Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen felcseperedett és Nikoletta élete is kezdett egyenesbe jönni. Egy jól menő szépségszalont vezet a belvárosban. A lánya apja óta nincs férfi az életében. Kezdetben a gyermeknevelés, utána pedig az eltartása kötötte le minden idejét. Most hogy Kriszta felnőtt és a szépségszalon is jól működik, egyre jobban elhatalmasodik Nikolettán a férfiak utáni vágy.

Ezen a meleg nyári délutánon, csak egy sötétkék nyári ruhát visel, melltartó nélkül, nem csoda, hogy megfordulnak utána a férfiak. El is játszik a gondolattal, hogy milyen jól esne neki most egy alkalmi kapcsolat, hiszen idejét sem tudja pontosan mikor volt férfival utoljára. Mire ismét észbe kap, már a saját utcájukban jár. Egy kicsit el is szégyenli magát, hogy úgy viselkedik mint a tinédzserek.
Mikor belép az előszobába látja a cipőkből, hogy Kriszta nincs egyedül. Tudja, hogy van egy fiú, aki csapja a szelet a kislányának, de még személyesen nem találkoztak. Nem akarja erőltetni a dolgot, majd bemutatkoznak egymásnak, ha eljön az ideje. Nem is akarja zavarni a fiatal párt, így gyorsan leveszi a magassarkúját és elindul az emeletre.
Szép halkan felsuhant, de furcsa hangokat hall a lánya szobájából. Egy kicsit közelebb lopódzik, és akkor felismeri a cuppogó hangot. Nikoletta nem volt sok férfival, de nem kell gondolkodnia, hogy mi folyik bent. Gyorsan elfordul, és megindul a szemközti szobába, de egy furcsa bizsergető érzés járja végig a testét. Egy pillanatra megmered. Lánya szobája felé fordul és akkor veszi észre, hogy résnyire nyitva van az ajtó. Nem bír magával, ágyékát forróság tölti el. Közelebb lopódzik.
- Hmmm ez nagyon finom – szűrődik ki Kriszta hangja a szobából.

Nikoletta már teljesen az ajtónál áll, és bekukucskál a résen. Nagyon keskeny a látószög, egy srácot lát háttal letolt nadrággal és a kislányát amint előtte térdel és cuppogó hangot ad. Először teljesen meghökken az anyuka, de pár pillanattal később újra forróság járja át a testét és érzi, hogy a puncija nedvesedni kezd. Nem bír magával és egy picit lök az ajtón. Most már jól látja a fiatalokat.

Kriszta egy nagyon szemre való teremtés. Nőies idomait az édesanyjától örökölte. Szép hullámos szőke haja, a derekáig ér. Bájos kislányos arca teljesen kipirosodott, azúrkék szeme pedig fényesen csillog párja kielégítése közben. Cicije kisebb mint az anyjáé, de szép formás. Kő kemény bimbói a ruhán keresztül is szemmel láthatóak. Kriszta vörös blúzt és fekete sztreccs nadrágot visel, ami kiemeli a nőies formáit. A srácot Nikoletta csak hátulról látja. Magas fiúról van szó. Haja sötét rövidre nyírt, teste kidolgozott, ami a ruhán keresztül is jól kivehető. A feneke szép formás, amit Kriszta erősen markol. Az anyukát az egykori partnerére emlékezteti, aki egy jó nagy görény, de akkoriban egy nagyon vonzó pasi volt.

Nikolettát nagyon felizgatják a látottak, egyszer csak azon kapja magát, hogy a vékony nyári ruhán keresztül, masszírozza szép formás melleit. Pár pillanat múlva, az ő bimbói is kő keményen ágaskodnak.

- Úr Isten – sikolt fel Kriszta, mikor észreveszi édesanyját az ajtóban.

A srác gyorsan felrántja a nadrágját, bár elég nehezen sikerül neki a keményen álló farka miatt.

- Anyu …......, hát …......, megmagyarázom!

- Kíváncsian várom!

- Hát …... ööööö...., mi csak …...

