Szomszédasszony


Tizen évek óta egymás mellett lakunk. Rég felnőttek a gyerekeink. Nézegetjük egymást évek óta, de soha nem jött el az alkalom. Mindkettőnk körül mindig volt valaki, de főleg körülötte. Beszélgetések közben becsusszant egy-két sikamlós megjegyzés, de ennél tovább nem jutottunk a közönség miatt. Ha összefutottunk az utcán mindig megnézte a szerelést hogy megfelelő e.
Egy nyári délután épp megjött munkából mikor tartottam hazafelé, és szokásához híven a hátsó ülésről szedte ki a bevásárló szatyrokat. Könnyű nyári ruha volt rajta, mely arról a lábai a bugyi vonaláig ki látszottak. Tudtam hogy nincs itthon a férje, ezért most vagy soha gondolattal megkérdeztem hogy segíthetek e bevinni a cuccot. Mosolyogva megköszönte a segítséget és két nagy cekkert a kezembe nyomott. Lepakoltuk a cuccokat és kérdezte, hogy innék-e egy kávét?
–Persze–mondtam.
–Mindjárt főzök, csak bemegyek átöltözök, mert most jöttem meg a munkából.
Bement a hálóba, de nem húzta be maga után az ajtót teljesen. A nagy szekrény tükrében láttam ahogy megszabadul a nyári ruhájától, és leveszi a melltartót. Majdnem elájultam ahogy hatalmas mellei megszabadultak a rabságból. Mielőtt felvette volna az otthoni ruháját, megállt a tükör előtt és megemelte melleit. Ebbe bele fogok halni gondoltam. Kiért a hálóból, és rajtam jól látható jelei voltak az átöltözésnek. A rövidnadrágom erősen dudorodott. Tudtam, hogy észrevette, hogy látom ahogy öltözik. Vigyorogva közelített.
-Tetszett, amit láttál?
-Igen.
-Látom.
Nem tudtam mit tenni, megigazítottam a farkam, mert nagyon kényelmetlen helyzetben lüktetett a gatyámban.
-Te nem akarsz mutatni valamit, ha már mindent láttál? Ne igazgasd el, nekem is jár valami. – mondta kissé fátyolos hangon.
Eljött az én időm, és az agyam már gőzölt. Tudtam, hogy nem lesz visszaút. Nem voltunk nyeretlen kétévesek, mindketten tudtuk mit akarunk. Lassan letoltam a rövidnadrágomat a gatyával együtt. A farkam szinte kipattant.
-Ah szomszéd, szép darab, és nem kell keresni a szőr között.
Nem bizony. Mindig ügyelek rá, hogy rendben legyen, ki tudja mikor jön a lehetőség. Tudtam, hogy elvesztünk, mert odajött és megfogta. Hátrahúzta a bőrt és teljesen kibukkant a makkom. Húsz éve még teleélveztem volna a markát, de már van önuralom és rutin. Lehúztam a pántot a válláról és kiszabadítottam a csodás melleit. A mellbimbóival üveget lehetett volna vágni. Elkezdtem gyúrni az egyiket, míg a másikat szoptam nyaltam. Nem tudtam betelni vele. Közben elkezdte finoman verni a farkam és csak hajtogatta, hogy nem szabad szomszéd. Nem sok meggyőződéssel. Én már a farkammal gondolkoztam, úgyhogy letoltam a földig a kis nyári ruháját és gyönyörködtem benne, hogy ott áll egy szál bugyiban. Letoltam a gatyám és levettem a pólóm. Nagyon szorosan átöleltem, álló farkam bedugtam a lába közé és apró mozdulatokkal a bugyin keresztül izgattam a punciját. Tiszta lucsok volt a bugyija és egyre hangosabban sóhajtozott.
A konyhában kényelmetlen lett volna, ezért megindultunk a háló felé. Hívogatóan elnyúlt az ágyon. Lehúztam a bugyit róla és bokától elindulva végigcsókoltam az egyik lábát, a másikat meg végig simogattam. Mocskos módon húztam és kicsit elidőztem a combok belső felén, de nem hagyta, hogy sokáig kínozzam. A kezemmel finoman masszíroztam a punciját, de a számmal már nem finomkodtam. Belenyaltam a fantasztikus kelyhébe a gáttól a csiklóig. A foga között szűrt nyüszítéssel jelezte, hogy ez nagyon jó. A nyelvem és a felső ajkam között morzsolgattam a csiklóját, míg a puncija bejáratán a hüvelykujjammal köröztem. Két-három perc után remegni kezdett és kezdte dobálni magát, de a fejemet szorosan a puncijára szorította és szólt, hogy abba ne hagyjam. Perceken belül elélvezett és elengedte a fejemet.
Hagytam, hogy pihegjen, de most már nekem is jól esett volna a kényeztetés.
Nem maradt el. Melléheveredtem. Hanyatt fekve lassan megfogta a farkam és örömmel tapasztalta, hogy nem sokkal puhább, mint a konyhában. Megfordult és egy hosszabb csók után elindult lefelé. Megállt kicsit a mellbimbóimnál, ami feltűnően jól esett. Még az is, hogy kicsit megharapdálta. Természetesen visszakaptam a húzást, mert szépen körbecsókolgatta a farkamat, de az igen fantasztikus érzés volt, mikor körbenyalta a makkomat, majd nagyon lassan bekapta és hosszú mozdulatokkal elkezdett szopni. A saját tempójában szépen fényesre szopta a farkam, majd egy kicsit feljebb jött és beszorította a két fantasztikus mell közé. Nem sok kellett, hogy elélvezzek, mikor a fényes makkom hol előbújt, hol eltűnt a mellei között. Közben felfedeztem, hogy a szemben lévő tükörben a csodás seggét és punciját látom, miközben a farkamon dolgozik.
Mielőtt tényleg elspricceltem volna, mondtam neki, hogy szeretnélek hátulról, de úgy, hogy szemben vagy a tükörrel. Egy kamu duzzogós, annyira tudtam hagyta el a száját, de mar fordult is irányba és pucsított. Ott térdeltem mögötte, előttem az évek óta vágyott csodálatos punci, ami arra vár, hogy boldoggá tegyem. Hát ne várjon. Odaigazítottam a nyíláshoz és lassú, de folyamatos nyomással hatoltam befelé. Néztem a hatást a tükörben és nem csalódtam. Az arcán is látszott, hogy élvezettel nyeli el a farkam. Lassú mozdulatokkal ki be járattam a farkam, mindig szinte teljesen kihúzva, kiélvezve a csodálatos punci minden porcikáját. Néha teljesen tövig betolva, csak forgattam a csípőmet, és egyre csak vastagodott, feszült a farkam. Tempót váltottunk es elkezdtem egyre jobban baszni az isteni puncit, csattogott a bőrünk és ő is hátranyúlt. Elkezdte izgatni a csiklóját ami ezzel a tempóval együtt egy hatalmas orgazmust okozott neki. Szinte sikított és ütemesen húzódott össze a puncija, majdnem eltört a farkam. Lassítottam míg élvezett, de tudtam, hogy nekem is itt a vég. A tükörben láttam, hogy földöntúli mosoly ül az arcán. Kettőt hármat toltam rajta majd kihúztam és hangos nyögések közepette végigspricceltem a hátát, seggét.
-Belém élvezhettél volna.-mondta.
-Legközelebb.-mondtam.
-Lesz legközelebb?
-Legyen.
-Szerintem is.
-Szedelőzködjünk, mert mindjárt jön a férjem.
Összekaptuk magunkat, és a következő reményében fáradtan, de boldogan indultam haza.
Csak kávét nem ittunk.

