Kávézás a szomszédasszonnyal


Kopogtak. Kinyitottam az ajtót és elállt a lélegzetem. A déli nap glóriába fogta, de nem ettől fagytam meg. Egy fehér ruha volt rajta amin átsütött a nap. Kirajzolódott fantasztikus alakja, mellbimbói szinte átbökték a vékony anyagot. Nem volt rajta melltartó, talán bugyi sem.
- Bemehetek?- kérdezte, olyan mosollyal, ami elégedetten nyugtázta a hatást.
- Persze. Gyere be. Kérsz egy kávét?
- Igen, de most megvárhatjuk míg kifő.
Vettem a lapot, de nem bírtam ki, hogy ne nyomjam az ajtónak egy forró csók kíséretében.
-Ebből megint nem lesz kávé.- kapkodta a levegőt.
-De de.
Már indultam is feltenni. Mindennapi dolgokról beszélgettünk amíg megittuk a kávét, de feltűnt, hogy fészkelődik a széken.
Beinvitáltam a nappaliba, mert a mellei látványa már beindított, és kezdett szűk lenni a nadrág. Illedelmesen előre engedtem, nem minden hátsó szándék nélkül. Menet közben a seggét néztem.
Amint átlépte a küszöböt hátulról megfogtam a melleit és a nyakába csókoltam.
- A múltkori óta erre vártam. -sóhajtotta.
Nem fordult meg. Hagyta, hogy ruhán keresztül gyúrjam a melleit, és csókolgassam a nyakát, vállát, hátát. Annyira állt a faszom, hogy igazítani kellett rajta. Hátranyúlt és kiszabadította szorult helyzetéből. Nem engedte el, simogatta, húzogatta. Közben az egyik kezemmel elindultam lefelé, hogy megbizonyosodjak, bugyi sincs rajta. Nem volt. Benyúltam a szoknya alá és elkezdtem simogatni a simára borotvált punciját.
-Közelítsük meg a kanapét, mert nem igazán bírok magammal.- javasoltam.
Megindultam, és megszabadultam a pólómtól. Mielőtt leültem letoltam a nadrágot és a gatyát. Nem szeretek zokniban lenni. Huss le. Ott ültem álló fasszal és vártam a drágám. Szembe állt velem, lenyúlt, megfogta a ruha alját és nagyon-nagyon lassan felfelé levette. Először a gyönyörű puncija tűnt elő, majd azok a hatalmas mellek. Nem lehet betelni a látvánnyal.
Elém állt és feltette az egyik lábát a combomra. Kinyílt a puncija és csak úgy csillogott.
-Nyalj!- utasított.- Csak a szádat használhatod.
Engedelmesen odahajoltam és benyaltam az ajkak közé. Isteni íze volt, ezért nem estem a csiklójának, hanem addig nyúltam a nyelvemmel ameddig beért. Egyre szaporább levegővételekkel díjazta ténykedésemet, és egyre finomabb nedvek árasztották el a számat. Azért nem bírtam ki, és elkezdtem szopni a csiklóját, amitől remegni kezdett.
-Most ne hagy abba. - szinte kiabálva mondta.
Szoptam tovább és remegve élvezett. Majdnem összecsuklott, hangja betöltötte a házat. Szinte sikoltott, nem fogta vissza magát.
-Leülnék picit.
Mellém telepedett, hogy kipihegje magát. A keze nem pihent. Megfogta az álló faszomat és lassan, de finoman verni kezdte. Nagyon jól esett, ahogy a finom női kéz le fel járt rajta. Végre nem magamnak kell csinálni. Odahajolt és megcsókolt. Hosszan, érzékkel. A fülembe súgta:
-Fantasztikus voltál, de én is készültem meglepivel. Csússz lejjebb egy kicsit.
Felállt, szétnyitotta a combjaimat. Megsimogatta a farkam a makktól a golyókig. Megfordult és majdnem összezárt lábakkal nagyon lassan ráült a farkamra. A forró puncija szinte magába szippantott. Szűknek éreztem egy részén. Annyira el voltam foglalva a gyönyörrel, hogy először nem vettem észre. Csak mikor elkezdett felemelkedni a segge. Valami megvillant. A popsijánál egy piros szív alakú kő. Odanyúltam és megmozdítottam.
-Végre. -szakadt ki belőle.
-Már azt hittem nem veszed észre. Mozgasd kicsit, isteni érzés. Mintha ketten lennétek bennem.
Ezért nem használhattam a kezem, és ezért ficergett kávé ivás közben. Nyomkodtam, tekergettem miközben őrült liftezésbe kezdett a faszomon. Egyik kezemmel a mellét gyúrtam, a másikkal az análkúpot mozgattam. Néha majdnem kicsúszott.
Lassított és előredőlt.
-Húzd ki, majd finoman dugd vissza párszor.
Lassan tekergette a csípőjét. A faszom majdnem eldurrant a látványtól és a hanghatásoktól. Lassan kihúztam és néztem ahogy a popsija tágul. Megnézegettem a fényes játékszert, majd a hegyét odaillesztve lassan visszatoltam. Szinte visított az élvezettől.
-Csináld, mert mindjárt elélvezek és bedughatod a helyére.
Kikerekedett szemekkel figyeltem a hatást és mindent elkövettem tele ne élvezzem. A negyedik-ötödik betolásnál reszketve sikítva élvezett. Rettenetesen szorította a faszomat, de kibírtam.
Lassan lenyugodott.
-Ezzel a meglepivel készültem. Beteheted a helyére. Elő van készítve.
Lassan felemelkedett a faszomról, ami fényesen csillogott a nedveitől. Kihúzta az análkúpot. Lenyúlt és odaigazította a helyére a faszomat. Nagyon lassan ráereszkedett, de csak a makkomat engedte be. Hihetetlen szűk, de forró volt.
-Ezt nem sokáig fogom bírni.-nyögtem.
-Tudom, de nem baj.
Nagyon lassan mozogva beljebb engedte kicsit a faszom, de a makkom széle ki-ki bukkant. Nem tudtam már ellenállni a fokozott ingernek és pár mozdulat után szinte ordítva élveztem bele a popsijába. Úgy éreztem rengeteg gecit lőttem bele. Ahogy leszállt a farkamról elkezdett folyni a combja belső felén.
Elindult a fürdőbe.
-Hozod utánam a játékszert?
-Hogyne, boldogan.
Rendbeszedtük egymást és ittunk még egy kávét. Közben sopánkodtunk az elvesztegetett időn. Már korábban is felfedezhettük volna egymást.Beküldő:Szaszkó


