A vendég (f/l/l hármas, drog)


A vendég

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl – szóval az egész úgy kezdődött, hogy a középsuliban megismerkedtem Évivel. Éveken keresztül közeli barátnők voltunk. Rámenős, minden lében kanál természete jól kiegészítette az én komolyságomat. Igyekezett bevonni a bulikba, én segítettem neki a leckével, és véget nem érően sustorogtunk a pletykákról, a kedvenc bandáinkról és persze a fiúkról. Ezzel a témával kicsit több tapasztalata volt nálam, de így is nekem árulta el először, hogy csókolózott Pistivel - és amikor ez utóbbi megpróbálta megsimogatni a mellét, egy egész éjszakás krízisértekezletet tartottunk.

Ahogy lenni szokott, érettségi után hamar eltávolodtunk egymástól. Ő kommunikáció szakra akart menni valahova, engem felvettek a Műegyetemre. Sokáig nem hallottam róla semmit.

Az egyetem első évében megismertelek téged, és rögtön beléd szerettem. Te voltál az első fiúm… az első csók, az első érintés, az első ügyetlen szex. Nagy lendülettel tanulmányoztuk egymás testét és a szerelem praktikáit. Te vettél rá, hogy tanuljak meg maszturbálni. (Most is csinálom. Rákuporodtam a kedvenc pici vibrátoromra, és úgy gépelek - kellemesen bizsergeti a puncim.)

Nagyjából egy év után összeköltöztünk, először a szüleid pincéjébe… Az egyetem utolsó évében megkérted a kezem, és nem sokkal a diplomázás után összeházasodtunk.

Jó mérnök lett belőlem, de a nőknek otthon nem volt könnyű dolga akkoriban. Tehetségemen aluli feladatokkal unatkoztam egy kis cégnél. Kávét csináltam a főnöknek, és nem haladtam előre semmit. Te is technikai pályán voltál, és persze kicsit könnyebb dolgod volt, de egy idő után egyikünknek sem felelt meg a magyar helyzet, és úgy határoztunk, hogy nekivágunk a Nyugatnak.

Életünk egyik legfontosabb és legjobb döntése volt. Nyilván azóta is hiányzik a család és a barátok - de hamar megszerettem ezt a helyet, ahova jöttünk, és a karrierem meredeken kilőtt, az otthonhoz képest mindenképpen.

Azóta öt év telt el. Harmincas nő lettem, a melóban “team lead”, vettünk egy autót meg egy lakást (nem nagy, de a város közepén). Legalább annyit kefélünk, mint régen, bár mostanában jóval szélesebb a technikai repertoár.

Szóval szerintem minden OK.

Épp hazafelé bicajoztam az irodából, amikor zörgött az okosóra. Előttünk a zebránál néztem meg a telót: jött egy üzenet Évitől. Talált valami munkalehetőséget a városban, és szerencsét próbálna (egy podcastnál lesz producer?), és véletlenül látta a fészbúkon, hogy itt lakunk. Azt kérdezte, hogy meghúzhatná-e nálunk magát egy kis ideig, amíg talál valami helyet.

Te nem ellenkeztél sokat. Évit technikailag ismerjük, a kanapé a nappaliban kihajtható, ha a macskák nem zavarják, no problem. Én nagyon lelkesedtem, alig vártam, hogy ennyi év után újra láthassam.

Néhány hét telt el. Errefelé szokatlanul meleg nyári nap volt, amikor a sarki boltból hazafelé majdnem felökleltem valakit, aki éppen elmélázva böngészte a mellettünk lévő ingatlanközvetítő iroda kirakatába kiragasztott arcpirító számokat.

Évi volt, rögtön felismertem. Csinos, érett nő lett belőle, de a most előttem álló verzió már jól láthatóan régóta úton volt. Poros szupervastag talpú csótányroppantó bakancsában is egy jó fejjel alacsonyabb volt nálam, hosszú, világosbarna haját egyszerű copfba fogta össze. Fekete, szoros, dögös rövidnadrág volt rajta, ami látványosan kiemelte a popsiját. Ezt egy jobb napokat is látott, laza, csípőig érő, napon fakult rózsaszín (és dezodorfoltos) pólóval próbálta kompenzálni, de azt ez sem tudta elrejteni, hogy hozzám hasonlóan ő is mindig utálta a melltartókat. Formás, feszes cicijei jól kitöltötték az anyagot. Volt még rajta egy jókora koszos hátizsák, gyorsan feldobott, szubtilis smink, egy pár minimál dizájn arany fülbevaló, de karóra és retikül az nem, helyette a tepsifon a ráfestett fenéknadrág zsebét repesztette.

– Szia Lili. Azért beengedsz?

Pislogtam egyet, aztán jót nevetve megöleltük egymást.

* * * * * * * * *

A következő pár napban sokat dumáltunk. Átbeszéltünk mindent, ami az életben velünk történt. Évi egy sor legkülönbözőbb módon félresiklott párkapcsolatról mesélt, melyek után végül úgy döntött, hogy útra kell kelnie. Azóta főleg egy állandóan online millenniál számára megfelelő alkalmi munkákból élt - top 10 chia mag recept listicle író, sarki autókereskedés social media account menedzser, stb. Az egyetemen felszedett média-szaktudás és nyelvismeret sokat segített ebben. Volt a telefonja, amin a Twittert lehetett nyomogatni, a hátizsákban az almás laptop meg egyéb legszükségesebbek, és ezekkel két év alatt bejárta Nyugat-Európa nagy részét. Két hónapja kapott egy kicsit komolyabb munkaajánlatot, ami aztán felénk vezette.

Nagy csajos buli volt, marha jól éreztük magunkat, és te is hamar összebarátkoztál vele. Amikor kiderült, hogy a fotózás a hobbid, hirtelen sok közös témátok lett, és nagy lelkesedéssel ásta bele magát a terjedelmes fotóskönyv gyűjteményedbe.

Mindazonáltal kevesebb, mint egy hete volt nálunk, amikor elkezdődtek a problémák.

Az aznapi jól sikerült közös kocsmázás után az éjszaka közepén megpróbáltam kiosonni a vécére. A folyosó a vécé után külön ajtó nélkül kanyarodott a nappaliba, ahol Évi aludt, ezért tényleg csendben akartam lenni - azonban pont mielőtt benyitottam volna a budira, a nappaliból Évi sóhajtását hallottam. Nem tudtam megállni, hogy kidugjam a fejem a sarok mögül és belessek hozzá.

A nappalinkban éjszaka is egész világos volt, mintha minden nap telihold lett volna – de csak mert az emeleti lakás függöny nélküli ablakain bevilágítottak az utcai lámpák. Évi a nagy üvegablakokkal párhuzamosan feküdt a kanapén, a fejével felém, így nem láthatott, a kis folyosón amúgy is vaksötét volt. Vékony nyári takaróját valamikor lerúgta magáról, és fehér teste szinte szikrázott a rávetülő fénypászmában.

Épp nagy beleéléssel maszturbált.

Jobb keze folyamatosan mozgott a bugyija alatt. Bal kezével benyúlt leheletvékony, fehér hálóinge alá. Még a félhomályban is látni véltem, hogy a hálóing alatt mennyire kemények a mellbimbói.

Az első gondolatom az volt, hogy ő vajon szereti bedugni magának az ujját, vagy csak a csiklóját simogatja, mint én?

Második gondolat helyett inkább magamhoz nyúltam.

Mióta együtt élek veled, mindig meztelenül aludtunk, most sem volt rajtam semmi. A világ legtermészetesebb dolga volt, ahogy a kezem lenyúlt a lábaim közé, és megtalálta a gyorsan nedvesedő puncimat.

Egy darabig együtt élvezkedtünk. Évi időnként halkan nyögdécselt. Nem tudtam levenni róla a szemem. Bámultam, ahogy felváltva simogatta, gyűrögette és markolászta a melleit, és egy kéjes nesszel kicsit szélesebbre tárta a combjait. Az ajkamba haraptam, és igyekeztem csendben maradni, ahogy egyre gyorsabban köröztem a csiklómon. Isteni érzés volt.

Évi egyre nagyobb lendülettel matatott a punciján, aztán a teste hirtelen megmerevedett, a combjai összeszorultak a csuklója körül, és csendben, kicsiket rángatózva elélvezett.

Ez az egyik legszexibb dolog volt, amit valaha láttam. Sajnos az egyik cica ezt a pillanatot választotta, hogy ráugorjon a barátnőm mellkasára. Tapasztalt macskatartók tudják, hogyha a kiengedett karmú tappancs az ember mellét tapossa, az a legtisztábban barátságos cicadiplomácia - Évi viszont nagyon megijedt, és kapálózva felpattant. A macska persze azonnal menekülőre fogta a dolgot, és mellettem a kanyarban kicsúszva nyargalt be a hálószobánkba.

Azt hiszem, Évivel egy pillanatra találkozhatott a tekintetünk. Nagyon reméltem, hogy elég sötét volt, hogy ne lásson semmit. Visszamenekültem a szobánkba, és még legalább tíz percet vártam, amíg újra meg mertem próbálni a vécéhez kimenni, pedig már nagyon kellett pisilnem.

* * * * * * * * *

Másnap szombat volt. Az volt a terv, hogy mi felkelünk, csinálunk valami reggelit, aztán turistázunk Évivel egy jót, megmutatjuk a várost.

