Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt abban az évben valami, ami sok mindent megváltoztatott.

A munkámon keresztül megismertem egy tizenéves lányt. Kedves, cserfes lány volt, aki nem dobott hátast tőlem, és igazából nem érdekelte, mivel foglalkozom, vagy hogy idősebb vagyok nála. Beszélgetni kezdtünk messengeren, és sok mindent megtudtam az életéről, ami bizony nem volt rózsás. Egyenlő felekként társalogtunk, kb. 1-2 évig. Megkedveltem őt, és hányattatott sorsa miatt a gondoskodó ösztönöm is eléggé beindult. Ebben az évben leányzónk betöltötte a 18-at, és elkezdett nagyon érdekes dolgokat írni. Én poénra vettem, de aztán úgy alakult, hogy egy alkalommal egy budapesti program miatt felajánlottam, hogy vendégül látom őt az anyukájával. El is jöttek hozzám, megágyaztam nekik a hálóban, azzal a jeligével, hogy én majd a kanapén alszom, de eljött az éjszaka, és a lány nem tágított. Nem szólt egy szót sem, csak ott maradt mellettem, és amikor lefeküdtem, hozzám bújt. Másnap reggel arra ébredtem, hogy ő, nevezzük Annának, teljesen rámcsavarodott. Hozzám préselte a mellét és az ágyékát, és egyre csak nézett. Aztán kijött az anyukája a hálóból, és elengedtük egymást.

Pár héttel később megint jöttek Budapestre, az édesanyja talált magának egy párt, akivel privát időt szeretett volna, és megkértek, hogy fogadjam be Annát. Nekem ekkor volt már egy megérzésem, hogy ebből több is lesz, de fegyelmeztem magam. Anna megérkezett hozzám, és nem telt bele egy óra, de valahogy ágyban találtuk magunkat. Öleltük és simogattuk egymást, és akkor hirtelen bátorságot merítettem valahonnan, és megcsókoltam. Száraz volt, de kinyitotta a szemét, és csillogott. Elkezdtünk csókolózni, a kezem elindult, és teljesen véletlenül (esküszöm) megérintette a mellét. Iszonyúan megijedtem, és megkérdeztem, hogy "baj?" Rám mosolygott, és azonnal azt mondta, hogy nem. Ő maga nyúlt a melltartója után, és oldozta el, hogy hozzáférjek.

Ezen a ponton én teljesen elvesztettem az eszem. Úgy éltem végig a tinédzseréveimet, hogy édesanyám részegen üvöltött velem, hogy engem senki nem akart, miért élek egyáltalán, és én vagyok az oka minden bajának. Azt megélni, hogy valaki AKAR engem, jobban megrészegített, mint tíz liter bor.

Ezek üvöltöttek a fejemben, ahogy benyúltam Anna bugyijába, és leesett az állam, mert csurom nedves volt. Álmomban sem hittem volna, hogy egy nő ilyen nedves lehet odalent. Pláne miattam. Nem bírtam magammal, lehúztam a bugyiját, és elkezdtem nyalni őt. És... surprise, SEMMI. :)

Később beszélgettünk erről az alkalomról, és Anna elmondta nekem, hogy nagyon fel volt izgulva, de amikor lehúztam a bugyiját, csak az járt a fejében, hogy úristen, milyen rondának és undorítónak tarthatom ott lent, és ez járt a fejében abban a pillanatban, amikor megérezte a nyelvemet, és akkor lefagyott, köpni-nyelni nem tudott.

Ha nem lett volna teljesen világos eddig, Anna is szűz volt, és fantáziáláson túl semmi dolga nem akadt eddig férfiakkal.

Én pedig persze azt hittem, hogy borzalmas vagyok... Viszont nem akart eltaszítani magától, néztük egymást bénán, és akkor eszembe jutott a mentő ötlet. Fürödjünk együtt! Anna lelkesen bólogatott, de amikor eljött az idő, nagyon megijedt. Sosem feledem azt a képet, amikor először levetkőztünk teljesen egymás előtt. Kíváncsiság, szégyenlősség, mind ott voltak. Együtt léptünk be a zuhany alá, és megmostam őt mindenhol, erotika nélkül, csak természetesen, ugyanúgy a vállán, mint a lába között.

Anna akkor veszítette el minden gátlását. Fürdés után a hálószobába mentünk meztelenül, és lefeküdtünk, összebújtunk. Éreztem, hogy itt az alkalom, kézzel a szeméremajkai közé nyúltam, és elkezdtem izgatni őt. Ez talán nem tűnik soknak, de nekünk, akkor, kb a Szent Grál volt. Hozzábújtam, miközben az ujjaim táncot jártak, és akkor... megtörtént a hihetetlen. Tudnotok kell, hogy Anna hívő emberként fontosnak tartotta, hogy ne vegye a szájára Jézus nevét, és ne káromkodjon. Ezen alkalommal viszont becsukta a szemét, széttárta a lábát, és azt lehelte a fülembe: "Úristen, ez kurva jó"

Élete első orgazmusát adtam neki.