Kriszta arca, már a blúzától is vörösebb, a párja pedig a nadrágon keresztül próbálja leszorítani álló farkát és a földet nézve várja a lány magyarázatát.
Nikoletta próbál dühösnek tűnni, de már nagyon fel van izgulva. Közelebb lép a sráchoz, aki felemeli tekintetét és nagy barna szemeivel a nő szemébe néz.
- Na ne nézz rám ilyen szemekkel – mondja mosolyogva a dögös anyuka, megmarkolja a srác kezét és közelebb húzza, még mindig a földön térdelő lányához – ne zavartassátok magatokat, én is voltam fiatal, folytassátok nyugodtan!
A fiatalok teljesen le vannak döbbenve, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Nikoletta ránt egyet a srác nadrágján, ami azonnal a földre csúszik, a kislánya fejét pedig közelebb húzza, a még most is kő keményen álló péniszhez.
- Folytasd kislányom – mondja mosolyogva, miközben simogatja Kriszta fejét.
Nehéz megmondani, hogy a fiatalok közül ki döbbent meg jobban Nikoletta viselkedésén, de mivel nagyon határozott, így Kriszta ismét a szájába veszi párja péniszét, de közben az édesanyja tekintetét fürkészi.
- Én Nikoletta vagyok, Kriszta mamája – mondja a dögös anyuka a srác felé fordulva
- Cs...Csókolom, N...Norbert …...
- Örülök, hogy megismerhettelek Norbert! De kérlek tegezz nyugodtan!
A fiatal srác erőltetett mosollyal bólint egyet.

- Kriszta drágám, szopogasd tovább nyugodtan!
A fiatal lány annyira megdöbbent, hogy levegőt venni is elfelejtett. Nikoletta lánya mellé térdel, és a szájába veszi Norbi kő kemény péniszét és szép lassan szopni kezdi.
- Hmmm ….... ez tényleg nagyon finom – mondja lánya felé fordulva
A srác nagyon meg van döbbenve, de szemmel láthatóan élvezi a helyzetet, hogy a barátnője anyukája szopja a farkát.

- Kicsim, segíts be kérlek – mondja ismét a dögös anyuka

Kriszta közelebb hajol, közben folyamatosan édesanyját nézni, aki mit sem törődve vele tovább szopja a kő keményen álló farkat. A fiatalok össze néznek. A srác fülig érő mosollyal meghúzza a vállát!
A lány gyengéden elkezdi nyalogatni a fiú golyóit, miközben az anyuka egyre keményebben szopja a kő kemény péniszt. Norbi felbátorodva, mind két lány hajába beletűr és élvezi az adódott helyzetet. Ahogy múlnak a percek, már Kriszta sem foglalkozik, anyja gátlástalanságával. Azon sem lepődik meg, mikor édesanyja kezét a fenekén érzi.
A következő pillanatban Nikoletta feláll és felsegíti a lányát is. Lehúzza róla a blúzt, majd a sztreccs nadrágot bugyival együtt és az ágyra fekteti. Kriszta felizgulva, kipirosodott arccal végignézi ahogy édesanyja leveszi feszülős nyári ruháját, majd mikor közeledni kezd, önkéntelenül is széttárja lábait. Nikolettának sem kell több, jól közel hajol és megcsókolja lánya fazonra nyírt punciját.
- Norbi drágám! Gyere és csatlakozz hozzánk! - szól a bambán bámuló srácnak.
Norbit megdöbbenti a látvány, ahogy a barátnője hagyat fekszik az ágyon és az anyukája pedig nyalogatja a szőrös punciját. Nikoletta egy kis ösztönzésként lehúzza magáról a bugyiját, és a csupaszra borotvált punciját ingatva, próbálja a megszeppent srácot magához csalogatni.
Norbi gyorsan összeszedi magát, leveti ruháit, és a pucsító dögös anyuka mögé húzódik. Először a mutató újával elkezdi simogatni az érett lucskos pinát, majd a nyelvével is megízleli. A felizgult srác annyira nedvesnek érzi a nő punciját, hogy nem látja értelmét további előjátéknak. Nikoletta mögé térdel és egy kicsit félve elkezdi simogatni péniszével a simára borotvált puncit. A nő testén azonnal végigszalad a libabőr, ami felbátorítja a srácot és a vastag hosszú farkát, tövig nyomja a lucskos pinába, majd gyengéden elkezdi dugni.
- Istenem, de rég vártam már erre! - nyögi az anyuka.
Krisztat is nagyon felizgatja a látvány, ahogy édesanyja nyalogatja a punciját, a barátja pedig dugja őt hátulról, és el is enged egy őszinte mosolyt párjára nézve. Hosszú percek telnek így el, mindhárman élvezik a kialakult helyzetet.