A konyha a nappali oldalában volt, Évi még csak ébredezett. Szerencsére be volt takarózva - az éjszakai kalandom emléke még nagyon élénk volt bennem. Miután tegnap visszajutottam a szobánkba, az ijedtség és a pisilhetnék miatt én már persze nem tudtam élvezni, ezért elég frusztrált is voltam. Elhatároztam, hogy este nagyot szexelek veled, ha fene fenét eszik is - csak addig ki kellett bírnom valahogy…

Közben ki kellett húznod a serpenyőt egy nagy kupac fazék alól, és volt egy kis csörömpölés (“fuck, bocsesz!”). Évi felült a kanapén, ásított, kicsit vakarózott.

– Uhh, jó reggelt.

– Jó reggelt. De jó, csináltok kaját? Mindjárt jövök – mondta, aztán kikászálódott a takaró alól, lelépett a kanapéról, belebotlott egy otthagyott papucsba és pofára esett a nappali közepén.

– Izé, minden oké! – közölte, de ahogy feltápászkodott, én csak a fenekét néztem. A nadrág nélkül még fantasztikusabb volt. Feszes, épp elég nagy, és csodásan kerekedett a fehér csípőbugyi alatt.

– Hű, de jó a segged – szaladt ki a számon.

Ezzel sikeresen le is sokkoltam magam, de ahogy Évi felénk perdült, az arcán boldog vigyor világított.

– Tetszem? – mondta, és prezentálta magát. Kezeit összekulcsolta a tarkóján, kihúzta magát, kicsit kidüllesztette a mellét. Egyik oldalon enyhén behajtott térdével ügyesen kihangsúlyozta csípőjének ívét.

Tökéletes modell beállás volt. Torzonborz, elaludt frizurája és a szép arcát díszítő nagy mosoly nagyon aranyos hatást keltett, de Évi most félreérthetetlenül a testét akarta megmutatni. Klasszikusan gömbölyödő hasán és vonzó combjain jól látszott, hogy fitt, de nem éhezteti magát. Hónalja és lába makulátlanul simára voltak borotválva – hogy ezt hogy tudta összeegyeztetni a vándor életmóddal, számomra rejtély.

Most már nyíltan legeltettem rajta a szemeim. Ebben a pózban a vékony hálóing és a bugyi nem sokat bízott a képzelőerőre. Gyönyörű, természetes formájú mellei kecses cseppalakban tartották meg saját súlyukat, bimbói szexin dudorodtak a hálóingen keresztül. A pici bugyi fehér anyaga szorosan simult hozzá, és sejtetni engedte szemérmének minden kis hajlatát.

– Elképesztően jól nézel ki - hebegtem.

– Zsolti, te mit gondolsz?

Láttam rajtad, hogy egy pillanatig nem tudtad, hogy hova nézz, vagy mi a politikailag helyes válasz ebben a szituációban, de aztán kibökted:

– Nagyon csinos vagy.

Évi egy örömteli piruettel elindult a fürdőszobába, te egy pillanatig kérdően néztél rám, aztán vállat vonva visszatértél a paradicsomszeleteléshez, én meg csak értetlenül meredtem magam elé. A lelki egyensúlynak oda lett, csak sodródtam az éterben, nem tudtam, hogy mi történt velem és mi fog történni ezután.

* * * * * * * * *

Reggeli után összekészültünk az induláshoz. Aznap folytatódott a hőség, és amúgy is kedvem lett kicsit bátrabban öltözködni a szokásosnál. Akkoriban épp beszereztem néhány nyári ruhát, elővettem a kedvencemet: a fehéret, narancs mintákkal. Egyszerű szabású, vékony, szellős anyagú ruha volt, pont a jó helyeken feszült rajtam. Egy elég szexi, kicsi fehér bugyit vettem, és izgalmas volt, hogy a ruha csak combközépig ért.

Amikor megnéztem magam a tükörben, csak egy dolog hibádzott, és egyszerű volt kijavítani. Kibújtam a melltartómból és a szoba sarkába hajítottam. Így nem szorított tovább a gyűlölt ruhadarab, és az eddig is szemrevaló ruha egyenesen merész lett. Ha reklámozom a cicim minden formáját, ebben a városban másokat nem fog zavarni, mi meg barátok között vagyunk, nem igaz?

Egy napszemüveg meg a széles karimájú, pasztellzöld szalmakalapom feltette a csomag tetejére a masnit, és eléggé meg voltam magammal elégedve.

Amikor előjöttem a barlangomból és a nappaliban belefutottam Évibe, mindketten felröhögtünk. Ő is szemlátomást ugyanarra a tervre jutott, mint én – csak az ő ruhája fodros volt, fekete alapon rózsaszín mintákkal, kalapja meg világoskék, szürke pántlikával. Feltette ő is a napszemcsit, és úgy néztünk ki, mint kisangyal és kisördög tükörképek, csak sokkal több fenékkel, combbal meg mellel. Ahogy láttam, hogy nyílt nyálcsorgatással végigmérsz minket, rögtön tudtam, hogy jó napnak nézünk elébe.

Sokat talpaltunk. Megvolt a főtér, palota, csatornán hajókázás, eljutottunk a nagy betűremászós reklámfelirathoz és csináltunk szelfit. Délutánra eléggé elfáradtunk, de sikerült elcsípni egy napernyő alatti asztalt egy zsúfolt kávézó előtt. Egy ilyen nyári hétvégén ez nem volt könnyű, nagyon örültünk neki. Pici asztal volt, veletek szemben huppantam le a harmadik székre, de egy pillanatra megfeledkeztem róla, hogy nem nadrág van rajtam. Azt hiszem, elég nagy bugyivillantás volt… Mire észbe kaptam, Évi ugyan diszkrét volt és rejtelmes a napszemüveg mögött, de te kajánul rámvigyorogtál, és azonnal elpirultam. A laminált itallappal legyezgettem magam, és próbáltam magamnak bemagyarázni, hogy egyáltalán nem is izgultam fel ennyire.

Egy pohár frissítő sör után nemsoká egy vásárlóutcából a hírhedt vörös lámpás negyedbe keveredtünk. Évi remekül szórakozott. Nekünk talán már a mindennapokhoz tartozott az irreálisan hatalmas dildók, aprólékosan megmunkált műpuncik, és a magukat illegető macák látványa, de Évi mindent és mindenkit egyenként megcsodált. Amikor meglátta a helyi szexmúzeumot, tapsikolt örömében és nagy elszántsággal vonszolt be mindkettőnket a kapun.

Jó muri volt együtt nézni a szemérmetlen képeket és kéjenc szobrocskákat, és részletesen megbeszélni a látottakat, de ahogy a pici szobákban és szűk folyosókon szorosan körbeálltuk az erotikus műalkotásokat, egymáshoz préselődtünk és a szexről dumáltunk, egyre jobban éreztem közöttünk a szexuális feszültséget.
Ez kicsit sem segített az eddig is emelkedett izgalmi szintemen.

Egy sötét sarokban a tárlat vége felé Évi talált egy igazán gátlástalan ábrázolást Szapphóról és egy tanítványáról, és élveteg arccal bámulta. Én is megnéztem a válla fölött, de titkon őt szimatoltam. Hajának enyhe gyümölcsillatát jól kiegyensúlyozta a kissé fűszeres parfüm. Önkéntelenül is hozzásimultam a hátához, a vékony ruhán keresztül szinte karcoltak a mellbimbóim… Csodálatos érzés volt.

A te fejedben is hasonló dolgok járhattak, mert az orrod a nyakamat cirógatta, és stikában a ruha alá nyúlva megsimogattad a popsimat, amit reflexből rögtön a kezedbe igazítottam. A vékony bugyin keresztül szinte egyenként éreztem az ujjaidat… Azt hittem, ott helyben felrobbanok. Elgyengültek a lábaim, és az eddig is nyirkos bugyimat elöntötte a nedv. Gyorsan félrehúztalak, beléd kapaszkodtam, és a mellkasodba pihegve vártam, hogy lenyugodjak.

– Hogy vagy, minden rendben? – suttogtad a fülembe.
– …Ma este baszni akarok – suttogtam vissza –, érezni akarom a farkadat, azt akarom, hogy spricceld belém az ondót, és végre el akarok élvezni, de most már TÉNYLEG.

Ilyedten körbenéztem, mert a vége picit hangosra sikeredett, de te csak szorosabban átöleltél, és lassan simogattad a hajam. Karjaid védelmében hamar lecsillapodtam. Kis idő után kisurrantam a vécére, hogy a lehetőségekhez képest megpróbáljam megmenteni az alsóneműt.

A múzeum kijáratánál – logikus módon – szuvenírbolt gyanánt a szomszédos szexshopba lehetett átmenni. Itt aztán mindent lehetett kapni, és nagy érdeklődéssel böngésztük a kínálatot. Egyszer csak Évi felmutatott nekünk egy eszközt: alkar hosszúságú fekete pálca vagy nyél volt, a végén szív alakú fekete bőrlap.

– Nézd, Lili, ez tökre úgy néz ki, mint egy Sailor Moon varázspálca.
– Ja, ez egy ilyen ostorféle. Nekünk is van pont egy ilyen – szaladt ki a számon.
– Tényleg? És mire használjátok? - kérdezte ártatlan ábrázattal.
– Hát, sok mindenre jó, fenékre, mellre… De Zsolti különösen szeret vele a lábam között megpaskolni…

Ez talán kicsit túl őszinte volt.

