Egy magyar pár kalandjai Olaszországban


Amikor elkezdtünk randizni, őrülten beleszerettem Petibe...


és ő is belém. Néhány hónapnyi randizás után összeköltöztünk, annak ellenére, hogy a szüleink kezdetben nem nagyon támogatták az ötletet. Röviddel a diploma megszerzése után összeházasodtunk, és beköltöztünk az új házba, amit Peti szüleitől kaptunk nászajándékba.

Nagyszerűen éltünk együtt... különösen az ágyban. Az első három évben két gyerekünk született, egy fiú és egy lány. Emiatt sokat voltam otthon, de nem unatkoztam. A gyerekek nevelése mellett jutott idő egy kis vállalkozás indítására, kapóra jött a nyelvtudásom, olasz-magyar szakfordító tolmács lettem. A férjem az apósom cégénél kapott állást.

Éjszakánként Peti és én a hajnali órákig szeretkeztünk... legalább háromszor egy héten... gyakran többször is. Egy hideg, januári téli éjszakán tüzet gyújtottunk a kandalló előtt, pokrócokat dobáltunk a padlóra és egymás karjaiba bújtunk. A férjem szerette rágcsálni a kerek melleimet és az ajkaival vándorlásba kezdett lefelé egészen a puncimig ahol a csiklómat az ajkai közé fogta és szopogatta, miközben a nyelve ki-be járkált a hüvelyemben. Ez általában kielégülések sorozatát okozta nekem, aztán belém tolta a gyönyörű farkát, hogy csatlakozzon hozzám egy végső nagy orgazmusban.

Még az egyetemi éveink alatt rádöbbentem, hogy mennyire élveztem a farkát mélyen a torkomban érezni és úgy szopni. Aztán furulyázni fel-alá amíg ki nem lövi a patronját. A kezdeti időkben elhúztam a számat a faszáról és hagytam, hogy a levegőbe vagy a kezemre lőjön. Máskor, amikor úgy éreztem, hogy majdnem kész elsülni, ráültem a dákójára és megengedtem, hogy a lyukamba élvezzen.

Két éve voltunk házasok, amikor arra is ráeszméltem, hogy valójában mennyire megkedveltem a spermája ízét. Elkezdtem kérni, hogy egyenesen spricceljen a számba, azután finoman kifejtem az utolsó cseppet is a zacskójából.

Az évek során gyakorlatilag mindennel kísérleteztünk, végigpróbáltunk minden elképzelhető pozíciót és variációt, ami egy férfi és egy nő között lehet. Előfordult, hogy meglepetésszerűen korábban hazajött a munkából. Éppen a gyerekekkel játszottam, megragadott, kivonszolt a szobából a konyhába, felemelte a szoknyámat, oldalra húzta a bugyimat és hátulról hatolt belém. Mindketten megszerettük a vad, spontán szexet.

Felfedeztük magunknak a legendás 80-as évek pornó világát. Külföldi utazásaink során a helyi nevezetességeken túl előszeretettel kerestünk fel olyan szexboltokat, ahol retró szexújságokat lehet venni. Olyan magazinokat, könyveket vásároltunk, mint a Playboy, a Forum, a Variations vagy a Penthouse. Éjszakánként ezekből olvastunk egymásnak történeteket, közben a hallgató orális szexben részesítette az olvasót. Természetesen a modern pornó se maradhatott ki az életünkből, rendszeres nézői és előfizetői lettünk lettünk a Brazzers, a Tushy, a Blacked, a Pure Taboo és Deeper stúdióknak. A háttérben mentek a videók, mi pedig az ágyunkon szeretkeztünk kimerülésig.

A történetek és a videók gyakran ábrázoltak olyan nőket, akik egynél több férfival voltak. Ez tényleg felcsigázott engem, de kezdetben nem mondtam el Petinek, hogy ezek a történetek a másikakhoz képest sokkal nagyobb izgalomba hoztak. Aztán lassan kezdte észrevenni, hogy mennyivel jobban kívántam őt, miután ilyen típusú történeteket olvasott nekem, vagy nézett velem.

Egyik este, amikor az ágyban kifliben feküdtünk egymás mellett, Peti mögöttem, farka mélyen a puncimban. Átkarolt, megmarkolta a mellemet és a fülembe súgta:

- Mit szólnál ahhoz, ha egy másik pasi a pöcködet nyalná, miközben a farkam így, tövig van benned?

Abban a pillanatban megjelent előttem a kép, de nem mondtam sem igent, sem nemet. Csak egy elégedett nyögést engedtem ki a számon, és hagytam, hogy a punciizmaim megszorítsák Peti farkát, amikor megpróbálta befelé tolni dugás közben. Érzékien mozgott bennem, kezdte átjárni a testemet valami szokatlan izzás. Aztán folytatta:

- Képzeld azt, hogy ez a fasz benned egy másik fickóé, én veled szemben fekszem, csókolom a nyakad és a melleiddel játszom.

Ezzel feljutottam a csúcspontra, éreztem, nem bírom tovább, felrobbanok. Nyögdécseltem az élvezettől, éreztem, hogy ez rá is ingerlően hatott, szinte velem egyidőben élte át a gyönyör csúcsát, gejzírként lövellte ondóját a felhevült pinámba.