Mikor Kriszta már nagyon felizgult állapotba kerül, elhúzza a punciját és párja mellé térdel. Miközben Norbi dugja hátulról édesanyja punciját, ő elkezdi nyalogatni a fenekét. Nikoletta nem bírja tovább és hangos nyögések közepedet, elélvez. A fiatal lány, gyengéden kihúzza párja farkát édesanyja pinájából és szopni kezdi, de csak egy rövid ideig, hiszen az ő puncija is nagyon nedves.
A gyors leápolás után Norbi hanyatt fekszik az ágyon, a fiatal lány pedig bont egy óvszert és gyengéden párja péniszére húzza. Gyengéden elkezdi verni a srác farkát, majd közel hajol házzá és a fülébe súgja:

- Dugj meg baby most én jövök!
Elcsattan még egy szenvedélyes csók, és Kriszta ráül Norbi kő keményre dagadt farkára. Felsikít az élvezettől, mikor a nedves puncijába becsúszik a hosszú pénisz, majd lassan elkezdi mozgatni sexy csípőjét.
Eközben Nikoletta, a fiatalok mellé térdel. A jobb kezét gyengéden lánya tarkójára helyezi, a ballal pedig elkezdi simogatni a csiklóját. Kriszta nagyon élvezi, hogy édesanyja simogatja a punciját, miközben párja dugja azt. A sexy anyuka közel hajol lánya melleihez és szenvedélyesen elkezdi szopogatni a kő kemény bimbóit, melynek eredményeként Kriszta perceken belül a csúcsra ért.
Kihúzza nedves puncijából a srác kő kemény farkát, és lehúzza róla a gumit, majd erősen szopni kezdi. Nikoletta is besegít a lányának. Pár pillanat múlva, a vastag pénisz lüktetve löveli ki a forró spermát a két lány arcára.
Miután a Kriszta és Nikoletta közösen letisztítják az erőtlenül fekvő srác farkát, szó nélkül elnyúlnak az ágyon és mindhárman álomba szenderülnek.
Szextörténet ajánló:


A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Igaz történet


Ez egy megtörtént sztori.Bár kicsit érdekesen indult,de szép vége lett...

Egyik nap a barátnőmmel elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére,majd néhány haverom felhívott,hogy menjek velük bulizni egy másik helyre.Miután a barátnőm hazament én átmentem a másik helyre és ott találkoztam Vele.Már korábban pontosan 5 nappal korábban egyik ismerősöm bemutatott neki így elkezdtünk beszélgetni.....

Szopjad le a faszomat kedves


A munka sok stresszel jár, én ennek vagyok az egyik megmondója, olyan munkát végzek, hogy napi 10 óra megy el az életemből. 42 éves vagyok egyedülálló nő, akinek 18 éves fia elment hazulról. De büszke is vagyok rá hogy ilyen fiatalon elköltözött otthonról. Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem. Munka közben mikor szünetü....

Kéjrobbanás egy excsajjal


Hosszú volt a nap - érzés szintjén legalábbis. A délután közepénél tartott ez a szép, őszi szerda: melengető napsütés, aranyló avar, potyogó gesztenyék... sétára csábító a hangulat, még egyedül is. Megszoktam már, hogy én így.
Még volt majdnem 2 óra hossza addig, míg a gyerekért indulnom kellett az oviba. Felcsattogtam az útközben vásárolt mindenféléket lepakolni, hogy egy kávé után barango....

Egy titkárnő durva estéje


Az egész szextörténet egy leltárral kezdődött.
A lány, aki még nem is olyan régen dolgozott új munkahelyén, épp a nagy változtatások idején érkezett. A főnökség egy új számítógépes rendszert szeretet volna bevezetni a boltban, ahol a lány dolgozott, így egy csütörtöki napon a két főnök meg is érkezett leltározni. A munka jobban elhúzódott, mint azt tervezték, jócskán a hivatalos nyitva tart....

Szex a családban, tabuk nélkül


Fiatal voltam mikor édesapám, aki neves építész volt, egy szimpla terep bejáráson balesetet szenvedett és meghalt. A családunk akkor összetört, édesanyám hetekig csak zokogott, ha nem lett volna a nagyi valószínűleg teljesen összeomlik, és nem lett volna ereje, hogy talpra álljon. Hála a terápiának, a nagyinak édesanyám majdnem teljesen kiheverte édesapám elvesztését mire 14 éves lettem. A nagyi m....
Szextörténet címkék

gézu | nudy | pali bácsi | kolléganőm | megterm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.