Elbaszott idő a munkában


Csörög az órám. Reggel hét. Fel kéne kelnem, de az ágy visszahúz és nem akar elengedni. -Miért nem lehet egy órával később kelni? Ha csak harminc percet kapnék már sokkal kipihentebb lehetnék… - mormolom az ágyamból kibújva. Miután sikerül leküzdenem az erős vonzerőt az első utam a konyhába vezet. Bekapcsol az autópilóta és teszem, amit minden reggel megteszek. Tartály vízzel feltölt, kávékapszula jobb kézben, víz a helyére, kapszula a tartóba. Bepattan, rázárom. Bögrét a felső szekrényből veszek ki, ráteszem a tartójára és elindítom a presszót. Az egész nem tart 15 másodpercig sem, és hallom, ahogy a gépben felzúg a kompresszor. Előveszem a hűtőből a joghurtot és egy kanalat keresek hozzá. Pár kanállal behabzsolom, basszus mióta ilyen kis adagokat gyártanak a franc se érti. Közben lefőtt a kávé. Mély levegőt veszek és mosollyal nyugtázom azt a mennyei illatot, amit ez az ital minden egyes reggel nyújt nekem. Komótosan elszürcsölgetem, és érzem ahogy a koffein elkezdi megemelni a vérnyomásos. Végre nem csak egy két lábon járó biorobotnak érzem maga. A fürdő felé veszem az irányt, és gyorsan le tudom a reggeli rutinom. Feldobok egy pólót a szokásos nadrágot. Gyorsan lecsekkolom a zsebeket. Pénztárca, belépőkártya, telefon, airpods, meg egy csomag zsebkendő. Becsukom az ajtót, és végre indulhatok. A lépcsőházban még bekapcsolok valami zenét, és kilépek az utcára.
Ahogy kilépek az utcára látom, ahogy emberek mutogatnak egymásnak a dugóban. A torkukon düledező ér árulkodik arról, hogy pattanásig feszólt a hangulat. Ilyenkor hálát adok a zajszűrésnek a fülesemben, mert semmi nem jön át a környezet zajából, és csak a zeném ritmusát hallom. Ahogy sétálok a villamosmegállóhoz egyre jobban felébredek, már-már szinte motiváltnak érzem magam. Jó lesz ez a nap, amúgy is péntek van, nem kell annyit bent lenni valamint a múlthavi riportok is jól sikerültek, valószínűleg egy kevésbé stresszes napnak nézek elébe. Ezeken mélázva már meg is érkezek a megállóba, és szerencsémre a villamos is egy fél percen belül feltűnik. Szépen az ajtóhoz igazodok, és látom, hogy rengeteg hely van. Felszállok az ablak mellé ülök pont egy olyan helyre, ahonnan könnyen lehet látni az ajtókat. Menet közben a város pezsgésében gyönyörködöm a megállókban pedig a fel- és leszállókat vizslatom. Vajon ki hova megy, mit csinálhat? Cikáznak a különböző gondolatok a fejemben. A villamos figyelmeztető jelzése szólal meg amit nagyon tompán hallok csak, és egy harminc körüli nő még épphogy az ajtók csukódása előtt beesik. Valószínűleg futott, hogy elérje látszik, hogy szaporán veszi a levegőt. Egy-egy nagyobb sóhajnál a kerekedő mellkasára nézek. Oh te jó ég, hogy feszül rajta a kabát. El tudnék szórakozni azokkal a mellekkel. Megfogja a kapaszkodót és ahogy a balerina stílusúra vágott körmeivel körbe öleli a vasszerkezetet, csak egy nagyot tudok nyelni. Azokkal a kezekkel akár a farkamat is így megfoghatná. Sőt rá is szoríthatna és ritmusosan mozgathatná a kezét a szerszámomon. Sajnos nem tudom tovább nézni, mert leszáll a következő megállónál, azonban nekem is lassan készülnöm kell, úgyhogy el is hessegetem ezeket a gondolatokat. A telefonomon váltok egy számot, hogy valami gyorsabb számra érjek be az irodába. Leszállok, és a cég felé veszem az irányt. Hamar beérek.