Beküldő:Szaszkó


Szextörténet ajánló:


Tükör erotikus történet


Tükör erotikus történet

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az elõszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Errõl rögtön eszembe is jutott valami...

Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....

Erotika


Lilian hatalmasat sóhajtott, ahogy Peter átölelte. Lehunyta szemét, és hagyta, hogy Peter belecsókoljon a nyakába, ám ezúttal nem tolta el magától, mint egyszer régebben. A kezében szorongatott ruhadarabokat hagyta a földre esni, és csak ölelte Petert, élvezte, hogy ujjai immár szabadon, büntetlenül simogathatják a férfit. Ajkaik egymásra találtak, és a szenvedélyes, forró csók a maradék józan esz....

Homoerotikus sztori


A szívem szaporábban kezdett verni, amikor megláttam az új fiút. Akkor költöztek a városunkba, a középiskola negyedik osztályában nem a legszerencsésebb dolog. Nyíltan nézett körbe a srác az osztályteremben, mialatt bemutatta nekünk az osztályfőnök. Őszintének tűntek a zöldes szemei. Merthogy se kék, se zöld nem volt az íriszinek a színe, de különleges minden pillantása. Kopott farmer és kitűrve v....

Négyesbe mentünk a barátnőmmel


Évek óta együtt élünk és elhatároztuk, hogy kicsit feldobjuk a szexuális életünket. Én szerettem volna mindenképp a hármast kipróbálni, két lánnyal, míg a barátnőm a két fiús felállást erőltette. Tinderen elkezdtünk nézelődni, gondoltuk, hogy megnézzük mi a felhozatal és a szerint döntünk. Első komolyabb érdeklődő egy idősebb, de vagány fiatalos házaspár volt. Mindketten 47 évesek, jómódú, igénye....

Vivi és a méretes műfasz


Egy meleg nyári este elindultam nagynénémhez. Útközben épp azon gondolkoztam, hogy lehet az, hogy már régóta nincs senkije. Mondjuk sok beszélgetésből azt szűrtem, le, hogy nem igazán jön be senkinek sem. Vivien, mert így hívták a nagynénémet, inkább a klasszikus nőideált testesítette meg(szó szerint.) Alacsony, telt, de formás alakja volt, hatalmas cicikkel, popsival, és hát plusz kilókkal melyek....Szextörténet címkék

anya mar nem | magyar incest | tanárnőkkel | lind | enzós nik |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.