A következő néhány napban nehezen tudtam koncentrálni a munkámra. Vigyáztam a gyerekekre, elláttam a ház körüli munkát, de a gondolataimban újra és újra előjöttek azok a képek, amelyeket a férjem ültetett a fejembe. Ezek a A képek keveredtek a videók jeleneteivel vagy a különböző magazinokban olvasott történetekkel. Be kellett ismernem, hogy a gondolat, hogy egyszerre két férfi foglalkozzon a testemmel kezdett nagyon érdekesen hangzani.

Tudnod kell, hogy mióta találkoztam Petivel, soha nem voltam más férfival és még csak nem is gondolkoztam azon, hogy viszonyom legyen mással. Ez soha nem érdekelt... de ha egy másik férfi is csatlakozna az uramhoz és hozzám egy közös hancúrozásban... és én lennék a középponjában ennek a megduplázott figyelemnek... hűha, ebben vannak lehetőségek.

A következő éjszaka úgy dugtunk, mint a vadállatok, de Peti korábbi megjegyzéseiről vagy az én gondolataimról nem esett szó.

Egy hét múlva a férjemnek Rómába kellett utaznia egy fontos tárgyalás miatt. Aznap este, amikor visszatért, lefektettük a gyerekeket, majd ő kinyitotta a csomagot, amit hozott. Végigkutatott néhány felnőtt könyvesboltot és vásárolt egy csomó régi magazint, és könyveket. Ezekben kizárólag olyan nőkről szóló történeteket voltak, ahol egyszerre két férfi társaságában éltek át szexuális gyönyört a főszereplők.

A legdurvábbtól a legromantikasabb módon mutatták be a szexualitás ezen formáját. Az egyik videón azt néztük, hogy egy nő a figyelmének nagy részét a férjének szentelte (csókokkal, simogatásokkal, orális kényeztetéssel), miközben a másik srác a lába között feküdt és nyalta a csiklóját, nyelvét mélyen az átázott puncijába temette. Amikor a csaj elélvezett, egyenesen a férje szemébe nézett, a pasi gyengéden megcsókolta a felesége homlokát, közben az lehunyta a szemét és örömében hangosan zihált.

Egy másik jelenetben a nő az ágyon feküdt, négykézláb, a szájába vette az alatta hanyatt fekvő férje farkát, közben a férfi csókolgatta a szeméremdombját és simogatta a fenekét. Aztán intett a másik fickónak, hogy menjen az ágy végéhez és dugja be a farkát a felesége puncijába, miközben ő alulról nézte az egészet. Hátradöntötte a fejét az ágyon, és figyelte a fölötte zajló eseményeket. Közben a felesége megkapaszkodott a lábában, nehogy orra bukjon a vendég egyre hevesebb lökései miatt. A csaj továbbra is odaadóan szopta a férjét, amíg az hatalmas hörgésekkel kísérve tele nem élvezte a száját. Ezután a nő egyszerűen ráfeküdt a férje testére és láthatóan nagyon élvezte ahogy az idegen farok felfedezi a vaginája legrejtettebb zugait. Láthatóan több orgazmusa is volt, mielőtt a vendégük még egy kicsit fokozta a tempót, és beleélvezett a puncijába.

Aznap éjjel Peti a hátán feküdt, én pedig szoptam a kőkemény, eres farkát. Aztán beültem az ölébe és hagytam, hogy a nedves puncim teljesen elnyelje a szerszámát. Vadul pumpált bennem le és fel, közben szeremmel néztük egymás szemébe.

Hirtelen leállt, egyenesen a szemembe nézett, és megkérdezte:

- Hogy tetszett a videó? - Nagyon - mondtam, mert tényleg úgy volt... De gyorsan folytattam:

- Kétlem, hogy ilyen helyzeteket össze lehetne hozni anélkül, hogy a féltékenység ne tenne keresztbe. Újra elkezdte mozgatni az ölében, a farka szinte szétfeszítette a hüvelyemet. Aztán megkérdezte:

- Az a gondolat, hogy egyszerre két normális pasival legyél, nem lenne vonzó számomra? Vagyis ő és egy másik férfi... Hmmm...

- Ha biztos lehetnék benne, hogy a féltékenység nem kerül képbe... Körülbelül ekkor értem el a csúcsra, és felsikoltottam:

- IGEN, IGEN! IGEN! - bár nem teljesen önszántamból válaszoltam a kérdésére.

A karjaiba omlottam és megcsókolt, közben a farka folytatta bennem a lüktetést. Ismét megkérdezte:


- Szerinted élveznéd egyszerre két férfi intim társaságát? Hátrahajtottam a fejem, a szemébe mosolyogtam, miközben megkérdeztem:


- Ezt most komolyan mondod? - Igen - mondta - és semmi sem indokolja, hogy a féltékenyek legyünk egymásra. Szeretném látni a kedves feleségemet, ahogy átéli ezt a különleges gyönyört... aminek én is részese lehetek.

Rávigyorogtam, és azt mondtam:


- Persze, melyik nő mondana nemet egy ilyen lehetőségre? Egész éjjel beszélgettünk az összes lehetőségről és hogy Peti hogyan tudna megszervezni egy ilyen alkalmat. Végül azt mondta:


- Csak bízd rám. Hamarosan egy hétvégére elutazunk Rómába... vagy az olasz hegyekbe... és tartunk egy kellemes hétvégét... szórakozunk.

Később megtudtam, hogy egy helyi swinger klub prospektusát is magával hozta Rómából. Ez sok minden más mellett rengeteg hirdetést tartalmazott olyan egyedülálló férfiaktól, akik élvezték, hogy párokkal találkozhatnak hármasban. A beszélgetésünk után Peti névtelenül levelezni kezdett néhánnyal.