Az irodába belépve köszönök mindenkinek, és az asztalom felé veszem az irányt. Lerakom a kabátomat, töltök egy pohár vizet és leülök a laptopom elé. Szokásos e-mailek, semmi különös. Neki fogok a napi teendőknek, befejezem a héten elkezdett projekteket és észre sem veszem, hogy telik az idő. Arra kapom csak fel a fejem, hogy Tamás szép hétvégét kíván, és ekkor konstatálom, hogy bizony már fél három is elmúlt. Gyorsan rendelek még valami kaját, átmozgatom magam kicsit és visszaülök a gép elé, hogy még az utolsó simításokat elvégezzem a havi teljesítményértékeléseken. Közben Gábor is hazamegy és csak ketten maradunk Lizával. Liza a csapatba nem rég csatlakozott. A húszas évei közepén jár és egész gyorsan sikerült beilleszkednie. Vannak még újdonságok számára, de úgy gondolom, hogy jó választás volt az osztályra. Jól terhelhető és ügyesen oldja meg a rábízott feladatokat. Látom ő is nagyon dolgozik valamin éppen ezért nem is zavarom meg. Befejezem amit akartam, és a telefonomra nézek. 70 perc késés, ezt nem hiszem el, de ha már megrendeltem akkor kivárom, hogy kihozzák a kajámat. Elolvasom a híreket addig. Rémes dolgok történnek a világban, de szerencsére mindig találni pár szívmelengető történetet is. Ahogy a cikkeket lapozgatom egy tompa hangot hallok a folyosóról. Mivel az ajtók jól szigetelnek, ezért odasétálok és akkor veszem észre, hogy Liza áll a fénymásoló előtt karba tett kézzel.
-Tudok valamiben segíteni? – kérdezem tőle
-Nem hiszem el! Egyszerűen nem akar működni, hiába próbáltam már meg minden programot rajta, nem tudom ezt a lapot lefénymásolni. Nagyon megköszönném, ha rá tudnál nézni, hátha neked sikerül.
-Szerintem próbáljuk meg újraindítani, van, hogy elakad valami a memóriájában és ilyenkor használhatatlan lesz. Csak nyomd meg a piros gombot hosszan. Várjunk 10 másodpercet, majd újra nyomd meg, de most már elég lesz röviden.
Megteszi. A fénymásoló dallamosan jelzi, hogy kikapcsolt, majd rövid idő elteltével ugyanazok a hangok csendülnek fel ismét.
-Most próbáld meg, szerintem már jónak kell lennie.
-Rendben. Szóval ide teszem a lapokat, és megnyomom a fénymásolás opciót, és látod megint semmi. Ezt csinálja már velem harmadjára. Nem akar működni – mondja Liza már kissé ingerülten.
-Nincs semmi baj – próbálom megnyugtatni – egy nyomtató csak nem fog ki rajtunk. Nézzük meg mi történik, ha kihúzzuk az áramforrásból és visszadugjuk.
-Végül is mit veszthetünk vele – jegyzi meg már egy nyugodtabb hangszínen. Elkezdi a fénymásoló mögött keresni a kábelt, amihez kicsit le kell hajolnia. Ennek eredményeképp a rövid szoknyája alól felbukkan a feneke. Nem bírom levenni a szemem róla. A popsijának íveit pásztázom szememmel, és észreveszem, hogy egy nagyon vékony zöld tanga van rajta. Zöld tanga, érdekes. Láttam már fehéret, pirost, rózsaszínűt, de ilyet még nem nagyon.
-Meg is volnánk – jegyzi meg halkan
-Miért pont zöld? – kérdezem felé fordulva.
Látom rajta a meglepettséget. Próbálja rejtegetni, de látom ahogy az arca elvörösödik. Kicsit megszeppenve kérdez vissza.