“Wow” - mondta az arckifejezésed.
– Wow – mondta Évi – és az nem fáj?

Úgy éreztem, itt már nem torpanhatok meg.
– Dehogynem, de a lényeg inkább az, hogy borzasztó izgató felajánlani neki a testemet, hogy azt tegyen vele, amit csak akar. Amikor hátradőlök az ágyon, szélesre tárom a combom, mutatom Zsoltinak a nedvesedő, védtelen puncim, és várom az első ütést – ez a legizgalmasabb érzés a világon.

Kis szünet.

– ….Wow. – mondtátok mindketten.
– Tök jó, ezek szerint ti szerettek mindenfélét kipróbálni – nevetett végül Évi. Úgy tűnt, nem ütközött meg túlságosan azon, amit mondtam.

Szerencsére mielőtt eldönthettem volna, hogy én magam megütköztem-e, te meg a fülembe súgtad:
– Tetszik, amikor ilyen bátor vagy.
Aztán kaptam tőled egy puszit.

Szexuálisan frusztrált voltam, a mai nap során szociálisan meredek, a bugyim romokban, de boldogan vigyorogtam, ahogy sétáltunk a pénztár felé.

Évi vett néhány dolgot – például egy Godzilla alakú minivibrátort, amit korábban ketten körbelelkendeztünk, hogy milyen cuki. Amikor hirtelen te is előhúztál egy szatyornyi cuccot, hogy fizetnél, meghökkentem.
– Jé, nem is láttam, hogy vettél valamit. Mi van a csomiban?
Próbáltam kukkolni, de volt képed félrehúzni előlem.
– Meglepi. Majd megmutatom.

Pár hét múlva megmutattad, és volt ám nemulass – de az egy másik történet.

* * * * * * * * *

Amikor kiléptünk a szexshopból, már esteledett. Évi nagyon be akart menni egy fűboltba – a füvezés errefelé kötelező városnéző programnak számít. Mi sem voltunk teljesen idegenek a témában, ezért kerestünk is egy kevésbé turistacsalogatós intézményt.

Nem tudtuk lebeszélni róla, hogy füves sütit akarjon enni (mert füstöt szívni olyan félelmetes), de arra sikerült rábírni, hogy csak a felét egye meg. Amíg csócsálta az enyhén gyanús szagú banános-csokis brownie-t, mi eltoltunk egy-egy előretekertet. Elmagyaráztuk neki, hogy a süti majd lassan egy óra múlva kezd hatni, és ha már nagyon fejreállt, inkább szóljon.

Kicsit pihentünk, beszélgettünk. A mai nap után jól esett, hogy elsimította az agyamat a dzsó, tényleg nyugodtabban éreztem magam, de az erotikus hangulat megmaradt. Az járt a fejemben, hogy nem szeretném, hogy vége legyen, hogy kellene még valamit csinálni. Végül megkérdeztem:
– Évi, ha tetszett a vöröslámpás meg a múzeum, mielőtt hazamennénk, lenne kedved benézni egy élő show-ra? Van itt egy nem messze.
– Mármint hogy, egy színpadon szexelnek előtted?
– Aha, olyasmi.
– Naná. Hát hogy a fenébe ne.

Pár évvel ezelőtt kettesben jártunk ezen a helyen. Kellemes emlékeim voltak, valamikor szerettem is volna visszajönni. Itt nem vegzálták a közönséget azzal, hogy vegyenek részt az előadásban, nem volt legénybúcsús vicceskedés, és a műsor cseppet sem volt visszafogott.

Egy elég hosszadalmas sor végigállásáért jutalmul leghátul kaptunk helyet – lehetett azért látni, és tetszett, hogy kicsit rejtettebb helyen ülhettünk. Úgy tűnt, épp két szám között érkeztünk, mert nem volt a színpadon senki, de nem kellett sokat várnunk.

Felcsendült egy latin pop nóta, és kivonult egy bronzbőrű, csillogósra olajozott, kigyúrt félisten. Nem volt túlöltözve. Csak egy magas fekete csizma volt rajta, meg egy fekete bőr tangaszerűség, kombinált nadrágtartóval, mint egy Borat “mankini” - de elöl az ágyékrész jórészt hiányzott. Ehelyett a szíjak egy kis bőrszütyőben futottak össze, így tartva a srác zacsiját. A sokkolóan vastag és hosszú, acélkemény péniszt nem takarta semmi, kackiásan meredt előre – illetve kicsit felfelé, mint egy öt százalékos emelkedő.

Évivel leesett az állunk. A közönség füttyögni kezdett. A félisten egy szintén bronzbőrű csajszit vonszolt maga után a pódiumra. Ő is elég izmosnak tűnt, sokat járhattak a konditerembe. Hosszú, copfba fogott fekete haja volt, nagy lufiszerű műmelle, és egy megmagyarázhatatlan szőrös bőrbakancsot viselt. Piruettezett egyet a srác kezében, aki aztán felkapta, és a feje fölött pörgette tovább. A csaj hangosan sikongatott, ahogy a fiú össze-vissza dobálta. A kezeinél fogva, vízszintes testtel, kinyújtott lábbal keringett, így periodikusan villantotta a lyukait mindenkinek. Végül a srác a lábszáránál fogva fejjel lefelé maga elé lógatta a lányt, aki hatalmasra tátotta a száját, és a megmaradt impulzusmomentum valahogy rácuppantotta a srác makkjára. Fogalmam sincs, hogy fért be neki.

– Azt hiszem, kicsit bizsergek - súgta oda Évi.
– Azt elhiszem.
– Nem úgy, hülye! A süti csinál valamit… jó, oké, úgy is bizsergek, állati az a srác.
– Akkor élvezni fogod a programot – vigyorogtam.

Egy perc múlva a csaj már a földön guggolt, és nagy határozottsággal szopott. Lassan egyre mélyebbre jutott, a végére a srác több mint felét benyelte – ez legalább akkora tornamutatványnak tűnt, mint előtte a gimnasztika.

A látványtól kezdtem újra felizgulni. A vicces cigi az összes érzékemet kiélezte, és egyre nehezebb lett figyelmen kívül hagyni a puncim felől érkező elektromos jelzéseket. Úristen, de jó lenne most magamhoz nyúlni – gondoltam, de itt mégse lehet… és ekkor rátetted a kezed a combomra.

Ezalatt a copfos az álló barátja nyakába ugrott, köré tette a lábait, és lassan ráhúzta magát a hatalmas faszra, de én csak félig figyeltem rá. Inkább a forró kezedet bűvöltem, ahogy milliméterről milliméterre kúszott feljebb a ruhám alá. Érints meg, érints meg, érints már meg - dünnyögtem magamban. A fiú két nagy kezével megragadta a lányt a csípőjénél, és gyorsan, szinte türelmetlenül dugni kezdte. A csaj csak fogódzkodni próbált, és a zenét is túlsikította. Nagyon kemény baszás volt, és igazinak tűnt – úgy éreztem, megint tocsog az alsónemű.

Őrjítő volt, ahogy óvatos, apró mozdulatokkal a combom belsejét simogattad.

A fiú végül lehúzta magáról a csajt, hátulról a térde hajlatánál fogva megtartotta, széthúzta a lábait, körbemutatta a közönségnek a lány nedves punciját, és így vitte ki a színpadról.

– Én is el bírnám viselni, hogy megdugjon egy ilyen Adonisz – mondta nekem a lelkesen tapsoló Évi, de én főleg a szörnyű hiánnyal foglalkoztam, amit a kezed hagyott, amikor te is csatlakoztál a tapsviharhoz.

A következő műsorszám elején három teljesen fehér meztelen nő ereszkedett le a fellegekből. Egy kötélre erősített felhő alakú platformon próbáltak mozdulatlanul egyensúlyozni. Tetőtől talpig falfehérre voltak festve, még a hajuk is, mintha szobrok lettek volna. Klasszikus szoborcsoportot alkottak: a középső lány tarkóra tett kézzel illegette a bájait, a másik kettő nagy agyagedényt tartott, mintha fürdetnék. Amikor végre biztonságosan leértek a padlóra (bevallom, kicsit aggódtam értük), a szobrok életre keltek.

A zene jól illett volna egy ókorban játszódó, történelmileg nem szuperprecíz tévésorozat alá. A lányok eljátszották a furdőjelenetet: a kancsókból leöntötték a középső lányt valami tejszerű folyadékkal, aztán szivacsokkal mosdatták, de nem kellett sok idő, hogy a mosdatás kényeztetésbe forduljon. A lányok minden irányból egyszerre simogatták és babusgatták úrnőjüket – elég ügyesnek tűntek, mintha dupla annyi kezük lett volna, mint valójában. A te kezed is visszatért a combomra, és amikor a bal oldali szolgáló végre beguggolt úrnője lábai közé, és teátrális mozdulatokkal nyalni kezdett, végigsimítottad a puncimat a nyirkos bugyimon keresztül.

Mennyei érzés volt. Kicsit megrázkódtam, elfojtottam egy nyögést… szerencsére ezután már nem hagytad abba. Elég érzéki volt a leszbishow, és ügyesek voltak a lányok, de még jobb volt, ahogy az ujjaid a csiklóm felett köröztek.

– Mit gondolsz, nem érzékeny, amikor azt csinálják a bimbójával?… - súgta Évi.
– De biztos, ahhh – nyögtem vissza.
– Na mi van, ennyire tetszik a műsor?