Soha életemben nem fogom elfeledni, ahogy akkor rámnézett. Boldogság, kielégültség, szeretet, Ez mind velünk történt meg. Iszonyúan féltem, amikor megkérdeztem, viszonozhatnám-e azzal, hogy őrá élvezek? Egy pillanatnyi félénkség után elmosolyodott, és kézen fogott.

Lényeg, hogy ezek után fölé lendültem, és élveztem. Csak úgy lövellt ki belőlem az ondó, telibe a mellkasára, és ekkor rám mosolygott. Őszintén, félénken, boldogan.

Tudtuk, hogy ezek után már csak egyvalami következhet. Aludtunk egy nagyot, és másnap reggel összebújva ébredtünk. Anna kinyitotta a szemét, rámnevetett, és a kezembe adta a gumit. Már tárta is szét a lábát, és nem kellett csinálom semmit, mert azonnal nedves volt. Azt akarta, mindennél jobban, hogy elvegyem a szüzességét. Lassan behatoltam széttárt combjai közé, és elképesztő forróságot éreztem. Nedves volt, meleg, csábító. Anna széttárta a lábát, átölelte a hátamat, és hívott. Amikor a farkam belecsusszant, a szemébe néztem. "Anna, nem vagy már szűz" - leheltem. Visszanézett rám: "De te sem."

Egyetlen csepp vér sem csöppent ki, egyetlen szisszenés sem a fájdalomtól. Úristen. Anna tudta, mi kell nekem. Szétterpesztette a lábát, és lassan rámereszkedett. Mozgott rajtam. Az a forró punci körbefogta ágaskodó farkamat. Imádtam. Csak őt akartam, újra és újra, minden egyes lökésnél. Nagyon sokáig csináltuk ezt, szinte féltem, hogy meddig. Éreztem, hogy elönt a gyönyör, és kívánom őt, kívánom őt, mint még soha senkit. Lassan hátradőltem, és átengedtem magam Anna kezének. Körém fonta ujjait, és verte, verte, verte....

Életem legnagyobb orgazmusára készültem, amikor Anna hirtelen felsikoltott. "Ne! Ide spriccelj!" - kézen ragadott, és maga fölé húzott. Hanyatt dobta magát, kinyitotta a száját, és hívott.. óriásit élveztem. Az arcára, ahogy kérte.

Miután túlvoltunk rajta, én iszonyúan szégyelltem magam, Anna rámvigyorgott. Csöpögött az ondó az arcáról, de látszólag nem zavarta. Annyit mondott, hogy "Szia." Kb. nyögni bírtam a választ, hogy "Szia."

A mai napig hálás vagyok érte.
Beküldő:Dávid89


Szextörténet ajánló:


A vacsorameghívás


Csörgött a telefon, majd elhallgatott, utanna a nevemet kiabaltak. Kimentem a folyosóra, felvettem a kagylót:

- Hello! - ismertem meg a kedvesem hangjat - Van kedved velem vacsorazni?

- Tudod, hogy nem vagyok ilyen könnyen kapható. - viccelődtem volna.

- A szüleim, most utaztak el síelni. - vágta el a mondatomat.

- Fél óra múlva nálad vag....

Szerencsejáték


- Nem, őt nem! -tiltakozott Áron.

- Ugyan miért? Így is lógsz 2000-rel! -mondta Józsua.

- Nem lesz bántódása a kicsikének, ígérem! De ha van jobb ötleted, szólj. De nem vagy most abban a helyzetben, hogy te szabd meg a feltételeket!

- De kérj bármit, akármit! - üvöltötte Áron magánkívül.

- Én őt akarom. Ha akarnám, erőszakkal venném el, d....

A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam er....

A feleségem kutyával kefél


A feleségem kutyával kefél

Feleségemnek van egy gyerekkori barátnõje aki vidéken él megbeszélték,hogy eljön és hozza magával a kedvesét is. majd el ájultam amikor megláttam a kutyát az autójában pláne amikor kiderült a kutya a kedvese. ekkor mondta el a feleségem, hogy annak idején már minden közeli barátnõje kipróbálta a csaj kedvesét és nagyon is szerették ahogy kefélhettek vele. Ki....

Trojka, Bea Panni meg Én


Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának. Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette. - Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. - vallotta. - Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni! Már rég elejt....

A szüzesség elvesztése


Te még sosem voltál férfival? - a kérdésében hitetlenkedés volt, némi
ijedelem is talán.
Hosszan kutatta a tekintetével az arcomat, majd szemét lesütve lassan,
sóhajtva hátrahúzódott, és éreztem, amint kicsúszik belolem. A fájdalom
rögtön alábbhagyott, de érdekes módon nem csak megkönnyebbülést éreztem,
hanem csalódottságot is. Olyan régóta vágytam már erre a pil....Szextörténet címkék

nő kenyeztetese | eszbikusok | remeg | idegennel | vasúti |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.