elkezdtek viccelődni rajtam. Dani pedig mintha elkezdett volna keményedni. Kivette a farkát majd Ági felszólított minket hogy cseréljünk! Odaálltam Dani mögé és bekentem a seggét sikosítóval. Elkezdtem dugni Dani farka egyre jobban kenényedett erre Ági megszólalt: te jó ég több mint 2 éve nem áll a faszod ettől a kis pöcstöl meg pár perc alatt merevedésed van? Te mocskos ki köcsög! Dani ezalatt szintén a sorsomra jutott és elélvezett.
Ági lenyalatta a spermát Daniról.
Felöltöztünk és azóta ez egy rendszeres játék lett az életünkben.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Kefélések a férjes asszonyokkal


Mivel már lassan megöregedtünk és újabban a feleségem is sajnos nehezen talált már magának ágyba vihető kanit és barátnőt és véletlenül megláttam ahogy fürdött,mert nem zárta be az ajtót maga után bementem hozzá megbámulni.Mire fel volt háborodva erre mondtam neki szeretnélek elvinni egy puccos étterembe egy házassági évfordulós vacsorára,mert közeleg az ötven éves. Megkérdezte mit akarsz utána. M....

A sperma megtette a hatását


Már a vizsgaidőszak eleje óta vártam a mai napot. Végre megvan az utolsó vizsgám is és holnap indulhatok le a Balatonhoz a barátnőim után. A Három Grácia (ahogy anyám nevez minket) egy hetet tölt a Magyar tengernél. Az egyikünk, Ági német szakon tanul az egyetemen, a második csaj Lia olaszon van én pedig a francia szakosok táborát erősítettem. A gólyatáborban ismertem meg a két lány és az elmúlt k....

A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis e....

Közös vibrátorozás


Az ébresztőóra csörömpölése rázta fel nyugtalan, nyomasztó álmából. Kinyitotta a szemét, és a hálószoba üres mennyezetét látta maga előtt, melyre az álom utóhatása rajzolt néhány elmosódott látomást.


Szíve hevesen vert. Emlékezett, valami felismerhetetlen, puhatestű rém kergette végig az éjszakán önmagukba torkolló folyosókon, fenék nélküli vermeken keresztül. Minden érzéke ....

Kriszta néni orál oktatása


Kriszta néni a 40-es évei elején járt, egy középiskolában volt tanárnő. Jól tartotta magát, formás alak, kerek mellek, szép arc, ahogy mondani szokták igazi MILF . A diákjai is odavoltak érte, és kár lenne tagadni ez a figyelem imponált is neki. Gyakran vett fel rövidebb szoknyát, kivágott blúzt, áttetsző felsőt, és élvezte a rá szegeződő sóvárgó tekinteteket.
Egy meleg május végi napon pon....

Anya lábai


Ez a szex nélküli történet még tavaly történt. Anya mindig is nagyon szerette, ha a lábait kényeztetik. Munka után megkért rá, hogy masszírozzam meg a talpait...ugrottam is azonnal. Mindig úgy kezdem, hogy egy vastag díszpárnát az ölembe rakok (először is, hogy közelebb legyen a lába a számhoz és az orromhoz, másodszor meg hogy ne annyira látszódjon, hogy állok mint a cövek, hihi). Felrakta a lábá....
Szextörténet címkék

pult | nyilvános önkielégítés | hugommal | biszex férfi első látogat | hüvelyk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.