Évi viccelni próbált, de ő is teljesen el volt pirulva.

– Nagyon tetszik, csak közben Zsolti simogat a ruhám alatt.
– De jó neked… én is szívesen masztiznék, de nem merek.

A színpadon a csajok egymást szopogatták, én meg próbáltam nem megmozdulni, ahogy a bugyim pántja körül matattál.

– Bejönnek a lányok? – súgtam Évinek.
– Annyira fel vagyok izgulva, hogy már azt se bánnám…
– Igen? Szeretnéd, ha megnyalogatna az egyik?
– Szívesen széttárnám nekik a combomat… Hű, miket mondok.
– Lehet, hogy a sütitől van. Zsolti is benyúlhatna már a bugyim alá…

Sugdolóztunk.

– Ja, az a cuki fehér bugyi?
– Áh, akkor láttad? Bocs…
– Nem gáz, ha szereted mutogatni magad.
– Ha-ha, csak mindig nadrágban szoktam járni, és nem figyeltem… ahh.
– Mi történik?
– Úgy tűnik, a két csaj egyszerre ujjazza a harmadikat… Zsolti meg végre betalált a puncimhoz.
– Az biztos nem rossz.
– Mármint melyik?
– Az ujjazás.
– Jó, persze, de vicces… ahhh…

Innentől kicsit összefolytak számomra az események. Talán két-három más másorszám is lement. A bőven zubogó nedveimtől csúszós ujjad föl-le szökdécselt az ajkaim között, néha a bejáratomat izgatta, néha a csiklómat cirógatta, néha belémdugtad, amennyire a szög engedte – majdnem a második percig, erre tisztán emlékszem. Csak nyögni és vonaglani szerettem volna, de moccanni sem mertem. Szerintem nem hallottad a susmust Évivel, nem is nagyon szóltál semmit, szemmel láthatólag belemerültél a műsorba, csak közben a kezed dolgozott tovább a pinámon.

Egy csillogó fekete PVC-szerkós domina jött éppen a színpadra, valami kicsit gagyi techno szólt. Két teljesen meztelen, vékony srácot vonszolt a farkuknál fogva maga után. A közönség lelkesedett. A fiúk közrefogták a nőt, két oldalról a nyakát, arcát, fülét csókolgatták, amíg ő maga előtt a farkukat rángatta – igazából elég durván. Egy idő után mindhárman egyszerre csókolózni kezdtek, a domina pedig összehúzta a két fiút, és a két faszt egymáshoz dörzsölgette. Azt hiszem, Évinek kicsit kigúvadt a szeme.

– Még soha nem voltam olyan nedves, mint most.
– Mégis jól esne magadhoz nyúlni, mi?…
– Semmit nem akarok jobban, mint vadul maszturbálni. Különben is, de nagy szája van itt valakinek, saját párocskával, aki éppen kényezteti a tilosban.
– De még hogy.
– És hogy halad a project?…

Az egyik fiú négykézlábra állt, a nő ráült, mint egy sámlira, és szétrakta a lábát. A másik fiú letérdelt elé, és nyalni kezdte, a domina pedig hatalmasat paskolt a sámli fenekére. A srác felkiáltott, a közönség felhördült, aztán tapsolt.

A hangzavar szerencsére elnyomta, ahogy nyögtem.

– Hú, itt ilyen is van? Nem semmi ez a hely.
– …most dugta belém a második ujját – motyogtam vissza.

Egy kis szünet után Évi megjegyezte:

– Legalább olyan izgalmasak vagytok, mint ami a színpadon megy.
– Hidd el, nem vagyunk mindig ilyenek…
– Szerintem elég szexi.

Ezt nem igazán processzáltam, mert zsibbadt a testem a fűtől. Eltelített a zene, a hang, a látvány, a forróság, a tőled kapott gyönyör. Nem tudom, mennyi idő telt el. Lecsukott szemmel koncentráltam, ahogy újra kihúztad az ujjaid a hüvelyemből, és visszamasszíroztad a nedveimet a csiklómra. Már rég eloroztam tőletek a székem mindkét karfáját, hogy legyen mit szorongatnom.

Közvetlenül a fülemben hallottam Évi suttogását.

– Lili, el fogsz élvezni?

Hevesen bólogattam.

– Nem zavar, ha nézem?

A sikamlós ujjaddal gyors, stabil ritmusban pöckölgetted a kemény csiklómat, rátértem a célegyenesre, összeszorítottam a fogam és hirtelen végigsöpört rajtam az orgazmus, amit már egy napja vártam. Ennyi csigázás után rettentő intenzív volt. Kapaszkodtam, mint felszálláskor a repülőn, és sokáig, némán és mozdulatlanul élveztem.

Pár percig pihegtem. Simogattad a combom. Kicsit hozzád bújtam. Adtam az arcodra egy puszit… Fogalmam sincs, hogy mi ment a színpadon ezután, de végül Évi megszólalt:

– Srácok, szerintem kezd eléggé beütni a süti, nem akartok hazavinni?

Feltápászkodtunk. Amíg bement a vécére rendbe szedni magát, mi sorba álltunk a büfében, hogy vegyünk neki egy nagy kólát.

– Zsolti… ha lenne kedved egy hármashoz, szerintem lehet, hogy Évi nem ellenkezne sokat.
– Mi, tényleg? Szeretnéd lefektetni a csajt?
– Hát, veled együtt. Mit gondolsz?
– Én semmi jónak nem leszek az elrontója. De mi a terv?

Kicsit még beszélgettünk, aztán Évi is előkerült. Megköszönte a kólát, és szomjasan benyelte az egészet. Sétálva indultunk haza.

Kellemes nyári éjszaka volt.

* * * * * * * * *

Ahogy hazaértünk, feltettem egy teát, és elvonultunk, hogy felfrissítsük magunkat. Hosszú napunk volt, logikus lett volna rögtön bedőlni az ágyba, de valahogy nem ez volt a levegőben egyikünknek sem.

Együtt mentem veled zuhanyozni. Vendég volt a házban, és legalábbis amíg ébren volt, nem lehetett akárhol levetkőzni. Muszáj volt a szűk fürdőben, és még az ajtót is be kellett zárni… De így is nagy megkönnyebbülés volt lefejtenem magamról a jobb sorsra érdemes bugyimat.

Régóta minden nap közösen mosakszunk, ha esik, ha fúj. Ezért aztán, amikor végre ruhátlanul megfordultam, nem is számítottam a keményen meredő farkadra. Állt, ahogy félrehúztam a függönyt, és beszálltam a kádba. Állt, ahogy beszabályoztam a melegvizet, és beszálltál utánam. Állt, amikor beszappanoztad magad, a hasad felől haladva, a combodon belül, a zacsit, és a kackiás péniszt, körös-körül. És állt akkor is, ahogy szégyenlősen pisiltem előtted a kádban – a mellkasomra irányítottad a zuhanyrózsát, így a testemről csorgó víz egybefolyt a kis arany sugárral.

Persze nem panaszkodtál; de éreztelek a csípőmön, miközben átadtad nekem a zuhanyt, és amikor hátulról átkaroltál, hogy fürdesd a tarkóm a finom, forró vízben, a gerezdjeim közé feszült az ágaskodó hímtag.

Igaz, hogy ma eddig az összes törődést én kaptam. Leöblítettem a sampont, feléd fordultam, és átöleltelek. A combom és puncim közé melengettem az erekciód, és felkínáltam az ajkam egy csókra.

– Szeretnél egy kis gyorssegélyt?

Elég volt egy bólintás, és lekuporodtam eléd. Mohón szájba vettelek. Kemény volt a kád alja, de tudtam, hogy most nem kell sokáig térdepelnem. Mélyre engedtelek, a nyelvemmel szeretgettem a torkomba érő faszt. Gyorsan és ügyesen szoptam. Hamar megfeszültél a számban, felnéztem rád, és lágyan szívtam az újra és újra spriccelő ondót.

Büszkén lenyeltem mindent.

A zuhany után megtörölgettük egymást. A szokásos lila pizsi helyett fekete tangát és egy csipkés, gyakorlatilag átlátszó hálóinget vettem. Erőltetett lett volna ezt tipikus alvóruhának nevezni, de úgy éreztem, azon az éjszakán ezt senki nem fogja számon kérni rajtam. Te egy vékony, laza nyári pizsamát húztál, de úgy tűnt, nem vettél alá semmit. Pillanatra még benyúltam az alsódba, hogy megcsekkoljam, és tényleg – meg is simogattam a csomagocskádat – te még egyszer megcsókoltál – és bementünk a nappaliba.

Évit a kanapéval szemközt találtuk, elterülve a sárga babzsák bugyraiban. Csukott szemmel pihent, de nem aludt - különben magára öntötte volna a kezében gőzölgő bögre teát. Csak egyszerű fehér bugyi és póló volt rajta, és semmi más. Nem égett a nagy lámpa a plafonon, félhomály volt – úgy éreztem, nem látom elég jól, és halkan közelebb léptem hozzá. Meztelen, kecses lábfejét keresztbe téve nyugtatta a babzsák előtti szőnyegen. Visszafogott, gyöngyházfényű lakkot használt a lábkörmén. Hosszan kinyújtott lábától szorosan összezárt, fehéren világító combjai vezették a tekintetem, egyenesen az ágyékához. Kiszáradt szájjal nézegettem a vékony anyag mögül felsejlő erotikus formákat. Felmértem a nőies csípőt, a rövid póló alatt szabadon hagyott formás pocakot, a kicsi köldököt; a cicás bögre fölött inkább átsiklottam, rögtön a dísztelen pólót gömbölydeden kitöltő, gyönyörű kebleihez. Bimbói két csábító hegycsúcsot fúrtak a felsőjébe. A mellecske kontúrjától a mély dekoltázs vonalát követtem, és megtaláltam a kulcscsontját, aztán a karcsú nyakát. Végül az arcára néztem – egyenesen a már nyitott szemébe, amivel nyilván régóta engem fürkészett.

