A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbóját, és kíméletlenül feszesre húztam a bal mellét.

– AaaaaaaahhhHHHHHHHHHH!!!

Évi fennakadt szemekkel rázkódott.

Szünet nélkül, erőteljes lökésekkel, csattogva basztad.

– Ah, de kurva jó! Ide nézzél, amíg benned van a faszom! Ez az!!!

Haraptam, szívtam, szoptam és csavargattam Évi cicijeit, ahogy nagyjából percenként kiabálva élvezett. Közben suttyomban magamhoz nyúltam. Még elég nedves voltam. Vagy már megint? Jól esett cirógatni a puncim. Átjárt a hiány, és bedugtam az ujjam. Spermát akarok! Sperma KELL!

Szerencsére olyan sebességgel döngetted a barátnőmet, hogy úgy éreztem, nemsoká megkapom, ami nekem jár.

– AH! AH! AH! AH! AH! AH! !!!

Még egy gigászi orgazmus. Évi ziláltan kiabált, ahogy ökölbe szorult a pinája a farkadon. Látszott, hogy ez most már neked is elég lesz.

– Lili, gyere ide, és terpessz!

Azonnal engedelmeskedtem. Elengedtem Évit, odakecmeregtem hozzád, és szélesre tartottam neked a combom. Még néhányszor, röviden, kéjesen belemerítetted a faszt Évi pinájába, aztán egy nedves cuppanással kihúztad magad belőle, közelebb csusszantál, egy mozdulattal tövig basztad belém, és elöntött a forró, bőségesen spriccelő ondó.Egy ideig mindketten széttartott lábakkal feküdtünk előtted. Mélyen pulzált bennem a még félkemény fasz. Évi lassan magához tért, és az oldalamhoz simult.

Kicsit így pihentünk, együtt.

Egy idő után kihúztad belőlem a petyhüdő péniszt. Évi a könyökére támaszkodott, és megigézve, sóvárgó arckifejezéssel bámulta, ahogy kicsordult belőlem az opálos, ragacsosan folyós geci.

Úgy döntöttem, megkönyörülök rajta.

Óvatosan bedugtam magamnak két ujjam, és kikanalaztam magamból annyit, amennyit tudtam. Egy pillanatra megmutattam neki – meg kellett forgatnom a kezem, mint a mézesbödön csurgatóját, nehogy lecsöppenjen – aztán végig a szemébe nézve lassan felnyomtam neki az ujjaimat vastagon bevonó spermát. A combja fokozatosan rácsukódott a kezemre, és valahogy még mélyebbre kényszerített. Megölelt, és megcsókolt… közben melegen szorított az ölében, és nem akart elengedni. Kacéran játszadoztunk egymás nyelvével, és éreztem, hogy lüktet körülöttem a hüvelye.

Mintha csak tisztára akarná szopogatná az ujjam.

Ahogy elszakadtunk egymástól, észrevettük, hogy menet közben fölénk másztál az ágyon, mert szembetaláltunk magunkat a mindenféle testnedvtől fénylő farkaddal.

– Tessék, ezen még van egy kicsi…

Ilyen ajánlatra már mindketten ugrottunk, és egymással versenyezve nyaltunk le rólad mindent. Diszkréten próbáltam Évi figyelmét elvonni a puncijában raboskodó ujjaim fészkelődésével, de nem működött – csak nyögött, és szopta tovább a faszt.

Amikor már végképp nem volt mit letisztogatni, Évi a kezem is elengedte. Megnéztem, és szerintem már tényleg csak az ő nedvei voltak rajta.

– Ezt hogy a frászban csináltad?…
– Hasznosak a Kegel gyakorlatok – somolyogta, de csak addig, amíg betömtem a két ujjam a szájába, hadd szopja le azokat is.Kis idővel ezután összeszedtük magunkat, és visszamentünk a nappaliba. A macskák megint helyet cseréltek velünk (de előbb panaszkodtak, hogy döntsük már el, mit akarunk). Csináltunk még három bögre teát, Évi feltette Godzillát a töltőre, bebújtunk egy közös takaró alá egy meztelen kupacban a kanapén, és beraktunk egy végtelenített vicces videó-válogatást a tévébe. Te a bal vállamra dőltél, Évi a jobbra, és így is aludtunk el. Biztosan lesz holnap mit megbeszélni. De lehet, hogy előbb kihasználjuk a helyzetet mégegyszer…
Beküldő:LiliÉsZsolti420


Szextörténet ajánló:


Tina néni pinája


Suliban voltam, Tina néni szép 37 éves nagymellű, kemény seggű szigorú tanárnénike volt. Akinek mindig is "aranyos" diák voltam
Egyik nap egy szexisebb ruhába jött iskolába ami fel is tűnt mivel nem az ő stílusa, mell kint, fenék látszódott, szóval nem az a tanár stílus. Amikor vele volt órám mindig állt a farkam, ő is tudta, haverok is tudták, szóval nem volt már titok. De nem is piszkálta....

Az erőszakos shemale


Végre bátorságot vettem és elmentem egy hirdető travihoz,amit elképzeltem áthúzta és szinte megerőszakolva nagyon megbaszott.


Többször jártam már fizetős lánynál,amikor nézegettem a választékot mindig megakadt a szemem a travikon.
Évek teltek el mire rászántam magam és felhivtam egyet és időpontot kértem.
Budapesten a Jókai utcàba kellett mennem ,a hàz elöt kér....

Orvosi rendelő


El nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetet


Pontosan erre tett még rá egy lapáttal Erika, szintén nem túl visszafogott viselete, ami egy mellközépig kigombolt, fehér, majdhogynem ....

Lányok egymás közt


Egy fülledt júniusi péntek estén a lányokkal úgy döntöttünk, lemegyünk kocsmázni. Öten voltunk, Zsanett kivételével mindannyian szinglik. Abban a reményben indultunk neki az éjszakának, hogy bepasizunk. Ez rajtam és természetesen Zsanin kívül mindenkinek sikerült. Míg a többiek lassacskán elszivárogtak a kocsmából, én őszintére ittam magam, és elárultam Zsaninak a titkomat, miszerint biszexuális v....

Kezdetek a szexben2


Rengeteg idős emberrel volt szexuális kapcsolatom.Furák érdekesek,izgatóak.Parkban,moziban,autóban,vonaton,lépcsőházban,wc-ben meg a jóég tudja még hol.A legjobban azokat a helyzeteket szerettem,ahol volt lebukás veszély,vagy csendben kellett lennem ha dugtak,vagy parkolóban autóban dugtak és ne halják a nyögéseim.Volt olyan akit akkor cummantottam le mindíg,amikor a felesége elment bevásárolni.So....

Az angol tanárnő gecis arca


Érettségim után egyetemre kezdtem járni, éltem a fiatalok szokásos életét, majd első év után júliusban kimentem két hónapra Angliába főleg világot látni, de mellé dolgozni is, egy ismerős család családi vállalkozásánál segítettem be. Mindez Londonban volt. Az apának volt még egy kis lakása (ők a kertvárosban laktak) amit arra az időre megkaptam, szóval jó dolgom volt, London remek hely, pénzt is k....Szextörténet címkék

father | animal élmény | fiatalság | lóhere | kanos |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.