A szomszédasszony rendet rak


Amikor a szomszéd lakásba költözött, Erika még sütit is vitt neki, ami a házassági évfordulója alkalmából tartott ünnepségről maradt meg. Emlékezett rá; a fiú félmeztelenül nyitott ajtót. Mosolyogva nézett a nőre, aki kissé zavarba jött a fiatal, izmos fiú látványától.

Azóta megromlott a jószomszédi viszony. Norbi tipikus egyetemista srácként sokat, és hangosan bulizott. A lépcsőház takarításában egyáltalán nem segédkezett, ráadásul bömböltette a filmeket, amiket nézett. Sokszor azt is lehetett hallani, ahogy Norbi épp az aktuális barátnőjét keféli – a lányok mindig olyan hangosan sikítoztak, hogy a szomszéd feleségnek az is eszébe villant, a fiúnak valószínűleg hatalmas farka lehet.

Erika többször próbált már vele beszélni, először finoman utalva arra, hogy kissé csendesebben kellene élnie az életét, mert ők nem tudnak aludni. Férje is próbált már beszélni a fiúval, mindhiába. Úgy látszott, semmi sem hat.

Erika a negyvenes évei közepén járt, ám korához képest nagyon jól tartotta magát. Egy fiuk volt, aki már egyetemre járt, így hétköznapokon ő nem tartózkodott otthon.

Egy őszi délelőtt, mikor Erika épp a szabadnapját töltötte otthon egyedül, újra arra lett figyelmes, hogy a fiú hangosan néz valamit. Legnagyobb meglepetésére ezúttal nem egy egyszerű filmet nézett a szomszédban Norbi. Nyögésektől visszhangzott a lakás, Erikának egy csepp kétséget sem hagyva afelől, hogy a szomszédban pornót néznek.

Ez már több volt a soknál. Erika a kanapén ülve érezte, ahogy felmegy benne a pumpa, s miközben olvasni próbált, figyelmét egyre inkább elterelték a női orgazmus kéjtől hangos kiáltásai. Tudta, férje nemsokára hazaér a munkából, ám úgy gondolta, ez már a szemtelenség netovábbja, és hirtelen felpattant a kanapéról.

Dühösen verte a szomszéd lakás ajtaját. Addig ütötte az ajtót, míg Norbi ki nem nyitotta azt egy perc elteltével, ezzel párhuzamosan pedig le nem állt a háttérben futó pornó. A széles vállú, magas fiú előtt Erika alakja eltörpült, ám a nő dühös tekintete a fiú arcára egy kis zavartságot csalt.

- Ezerszer kértelek, hogy halkabban legyél! – tört ki Erikából. – Miért kell mindig mindent bömböltetni?!

Norbi pimaszul végigmérte a nőt, majd megnyalta ajkait, s így szólt:

- Miért ilyen dühös? Nincs otthon szex? – vigyorgott bele Erika képébe Norbi.

A nő majd’ szétcsattant a méregtől. Azonnal ordibálni kezdett a fiúval, hisz beletrafált; férjével már hónapok óta nem szeretkeztek, az igazság pedig mérhetetlenül fájt Erikának, különösen így, hogy egy senkiházi, fiatal egyetemista vetette oda neki.

- …Mit képzelsz magadról, ki vagy te?! Fel foglak jelenteni a lakásszövetkezetnél, aztán majd nekik magyarázkodhatsz! Fel fogom keresni a tulajt is, egy-kettőre kirúg az albérletből, ha megtudja.

Az utolsó mondat úgy látszott, hatott, mert a fiú mosolya lehervadt, s kérlelően így szólt a nőhöz:

- Nem beszélhetnénk ezt meg? Elnézést kérek… Jöjjön be, és beszéljünk, kérem – a fiú arckifejezése hirtelen olyannyira könyörgővé vált, hogy Erika egy pillanatra megsajnálta őt, s miközben Norbi szélesre tárta az ajtót, és hátrébb állt, a nő dühösen átlépte a küszöböt, miközben csak ennyit mondott a srácnak:

- Egy percet kapsz.