Egy darabig egyikünk sem szólt semmit. Szemeztünk, de egy idő után az ő figyelme is elkalandozott. Talán most adhatta meg magát a fejemben az utolsó racionálisan gondolkodó agysejt, mert moccanás nélkül álltam, és hagytam, hogy nézegesse a testem. Úgy tűnt, ő is kíváncsi… minden zegzugra.

– Föld az asszonynak, kérsz teát? – mondtad a fülembe.

Picit összerezzentem, de valahogy nem jöttem zavarba. Felszabadultnak, betépettnek, és nagyon vonzónak éreztem magam. Jó forró volt a tea, amit a kezembe adtál, de forró volt a levegő is, és a testem minden porcikája.

Leültünk a kanapéra, a vendégünkkel szemben. Kényelmesen felhúztam a lábam, szürcsöltem a bögrémből. Nyíltan nézegettük egymást a barátnőmmel, mindenhol.

Szándékosan nem kereszteztem a bokám.

– Évi, hogy vagy, minden rendben? Leért a süti? – érdeklődtél figyelmesen.
– Hát, eléggé szét vagyok csúszva… de köszönöm, elég jól érzem magam...

Évi boldogan mosolygott. Kicsit lassan, de magabiztosan beszélt. Örültem, hogy nem lett neki túl sok elsőre a fű.

– Valahogy minden olyan érdekes, mindenem pezseg… szexi érzés – mondta vihogva.
– És hogy tetszett az előadás? – kérdezted.
– Ó, az állati volt! Sokkal izgibb volt, mint a pornó… azért irigyellek, Lili, én így maradtam beindulva… naaaaaaagy orgazmus nélkül… Látom, lecserélted a bugyidat, hihi.

Tovább vihogott, közben az ágyékomat bámulta.

– Hát bocs! Így beállva elég jó érzés, ha valaki simogat, nehéz a kedvesemnek ellenállni! De magadhoz nyúlni is jó – mondtam.
– Gondoltam, csak ott a színházban nem mertem… hmm…

Évi óvatosan bal kézbe fogta a teáját, lenézett magára, aztán a felszabadult másik kezével lassan, mintegy kísérletképpen megcirógatta a jobb mellét. Eltöprengett egy pillanatra, aztán újra, de most bátrabban simogatta a cicit, végül pedig összecsippentette a póló alól kacsintó bimbót.

– …Mmmm…. aha, ez tényleg nem rossz.

Fokozatosan lecsukódott a szeme, és szuszogva markolászta magát. Egyre jobban belelendült. Majdnem egy percig csinálta – végig fél kézzel, meglepően erősen gyúrta a melleit, időnként pedig a mellbimbót csavargatta. Én moccanni se mertem, csak bámultam, és éreztem, hogy nedvesedek. Egyszer, kétszer összeszorította a combját –

– Ahh…! – halkan, élvezettel felnyögött – aztán megtorpant, mert úgy tűnik, megfeledkezett a bögréről, és egy rándulással majdnem magára borította az egészet.

– Uhh, hmm. Elnézést… talán elragadtattam magam.

Hirtelen nagyon elpirult. Zavartan kortyolt a teából.

– Hiszen nem csináltál semmi rosszat – bíztatgattam.

– Jó érzés volt így a melled simogatni? – kérdezted tőle.

– Igen, nagyon kellemes…

Évi szinte suttogva válaszolt. A keze valahogy visszatévedt a kebléhez, de épp csak hozzáért – aztán újra elijedt, és tétován körözött felette.

– Minket igazán nem zavar, ha folytatod.

Határozott hangodat egy kaján mosollyal egyensúlyoztad, és azt hiszem, Évinek tetszett a kihívás. Félrerakta a bögrét, kicsit feljebb ült a babzsákban, és kibökte:

– …Szeretnétek nézni, hogy máshol is… hogy masztizok?

Már csak egy kis lökés kellett neki.

Összeszedtem minden bátorságom, lassan szélesebb terpeszbe nyitottam a lábam, és lenyúltam a tangámhoz. Évi nagy, kerek szemekkel figyelt. Ebben a szögben szépen domborodott a vékony, fekete anyag alatt a borotvált puncim. Finoman végighúztam az ujjam az ajkacskák között.

Pihe-puha érintés.

Eredetileg csak ennyit akartam csinálni, de tűzijáték robbant a testemben… Minden mozdulatra szikrák pattogtak a pinámból. Nem tudtam abbahagyni.

– …Fú… ez nagyon izgalmas – rebegte a barátnőm.

Lassan, kéjesen izgattam a puncimat, és közben szuggeráltam Évi kezét, hogy mozduljon meg. És valóban megindult! Megtapogatta a póló alatt feszülő cickót maga alatt, aztán lejjebb araszolt. Megpihent a gazdája csupasz hasán, de csak egy pillanatra, aztán tovább csúszott, és bebújt a bugyi alá. Egy pici mozdulat – egy pici sóhaj.

Sikeres volt a csábítás.

Egymást nézve kényeztettük magunkat. Hamar elirigyeltem tőle a közvetlenebb érintést, és egy réteggel beljebb költöztem. Harmatos voltam, szűk és nagyon érzékeny. Évi kicsit széttárta a lábát, hogy jobban magához férjen. Ujjai látványosan jártak a bugyija alatt. Aprókat nyögdécseltünk.

– Nagyon szép vagy… tetszik ahogy maszturbálsz… jó látni közelebbről is – mondtam.
– …Ja, te voltál ott tegnap este?… nem tudtam, hogy Zsolti volt-e vagy te…
– Én voltam… szépet élveztél.

Kényelmesebb pózba rendeztem magam, ettől összeért a lábunk… Gyengéden összesimogattuk őket. Őrjítő volt, és egy picit bedugtam magamnak az ujjam.

– Tetszettem?… jól esett, csak megijesztett a cica…
– Nagyon izgató volt… Csináltam én is, miközben néztelek… csak aztán elmenekültem.
– Kár…

Ott volt a barátnőm bugyija, itt az enyém – a mozgolódó ujjak, a nyirkos nedvfolt, a kutakodó lábikó, a világ maradéka meg semmivé olvadt. Aztán valahogy mégis előkerült a kezed, és felhúzta a felsőm. Megtartottad egy pillanatig, hogy Évi megnézhesse az azonnal libabőrös mellemet, aztán lehajoltál, és a teától forró szádba vetted a mellbimbóm.

– Ahhhhh!…

Egy kis korty, és mégegyszer, a másikat.

– Ahhh!!!… de jó meleg…

Évi nézte, ahogy két kézzel masszíroztad tovább a melleim. Ő is benyúlt a pólója alá. Két ujj közé próbáltam csippenteni a csiklóm, de elcsusszant, és nyögtem –

– Ahhh! – közben nyögött a barátnőm is.

Maszturbáltunk. Gyorsult a tempó. Kis ideig csak az élveteg neszek hallatszottak, aztán megszólalt Évi:

– …Lili… szeretném látni a puncid…

Most már nem sokat haboztam, inkább félrehúztam neki a tangát. Mereven bámult. Egészen elöntötte a testem a forróság. Két ujjal felnyitottam az ajkacskákat, hogy igazán láthasson mindent.

Évi nagyot nyelt.

– Ez most biztos valami nagyon nedves álom...
– Ha szeretnél, bármikor felébredhetsz – mondtad halkan.

Rázta a fejét.

– Akkor mi lenne, ha inkább levetkőznél nekünk?

Évi valahogy feltápászkodott a babzsákról. Nem volt sok hely a kanapéig, így fel kellett néznem rá. Nem volt sztriptíz, nem volt hozzá türelme. Letolta a bugyiját. Aztán lehúzta a felsőt is, és félredobta – a közelben hevert egy félig nyitott sporttáska, pont beletalált.

Ott ált előttünk meztelenül. Karnyújtásnyira.

Kezét összefogta hátul, lábát szorosan összezárta – kicsit szégyenlősnek látszott, de szépen kihúzta magát. Gyönyörű rózsaszín volt a bőre, mintha mindenhol elpirult volna. Világosbarna haja ziláltan a szemébe lógott.

Mohón faltam a pucér testét a tekintetemmel. Nőies, arányos vonalaival úgy nézett ki, mint egy klasszikus szobor, de én főleg a frissen felfedett részeket fixíroztam, mint egy kamaszfiú. Az eszméletlen, feszes, formás ciciket, a rózsaszín mellbimbókat, a nedvesen csillogó, teljesen csupasz puncit – pont az a fazon, ahogy én is szeretem.

Hiányozhatott neki a saját érintése, de egy percig hagyta, hogy csak nézzük – én meg szégyentelenül végig dörzsölgettem előtte a csiklóm. Úgy maszturbáltam rá, mintha valami élveteg pornó lenne.

– Szívesen lefeküdnék veletek… – mondta aztán – …de először szeretnék elmenni, mert különben felrobbanok.