A következő egy hónapban ráfüggtünk a "cuckold" videók nézésére. Ez alkalmat adott arra, hogy többet beszélgessünk arról, hogyan mennének a dolgok, ha Petinek sikerülne szerezni egy olyan pasit, aki segítene neki abban, hogy együtt örömet szerezzenek nekem. Sokat nevettem azon, ahogy Peti belevetette magát és fantaziált, és élveztem látni magam a fantáziáiban. Egy olyan nőt láttam, aki érzéki figyelmet kap és be kell valljam nagyon élveztem.

Körülbelül egy hónappal az első beszélgetéseink után a férjem egy nagy bejelentéssel jött haza, miszerint a következő pénteken síelni megyünk Livignóba egy hosszú hétvégére... és hogy mindenképpen hozzam magammal a legszexibb ruhámat és fehérneműmet... mert a síelésen kívül el fogunk menni "játszani."

Vigyorogtam, mert biztos voltam benne, hogy sikerült neki összehozni valamit. Akkor még nem tettem fel kérdéseket, csak elkezdtem lejátszani a fejemben néhány videót a kedvenceim közül. Petivel azon a héten minden este hatalmasakat szexeltünk.

Csütörtökön leadtuk a gyerekeket a szüleimnél és dél körül elindultunk Livigno felé. Útközben Peti megmutatott néhány levelet azok közül, amiket a hirdetés nyomán kapott. Elmesélte, hogy több mint 20 válasz érkezett, közülük választotta ki a két legalkalmasabb jelöltet. Még telefonon is beszélt mindkettővel.

- Davide már ma csatlakozik hozzánk - mondta - holnap pedig síelni megyünk és ha ma este minden jól megy, akkor fontolóra vehetjük, hogy szombaton összejövünk Marcóval.

- Hűha - gondoltam - Peti teljes gőzzel halad előre! Odahajoltam, és adtam neki egy nagy nedves csókot, majd egyik kezemet az ölébe tettem. Éreztem, hogy felizgult. Ezután olvasni kezdtem a telefonján az e-maileket. Davide levelében két fényképet láttam, az egyik egy meztelen, teljes alakos fotó volt, a második pedig egy elég nagy farok közeli képét láttam, amint éppen behatol egy punciba.

- Tényleg ő az? - kérdeztem.

- Ez Davide - felelte Peti. Davide mellkasát sűrű szőrzet borította, ami egészen az ágyékáig futott, a lábai és a karjai is szőrösebbek voltak az átlagnál. Úgy tűnt, hogy a huszas évei végén járt... Láthatóan jó fizikai állapotban volt.

- Azt mondta, hogy a fotók egy swinger partin készültek egy Livigno környéki motelben - jegyezte meg Peti. A levélben Davide személyes adatait és bemutatozását is megtaláltam, ebben hangsúlyozta, hogy élvezi, ha összejöhet párokkal, így "megduplázódhat a hölgyre jutó figyelem" Külön kiemelte, hogy heteroszexuális.

A második levélben csak egy fotó volt... egy oldalnézeti felvétel egy férfiről, aki egy ágy végében állt. Az ágyon egy nő négykézlábon állt, egy második, hanyatt fekvő pasi felett. Úgy tűnt a nő éppen szopta a pasit. Az álló férfi a dákóját hátulról süllyesztette a csajba. Ez a férfi a képen egy filctollal volt bekarikázva a következő megjegyzéssel: "Ez vagyok én, Marco". Önelégült vigyor volt az arcán, kezei a nő csípőjén voltak, láthatóan mélyen a puncijába tolta a farkát.

Marco levele így szólt: "Itt élek Livornóban, imádok síelni és egy síeléssel töltött nap után nagyon élvezem, amikor teljes testmasszázst adhatok egy szexi feleségnek, nyalhatom orgazmusig majd a férjével felváltva megtölhetem a pináját a kemény faszommal egészen addig, míg újra és újra el nem élvez."

Marco néhány évvel idősebbnek tűnt Davidénél. A levele is ezt erösítette, azt írta: "35 éves, vállalkozó, főiskolát végzett és külön él a feleségétől". A levél a továbbiakban kiemelt néhányat a párokkal szerzett tapasztalatai közül, különösen azon párokról volt szó, akik kezdők voltak a férfi-nő-férfi felállásban.

Az agyamban a legkülönfélébb gondolatok jártak arról, hogy mit fogunk csinálni, némi aggodalommal, némi lelkesedéssel, nagy várakozással. Mosollyal az arcomon a kezemet visszatettem Peti ölébe. Ránéztem, és megkérdeztem:


- Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?

- Abszolút - mondta, miközben az ölénél lévő kezem után nyúlt, hogy közelebb húzzon magához. Átnyúlt a vállam felett, és megmarkolta a jobb mellemet.

- Tényleg azt várom, hogy ez egy különleges hétvége lesz, nagyon élvezetes élményekkel mindkettőnk számára - folytatta Peti. Alig várom a lehetőséget, hogy a karjaimban tartsalak, miközben ezek közül a srácok közül valamelyik megölel, a farkát a csodás puncidba csúsztatja, én pedig majd közben mélyen a szemedbe nézek. Egyszer majd a csípődnél akarom tartani az arcomat... hogy nézhessem, ahogy egy idegen fickó farka beléd hatol... a puncidba... és hogy érezzem, ahogy a tested reagál.