A nő belépte után a fiú kulcsra zárta az ajtót, majd betessékelte szomszédját a nappaliba, egy kanapé felé. Miután Norbi hellyel kínálta Erikát, ő dühösen levetette magát a kanapéra, majd felháborodva sóhajtott fel, miután megpillantotta a szoba másik végében található számítógép monitorján egy pornószínésznő kéjsikolyoktól eltorzult arcát, s a vastag, eres bránert, ami épp a puncijába hatolt. Erika egy pillanatra lemerevedett a sokkoló látványtól, majd felnézett az előtte magasodó Norbira.

A fiú fekete pólóban és szürke szabadidőnadrágban volt, Erikának pedig pont szemmagasságba került a srác bájdorongja, ami merevségében rajzolódott ki a szürke nadrágban. A nő nem tudott nem oda nézni, tekintetét bevonzotta a hatalmas, merev pénisz rajzolata. Hirtelen elvette tekintetét, miközben a fiú leült a nő mellé, és megszólalt:

- Szóval… elnézést kérek.

- Az nem elég – vágott vissza a nő. – Ígérd meg, hogy többet nem fordul elő ilyesmi. Elegem van abból, hogy folyamatosan azt hallgatom, hogy te filmet nézel, zenét hallgatsz vagy éppen kefélsz valakivel. Nem vagyok kíváncsi rá.

- Biztos…?

- Tessék?! – kérdezett vissza Erika. Arckifejezése mintha azt mondta volna: „Jól hallottam?!”

- Csak mert én egyszer sem hallottam, hogy ön nyögött volna a szomszédban…

- Ez elképesztő! Ez felháborító! Te szemtelen, senkiházi, utolsó…! – csattant fel újból Erika. - …fasz! – az utolsó szót úgy fröcsögte a fiúra, hogy közben villámokat szóró tekintete lejjebb vándorolt a fiú nadrágján lévő dudorra.

Norbi észrevette ezt, s a pillanatot kihasználva megragadta hatalmas, még mindig merev péniszét, és elkezdte simogatni azt nadrágján keresztül. A nő figyelte, amit a fiú csinál, de nem mozdult.

- Tudja, nekem mindig is tetszett. Amióta megpillantottam, szexinak tartottam önt. Sokszor figyeltem a lépcsőházban, amikor takarított. Ahogy kissé lehajolt, miközben felmosott. Eszméletlen jó segge van.

Erika dühösen lüktetett, kapkodta a levegőt, miközben a fiú lassan elkezdte előbuggyasztani nadrágjából méretes péniszét.

- Ne merészeld… - sziszegte dühösen a nő, szinte könnyek között.

A fiú azonban elővarászolta farkát, s a hatalmas, merev fallosz most már ott lengedezett a nő előtt. Erika azt érezte, álmodik. Ez nem lehet valóság. Egy perce még a dühtől tajtékozva kopogott a fiú ajtaján, eldöntve magában, hogy ezennel jól lecseszi az egyetemista srácot, most pedig itt ül mellette, és méretes farkára mered egy szó nélkül.

Norbi bal kezével megfogta a nő fejét, s finoman vonni kezdte azt pénisze felé. Erika makacsul ellenállt, ajkait összeszorítva, s csak bámulta az előtte ágaskodó, hatalmas péniszt.

- Tudom, hogy akarja… - szólt halkan a fiú, miközben terve kissé sikeresebbnek kezdett látszani, amint a nő feje egy kicsit közelebb került lüktető makkjához.

Norbi erősebben kezdte lefelé nyomni a nő fejét, aki a kanapén ülve, a fiú farkát bámulva egyre közelebb került az egyetemista srác farkához. A lüktető pénisz vészjóslóan közelített ajkai felé, s Erika lehunyta szemét, mielőtt elérte volna azt.

Ahogy ajkai közé feszült a fiú hatalmas farka, s elkezdte kitölteni száját, Norbi rányomta a nő fejét a péniszre, s kéjesen felnyögött, miközben Erika vadul küszködött azzal, hogy be tudja venni a srác farkát úgy, hogy fogai ne érjék annak bőrét. Gurgulázva vonult végig nyelve a péniszen, ám a hatalmas méretnek csak feléig jutott, ott megakadt, s Norbi hiába próbált rásegíteni, nem ment tovább, így a fiú lenyomva tartva a nő fejét szopatni kezdte Erikát.

