Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt abban az évben valami, ami sok mindent megváltoztatott.

A munkámon keresztül megismertem egy tizenéves lányt. Kedves, cserfes lány volt, aki nem dobott hátast tőlem, és igazából nem érdekelte, mivel foglalkozom, vagy hogy idősebb vagyok nála. Beszélgetni kezdtünk messengeren, és sok mindent megtudtam az életéről, ami bizony nem volt rózsás. Egyenlő felekként társalogtunk, kb. 1-2 évig. Megkedveltem őt, és hányattatott sorsa miatt a gondoskodó ösztönöm is eléggé beindult. Ebben az évben leányzónk betöltötte a 18-at, és elkezdett nagyon érdekes dolgokat írni. Én poénra vettem, de aztán úgy alakult, hogy egy alkalommal egy budapesti program miatt felajánlottam, hogy vendégül látom őt az anyukájával. El is jöttek hozzám, megágyaztam nekik a hálóban, azzal a jeligével, hogy én majd a kanapén alszom, de eljött az éjszaka, és a lány nem tágított. Nem szólt egy szót sem, csak ott maradt mellettem, és amikor lefeküdtem, hozzám bújt. Másnap reggel arra ébredtem, hogy ő, nevezzük Annának, teljesen rámcsavarodott. Hozzám préselte a mellét és az ágyékát, és egyre csak nézett. Aztán kijött az anyukája a hálóból, és elengedtük egymást.

Pár héttel később megint jöttek Budapestre, az édesanyja talált magának egy párt, akivel privát időt szeretett volna, és megkértek, hogy fogadjam be Annát. Nekem ekkor volt már egy megérzésem, hogy ebből több is lesz, de fegyelmeztem magam. Anna megérkezett hozzám, és nem telt bele egy óra, de valahogy ágyban találtuk magunkat. Öleltük és simogattuk egymást, és akkor hirtelen bátorságot merítettem valahonnan, és megcsókoltam. Száraz volt, de kinyitotta a szemét, és csillogott. Elkezdtünk csókolózni, a kezem elindult, és teljesen véletlenül (esküszöm) megérintette a mellét. Iszonyúan megijedtem, és megkérdeztem, hogy "baj?" Rám mosolygott, és azonnal azt mondta, hogy nem. Ő maga nyúlt a melltartója után, és oldozta el, hogy hozzáférjek.

Ezen a ponton én teljesen elvesztettem az eszem. Úgy éltem végig a tinédzseréveimet, hogy édesanyám részegen üvöltött velem, hogy engem senki nem akart, miért élek egyáltalán, és én vagyok az oka minden bajának. Azt megélni, hogy valaki AKAR engem, jobban megrészegített, mint tíz liter bor.

Ezek üvöltöttek a fejemben, ahogy benyúltam Anna bugyijába, és leesett az állam, mert csurom nedves volt. Álmomban sem hittem volna, hogy egy nő ilyen nedves lehet odalent. Pláne miattam. Nem bírtam magammal, lehúztam a bugyiját, és elkezdtem nyalni őt. És... surprise, SEMMI. :)

Később beszélgettünk erről az alkalomról, és Anna elmondta nekem, hogy nagyon fel volt izgulva, de amikor lehúztam a bugyiját, csak az járt a fejében, hogy úristen, milyen rondának és undorítónak tarthatom ott lent, és ez járt a fejében abban a pillanatban, amikor megérezte a nyelvemet, és akkor lefagyott, köpni-nyelni nem tudott.

Ha nem lett volna teljesen világos eddig, Anna is szűz volt, és fantáziáláson túl semmi dolga nem akadt eddig férfiakkal.

Én pedig persze azt hittem, hogy borzalmas vagyok... Viszont nem akart eltaszítani magától, néztük egymást bénán, és akkor eszembe jutott a mentő ötlet. Fürödjünk együtt! Anna lelkesen bólogatott, de amikor eljött az idő, nagyon megijedt. Sosem feledem azt a képet, amikor először levetkőztünk teljesen egymás előtt. Kíváncsiság, szégyenlősség, mind ott voltak. Együtt léptünk be a zuhany alá, és megmostam őt mindenhol, erotika nélkül, csak természetesen, ugyanúgy a vállán, mint a lába között.

