Szomszédasszony


Tizen évek óta egymás mellett lakunk. Rég felnőttek a gyerekeink. Nézegetjük egymást évek óta, de soha nem jött el az alkalom. Mindkettőnk körül mindig volt valaki, de főleg körülötte. Beszélgetések közben becsusszant egy-két sikamlós megjegyzés, de ennél tovább nem jutottunk a közönség miatt. Ha összefutottunk az utcán mindig megnézte a szerelést hogy megfelelő e.
Egy nyári délután épp megjött munkából mikor tartottam hazafelé, és szokásához híven a hátsó ülésről szedte ki a bevásárló szatyrokat. Könnyű nyári ruha volt rajta, mely arról a lábai a bugyi vonaláig ki látszottak. Tudtam hogy nincs itthon a férje, ezért most vagy soha gondolattal megkérdeztem hogy segíthetek e bevinni a cuccot. Mosolyogva megköszönte a segítséget és két nagy cekkert a kezembe nyomott. Lepakoltuk a cuccokat és kérdezte, hogy innék-e egy kávét?
–Persze–mondtam.
–Mindjárt főzök, csak bemegyek átöltözök, mert most jöttem meg a munkából.
Bement a hálóba, de nem húzta be maga után az ajtót teljesen. A nagy szekrény tükrében láttam ahogy megszabadul a nyári ruhájától, és leveszi a melltartót. Majdnem elájultam ahogy hatalmas mellei megszabadultak a rabságból. Mielőtt felvette volna az otthoni ruháját, megállt a tükör előtt és megemelte melleit. Ebbe bele fogok halni gondoltam. Kiért a hálóból, és rajtam jól látható jelei voltak az átöltözésnek. A rövidnadrágom erősen dudorodott. Tudtam, hogy észrevette, hogy látom ahogy öltözik. Vigyorogva közelített.
-Tetszett, amit láttál?
-Igen.
-Látom.
Nem tudtam mit tenni, megigazítottam a farkam, mert nagyon kényelmetlen helyzetben lüktetett a gatyámban.
-Te nem akarsz mutatni valamit, ha már mindent láttál? Ne igazgasd el, nekem is jár valami. – mondta kissé fátyolos hangon.
Eljött az én időm, és az agyam már gőzölt. Tudtam, hogy nem lesz visszaút. Nem voltunk nyeretlen kétévesek, mindketten tudtuk mit akarunk. Lassan letoltam a rövidnadrágomat a gatyával együtt. A farkam szinte kipattant.
-Ah szomszéd, szép darab, és nem kell keresni a szőr között.
Nem bizony. Mindig ügyelek rá, hogy rendben legyen, ki tudja mikor jön a lehetőség. Tudtam, hogy elvesztünk, mert odajött és megfogta. Hátrahúzta a bőrt és teljesen kibukkant a makkom. Húsz éve még teleélveztem volna a markát, de már van önuralom és rutin. Lehúztam a pántot a válláról és kiszabadítottam a csodás melleit. A mellbimbóival üveget lehetett volna vágni. Elkezdtem gyúrni az egyiket, míg a másikat szoptam nyaltam. Nem tudtam betelni vele. Közben elkezdte finoman verni a farkam és csak hajtogatta, hogy nem szabad szomszéd. Nem sok meggyőződéssel. Én már a farkammal gondolkoztam, úgyhogy letoltam a földig a kis nyári ruháját és gyönyörködtem benne, hogy ott áll egy szál bugyiban. Letoltam a gatyám és levettem a pólóm. Nagyon szorosan átöleltem, álló farkam bedugtam a lába közé és apró mozdulatokkal a bugyin keresztül izgattam a punciját. Tiszta lucsok volt a bugyija és egyre hangosabban sóhajtozott.
A konyhában kényelmetlen lett volna, ezért megindultunk a háló felé. Hívogatóan elnyúlt az ágyon. Lehúztam a bugyit róla és bokától elindulva végigcsókoltam az egyik lábát, a másikat meg végig simogattam. Mocskos módon húztam és kicsit elidőztem a combok belső felén, de nem hagyta, hogy sokáig kínozzam. A kezemmel finoman masszíroztam a punciját, de a számmal már nem finomkodtam. Belenyaltam a fantasztikus kelyhébe a gáttól a csiklóig. A foga között szűrt nyüszítéssel jelezte, hogy ez nagyon jó. A nyelvem és a felső ajkam között morzsolgattam a csiklóját, míg a puncija bejáratán a hüvelykujjammal köröztem. Két-három perc után remegni kezdett és kezdte dobálni magát, de a fejemet szorosan a puncijára szorította és szólt, hogy abba ne hagyjam. Perceken belül elélvezett és elengedte a fejemet.
Hagytam, hogy pihegjen, de most már nekem is jól esett volna a kényeztetés.
Nem maradt el. Melléheveredtem. Hanyatt fekve lassan megfogta a farkam és örömmel tapasztalta, hogy nem sokkal puhább, mint a konyhában. Megfordult és egy hosszabb csók után elindult lefelé. Megállt kicsit a mellbimbóimnál, ami feltűnően jól esett. Még az is, hogy kicsit megharapdálta. Természetesen visszakaptam a húzást, mert szépen körbecsókolgatta a farkamat, de az igen fantasztikus érzés volt, mikor körbenyalta a makkomat, majd nagyon lassan bekapta és hosszú mozdulatokkal elkezdett szopni. A saját tempójában szépen fényesre szopta a farkam, majd egy kicsit feljebb jött és beszorította a két fantasztikus mell közé. Nem sok kellett, hogy elélvezzek, mikor a fényes makkom hol előbújt, hol eltűnt a mellei között. Közben felfedeztem, hogy a szemben lévő tükörben a csodás seggét és punciját látom, miközben a farkamon dolgozik.
Mielőtt tényleg elspricceltem volna, mondtam neki, hogy szeretnélek hátulról, de úgy, hogy szemben vagy a tükörrel. Egy kamu duzzogós, annyira tudtam hagyta el a száját, de mar fordult is irányba és pucsított. Ott térdeltem mögötte, előttem az évek óta vágyott csodálatos punci, ami arra vár, hogy boldoggá tegyem. Hát ne várjon. Odaigazítottam a nyíláshoz és lassú, de folyamatos nyomással hatoltam befelé. Néztem a hatást a tükörben és nem csalódtam. Az arcán is látszott, hogy élvezettel nyeli el a farkam. Lassú mozdulatokkal ki be járattam a farkam, mindig szinte teljesen kihúzva, kiélvezve a csodálatos punci minden porcikáját. Néha teljesen tövig betolva, csak forgattam a csípőmet, és egyre csak vastagodott, feszült a farkam. Tempót váltottunk es elkezdtem egyre jobban baszni az isteni puncit, csattogott a bőrünk és ő is hátranyúlt. Elkezdte izgatni a csiklóját ami ezzel a tempóval együtt egy hatalmas orgazmust okozott neki. Szinte sikított és ütemesen húzódott össze a puncija, majdnem eltört a farkam. Lassítottam míg élvezett, de tudtam, hogy nekem is itt a vég. A tükörben láttam, hogy földöntúli mosoly ül az arcán. Kettőt hármat toltam rajta majd kihúztam és hangos nyögések közepette végigspricceltem a hátát, seggét.
-Belém élvezhettél volna.-mondta.
-Legközelebb.-mondtam.
-Lesz legközelebb?
-Legyen.
-Szerintem is.
-Szedelőzködjünk, mert mindjárt jön a férjem.
Összekaptuk magunkat, és a következő reményében fáradtan, de boldogan indultam haza.
Csak kávét nem ittunk.