Végig a kezemhez beszélt. Nagyon tetszett, hogy ennyire bámulja a pinám.

– Ismerem az érzést – mosolyogtam. Felnyúltam hozzá, és gyengéden megsimogattam a hasát, a combját. Nyirkos volt az érintés – az eddig masztizó kezem volt. Talán nem bánta.

– Megkeressük neked a Godzillát, amit ma vettél?…

Elértem a szeméremdombig – hamvas és bársonyos volt. Évi eddig mozdulatlanul engedte, hogy simogassam – de ahogy lejjebb araszoltam, enyhén lazított a lába szorításán.

Akarta, hogy hozzá érjek. Nem is várattam tovább. Óvatosan becsúsztattam egy ujjam a lábai közé. Megkerestem a nedves kis rést…

– Ahh…

Gyűjtöttem egy pár cseppet a nedveiből, aztán a számba dugtam az ujjam, és megkóstoltam.

Érdekesen fűszeres, egyszerre édes és sós íze volt.

– …vagy ha szeretnéd, én is örömmel segíthetek.

– Hát… lehetne mindkettőt?…

Örömmel bólogattam.

– Gyere, ülj le ide közénk. Hova raktad a vásárfiát?

Gyorsan helyet csináltunk neki, közben turkáltam a szatyorban, ahova mutatott. Egykettőre meglett a doboz, jé, adtak hozzá bársonyszütyőt is. Pici, zöld, nukleáris tengeri szörny alakú vibrátor volt, nyilván céltudatosan dizájnolt rücskös tarajokkal. “Első használat előtt töltse legalább tizenkét órán át”, persze persze, megnyomtam a gombot.

Bzzzzzzz.

Évi egyenes háttal ült közöttünk. Nem hagytunk széles rést a kanapén, csak hogy pont elférjen; meztelen teste hosszában simult hozzánk. Bimbói pirosan duzzadtak, gyorsan szedte a levegőt. Nagyon izgulhatott – majdnem annyira, mint én.

– Nagyon cuki vagy. Helyezd magad kényelembe…

Segítettünk neki szétrakni a lábát, egyiket az én térdemre, a másikat a tiedre. Előzékenyen megtartottad neki a combját: míg belül az ujjaid merészen közel pihentek az ágyékához, a másik oldalon éreznie kellett, ahogy a pizsamaalsódból sátrat állít a cerkád. Némán nézett rád, aztán rám, ahogy a kezébe simítottam a zizegő vibrátort. Nem engedtem el a kézfejét, helyette finoman irányítottam, le az ölébe. Együtt, kéz a kézben kezdtük masszírozni a punciját… Megremegett a szemhéja. Közelebb hajoltam, és megcsókoltam.

– Mmmmm….

Évi finoman nyögdécselt a számba. Félénken játszadoztunk egymás nyelvével. Gyorsan sikamlós lett Godzilla alatt a terep. Megpróbáltam a megfelelő ponton kicsit jobban lenyomni a szörnyecskét, hogy ne izeg-mozogjon annyit – még nyögés, és egy élvezetes csípőlökés volt a jutalom.

Felnéztem a csókból. Először Évi arcát láttam, ahogy csukott szemmel, kéjesen koncentrál; utána ahogy épp simogatod a csodálatos melleit, miközben ő a szabad kezével az öledben matat. Bejárta a sátort felülről, felderítette a csúcsot a kis nedvfolttal; aztán bekúszott a gumiszalag alatt, és óvatosan kiszabadította a farkadat. Nagy játékszert kapott a kecses kis ujjai közé – boldog tapintásokkal tanulmányozta a faszt, makktól a heréig.

Magad felé fordítottad az arcát, és hamar összeforrt az ajkatok, én meg rávetettem magam a barátnőm bal mellére. Meg kell mondjam, sokkal nagyobb, puffadtabb, vörösebb, érzékenyebb, puszilgathatóbb és könyörtelenül nyálasra szopogathatóbb mellbimbója volt, mint neked. Közben nem akartam elengedni a vibrátort, de igyekeztem nyújtózkodni az ujjammal, itt van alul ez a forró kis nyílás, talán beenged –

– Ahh, Lili!… azt hiszem, mindjárt –

Bzz-zzz-zz… Köhh, köhh…. bz. z.

Persze pont kifogyott a szörnyből a lila halálsugár. Tokió megmenekült.

Évi csalódottan pihegett… de szerencsére volt egy ötletem. Kikászálódtam alóla, megkerestem a kék kispárnát, és ledobtam elé a földre. Már jól tudtam, hogy ezen kényelmes térdelni – de mielőtt lekuporodtam volna, inkább lehámoztam magamról a maradék alsóneműt.

Pont úgy álltam előttetek, mint Évi az előbb. Meztelenül. Karnyújtásnyira.

Évi tudta – vagy remélte – hogy mit akarok. Lejjebb csúszott a kanapén, hogy a feneke közelebb kerüljön a széléhez, magasra húzta a térdét, és nagyot terpesztett. Előzékenyen segítettél neki megtartani a jobb lábát – így persze szabadon maradt Évi keze, hogy pumpálhassa a farkad.

Lassan leereszkedtem hozzá. Két kézzel simogattam a fenék–gerezdeket, széthúztam őket kicsit… Isteni, szőrtelen, ráncos kis segglyuka volt – gondolom ő is gyantáztatott. Borzasztóan szexi volt.

Újra megcsapott ez a fűszeres, vonzó illat. Lassan feltáruló hüvelyéből csillogó nyálcsík csordult... Meg akartam kóstolni. Az ánusz felső szélére tettem a nyelvem hegyét, aztán laposan felfelé nyaltam. Elfogtam a kiszabadult nedveket, elértem a kisajkak fodrait, ellenállás nélkül bemerültem a csöpögő barlangba – mélyre dugtam a nyelvem –

– Ahhh!…. – kis kanalat próbáltam formálni, hogy kinyaljam belőle a nyákot, aztán nedvesen rászoptam az egészet a duzzadó csiklóra.

– Aaaaaahhhhh!!

Azt hiszem, ez tetszett neki. Úgyhogy folytattam. Körbenyaltam a lyukat, aztán újra föl a merev kis gombocskához, és lefetyeltem. Egyre hangosabb, egyre kéjesebb kiáltások jöttek Éviből. Ritmusra tolta az arcomba a pináját.

Ekkor láttam, hogy valahonnan elővarázsolsz egy fél pohár maradék teát, és rögtön tudtam, hogy juttatjuk Évit a csúcsra. Ittál, aztán lenyújtottad nekem – egy korty nekem is (ez ilyen meleg még? kevesebb idő telt el, mint gondoltam) – te beszoptad a bimbót, én a csiklót – ügyesen körbevettem a nyelvemmel, hogy átadjam a tea hevét. Aztán szívtam.

– !….

Évi elnémult. Rángatózott. Pulzált a puncija a szám alatt – jól éreztem az ajkammal. Mindenféle nedveket engedett az arcomra, ahogy hosszan élvezett.

Rendkívüli élmény volt.

Egy idő után lassan elcsitult. Kiengedted a szádból a mellét, és egymásra néztünk.

Évi ernyedten hevert a kanapén. A keze valamikor közben megállt a farkadon. Még pont kemény voltál az ujjai között, úgyhogy gondoltam kisegítelek. Közelebb tologattam hozzád a szopó- és nyalópárnát, és csókolni kezdtem a makkod.

Újra magamhoz nyúltam.

Miközben a péniszed kényeztettem (meg magamat is), átfutott az agyamon, hogy nem csodálkoznék rajta, ha most a barátnőm bealszik. Hasonló helyzetben ez a legjobbakkal is megtörténne… velem például biztos. Tulajdonképpen nem bántam volna, elég izgalmas volt az este, de nem lenne rossz, ha folytatódna. Bár, igazából… nem mondhatnám, hogy voltam már hasonló helyzetben. Már hogy kinyalt volna a barátnőm, meg ilyenek. Vajon milyen volt látni az arcomat a lába között? …Vajon milyen lenne, ha én látnám az övét?… Ahogy nyalogatja a pinám… vagy amikor ennyire teleélvezem a száját.

– Mmmm.

Kéjesen hümmögtem. Nagyon jól esett masztizni, meg elképzelni, hogy a barátnőm kinyalja a puncim… meg szopogatja a csiklóm… meg bedugja az ujját… vagy cirógatja a segglyukam, aztán méreszen oda is behatol.

Éreztem, hogy lassan újra növekszik bennem az az izgatott feszültség. De aztán észrevettem, hogy megmozdul előttem az eddig kókadó kéz.

Micsoda kellemes meglepetés.

– Elmentem – vallotta be Évi –, …nagyon finom volt…

Mozgolódott, nyújtózkodott, de én közben nem hagytam abba a farokszopogatást. Kicsit lejjebb buktam, megpusziltam a még mindig útban lévő ujját, aztán elmosolyodtam, amikor ettől nem engedte el a faszt. Inkább újra simogatni kezdte. Nem is hagytad annyiban: átkaroltad, közelebb húztad magadhoz.

– Nem akarsz Lilinek segíteni? – kérdezted.

Évi lejjebb csúszkált a hasadon, amíg kábé egy szintbe nem került velem. Makkal a számban néztem rá.