- Aztakurva – küldte a nő felé a bókot a fiú, miközben a milf hatalmas hímvesszőjén gurgulázott. Egyik barátnője se szopott ilyen jól; a nő zárt szája a szopás legmélyebb titkait rejtette magában. Egy pillanatra eszébe jutott: mi van, ha dühében a nő beleharap, ám a könnyeivel küszködő Erikának eszébe sem jutott ilyen.

A düh, a szexuális izgalom és a bűntudat egy sajátos keveréke kavargott a nőben, miközben próbálta legyűrni torkán a fiú péniszét. Ekkora farokkal nem volt még dolga, s miközben Norbi egy levegővételnyi időt adott neki, nagy sóhajjal ereszkedett le újra a srác farkára, s minden tudását latba vetve szopta szomszédját.

A fiú keze - miután elengedte a nő fejét -, Erika popsija felé vándorolt. Bízott benne, hogy a nő most már magától is engedelmesen fogja tovább kényeztetni szájával, s ez így is lett. Szomszédja meg akarta mutatni neki, mit tud. Hogy a lakására felcipelt fruskák semmik hozzá, a tapasztalt feleséghez képest. Kezével kezelésbe vette a fiú golyóit is, s miközben azokat simogatta, erősen szívogatni kezdte a fiú makkját, aki hálásan felnyögött, s bal tenyerével simogatni kezdte a nő kerek, formás popsiját. Erre Erika is tompán felsóhajtott, ajka pedig újra fel-alá kezdett járni Norbi kőkemény kéjrúdján.

Miután a fiú egy-kétszer rácsapott a nő popsijára, kihúzta Erika ajkai közül farkát, majd felállt, s a kanapéra nyomva a nőt, egy mozdulattal lerántotta Erika fekete leggingsét. Miután a feleség csodálatos popsija feltárult előtte, a mellette lévő asztalról felvett egy gumit, feltépte a csomagolását, s Erika lihegve, kéjesen alélt pillantással tekintett maga mögé, szemlélve, amint a fiú felgörgeti a gumit kőkemény falloszára.

Hirtelen nyomta belé péniszét, s ahogy Erikába süppedt a gigantikus farok, a nő ajkait hangos sikoltás hagyta el. Nyögései csak fokozódtak, ahogy a fiú pumpálni kezdte őt, s a gyönyörök olyan világába kalauzolta a férjezett asszonyt, ahol még soha nem járt azelőtt.

- Ez az. Bassz meg – lihegte Erika, a fiú pedig felbuzdulva a nő kijelentésén, beletúrt a nő koromfekete, félhosszú hajába, s megragadva azt, hátrarántotta a nő fejét, úgy kúrta tovább szomszédját kíméletlenül. – Ah. Ah.

A hangos nyögések a közben már hazaérkezett férjet hirtelen meglepték. Tudta jól, hogy a szomszéd lakásból jönnek a hangok, hisz mindig onnan érkeztek a zavaró zajok, de ami a legfurcsább volt most ebben, hogy az átszűrődő hang nagyon hasonlított felesége orgánumára. Persze aztán elhessegette magától a gondolatot a férfi; őt annyira nem zavarta, hogy a szomszéd fiú pornót néz, sőt, szinte tetszett is neki az előadott „ária”.

Felesége a szomszédban közben majd’ elalélt a kéjtől, miközben a szomszéd fiú ütemesen baszta őt. Nyögései csak hangosabbakká váltak, ahogy a fiú egyre mélyebbre került benne, s méhszáját döfködte méretes dorongjával.

Erika érezte, hogy az élvezés határán van. Néhány perc sem telt bele, s a barlangját kitöltő pénisz a kéj olyan csúcsaira repítette őt, amilyet még soha életében nem érzett. Hangos ordítások közepette élvezett, megremegve a fiú farka körül, aki egy pillanatra abbahagyta a nő tuszkolását, mialatt egy halvány mosoly jelent meg az arcán.

- Bassz még. Ne hagyd abba – nyögte Erika félájultan, még remegve a gyönyörtől.