Ezután megöleltem és úgy döntöttem, hogy élvezni fogom, amit a hétvége hoz nekünk.

Peti bejelentkezett és már vittük is a csomagjainkat a szobába. Éppen csak bezárta az ajtót, amikor nekiestem. Levettem a nadrágját és az alsógatyáját, megkértem, hogy feküdjön fel a királyi méretű franciaágyra, mindkét kezemmel simogattam a golyóit és alaposan leszoptam. Nem sok kellett neki és máris a torkomba lőtte az utazás alatt felgyűlemlett spermáját.

Lefeküdtem mellé és miközben magához tért, közölte velem, hogy egy óra múlva találkozunk Davidével egy közeli étteremben. Úgy volt, hogy együtt vacsorázunk, mielőtt visszatérünk a szobába... "játszani". Úgy döntöttem, hogy kihasználom a maradék időt arra, hogy lezuhanyozzak, újra sminkeljem magam, és átöltözzek a szexi fekete szaténruhámba, amit otthonról hoztam magammal. Peti szundikált egy kicsit, amíg készültem, aztán lezuhanyozott és felöltözött. Negyvenöt perccel később készen álltunk, hogy kisétáljunk az ajtón.

- Azta - mondta Peti - úgy nézel ki, mint egy főnyeremény ebben a ruhában. Elismerem, tényleg nem néztem ki rosszul. A nyakkivágás mély volt, de diszkrét, a szoknya középhosszú volt, de ízléses. A leghosszabb sarkú cipőmet vettem fel, fekete harisnyanadrág és egy csipkés harisnyatartó tette teljessé a szettemet.

Az étterem gyengén volt megvilágítva, Davide már az asztalunknál ült. Ahogy közeledtünk, felállt (magasabb volt, mint amire számítottam) és egy három rózsából álló kis csokrot vett elő (Hmmm… lovagias - gondoltam). Ahogy átnyújtotta a rózsákat, kissé lehajolt, hogy diszkréten arcon puszilhasson, majd kinyújtotta a kezét, hogy kezet rázzon az urammal.

Az asztalunk egy hátsó sarokban volt, három oldalról félkör alakú padok vették körbe. Középre ültem, Peti és Davide pedig a két oldalamra. A pincér felvette az italrendelésünket, miközben a két pasi egymással beszélgetett. Amikor a pincér távozott, Davide megkérdezte:

- Megcsókolhatom a gyönyörű feleségedet, Peti?

Az uram helyeslően bólintott, Davide előrehajolt, hogy egy szenvedélyes nyelves csókot adjon nekem. A csók közben Peti benyúlt az asztal alá, és a kezét a hozzá közelebb eső lábamra tette. Alig néhány pillanattal ezután, Davide kezét éreztem a másik lábamon. Valószínű, hogy összeértek az ujjaik. Amikor Davidével abbahagytuk a smárolást, rámosolygott Petire, és azt mondta neki:

- Azt hiszem, mind a ketten ugyanarra gondolunk.

Elpirultam, de nem tettem semmit, hogy elmozdítsam a kezüket. Az asztalterítő eléggé hosszú volt ahhoz, hogy elrejtse a két kezet, amelyek fel, alá mozogva simogatták a combjaimat. Rámosolyogtam Petire és kissé szétnyitottam a lábaimat amikor megérkeztek az italaink.

Amikor a pincér ismét távozott, a srácok szabad kezükkel felvették az italukat, és a levegőbe emelték, miközben Peti azt mondta:

- Ezt igyuk a feleségem egészségére. Davide hozzátette:

- A káprázatos és szexi feleséged egészségére. Miközben mindketten kortyoltak, én is megfogtam a poharamat, felemeltem, és úgy döntöttem, hogy én is tósztot mondok:

- Nos... hadd igyak arra az örömre, hogy két sármos és igazán férfias pasi kíséretében vagyok. Ekkor ittam egy kortyot, és ezzel egyidejűleg a lábaimat egy kicsit jobban széttártam.

Davide vette a jelet és a kezét a szoknyám alá, a puncim felé csúsztatta. Biztosan érezte, hogy mennyire nedves vagyok, mert elmosolyodott és azt mondta:

- Örülök, hogy otthon hagytad a bugyidat. Ettől megint elpirultam.

- Ó, tényleg - mondta Peti - ez a nagyon jó hozzáállás.

Még nem is rendeltünk semmit, máris nagyon izgatott voltam ettől a szokatlan környezettől és a rám irányuló figyelemtől.

- Nem tudom, hogy meg tudom-e várni a vacsorát vagy azonnal visszamenjek veletek a szobába - fakadtam ki - különben is, olyan ideges vagyok, hogy nem tudok enni.

Ezt hallva Davide és Peti egymásra néztek és a férjem azt mondta:

- Mit gondolsz Davide, elhalasztjuk a vacsorát néhány órával?

- Nekem megfelel - válaszolta mosolyogva Davide. Ezzel mindannyian behörpintettük a piáinkat és felálltunk az asztaltól. Davide közölte a pincérrel, hogy most mégsem vacsorázunk és kifizette a számlát. Peti azt javasolta, hogy Davide csatlakozzon hozzánk, a mi kocsinkkal menjünk vissza a motelbe.

- Később visszahozhatlak a kocsidhoz - javasolta - vagy, ha úgy döntünk, később együtt visszajöhetünk enni.

