Kávézás a szomszédasszonnyal


Kopogtak. Kinyitottam az ajtót és elállt a lélegzetem. A déli nap glóriába fogta, de nem ettől fagytam meg. Egy fehér ruha volt rajta amin átsütött a nap. Kirajzolódott fantasztikus alakja, mellbimbói szinte átbökték a vékony anyagot. Nem volt rajta melltartó, talán bugyi sem.
- Bemehetek?- kérdezte, olyan mosollyal, ami elégedetten nyugtázta a hatást.
- Persze. Gyere be. Kérsz egy kávét?
- Igen, de most megvárhatjuk míg kifő.
Vettem a lapot, de nem bírtam ki, hogy ne nyomjam az ajtónak egy forró csók kíséretében.
-Ebből megint nem lesz kávé.- kapkodta a levegőt.
-De de.
Már indultam is feltenni. Mindennapi dolgokról beszélgettünk amíg megittuk a kávét, de feltűnt, hogy fészkelődik a széken.
Beinvitáltam a nappaliba, mert a mellei látványa már beindított, és kezdett szűk lenni a nadrág. Illedelmesen előre engedtem, nem minden hátsó szándék nélkül. Menet közben a seggét néztem.
Amint átlépte a küszöböt hátulról megfogtam a melleit és a nyakába csókoltam.
- A múltkori óta erre vártam. -sóhajtotta.
Nem fordult meg. Hagyta, hogy ruhán keresztül gyúrjam a melleit, és csókolgassam a nyakát, vállát, hátát. Annyira állt a faszom, hogy igazítani kellett rajta. Hátranyúlt és kiszabadította szorult helyzetéből. Nem engedte el, simogatta, húzogatta. Közben az egyik kezemmel elindultam lefelé, hogy megbizonyosodjak, bugyi sincs rajta. Nem volt. Benyúltam a szoknya alá és elkezdtem simogatni a simára borotvált punciját.
-Közelítsük meg a kanapét, mert nem igazán bírok magammal.- javasoltam.
Megindultam, és megszabadultam a pólómtól. Mielőtt leültem letoltam a nadrágot és a gatyát. Nem szeretek zokniban lenni. Huss le. Ott ültem álló fasszal és vártam a drágám. Szembe állt velem, lenyúlt, megfogta a ruha alját és nagyon-nagyon lassan felfelé levette. Először a gyönyörű puncija tűnt elő, majd azok a hatalmas mellek. Nem lehet betelni a látvánnyal.
Elém állt és feltette az egyik lábát a combomra. Kinyílt a puncija és csak úgy csillogott.
-Nyalj!- utasított.- Csak a szádat használhatod.
Engedelmesen odahajoltam és benyaltam az ajkak közé. Isteni íze volt, ezért nem estem a csiklójának, hanem addig nyúltam a nyelvemmel ameddig beért. Egyre szaporább levegővételekkel díjazta ténykedésemet, és egyre finomabb nedvek árasztották el a számat. Azért nem bírtam ki, és elkezdtem szopni a csiklóját, amitől remegni kezdett.
-Most ne hagy abba. - szinte kiabálva mondta.
Szoptam tovább és remegve élvezett. Majdnem összecsuklott, hangja betöltötte a házat. Szinte sikoltott, nem fogta vissza magát.
-Leülnék picit.
Mellém telepedett, hogy kipihegje magát. A keze nem pihent. Megfogta az álló faszomat és lassan, de finoman verni kezdte. Nagyon jól esett, ahogy a finom női kéz le fel járt rajta. Végre nem magamnak kell csinálni. Odahajolt és megcsókolt. Hosszan, érzékkel. A fülembe súgta:
-Fantasztikus voltál, de én is készültem meglepivel. Csússz lejjebb egy kicsit.
Felállt, szétnyitotta a combjaimat. Megsimogatta a farkam a makktól a golyókig. Megfordult és majdnem összezárt lábakkal nagyon lassan ráült a farkamra. A forró puncija szinte magába szippantott. Szűknek éreztem egy részén. Annyira el voltam foglalva a gyönyörrel, hogy először nem vettem észre. Csak mikor elkezdett felemelkedni a segge. Valami megvillant. A popsijánál egy piros szív alakú kő. Odanyúltam és megmozdítottam.
-Végre. -szakadt ki belőle.
-Már azt hittem nem veszed észre. Mozgasd kicsit, isteni érzés. Mintha ketten lennétek bennem.
Ezért nem használhattam a kezem, és ezért ficergett kávé ivás közben. Nyomkodtam, tekergettem miközben őrült liftezésbe kezdett a faszomon. Egyik kezemmel a mellét gyúrtam, a másikkal az análkúpot mozgattam. Néha majdnem kicsúszott.
Lassított és előredőlt.
-Húzd ki, majd finoman dugd vissza párszor.
Lassan tekergette a csípőjét. A faszom majdnem eldurrant a látványtól és a hanghatásoktól. Lassan kihúztam és néztem ahogy a popsija tágul. Megnézegettem a fényes játékszert, majd a hegyét odaillesztve lassan visszatoltam. Szinte visított az élvezettől.
-Csináld, mert mindjárt elélvezek és bedughatod a helyére.
Kikerekedett szemekkel figyeltem a hatást és mindent elkövettem tele ne élvezzem. A negyedik-ötödik betolásnál reszketve sikítva élvezett. Rettenetesen szorította a faszomat, de kibírtam.
Lassan lenyugodott.
-Ezzel a meglepivel készültem. Beteheted a helyére. Elő van készítve.
Lassan felemelkedett a faszomról, ami fényesen csillogott a nedveitől. Kihúzta az análkúpot. Lenyúlt és odaigazította a helyére a faszomat. Nagyon lassan ráereszkedett, de csak a makkomat engedte be. Hihetetlen szűk, de forró volt.
-Ezt nem sokáig fogom bírni.-nyögtem.
-Tudom, de nem baj.
Nagyon lassan mozogva beljebb engedte kicsit a faszom, de a makkom széle ki-ki bukkant. Nem tudtam már ellenállni a fokozott ingernek és pár mozdulat után szinte ordítva élveztem bele a popsijába. Úgy éreztem rengeteg gecit lőttem bele. Ahogy leszállt a farkamról elkezdett folyni a combja belső felén.
Elindult a fürdőbe.
-Hozod utánam a játékszert?
-Hogyne, boldogan.
Rendbeszedtük egymást és ittunk még egy kávét. Közben sopánkodtunk az elvesztegetett időn. Már korábban is felfedezhettük volna egymást.Beküldő:Szaszkó


