A cipőbolti kaland


péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj de jó hogy látlak,- kezdetű blöff s tolatott utánam be az üzletbe.
Az eladó csaj elénk sietett..., női szemmel is kellemes látvány..., mit parancsolnak?.., -kérdezte.
A kirakati pántos csodára mutattam..., jaj nem tudom van-e méretünk az ön számára, mert az hetes és úgy nézem ötös kellene..., jól látta kicsi lábam van.
Megnézem a raktárban..., mondta és eltűnt..., kisvártatva előbukkant egy pillanatra és intett felém, hogy menjek. Csodálkoztam a dolgon, de elindultam a raktár felé.

Megbocsát ugye, de sokan vannak és egyedül nem bírom levenni a felső polcról..., beléptem a raktárba és a polcok között egy létra állt, amire felkúszott az én kis eladó csajom..., szemem a kis rövid köpeny alatt a formás lábán és a combjain végigfutva egy gyönyörű kerek popót s ami még édesebb egy sima szeméremdombot pillantottam meg..., elállt a lélegzetem ez szándékosan vetette le és hívott a raktárba, de miből gondolta, hogy nem vetem meg olykor a saját nemem szépjeit. Elkezdtem lassan lépkedni fel a fokokon és ismerkedni lábával majd a combjával..., valósággal megbabonázott..., a bal lábát egy fokkal feljebb tette, a nyelvem futott végig a napbarnított bőrön egész a lépéstől megnyílt puncikáig..., összerándult az egész teste..., élvezte amint hegyes nyelvem behatolt szeméremdombja édes nyílásába. Valósággal tolta lefelé popsiját, hogy nyelvemmel minél jobban behatoljak ajkai közé és az egyre nedvesebb nyílását ingereljem..., már az az érzés kéjes volt, hogy meglephetnek bennünket..., de ki bánta ezt most..., felnyúltam hüvelyébe és hevesen ujjazni kezdtem, mire ő halk sóhajok kíséretében elélvezett, combjait úgy összekapta, mintha a fejem szét akarná préselni..., gyere cseréljünk mondta, s engem küldött fel a létrára..., gyakorlott mozdulattal levette bugyimat, amit gondosan táskámba tettem.

Az előbbi aktustól már nekem sem sok hiányzott az élvezésig, csak az a parányi kényeztetés amit kapott szőke pihés puncikám...,ujjaival belül nyelvével csiklómon játszott...,két kezemmel morzsoltam melleim, mert azt nagyon szerettem, de hely most nem volt alkalmas arra, hogy más tegye. Hatalmasat élveztem , az egész testem bejárta egy valami cikázó villám szerű ütés...,éreztem, hogy folyik a lábamon lefelé forró nedvem..., mohón nyelvével az utolsó cseppig felnyalta. Lejöttem a létráról és átöleltem s egy oly édes csókban egyesültünk, hogy még a mai napig beleborzongok, ha rá gondolok. Huncutul rám mosolygott a cipő itt lapult alul...,:))) és hangos nevetéssel jöttünk ki a raktárból. A kasszához kísért és névjegykártyáját kezembe csúsztatva jelentőségteljesen nézett a szemembe. Mindent értettem..., nagyon jó barátnők lettünk...,sok édes estét együtt töltöttünk....,
Az üzletből kijövet Klárit nem hagyta a kisördög, olyan volt az oldala a kíváncsiságtól , mint az ementáli sajt tele lyukkal. Hagytam egy kicsit szenvedni, majd ajánlottam ha meghívsz egy capuccinóra akkor elmesélem...,
Beültünk a presszó sarkába, szerencsére kevesen voltak, mert mire élményem végére értem azt vettem észre, hogy Klári keze benn a szoknyája alatt és nyögdécselve élvez..., csak mondja,- Te...,Te...,Te..., mázlista...,
Nem kell mondanom, hogy a legkedvesebb szandálom lett amit ma vettem.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Rajtakaptak faszverésen


Ezen a hétvégén elmentem anyukammal a Balatonra nyaralni, de ekkor még nem tudtam, hogy pontosan milyen lazulasra is szamíthatok.

Egyik nap lementunk a partra csobbani egyett a vízbe és mivel elég rég nem vertem ki, ezért felállt a farkam a Balatonban.
Folmentem a szállodába azzal a kifogással, hogy fáradt vagyok és ledolnek. Felszaladtam a lépcsőn már nagyon szét akart durra....

A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első ny....

Vera, az emós ribancFurcsa élményben volt részem a napokban: egy olyan Puncival hozott össze a jósorsom, aki mindennél jobban gerjedt az alapos mellbekúrásra.
Nem mindennapi volt a csaj, mert nem csak szerette, ha alaposan összegecizik a melleit, de minden adottsága megvolt hozzá, hogy ezt mindketten alaposan kiélvezhessük.
Na, de kezdjük a legelején! Metróval utaztam egyik tárgyalásomról a mási....

Épp masztizni készültem,de jött a barátnőm


Hm..fiatal vagyok,de már nagyon érdekel a szex..régebben a szomszédban lakó barátnőmmel,csak úgy hülyeségből "csináltuk" persze ez csak olyan volt,hogy egymásra feküdtünk,és mozgattuk magunkat.

Azóta ők elköltöztek amit nagyon sajnálok..ám akkor a történet ami megesett velem.
Most nyáron,egyedül vagyok itthon a szünetben.Igazából MSN-ezek,meg honlapokat nézek.Ám aznap feljött....

Karácsonyi szex


Sziasztok szeretnék veletek megosztani valamit... valamit ami pontosan ezelőtt egy éve történt meg.
Nos hát amit rólam tudni kell, az-az hogy férfi vagyok 29 éves és hát...szingli.
A nevem Máté átlagos test alkat, barna haj és hát tenger kék szemem van, magasságom egy olyan jó 180 cm.

Nos hát az egész 18 órakor kezdődött, amikor is elmentem testéremékhez a város mási....

Molett nővel szexeltem a buszon


Nekem akkor volt egy klasz élményem, mikor anno kinyílt a vasfüggöny és normál módon lehetett menni Bécsbe. Össze is cihelődött az előző cégemnél a társaság egy buszra. Persze a folyadéknemű összetétele 90% alkohol tartalmú volt, így mire a határra értünk szépen voltunk.
délutánra vissza is talált mindenki a buszhoz. volt aki rádiós magnóval volt olyan aki pornóújsággal.
mentünk viss....Szextörténet címkék

swinger örzsével | övér | elvette a szűzességem | irodai | bilincset |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.