A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbóját, és kíméletlenül feszesre húztam a bal mellét.

– AaaaaaaahhhHHHHHHHHHH!!!

Évi fennakadt szemekkel rázkódott.

Szünet nélkül, erőteljes lökésekkel, csattogva basztad.

– Ah, de kurva jó! Ide nézzél, amíg benned van a faszom! Ez az!!!

Haraptam, szívtam, szoptam és csavargattam Évi cicijeit, ahogy nagyjából percenként kiabálva élvezett. Közben suttyomban magamhoz nyúltam. Még elég nedves voltam. Vagy már megint? Jól esett cirógatni a puncim. Átjárt a hiány, és bedugtam az ujjam. Spermát akarok! Sperma KELL!

Szerencsére olyan sebességgel döngetted a barátnőmet, hogy úgy éreztem, nemsoká megkapom, ami nekem jár.

– AH! AH! AH! AH! AH! AH! !!!

Még egy gigászi orgazmus. Évi ziláltan kiabált, ahogy ökölbe szorult a pinája a farkadon. Látszott, hogy ez most már neked is elég lesz.

– Lili, gyere ide, és terpessz!

Azonnal engedelmeskedtem. Elengedtem Évit, odakecmeregtem hozzád, és szélesre tartottam neked a combom. Még néhányszor, röviden, kéjesen belemerítetted a faszt Évi pinájába, aztán egy nedves cuppanással kihúztad magad belőle, közelebb csusszantál, egy mozdulattal tövig basztad belém, és elöntött a forró, bőségesen spriccelő ondó.Egy ideig mindketten széttartott lábakkal feküdtünk előtted. Mélyen pulzált bennem a még félkemény fasz. Évi lassan magához tért, és az oldalamhoz simult.

Kicsit így pihentünk, együtt.

Egy idő után kihúztad belőlem a petyhüdő péniszt. Évi a könyökére támaszkodott, és megigézve, sóvárgó arckifejezéssel bámulta, ahogy kicsordult belőlem az opálos, ragacsosan folyós geci.

Úgy döntöttem, megkönyörülök rajta.

Óvatosan bedugtam magamnak két ujjam, és kikanalaztam magamból annyit, amennyit tudtam. Egy pillanatra megmutattam neki – meg kellett forgatnom a kezem, mint a mézesbödön csurgatóját, nehogy lecsöppenjen – aztán végig a szemébe nézve lassan felnyomtam neki az ujjaimat vastagon bevonó spermát. A combja fokozatosan rácsukódott a kezemre, és valahogy még mélyebbre kényszerített. Megölelt, és megcsókolt… közben melegen szorított az ölében, és nem akart elengedni. Kacéran játszadoztunk egymás nyelvével, és éreztem, hogy lüktet körülöttem a hüvelye.

Mintha csak tisztára akarná szopogatná az ujjam.

Ahogy elszakadtunk egymástól, észrevettük, hogy menet közben fölénk másztál az ágyon, mert szembetaláltunk magunkat a mindenféle testnedvtől fénylő farkaddal.

– Tessék, ezen még van egy kicsi…

Ilyen ajánlatra már mindketten ugrottunk, és egymással versenyezve nyaltunk le rólad mindent. Diszkréten próbáltam Évi figyelmét elvonni a puncijában raboskodó ujjaim fészkelődésével, de nem működött – csak nyögött, és szopta tovább a faszt.

Amikor már végképp nem volt mit letisztogatni, Évi a kezem is elengedte. Megnéztem, és szerintem már tényleg csak az ő nedvei voltak rajta.

– Ezt hogy a frászban csináltad?…
– Hasznosak a Kegel gyakorlatok – somolyogta, de csak addig, amíg betömtem a két ujjam a szájába, hadd szopja le azokat is.Kis idővel ezután összeszedtük magunkat, és visszamentünk a nappaliba. A macskák megint helyet cseréltek velünk (de előbb panaszkodtak, hogy döntsük már el, mit akarunk). Csináltunk még három bögre teát, Évi feltette Godzillát a töltőre, bebújtunk egy közös takaró alá egy meztelen kupacban a kanapén, és beraktunk egy végtelenített vicces videó-válogatást a tévébe. Te a bal vállamra dőltél, Évi a jobbra, és így is aludtunk el. Biztosan lesz holnap mit megbeszélni. De lehet, hogy előbb kihasználjuk a helyzetet mégegyszer…
Beküldő:LiliÉsZsolti420


Szextörténet ajánló:


Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörû, feszes combja és hihetetle....

Szexrandi az irodábanKellemes, nem túl forró nyári nap volt. A madarak önfeledten daloltak a hivatal mögötti park fái között, a lágy szellő simogatta lombokban.

Holy izgatottan lépett be az iroda ajtaján. Jeff éppen vaskos iratkötegeket tanulmányozott, de ahogy észrevette a lányt elmosolyodott, és befejezte munkáját. Forró csókkal üdvözölték egymást. Jeff magához ölelte a lányt, keze végigsik....

Osztalykirandulas


A törtenet a`70-es evekben volt mikor 16 eves voltam eleg jo kinezetü lany voltm. 165 magas felhosszu vilagosbarna haj 80 B mellek 50 kg 55cm derek 63cm feszes fenek. Egy problemam volt az arcomal tele volt piros patanasokkal. Kiiratam a fogamzasgatot es elkeztem szedni meg egy het es megdughatnak es bele is elvezhetnek a kis puncimba, tenyleg kicsi megneztem tükörböl szettet labakkal ösze volt za....

Legjobb haverom barátnőjével


Tehát van egy haverom, Dávid, akinek pedig egy barátnője, Karolina. Lassan 3 éve járnak. Mindketten osztálytársaim. Másfél év után mindkettőjük egyre többször panaszkodott a másikról mindenfélét, és mindenki csak azt hajtogatta, nekik, hogy szakítsanak, de ők még sem szakítottak. Kb. fél éve semmi panasz nem volt a kapcsolatukról. Mindkettőjük boldognak teljesen boldognak tűnt. De egy nap, egy más....

Nikoletta a nevelőnő újabb kalandjai


Időnként, amikor a városban járok van, hogy be be ugrok a feleségem melóhelyére. Kolléganői rendes csajok, kedvelnek, mert mindig bolondozok velük. Bár egyiket sem néztem ki magamnak, hisz a feleségemet messzeről sem kozelítik meg. Feleségem, igaz vékonyka kicsit, de bomba formában van és kb 10 évet is letagadhatna. Történt egy kora őszi napon, hogy nagy rá érésemben megint bementem a melóhelyére.....

Orál szex, elől, hátul


Bár ez egy korábbi párommal történt, de a mai napig szívesen emlékszem vissza rá. Akkoriban épp levelezőre jártam már a fősulira, mert a nappali tagozatot túlbulizva esélytelen volt a befejezés. Aktuális titkos barátnőmmel mentünk le egy hétre "tanulni", mert ez jó fedősztori volt a vőlegénye előtt. Persze a suliba is bementünk néha, de én főleg a korábbi cimborákkal múlattam az időt. Teltek a nap....
Szextörténet címkék

húzd | testes | vetkőzz | declan | anyu puncija |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.