Szextörténet ajánló:


Születésnapi perverziók


Zoli szülinapja volt és meghívtak engem is, azt mondták negy hecc lesz, mert egy tök idegen csajt megkértek jöjjön el és szülinapja alkalmából jól bassza meg Zolikát.

Este felé, amikor már javában piáltunk csengetttek, Zoli mondta, hogy nyissam ki nyugottan. Ki is nyitottam és egy bomba csaj állt az ajtóba, belépett és azt kérdezte, hogy én vagyok Zoli? Hát engem is Zolinak hívnak ....

Első dugásom, a szomszéd csaj


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csonthülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sexfilmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről bes....

Vízben, bennem


Hétvégére nem szoktunk programot tervezni, de ez most másképp volt.

Hajnalra húztam fel a telefonom, és az a dög rendesen keltett is.

Miután sikerült átnéznem a szempilláim között, párom ágaskodó farka tűnt először a szemembe. A szokásos hajnali merevedése már működött, és a redőnyön áttörő fénycsíkok izgatóan vibrálóvá tették az egyébként is izgató látványt. A puncim....

Első alkalom 2. nap


Hamar ágyba kerültem a mozgalmas nap után, de sokáig nem jött álom a szememre. Gondolatban újra átéltem a nap történéseit. Szégyelltem magam, de be kellett vallanom magamnak hogy mindent nagyon élveztem.Másnap reggel már hétkor talpon voltam.
Nyolc körülre beszéltem meg Zolival hogy megyek hozzá. Mentem is volna meg nem is. Még mindig nagyon szégyelltem magam. Gondoltam inkább úszom egyet.L....

A nagy farkú fiú női fehérneműben


Nagyon jó élményben volt részem hétfőn eljött az egyik jó barátom! Nagyon régen figyelem, amikor eljön hozzánk el szokott menni vécére és én imádom kifigyelni hatalmas vörös lilás nagy kalapos,eres hímtagját még lankadt állapotban is legalább 24 cm-es vagy még nagyobb! Hétfőn észre vette,hogy figyelem ,de nem szolt egy szót se.Hanem kilépett a fürdő szobából és rám szólt,hogy kapjam be,én habozás ....

Első análom


Sziasztok!Ez a történet kinek tanulságos és kinek felizgató nem tudom,de elmesélem nektek!16 éves voltam mikor legelőször a barátomnál aludtam!Az egyik éjszaka a barátom be próbálkozott nálam,éreztem valami keményet a fenekemnél,nagyon megijedtem tettem az alvást!Majd éreztem hogy a bugyim egyre lennébb és lennébb kerül!végül a barátom farka a lábam közé csúszik....éreztem hogy nagyon nedves a mak....
Szextörténet címkék

ismerkedés 5 | partv | befűtött | 1.rész - a beavatás | nyatej |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.