Beküldő:Szaszkó


Szextörténet ajánló:


Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.

Evelin is várta az estét, várt egész nap… ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenete....

Házi orgiaparti


Gábor házibulija után rájöttem, hogy az élvezetek, amelyeket eddig átéltem semmik voltak ahhoz képest mikor a haverom és Kata egyszerre szopták a farkamat. Azóta az eset óta is csak azon járt az eszem, hogy meg kéne ismételni, amikor is eldöntöttem, most én csinálok bulit, melyre azon nyomban elkezdtem értesíteni ismerőseimet. Persze Katának, Pistinek és Gábornak külön kiemeltem az emeleten lévő h....

Helga és a nagy fasz


Ez a történet még érettségi éveim alatt történt meg. Tényleg csak a szexről szól, mert érzelmek totál nem voltak a dologban, úgy hogy ebből kifolyólag kérnék mindenkit, hogy aki érzelgős sztorit akar, akkor ezt ne olvassa el, vagy ne mondjon véleményt. Előre is köszi.

Tehát... Én végzős voltam, akkor éppen szólóban nyomtam. Tudni kell, hogy az iskola, a lány- és fiúkollégium egy udv....

Búnös gondolatok az análszexről


Bűnös gondoltaok járnak mostanában a fejemben, amiket nem tudok kiverni a fejemből. Az, hogy ilyen fiatalon is csak az jár a fejemben nem valami jó.ELmesélem hát az egyik gondolatom!
Fekszem az ágyamon, és bejön egy idegen a szobámba, bezárja az ajtót. Leül mellém, majd megcsókol, nem is egyszer, és jó vadul.Leveszi rólam a pólómat, és játszadozik a melleimmel, csókolgatja őket, majd egyre ....

Picúr megbaszása


Picúr megbaszása

- Szia! Én vagyok!


- Szia Picúr!


- Hol vagy?


- Buliban.


- Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.


Picúr hangja remegést idézett elõ bennem. Szeretem ezt a lányt, és érzem, hogy õ is vonzódik hozzám, de valahogy nem tudunk összejönni. Elmentem érte az Operához, a....

Az első kalandom


Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthe....
Szextörténet címkék

farokverés | legjobb | józsi bácsi | segglyuka | puncijába lő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.