Amikor a kocsihoz értünk, Peti azt javasolta, hogy Davide és én üljünk a hátsó ülésre. Meglepődtem, de elfogadtam a férjem javaslatát és bepattantam a hátsó ülésre Davide mellé, közvetlenül Peti mögé. Mielőtt Peti beindította a motort, Davide szorosan magához ölelt, és gyengéden szájon csókolt. Ahogy a jobb keze a mellemhez kezdett simulni... Istenem, szinte lángoltam.

Davidével egészen a motelig nyalakodtunk, közben Peti a visszapillantó tükörből figyelt minket.

- Jól szórakoztok ott hátul? - kérdezte. Csak annyi időre szakítottam félbe a csókolózást, amíg igent mondtam.

- A feleséged őrületesen finom - válaszolta nevetve Davide.

Amint leparkoltunk, sietve indultunk a szobánk felé. Én léptem be elsőnek, megpördültem, hogy megölelhessem Petit. A fülébe súgtam:

- Szeretlek! Köszönöm, amit most fogunk tenni! Akkor igyekezve bementem a fürdőszobába, hogy levegyem a ruháimat és kicseréljem az otthonról hozott átlátszó csipke köntösömre és kiöblitsem a már teljesen átnedvesedett puncimat. Miután megigazítottam a sminkemet, visszatértem, és láttam, hogy a pasik az alsógatyájuk kivételével már levették az összes ruhájukat. Halk zene szólt a motel rádiójából.

Peti a karjaiba vett és egy csókot nyomott az ajkamra. Amikor Davide odajött hátulról megfogta mind a két mellemet és közben Petihez szorított. Éreztem, hogy már mindkét szeretőmnek kemény a farka és mind a ketten nekem préselték magukat, hogy érezzem. Amikor a férjem abbahagyta a csókot, a franciaágyhoz vittek és a középére helyeztek.

Peti odabújt mellém, Davide pedig az ágy végéhez ment. Leheveredett az ágy végére és széttárta a lábaimat, miközben Peti gyengéden a száját az enyémre helyezte egy újabb rövid csókra. Davide felkúszott a lábaim közé, félrehúzta a köntöst, és csókolgatni kezdte az egyik combomat... majd a másikat... amíg el nem érte a puncimat. Ahogy Davide a nyelvével elkezdte felfedezni a nagyajkaimat, Peti a fülembe súgta:

- Dőlj hanyatt, lazítsd el magad, hagyd, hogy az elméd teljesen kikapcsoljon, hadd játsszunk mindenféle édes játékokat a kívánatos testeden. Elmosolyodtam, lehunytam a szemem és úgy tettem, ahogy az uram kérte

Nem sokkal később Peti teljesen széttárta a köntösömet és szabaddá tette a melleimet. Hozzám bújt és azonnal rájuk vetette magát, felváltva gyömöszölte, szívogatta őket. Davide ezalatt mélyen benyalt a szeméremajkaim közé, nyelvével felfedezte a duzzadt csiklómat és körkörös nyelvcsapásokkal játszott vele. A melleimre és a csiklómra irányuló egyidejű érzéki figyelem olyan, de olyan jó érzés volt!

Gyengédek és alaposak voltak. Lehunytam a szemem, teljesen feltüzelt a tudat, hogy két férfival lehetek. Kezem, amivel eddig Davide hajában turkáltam már Peti gatyájában matatott, izzadt tenyerembe vettem a méretes szerszámát. Davide éhesen temette fejét az ölembe, hangos sóhajjal jelezte, hogy nehezen bír magával. Egy gyors mozdulattal kiszabadítottam Peti keményen meredező farkát az alsójából. Davide két ujját a parázsló puncimba dugta, néha kicsit megforgatva haladt benne egyre mélyebbre. Ráhajoltam a férjem farkára és apró csókokkal kényeztettem, aztán lassan végignyalva tövig a számba vettem, ő közben a melleimet gyúrta és élvezettel nézte Davide nyelvjátékát. Nem telt el sok idő, mire önkéntelen összehúzódásokat éreztem mélyen az ágyékomban, már vadul vergődtem Davide szenvedélyes kényeztetésétől, a kezét rabságba ejtette a puncim amikor a rám törő első orgazmustól pulzálva rászorítottam az ujjaira.

Ahogy az orgazmusom alábbhagyott hanyatt feküdtem az ágy közepén. Davide lekapta az alsógatyáját, azután mind a ketten kétoldalt mellém feküdtek az álló szerszámaikkal. Kinyújtottam mindkét kezemet, amíg mindkettőjük kemény farkát szilárdan a kezemben szorítottam. Elkezdtünk csókolózni Petivel, Davide gyengéden szívogatta, harapdálta a nyakamat, közben lassan vertem a két sziklakemény férfiasságot. Ekkor Peti felkelt, betérdelt a lábaim közé és parányi mézédes csókokkal halmozta el a combom belső felén az érzékeny bőrt. Egyik kezem még mindíg Davide dákóján dolgozott, a másikkal Peti fejét húztam a hajába kapaszkodva egyre közelebb hozzám.

Fejemet hátravetve élveztem Davide babusgató száját a mellbimbóimon, amikor lenéztem láttam Petin, hogy minket figyel, közben a combom belső felét simogatta. Igyekeztem egyformán figyelni a két pasira, amit ők egyáltalán nem könnyítettek meg, hiszen egyszerre két irányból ért a kényeztetés.