Az elhangzott instrukcióra a fiú újra nekigyűrkőzött a feladatnak, és eszeveszetten kefélni kezdte a szomszéd nőt, aki istentelen sikoltozásba kezdett, miközben a fájdalom és a kéj érzése egyszerre járta át testét. Nem telt bele sok idő, mire Erika újra hatalmasat élvezett, nagyot rángatózva Norbi alatt, „Te jó ég”-felkiáltással nyugtázva második orgazmusát.

Férje eközben egyre inkább nyugtalankodott a hangok miatt; lassacskán zavarni kezdték az átszűrődő nyögések. Mosogatás közben egyszercsak döntésre jutott, s kezeit megtörölve a bejárati ajtó felé lépett, hogy átkopogjon a szomszédba.

- Élvezz belém – a nő hangja szinte simogatóan hatott Norbira, aki a szomszéd nő hatodik orgazmusa után kezdte úgy érezni, hogy ő sem bírja sokáig, s csodálatos popóját markolászva teljesíteni kívánta Erika kérését; ütemesen, szép lassan újra dugni kezdte a nő lukát. – Élvezz belém. Ez az – nyögdécselt a milf, miközben a fiú újra és újra tövig tolta neki álló faszát, s durván, egy-egy méhig hatoló, kemény lökéssel baszta őt.

Ekkor kopogtak a bejárati ajtón.

Norbi abban a pillanatban ordított fel, s néhány mélyre hatoló lökés kíséretében beleélvezett a nőbe. A spermafolyam kitöltötte a kottont, majd a fiú elkezdte kihúzni Erika puncijából petyhüdni kezdő farkát, melyre szorosan tapadt a gumi.

A nő félájultan feküdt a kanapén. Úgy megbaszták, hogy alig bírt lábraállni. Leggingsnadrágja lehúzva, arccal a bejárati ajtó felé fordulva hallotta félig öntudatlanul, hogy még egyszer kopognak, majd megpillantotta Norbit, amint a himbálódzó, hatalmas farkán feszülő telelőtt gumival az ajtó felé sétál, s kinyitja azt.

Erika férje állt a bejárati ajtóban. A nő félig láthatta őt, hisz a kanapé, a nappali ajtaja és a bejárati ajtó egy egyenes vonalba estek egymással. Férje azonnal letámadta az ajtóban álló, vigyorgó fiút:

- Azonnal halkítsd le… - ám mielőtt beszédét folytathatta volna, megpillantotta a srác hatalmas farkát a gumiban lévő hatalmas ondómennyiséggel együtt, s tátott szájjal, megrökönyödve akadt torkán a szó. Kíváncsian nézett el a fiú válla fölött.

Csodálatos belátást nyerhetett meztelen seggű, szanaszét baszott, a keféléstől elfáradt feleségére, aki a kanapén feküdve csak ennyit bírt kinyögni:

- Már szóltam neki.


Szextörténet ajánló:


Pornó az Adrián


Egy régi dédelgetett tervünket valóra váltva az idén nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a feleségemmel, Anitával. A gyönyörű Dalmát tengerpart volt az úti célunk. Az egyik ismerősünk által sikerült olyan szálláshelyet foglalnunk, ami ígérete szerint közvetlenül a tengerparton van, egy igazán csendes, nyugodt környezetben. A leutazás egyébként egyáltalán nem volt fárasztó, mivel az út jó háromn....

Szex Wellness


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Egy kiéhezett anya története


Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a csa....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....

Meglepően jól alakult szexrandi


Sziasztok Tomi vagyok, barátnőm pedig Panna a történetünket szeretném leírni.
Egy jó idelye beszéltük már hogy alkalmanként felpezsdíthetnénk az együttléteket egy harmadik személlyel.
Voltunk már hármasban de annak már vagy 3 éve, ezért úgy döntöttünk regisztrálunk egy oldalra ahol szexpartnert tudnánk találni.
Én hetero vagyok, Panna viszont biszex, egyenlőre egy lányt szeret....

Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző....Szextörténet címkék

gimnazista - igen | merj | kutyÁval baszok | kukidat | 2 meteres |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.