Anna akkor veszítette el minden gátlását. Fürdés után a hálószobába mentünk meztelenül, és lefeküdtünk, összebújtunk. Éreztem, hogy itt az alkalom, kézzel a szeméremajkai közé nyúltam, és elkezdtem izgatni őt. Ez talán nem tűnik soknak, de nekünk, akkor, kb a Szent Grál volt. Hozzábújtam, miközben az ujjaim táncot jártak, és akkor... megtörtént a hihetetlen. Tudnotok kell, hogy Anna hívő emberként fontosnak tartotta, hogy ne vegye a szájára Jézus nevét, és ne káromkodjon. Ezen alkalommal viszont becsukta a szemét, széttárta a lábát, és azt lehelte a fülembe: "Úristen, ez kurva jó"

Élete első orgazmusát adtam neki.

Soha életemben nem fogom elfeledni, ahogy akkor rámnézett. Boldogság, kielégültség, szeretet, Ez mind velünk történt meg. Iszonyúan féltem, amikor megkérdeztem, viszonozhatnám-e azzal, hogy őrá élvezek? Egy pillanatnyi félénkség után elmosolyodott, és kézen fogott.

Lényeg, hogy ezek után fölé lendültem, és élveztem. Csak úgy lövellt ki belőlem az ondó, telibe a mellkasára, és ekkor rám mosolygott. Őszintén, félénken, boldogan.

Tudtuk, hogy ezek után már csak egyvalami következhet. Aludtunk egy nagyot, és másnap reggel összebújva ébredtünk. Anna kinyitotta a szemét, rámnevetett, és a kezembe adta a gumit. Már tárta is szét a lábát, és nem kellett csinálom semmit, mert azonnal nedves volt. Azt akarta, mindennél jobban, hogy elvegyem a szüzességét. Lassan behatoltam széttárt combjai közé, és elképesztő forróságot éreztem. Nedves volt, meleg, csábító. Anna széttárta a lábát, átölelte a hátamat, és hívott. Amikor a farkam belecsusszant, a szemébe néztem. "Anna, nem vagy már szűz" - leheltem. Visszanézett rám: "De te sem."

Egyetlen csepp vér sem csöppent ki, egyetlen szisszenés sem a fájdalomtól. Úristen. Anna tudta, mi kell nekem. Szétterpesztette a lábát, és lassan rámereszkedett. Mozgott rajtam. Az a forró punci körbefogta ágaskodó farkamat. Imádtam. Csak őt akartam, újra és újra, minden egyes lökésnél. Nagyon sokáig csináltuk ezt, szinte féltem, hogy meddig. Éreztem, hogy elönt a gyönyör, és kívánom őt, kívánom őt, mint még soha senkit. Lassan hátradőltem, és átengedtem magam Anna kezének. Körém fonta ujjait, és verte, verte, verte....

Életem legnagyobb orgazmusára készültem, amikor Anna hirtelen felsikoltott. "Ne! Ide spriccelj!" - kézen ragadott, és maga fölé húzott. Hanyatt dobta magát, kinyitotta a száját, és hívott.. óriásit élveztem. Az arcára, ahogy kérte.

Miután túlvoltunk rajta, én iszonyúan szégyelltem magam, Anna rámvigyorgott. Csöpögött az ondó az arcáról, de látszólag nem zavarta. Annyit mondott, hogy "Szia." Kb. nyögni bírtam a választ, hogy "Szia."

A mai napig hálás vagyok érte.
Beküldő:Dávid89


Szextörténet ajánló:


Irodai szex történet


Kollégáim mind nők és ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnként rám pislog a szemöldöke alól.

Visszahúzódó, szerény nőnek tűnik, de az ágyban... atyaég! Fél éve egyetlen éjszakát töltöttem vele, de az elég volt.....

Szex a szabadban Ancsával


Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmi-szerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöt-tünk. Amik....

Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az el....

Már a táncnál benedvesedett a puncim


Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsá....

Elsõ animal élményem


Elsõ animal élményem

Sziasztok Évinek hívnak. Villány mellet egy kis faluban lakom. És ez a történet az én élményeimet meséli el. Mivel valós dologról van szó, nem szeretnék neveket írni, hogy megtartsam az inkognitómat. Mivel erre mifelénk mindenki ismer mindenkit így is lehet, hogy egy páran rám ismernek. Na mindegy ennyi kockázatot vállalok.


- Szóval! Elég rég ke....

Váratlan fordulat


Éppen egy csúnya szakításon voltam túl. A pasim rendszeresen csalt az unokatestvéremmel. Mindenkiből elegem lett, fogtam a cuccomat felmondtam és megindultam a nagy világba. Új élet, új munka és senkit nem ismertem. Már egy hónapja dolgoztam az új helyemen. Gondoltam jó lenne kimozdulni kicsit. Bár fura volt egyedül neki vágni az éjszakának, de úgy voltam vele rosszabb már nem lehet. Bementem egy ....
Szextörténet címkék

rám élvezett | forró | leszbi történet | emily | kitölt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.