Aztán az események hirtelen felpörogtek. Davide kérésére pózt váltottunk, gyorsan átfordultam és a férjem farka elé térdeltem. Ezzel a mozdulattal egyszerre felkínáltam magam Davidének hátulról, reméltem, hogy kihasználja a lehetőséget, hiszen már nagyon vágytam arra, hogy valamelyikőjük megdugjon.

Peti arcom előtt meredező farka teljesen megőrjített, örültem, hogy a számmal dajkálhattam őt. Ebben a másodpercben éreztem, hogy Davide óvatosan belém tolta a falloszát, közben erősen megmarkolta a fenekemet, tempósan mozgott bennem ki-be. Láttam, hogy Peti szinte megbabonázva bámulta a seggemet, ahol Davide farka ütemesen mozgott.

- Davide farka bennem van - lihegtem Petinek - nagyon jó érzés, remélem élvezed a látványt. Dugd meg a számat keményen drágám!

Mintha egy satuba került volna a testem, de eszembe se jutott szabadulni ebből az élvezetes szorításból, elől-hátul ment az adok-kapok. Davide ujjai a húsomba méllyedtek, éreztem a pasin, hogy a vadabb dolgokat kedveli. Felötlött bennem a gondolat, hogy ennek biztos nyoma marad. Olyan voltam, mint egy nyársra húzott vad. Peti a hajamba markolva húzott magára, Davide erőteljes lökésekkel baszta a pinámat. A két szeretőm egy ütemben mozgott és ahogy Davide farka a lucskos hüvelyemben, úgy siklott egyre beljebb Peti fasza is a számba.

- Őrülten izgató vagy, mindíg erre vágytam, hogy a puncidban lássam egy ismeretlen férfi farkát, de álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen ügyes vagy - hörögte Peti.

Éreztem, hogy minden egyes lökés közelebb repít a csúcshoz, már nem kellett sok a következő orgazmushoz. Már fájt ahogy Peti a hajamat tépte, ekkor meghallottam, hogy nyögései egyre szaporábbá váltak, éreztem a testén végigfutó remegést és már ízlelhettem is a kiömlő ondóját a nyelvemen. Alig bírtam nyelni, egy része kifolyt az számon, végig a mellkasomra. Peti lenyúlt és hosszú ujjaival szétkente a spermáját a melleimen és az ajkaimon. Gondolkodás nélkül, mohón a számba vettem és cuppogva lenyalogattam őket. Tekintete közben az enyémbe mélyedt, ez a pillanat örökre megmaradt.

A látványtól Davide tempója kicsit lelassult, szinte nyögve kértem:

- Gyerünk, erősebben!

- Baszni akarsz? - kérdezte - hát akkor basszunk! Ezzel ismét rákapcsolt és erősen kefélni kezdett. Tudtomra hozta, hogy most ő fog dominálni, itt és most meg leszek döngetve, nem kicsit, nagyon. Farka úgy járt bennem, mint a dugattyú, a testem elernyedt, négykézláb állva tűrtem, hogy végleg kikészítsen. Hátranyúltam a két lábam között, egy gyengéd érintéssel eldöntöttem a sorsát, amint a heréihez értem teste megremegett és vad, bikaszerű nyögésekkel kísérve telepumpálta a lucskos pinámat a forró magjával.

Kimerülten leroskadt mellém, én is úgy éreztem magam, mint aki soha többé nem lesz képes lábra állni. Kiszáradt a szám, Peti hozott egy pohár vizet, egy húzással megittam az egészet. A férjem ámulattól elfúló hangját halottam:

- Nagyon szép vagy! Visszagondoltam a tekintetére, amikor azt bámulta, ahogy egy másik férfi a puncimba élvezett. Látszott rajta, hogy böszke, amiért ezt az ajándékot adhatta nekem.

- Jó menet volt, nem? - kérdezte Davide felénk kacsintva. Amire Petivel csak bólogattunk.

- Közös zuhany a vacsora előtt? - kérdezte, mélyen a szemembe nézve és választ se várva már nyújtotta felém a kezét. Elfogadtam az ajánlatot és kéz a kézben indultunk a fürdőszoba felé. Nem kérettem magam, hisz ezt akartam, hogy vele legyek, hogy érezzem minél közelebb magamhoz. Az ajtóban csak annyira állt félre, hogy muszáj legyen hozzásimulnom, éreztem a simogató szemeit a testemen.

Bírtam Davide temperamentumos, gyengéd, szenvedélyes stílusát. Hihetetlen volt a látvány, ahogy meztelenül ott állt velem szemben a zuhany alatt, belépett mellém a víz alá és csókolózni kezdtünk. A meleg permet elöntötte a testünket, a mellkasáról lassan csúsztattam lefelé a kezeimet, az egyikkel a fenekébe kapaszkodtam, a másikkal marokra fogtam a péniszét. Kezemet ütemesen mozgattam a dákóján, ami néhány perc mulva elérte a maximális merevséget.

Ő a fejemre tette a kezét, könnyen kitaláltam mit szeretne, térdre ereszkedtem előtte és mélyen a számba vettem a farkát. Olyan szinten kívántam Davidét, hogy egy pillanatra teljesen megfeledkeztem Petiről. Csak szoptam, annyira akartam, hogy jól érezze magát velem. Mindkét kezét a fejemre tette, ennek hatására még nagyobb intenzitással mozgattam a számat a lüktető szerszámon. Tövig benyeltem, majd szinte teljesen kiengedtem, amitől Davide szemei szinte felakadtak. Aztán lassan kiengedtem a farkát a számból, felálltam, de csak azért, hogy megforduljak. Előredhajoltam, kezeimmel a tusoló oldalának támaszkodtam, így kínálkoztam fel az új szeretőmnek. Davide nem sokat várakozott, megkapaszkodott a csípőmben, lila makkját a puncim bejáratához igazította, aztán egy határozott lökéssel belém hatolt.