– Szabad?…

Most ébredtem csak rá, hogy mi fog történni, és elhűltem. Jó, eddig a kezével taperolt, de a szájába? És azután…? Az más! Hogy én engedjem át az én játékszeremet? Az én különbejáratú (kijáratú), ember és Isten előtt szent szerződéssel, számomra fenntartott, kedvenc, saját faszomat, ennek a kurvának?

…Hát ja. Tulajdonképpen miért is ne.

Lekapcsolódtam egy nyálas cuppanással, és csak így a nyelvemmel az egyik oldalról kitartottam neki a póznát.

“Jól van, bazdmeg, felőlem a másik oldalt nyalogathatod” – villogtam a szememmel.

Erős lehetett a telepatikus üzenet, mert rögtön megértette. Még közelebb jött, a szemkontaktust tartva figyelte, hogy nálam minden oké, és óvatosan nyalintott egyet a farkadon. Félénk mosolyát, figyelmességét kedvesnek találtam, és a váratlanul szívembe szúródott jégcsap rögtön olvadni kezdett – mintha csak azt nyalogattuk volna, nem is a bránert.

Én is nyaltam egyet, aztán ő is, aztán én is, aztán ő még egyet. Valahogy átkaroltuk egymást, és úgy fürdettünk téged, mint két cica. Egy idő után kicsit nagyobbra nyitotta a száját, hogy nagyobbat nyalhasson, így kicsit féloldalasan; ettől összedörzsölődött az orrunk – megint ránéztem – és vadul csókolózni kezdtünk, a farkaddal az útban... Kis nyelvecskék és kis ajkacskák misztikus tánca volt, egy nagy, forró, meredező májusfa körül. Nem teljesen értem, hogy működött, de nagyon izgató volt. Elégedett kis nyögésedre végre felnéztem rád. Látszott rajtad, hogy ez nagyon jó, de most már több kell. Csendben bólintottam egyet.

– Gyertek, menjünk inkább az ágyba…

* * * * * * * * *

Évivel felkászálódtunk a kanapéról, és kézen fogva szaladtunk a háló felé. Azt sem tudtam, ki kit vonszol. Azt hittem, már nagyrészt elmúlt a fű hatása, de a hirtelen felpattanástól kicsit megszédültem; aztán ahogy (átmenetileg) hátrahagytam a testetek finom melegét, és a meztelen talpam a nappali jéghideg kövén plattyogott, hirtelen elborított a libabőr, és berobbant ez az érzéki bizsergés, mindenhol. Csak két vagy három másodpercem maradt ezen elmélkedni, mert be kellett fordulnunk a folyosó sarkán – Évi a meleg kézfogáson keresztül tartott ellen, így lendülettel vettem a kanyart, aztán egy nagy rántással ő is beesett mögém – de aztán szembe jött velünk két nő, anyaszült meztelenül. Lassított felvételen rohantak felénk. Rájöttem, hogy az egyik – akivel ütközőpályán voltam – az én vagyok, de én inkább a másikat néztem, hiszen magamat már láttam eleget meztelenül, nem igaz? A második Évi is pont olyan buja és erotikus volt, mint az első, és egyszerre olyan kis cuki, és vadul elöntött valami érzés a lábam között, ahogy igyekeztem szemügyre venni minden porcikáját; de aztán felnéztem, és tükör-Lili már ott volt az arcomban. Szerencsére az utolsó pillanatban egy szexi kacsintással kihajolt az utamból, a hálószobaajtó felcsapódott előttünk, és csak utána ért el hozzám a védtelen lábujjaim méltatlankodása (ők voltak az ösztönös rúgás igazi áldozatai).

Berontottunk a szobába. A félálomból felriasztott macskák sértődötten katapultáltak az ágyunkról, és közöttünk szlalomozva tepertek a lakás másik vége felé. Lerángattam az ágyról a cicaszőr-ellenes védőplédet, ráhuppantam a paplanra, ráfeküdtem, hasra – hűvös érzés volt a bőrömön. Aztán átfordultam a hátamra, és feljebb húztam magam, hogy egy párnára támaszkodhassak.

Évi fölém mászott. Természetes volt helyet adnom neki a combjaim között, hogy közelebb jöhessen, négykézláb. Az arcomba lógott a haja. Lassan rámhajolt, és becsuktam a szemem. Hozzáért az ajkamhoz, csak egy puszi, mégegy; gyengéden kóstolgattuk egymást, de aztán megnyílt nekem, és én is neki. Hosszan, mohón csókolóztunk. Közben megfogta a kezem, és egészen hozzám simult. Jólesett a forróság, és szorosan körbefogtam a lábammal a fenekét.

Mire felnéztünk, megérkeztél te is. Ott álltál az ajtóban. Valahol nyilván megszabadultál a pizsamától, mert már rajtad sem volt semmi. Kicsit csak nézted, ahogy Évi tüzesen hozzám dörgölőzött, őrjítő volt a cicijét érezni az enyémen; mi meg néztük, ahogy erősen húzogatod a mereven ágaskodó farkadat.

Aztán eggyel beljebb léptél, és behajtottad magad mögött az ajtót. Elképzeltem, hogy kiveszed a zárból a kulcsot és elhajítod… kár, hogy ehhez az ajtóhoz nem is volt kulcsunk.

Évivel mindketten nyeltünk egyet, spontánul.

– Most nagyon úgy érzem magam, mint egy meztelen csaj egy álló faszú férfi ágyán – rebegte.
– Én is. Ez tényszerű.
– Szerinted… lehet, hogy most nagyon meg leszek dugva?
– Nem kizárt.
– Hú… jól hangzik…

Jóindulatúan mosolyogtam rá.

– Lili, figyelj… mielőtt Zsolti ledönt minket… Szóval, nagyon jó volt az este…
– Én is jól éreztem magam.
– Jó, de… én még nem voltam lánnyal.
– Igazából én sem. Őőő, remélem nem baj, hogy?…

Szerencsére gyorsan válaszolt.

– Nem dehogy, sőt! Csak, izé… nagyon tetszett… hogy megmutattad nekem a puncid.
– Nekem meg tetszett, hogy megkértél… izgató volt kitárulkozni előtted… maszturbálni neked.

Közben közelebb léptél hozzánk. Diszkréten megálltál az ágy mellett, így a látóteremben Évi piruló arca mögött megjelent a tested, meg főleg a méretes, vadító erekció a markodban.

– És, és… nagyon jó volt, hogy utána hozzám értél, és segítettél Godzillával… meg a száddal, és…
– Jól esett? Sosem csináltam még ilyet…
– Eszméletlen jó volt!… nagyon ügyes vagy… imádom a nyelved.
– Nem tudtam neked ellenállni.

Ekkor Évi valahogy érzékelhette, hogy ott vagy mögötte – elmosolyodott, és anélkül hogy felnézett volna, hátranyúlt, és gyengéden végigsimította a farkad.

– …És, ha Zsolti sem bánja… Szeretném viszonozni.
– Viszonozni?…

Évinek biztos feltűnt, hogy mennyire izgultam. Lassan megjött a bátorsága.

– Aha! Tudod… én is szeretnék lekuporodni a combod közé… a gyönyörű, csöpögős puncidhoz…

Közben kicsivel lejjebb csúszott rajtam. Végigpuszilgatta a nyakam hajlatát, a kulcscsontomat, a mellkasomon pihenő jobb keblem domborulatát.

– Aztán szeretnék beléd kóstolni…

Körbecsókolta a mellemet, őrjítően közelített a csúcsa felé. Meghódította a bimbóudvart, aztán becserkészte a mellbimbómat – és lecsapott.

– Ah!

– …és türelmesen nyalogatni a csiklód… – folytatta, közben mozdult a másik mellem felé. A bal bimbóm pont annyira gyémántkemény volt, mint a jobb. Évi megnézte magának, hogy milyen kis puffadt és piros, megcirógatta az orrával, aztán könyörtelenül benyalta a szájába.

– Ah, Évi!

– …és még nyalni az egész puncid…

Hosszasan, nyálasan, belefeledkezve cuclizott. Olyan perverz, cuppogó hangja volt, mintha egy nyálkás csápszörny mászna a várbörtön hideg kőfalán a falhoz láncolt, pucér királylány felé. Nyamm… Elképzeltem, hogy mit művel a szörny a királylány kiszolgáltatott csöcsein a szívótalpjaival, Évi meg időnként átváltott a másik oldalra, és folytatta a falást. Nagyon érzékeny voltam, és hangosan nyögtem – közben valahogy nem vettem észre, hogy ezalatt az ölembe lopakodott Évi saját kis csápja, csak amikor hozzám ért a lábam között. Váratlanul ért a kéj.

– Ahhh…!

Automatikusan még szélesebbre tártam neki a combom.

– …és tovább szopni és nyalni, mindenhol, egészen addig, amíg elélvezel a nyelvem hegyén… Szeretnéd te is?

Megállás nélkül, bátran masszírozta a kezével a pinám. Talán azt gondolta, hogy még meg kell győznie? Én akartam, akartam hogy kinyaljon, hogy ne akartam volna? Most rögtön! Csak nem jutottam szóhoz az élvezettől… de aztán végre sikerült bólogatnom.

Évi aranyosan mosolygott rám. Lehátrált rólam, és kényelembe helyezte magát a lábam között – ettől felemelkedett a feneke. Kihívóan riszálta neked, és szépen homorította a hátát, nyilván, hogy a lehető legszemérmetlenebbül prezentálja neked a lyukait. Megindultál a seggéhez, mint a farkas Piroska felé, Évi szája meg ugyanolyan megállíthatatlanul közeledett a puncimhoz. Melegen simogatott a lehelete. Végül felnézett rám az ölemből – pont, ahogy elképzeltem, amikor leszoptalak.