-Mármint micsoda zöld? Nem teljesen értelek – makogja magas hangján
-Szerinted miért zöld színűre csinálják ezt a nagy gombot amire az van írva, hogy nyomtatás. Mi köze van a zöldnek a nyomtatáshoz?
Látom rajta, hogy megkönnyebbül és mosolyogva válaszol valamit, amire annyira nem is figyelek. Nem tudom kiverni a fejemből a fenekének a látványát és érzem, hogy egyre merevebb leszek. Bassza meg, pont ez kellett, hogy egy ilyen kérdés után még fel is álljon. Próbálom terelni a figyelmét rólam, de ahogy a nyomtatóhoz lép, látom, hogy észrevette. Gyorsan elkapja a fejét, de tudom, hogy látta, hogy beindultam.
-Szerintem nem sikerült, megpróbálom újra.
-Persze, persze lehet nem vártunk elég időt – felelem kicsit feszengve
Ismét behajol, de most még jobban felfedi a fenekét, és már a széles csípőjét is feltárja a szemeim előtt. Nem tudok egyszerűen betelni a látvánnyal. Ezt jól mutatja ágaskodó férfiasságom is, ami már majdnem átszakítja a szürke szövetnadrágomat. Próbálok másra gondolni, de csak megigézve bámulom azt a feneket, ami már gyanúsan hosszú ideje néz velem szembe.
-Meg is lennénk, remélem most már működni fog – mondja bársonyos hangján
Megint lepillant, és látom, hogy egy mosollyal nyugtázza munkája eredményét. Tetszik neki a helyzet. Élvezi, hogy szűk helyzetbe hozhat.
-Szóval akkor biztos ezt kell megnyomni. Megnézed, lehet rossz gombbal próbálkozok?
Közelebb lépek, és érzem ahogy a csípőjét a testemhez szorítja. Nem tudok mit kezdeni magammal, biztosan érzi ahogy a meredező farkam a fenekéhez simul. Egyre melegebbnek érzem a levegőt és csak annyit tudok mondani:
-Szerintem igen itt kell megnyomni – és ahogy ezt kimondom egyszerre vezetem a kezét a megfelelő gombra, és nyomom a férfiasságomat a fenekéhez. Egy apró sóhaj hagyja el a száját. Élvezi.
-Szerintem is pont ott kell nyomni – jegyzi meg elhaló hangon
Ez volt a mondat, amire vártam. Tudtam, hogy szabad a terep, ezért az egyik kezemmel a szoknyája alácsúsztattam a kezem, miközben a másikkal óvatosan a hátát cirógattam végig. Enyhe nyögésekkel nyugtázta a közeledésem. A kezemet a derekától vezettem le a csípőjén keresztül a combjaira, miközben a körmeimmel óvatosan szántottam fel a bőrét. Majd a tanga vonalát kezdték el követni az ujjaim. Először hátra, majd vissza előre egészen le a bikinivonalakon. Azonban itt egyszer csak megcsúszott az ujjam. Középtájékon a nedveitől már nagyon sikamlóssá vált a bőre, amitől végképp elvesztettem a kontrollt. A nyakát hátulról kezdtem el harapdálni, miközben a másik kezemmel a hajánál fogva húztam magamhoz. A nyögések közepette kezével a szerszámom körül kezdett babrálni, és hamar kioldozott a nadrágom fogságából. Kőkemény farmam apró kezében landolt, és ütemesen kezdte verni. Nem bírom tovább, és egy hangos nyögés tör fel a tüdőm mélyéről, amitől egyre hevesebben mozgatja ügyes ujjait a faszomon. Ennek így nem lesz jó vége. Nem mehetek el itt ilyen gyorsan, ezért egy hirtelen vezérelt ötlettől elhúzom a tangáját és az egyik lábát a nyomtatóra teszem fel. A kezét ledobom a farkamról és a nyílásra illesztem a hímvesszőmet. Teljesen elborult az agyam, nem tudom hol vagyok, csak azt, hogy őt most nagyon akarom.