Megtapasztalhattam, hogy milyen, amikor a Vezúv tüze ég egy olasz bikában, de ekkora lángolásban nem reménykedtem. Elkezdett kefélni, egyre nagyobb lendülettel dugott és nem is lassított, én pedig óriásit sikoltva élveztem egy őrületeset. Peti ebben a pillanatban jelent meg a fürdőszoba ajtóban.

- A férjed is kap egy falatot abból a csodás popóból? - kérdezte pimasz mosollyal az arcán. Mire én még jobban szétterpesztettem a lábaimat és a tenyereimet a falnak vetettem. Davide egy villámgyors mozdulattal a falhoz támaszkodva beállt velem szemben.

Peti az izmos karjaival széthúzta a fenekemet, arcát szinte egészen beletemette a két farpofám közé, Davide becsókolt a számba, aztán elindult a melleim felé. Szájával túlszaladt a köldökömön, majd gyorsan elért a szeméremajkaimig. Az uram a segglyukamat nyalta, Davide a melleimet és a puncimat váltogatva kényeztetett. Egy gyors ötlettől vezérelve lenyúltam és elkaptam Davide farkát, hol erősen, hol gyengéden elkezdtem verni neki. Amikor Peti befejezte a popsim izgatását, odaállt Davide mellé, most az ő dákóját kezdtem el verni, Davidéét pedig gyorsan a torkomba vettem. Elszántam szoptam és vertem felváltva a két hatalmas faszt, a pasik láthatóan elégedettek voltak velem. Ezt csináltam még egy darabig, amikor Davide Petire nézett és megkérdezte:

- Megbasszuk a feleségedet egyszerre?

- Naná, semmiképpen nem hagynám ki - felelte felajzott hangon a férjem. Ekkor Davide felállított, szembe helyezkedett velem, kissé lejjebb ereszkedett és amikor felegyenesedett úgy éreztem magam, mint akit karóba húztak. Ahogy jött felfelé a farka csúszott befelé a csatakos puncimba. Szinte elemelkedtem a földtől, amikor belém vágta a vastag, hosszú dákóját. Ekkor lépett mögém Peti és a hátsó bejáratomhoz tolta a farka végét. Mámoros érzés kerített hatalmába, amikor végre felfogtam, hogy most valami olyan fog következni, amiről idáig csak fantáziáltam, egyszerre mind a két lyukam be lesz tömve. Lábaimat egészen széttettem és igyekeztem két oldalt erősen megtámaszkodni a fülkében. Peti elkezdte feltolni a fenekembe a szerszámát, én ettől lábujjhegyre álltam, de a férjemet ez nem hatotta meg és ellenállhatatlanul nyomta belém a farkát.

Hangos sikítással és nyögéssekkel honoráltam a ténykedését, Davide leállt, de bennem tartotta a péniszét. Amikor Peti is tövig bennem volt belekezdtek és egyszerre kezdték el kúrni a lyukaimat. Valami elképesztően csodás, leírhatatlan érzés volt. Davide a melleimet markolta, Peti a derekamat fogta, úgy szorított magához, hárman teljesen összetapadtunk. Az erős lökéseket a karjaimmal és a lábaimmal próbáltam ellensúlyozni, néhány perc után megadtam magam, azt hiszem, nem túlzás, ha azt mondom, hogy ordítottam a gyönyörtől, amikor elélveztem. Peti néhány másodperccel később telepumpálta a fenekemet a spermájával.

A két szeretőm azonban úgy döntött, hogy továbbra sem hagynak pihenni, Peti tovább dugta a popsimat, Davide pedig még rá is erösített, ő is elszánta magát, hogy belém fecskendezze az ondóját. A két fasz már sokkal könnyedébben járt a kitágult nyílásaimban, közben Davide nyögéseiből arra következtettem, hogy hamarosan ő is elmegy, el is ment, de előtte megadta nekem a kegyelemdöfést, ismét élveztem egyet, de ez már szinte könyörgésszerű volt, hogy legyen végre már elég. Életem élményét kaptam ott abban a zuhanyzóban.

A két pasi közösen lemosdatták az elalélt testemet, Davide egy kis darab szappant vett a kezébe, Peti egy mosdókendőt használt. Szappanozni és súrolni kezdtek közben azért csattantak a csókok a különböző testrészeimen. Végül megkérdeztem tőlük:

- Hé, tényleg elkészülünk és elmegyünk? Ha igen, akkor jobb, ha hagyjátok, hogy egyedül fejezzem be. Magamra hagytak én pedig befejeztem. Pár perc alatt helyrehoztam a sminkemet, közben ők is lezuhanyoztak. Aztán mindannyian felöltöztünk. A pasik segítettek felvenni a ruhámat, közben mindketten csókot nyomtak a frissen súrolt csupasz puncimra.