– Örülök, hogy veled próbálom ki ezt először – mondta, aztán kinyújtotta a nyelvét, lassan, élvezettel végignyalt, és feloszlott a valóság körülöttem.

Azt hiszem, ekkor kicsit lecsuktam a szemem. Belemarkoltam a paplanba, és minden erőmmel kapaszkodtam – gondolom, hogy ne essek le az ágyról véletlenül, így vízszintesen. Lehet, hogy időnként kiabáltam is. Mitagadás. Akkor biztos, amikor először bedugta nekem az ujját. Tudod te is, hogy szeretem, amikor lucskosra nyalogatsz, és amikor már majdnem kibírhatatlan, becsúszik az első ujjperced a barlangba? Na, az. Amikor finoman masszírozod a hüvelyem külső részét, miközben a nyelved a csiklómon köröz. Vágod. Szóval nem tudom, hogy ez vajon ilyen általános női igazság? Évi szeánszot tartott az ölemben, és az azonos nevű ősanyánktól származó szent tudást közvetítette a puncimba, mint egy médium? Az oké, hogy te ezt ügyesen megtanultad mellettem… de nála bekapcsolt a mitokondriális emlékezet, vagy csak simán jó volt az intuíciója? Amikor én csináltam, nem kellett sokat gondolkodnom, csak nyaltam, mert imádtam, aztán egykettőre elment. Évi meg a szakadék szélén táncoltatott a szájával, egy gyönyörű örökkévalóságig. De legalább öt percig.

Rémlik, hogy valamikor láttam, hogy hátulról játszol a neked szakadatlanul pucsító Évivel. Simogattad, vagy talán ujjazhattad is. Legalábbis tompán nyögdécselt belém, ez elég vicces volt. Aztán odahajoltál a füléhez, és súgtál neki valamit. De milyen titkot nem ismert ő, aki Lili pinamisztériumának ösztönös beavatottja?

Ja, tényleg. A segglyuk. Az ánuszrózsa. Pedig még képzelegtem is róla épp az előbb, bár igazából átélni ezerszer jobb volt, mint a ködös fantáziámban. Az ujja már nyálkás volt a hüvelyemből patakzó izgalomtól, és amúgy is ilyen kis vékony és kecses? És amikor már mindent kiszorított a fejemből a fehéren izzó majdnem-orgazmus. Szóval nem volt az ánuszgyűrűmben semmi ellenállás. Csak odarakta az ujjacskáját, körbesimította a lyukat, amíg minden csúszkált a nedvektől, aztán érzékien belém nyomta, és kész. Végem volt.

– Ahhh, aaaaaahhhhh, AHHHHH!!!!!

Remegve élveztem. Elemelkedett a csípőm az ágytól, ami azért volt ciki, mert nem tudtam elengedni Évi ujját – belém szorult, és magammal húztam. Minden izmomból újra és újra jött a nyomás, és hullámfrontokban koncentrálódott a kis behatolóra – és mint egyfajta ellenerő, a segglyukamból, a csiklómból, és az egész szétnyalt puncimból sütött vissza rám a gyönyör, ami aztán forró kis csomókban taposott végig rajtam.

Egy darabig finom, meleg sötétség volt. Lebegtem a morajló semmiben.

Amikor föleszméltem, Évi mellettem feküdt, a hátán, közel hozzám. Te éppen a combjai közül tápászkodtál fel, nedves ábrázattal; megtörölgetted magad, aztán még Évi felett térdelve a síkosítós tubusért nyúltál, és módszeresen kenegetni kezdted a farkad.

Évi az arcomat nézte.

– Köszönöm, szuper volt – suttogta mosolyogva.

Még ő köszönte meg… Adtam neki egy puszit. Közben a bokáinál fogva megemelted a lábait, és felnyomtad a térdeit majdnem a melléig. Közelebb evickéltél hozzá, és két kézzel szélesen tartva a terpeszét, hagytad, hogy a péniszed ráessen a csupasz szeméremdombra; aztán, hogy szinte magától lejjebb csússzon. A makkod elsiklott a csillogó szirmok között, megcsiklandozta a felajzott Évi keményedő csiklóját, aztán megállapodott a megnyílt pina behatolásra kész lyukában.

Odasimultam a barátnőmhöz, és lenyúltam a lába közé. Megérintettem – felsóhajtott. Kellemesen nedves volt, kifogástalanul előkészítetted. Nyilván már alig várja a faszt. Nem baj, én épp hatalmasat élveztem… Nem bántam, hogy kicsit csak nézni kell.

– Zsolti most fog baszni téged, jó?

Évi bólogatott, de már csak téged figyelt, szinte megbabonázva várta a behatolást. Aztán hangosan felnyögött, ahogy a csípőd mozdulatával végre belenyomtad a faszt a hüvelyébe.

Nagy farok volt egy szűk kis puncinak. Évi végig a szemedbe nézett, miközben nagyra nyitott szájjal nyöszörgött neked.

– Szóval tetszik a barátnőm? – érdeklődtem, épp ahogy pár centivel kijjebb jöttél, de csak hogy megkezdd a második ostromot.

Széthúztam az ujjaimmal Évi nagyajkait, hogy láthasd, mennyire feszül a vékony, rózsaszín bőr a farkad körül – és persze a fölötte dagadtan lüktető csiklót.

– Jaja, elég szexi. És lelkes.

Ráérősen, élvezettel hatoltál újra beljebb. Az egyre jobban kitöltött Évi folyamatosan vokalizált – előzékenyen kényeztetni kezdtem a kezemmel.

– És kurva jó a puncija – morogtad.

Még három vagy négy türelmes próbálkozás kellett, mire végre tövig mélyedtél Évi lyukában. Egy pillanatra megállapodtál, és néztétek egymást a ziháló Évivel, aztán óvatosan kijjebb húztad a falloszt.

– Akkor baszd szét. De a gecit én akarom.

Lassú, nagyon lassú ütemben dugni kezdted a feszes kis pinát. Évi hüvelye teljesen behódolt neked – úgy szorult rád, mint egy satu, de bőségesen csöpögött a nedvtől, és a farkadat szinte magától beszívva engedte, hogy basszad.

Évi a ritmussal együtt nyögött.

– Aaaahhh! Aaaahhh! Aaaahhh!

– És mégis hogy gondoltad? – kérdeztél vissza.

Közben az előttem ringó, gyönyörű kis cicik felé gravitáltam. Felváltva csókolgattam az előttem daliásan merevedő bimbókat.

– Ha már nem bírod, dugd át belém, és ürítsd az egészet az én puncimba.

Gyorsult a mozgásotok. Egy idő után inkább a bokájánál fogva húztad magadra, és úgy kúrtad. Évi tekintete egyre kevésbé volt koherens.

– Aahhh! Aahhh! Aahhh! Ahhh! Ahhh!!!

– Szóval azt akarom, hogy a végén az én lyukamba spriccelj.

Erősen fogtad Évi lábát. A bokáit apránként egyre lejjebb szorítottad – a sarka szinte az ágyat érintette, a combjai a csípője mellett kétoldalt, feszes terpeszben a paplanhoz simultak. Szélesen megnyílt előtted az engedelmes pina.

– Jól van, megkaphatod. Csak majd időben készítsd a puncid.

– Ahhh! Ahhh! Ahhh!

Most már inkább elvettem a kezem, hadd lásd azt az elbűvölő kis csiklót, és az ujjaimat helyette Évi mélypiros bal mellbimbója köré csippentettem. Ez már elég volt arra, hogy rám fókuszáljon.

– Ah, Lili!!

Finoman bögyörgettem az ujjam között.

– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

?


Szextörténet ajánló:


Stella szopik a parkolóban


Barátommal megbeszéltük, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, és onnan megyünk egy szállodába.

Én átültem az autójába megöleltük és csókolgattuk egymást. Az apró érintések a szájon már jelezték, hogy egyhamar nem indulunk el. Lassan érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam, belesuttogott a fülembe és érzékien nyalogatta. Éreztem a lehelletén a forró vágyat, lassan kigo....

Rábeszéltem a barátnőmet egy swinger bulira


Harminc éves vagyok a mostani barátnőmmel már lassan egy éve vagyunk együtt. Rékának hívjak. Olyan lányokat szeretek, akiket lehet irányítani meg tanítgatni, hogy milyen a jó szex. Eleinte kicsit félénk és vissza fogott volt, de nem kellett sok idő mire kezdett feloldódni szex közben. Egyre jobban kezdte meg ismerni a vágyaimat.

Két hónap után már nem csak a szobában dugtunk. Kezdt....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

A forró farok és a hűvös láb


A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a ha....

Ismét partiban Magdi


Több mint egy éve kezdődött az édeshármas közöttünk. Ahogy telt az idő, és ahogy jobban megismertem mindkettőjüket, annál inkább tetszett és izgatott a helyzet. Teljesen elmúlt minden tabu, minden szégyenérzet, megszűntek a vádaskodások saját magammal szemben, teljesen átengedtem magamat ennek az egyidőben meghitt és kéjes érzésnek, a hármas nyújtotta gyönyöröknek és azoknak az orgazmusoknak, ame....Szextörténet címkék

Élvezel | 20 centis | blanc | écsém | bátyj |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.