Szextörténet ajánló:


Az első szex


Még régebben, 14 éves koromban kezdtem el felfedezni magamat. A puncim még teljesen szűz volt, nem is vártam hogy bárki -saját magamon kívül- felfedezze azt a szűz, rózsaszín, szűk területet ott lent.
Aztán 16 évesen már jóformán vágytam arra, hogy a műpéniszeken kívül más is kielégítsen.
Akkoriban, tizedikben volt egy nagyon helyes, jó testű, kedves srác az osztályban, akivel jóba....

Szex fantázia : A támadó


Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és nyalogatni kezdi, harapdálni. Ugyanezt teszi a fülcimpáddal is. Szembe kerül veled. Te nem tudod eldönteni, hogy most védekezz, v....

Biszex férfi első látogatása egy meleg szaunaba


Emlekszmem azokra a percekre mikor eletemben először mentem meleg szaunaba.
A szívem csak úgy zakatolt, vartam mar hogy oda érjek.
Mikor megerkeztem a magnumba elmentem gyorsan atoltozni es az első hely ahova beultem az egy viszonylag sötét szauna volt.
Eppen hogy lehetett látni valamit. Leultem es lattam hogy velem szembe egy idősebb pali veri a farkát
Nagyon felizga....

Az anyuka hazaért


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....

Anya, lánya örzse pinája


Anya, lánya örzse pinája

Az eset egy forró nyári napon történt. Negyven körül voltam már, és még nem nõsültem meg. Hiába, késõn érõ típus vagyok, na… Éppen kényszerszabadságon voltunk, mert nem kaptunk anyagot a munkahelyen, így elhatároztam, hogy lebiciklizek egyik haveromhoz, hogy ugyan már, adja már vissza a két éve nála lévõ dvd-lemezeimet. Becsöngettem, de a húga nyitotta a....

Erotikus emlékekNem emlékszem arra a napra, amikor elkezdődött. Sok fontos problémát kellett megoldanom akkoriban: milyen ajándékot veszek a legjobb barimnak, hogyan mondom meg a tancinak, hogy a matekverseny helyett inkább a mazsorettes lányokkal szeretnék próbálni, és hogyan veszem rá aput, hogy még a szülinapom előtt megvegye nekem az új ipodot. Aznap nem anyu jött értem, hanem a szomszéd néni, azt mon....Szextörténet címkék

keresztapuval | pucsítottam | zégyen | fütyköse | carol ès èn |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.