Ugyanabba az étterembe mentünk vissza, örömmel fogadtuk, hogy ugyanahhoz az asztalhoz vezettek. Könnyű ételeket rendeltünk, és közösen elfogyasztottunk egy üveg vörösbort. Az étteremben ezúttal többnyire jól viselkedtünk, sokat nevettünk. Elmondtam Davidének, milyen jó érzés volt, amikor olyan erőteljesen pumpált a puncimban és milyen mennyei érzés volt, amikor a méhem falának lövellte a spermáját, miközben a férjemmel csókolóztam.

Davide elmondta, hogy számos párnál élvezte már a statisztaszerepet, de számára is ez volt az egyik legfesztelenebb és legkielégítőbb találka. Többször megjegyezte, hogy Peti és én szemmel láthatóan szeretjük és tiszteljük egymást, összeillő pár vagyunk. Ekkor már elmúlt este 11 óra, Davide mondta, hogy el kell, hogy búcsúzzon tőlünk, mivel reggel dolgoznia kell. Kikísértük az autójához a parkolóba, megkérdezte Petitől, hogy megcsókolhat-e még egyszer? Mosolyogtam és Peti azt mondta:

- Persze!

A nyakam tövénél kezdte, lecsókolta magát egészem a melleim közé, aztán visszacsókolt az ajkamig, eközben Peti feszesen a karjaiban tartott. Megint bizseregni kezdtem.

- Őszintén köszönöm, hogy megengedted, hogy beavassalak a két pasi, egy csaj hármas különleges örömeibe - mondta Davide - remélem, megengeditek, hogy valamikor a jövőben újra csatlakozzam hozzátok. Megköszöntük neki és biztosítottuk arról, hogy még jelentkezünk, ezzel elhajtott, mi pedig visszamentünk a motelbe.

A szobába lépve Peti átkarolt és magához húzott.

- Tényleg szeretlek, drágám - mondta és a szemembe mosolygott. Az ajkaimat az övéhez szorítottam, ekkor az ujjaim kalandozni kezdtek a farka irányába, ami már a nadrágon keresztül is érezhetően kemény volt. Lehúztam a cipzárt és hámozni kezdtem kifelé, akartam már nagyon látni a férfiasságát. Már fogtam is a kezemben a keményen ágaskodott dákóját. Levette az ingét és a nyakkendőjét, közben figyelte, ahogy a farkát szolgálom. A padlóig húztam az alsónadrágját, azután kilépett belőle, közben folytattam a falánk szopást. Aztán lehajolt, felemelt, és elkezdte levenni a ruháimat. Lerúgtuk a cipőinket és lefekedtünk a gyűrött ágyra.

Folytattam az orális kezelésemet, de ezúttal úgy, hogy közben a latyakos puncimat a várakozó szájára engedtem. Néhány percig gyengéden kiszolgáltuk egymást, aztán megfordultam és a már csöpögő vaginámmal a faszára ültem, elkezdtem mozgatni a csípőmet, miközben előrehajoltam és szájon csókoltam. Aztán azt mondtam neki:

- Ahogy bejöttünk, megerősítetted az irántam érzett szerelmedet. Egész este nem volt kétségem efelől és egy pillanatig sem éreztem féltékenységet a részedről. A punciizmaimat arra használtam, hogy megszorítsam a farkát, ezzel is alátámasztva a szavaim súlyát, közben így folytattam:

- Teljes szívemből szeretlek, és őszintén köszönöm neked azt a rendkívül érzéki élményt, amit ma este megengedtél nekem.

Ekkor Peti átfordított, mikor már tövig bennem volt elkezdett mozogni, ki és be. Tovább dugott, csak nyögtem és élvezni akartam minden pillanatot. És a kéjt nem volt nehéz elérni egyikünknek sem, egyszerre élvezni maga a plusz gyönyör. Márpedig ez sikerült nekünk, teljesen kikészültünk ettől a menettől, alig volt erőm odafeküdni mellé. Végül egymás karjaiban aludtunk el.


Szextörténet ajánló:


Éjjeli orgia


A következő történet egy csendes, nagyon meleg nyári éjszakához kapcsolódik. A hosszú fárasztó nap után a feleségem és a szomszédnőnk társaságában a kertben kialakított, náddal körbekerített teraszon pihentük ki a nap fáradalmait. Nagyon kellemes érzés volt az átizzadt nap után a ruháinktól megszabadulni, az üdítő tusolás után pedig a szabad ég alatt gondtalanul lazítva, fesztelenül beszélgetni.

Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....

A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Elsõ animal élményem


Elsõ animal élményem

Sziasztok Évinek hívnak. Villány mellet egy kis faluban lakom. És ez a történet az én élményeimet meséli el. Mivel valós dologról van szó, nem szeretnék neveket írni, hogy megtartsam az inkognitómat. Mivel erre mifelénk mindenki ismer mindenkit így is lehet, hogy egy páran rám ismernek. Na mindegy ennyi kockázatot vállalok.


- Szóval! Elég rég ke....

Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a ....

A démon - erotikus történet


Figyeltem a mozdulatait, a szemét, a mosolyát, a kis oldalpillantásokat, amikben néha megpróbált felderíteni. Vannak megállíthatatlan dolgok, amik sosem akkor jönnek, amikor jó, amikor illik. A húga esküvője, ott ül a lenyűgözően szőke és szolibarna barátnőjével, jobbra a csaj, balra a szülei. Ő mégis kifelé tekintget.

Nem én tehetek róla, hogy olyan ostoba módon összekoccantunk a m....Szextörténet címkék

nézhetem | csak nez | ikertestvérek | merevedésem | perverz keresztanya 3 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.