-Ezt most megkapod te kis ribanc! – mondom fogaimat összeszorítva
-Te velem így nem besz…. – próbálja befejezni a mondatot, de abban a pillanatban tövig nyomom a szűk járatban a férfiasságomat. Óriásit nyög fel, ami visszhangokat ver az üres folyosó falain. Kihúzom, és újra erőteljesebb hangon megismétlem:
-Most nagyon megbaszlak, kis kurva!
-Mondtam, ho…. – de amikor megint kimondaná ismét teljesen beverem neki, amitől most már nem csak felnyög, hanem egy hangos sikoly is elhagyja a száját. Újra kis és újra be. Keményen dolgozom a tocsogó punciját, és a hajánál fogva magamhoz húzom, hogy érezzem az az isteni illatát. Ez a szexnek az illata, azok a feromonok amiket ilyenkor a test bocsát ki semmihez sem hasonlítható. A vadállatot hozzák ki belőlem, aki, mint egy ösztönlény csak arra tud koncentrálni, hogy minden erejével a nőstényt magáévá tegye. Liza nyögései egyre hangosodnak, és érzem, ahogy puncija rászorul a farkamra. Megremeg. Nem győzöm tartani, mert majdnem a földre esik, annyira elgyengülnek a lábai az orgazmustól. Fél percig piheg, mire össze tudja magát szedni. Megfordul és rám néz.
-Mit tehetek még érted?
-Azt akarom, hogy letérdelj és kezd el szo… - és legnagyobb meglepetésemre most én nem tudom befejezni a mondatot, mert azzal a lendülettel térdre vágja magát, és bőnyállal elkezdi kényeztetni a hímvesszőmet. Nem bírom a tempót, amit diktál. Úgy bólogat rajta, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, egy ilyen tökéletes szopás. Pár perc elteltével jelzem neki, hogy még ne csináljon ki, folytassuk más pózban. Feláll a földről és ártatlan hangon a szemembe nézve kérdezi:
-Hogy szeretnéd megbaszni a te kis ribanckádat?
Nem tudok rá válaszolni. Előbb még ki akarta magának kérni, most meg már-már szinte dicséretnek véve mondja magáról. Nagyon felhúzza ezzel az agyam, és csak idegesen ez jön ki a számból
-Pont úgy, mint egy kurvát!
Azzal a mozdulattal felemelem és beleültetem a farkamba. Nincs semmi irányítása felettem, teljesen rám kell hagyatkoznia. A nyakamba kulcsolja karjait, és a fülembe zihálva élvezi, ahogy egyre jobban magamévá teszem. Nem tudok lassítani a tempón, csak érzem a nedves punciját a faszomon, és a csattogás amit a feneke ad ki, ahogy a csípőm hozzáverődik egyre jobban felfokozza hangulatot. Miután közeledek a csúcshoz hanyatt fekve leteszem a nyomtatóra, és ott fejezem be erős lökésekkel. Érzem, hogy újra rászorít a farkamra, és még nagyobbat rázkódik a teste, mint az előbb. Az egész fénymásoló beleremeg, és nekem is elhozza a gyönyört. Kihúzom és abban a pillanatban óriási sperma csíkokat lövök ki magamból. Az első három lövés átrepül a feje felett és valahol a távolba landol. A következő négy mind az arcán landol, és a maradék öt nagyobb összehúzódásból a mellét lövöm telibe, valamint a hasán gyűlik össze a fehér gyönyöröm.
-Úristen ez brutális volt! – mondjuk pontosan egyszerre
Mindketten, mint rossz tinik megyünk törölközni, és visszarendezni sorainkat. Még beszélgetünk kicsit utána, aztán elköszön és megy haza. Nekem megrezzen a telefonom.
-Ahhh végre megjön a kaja -jegyzem meg magamban. Azonban lever a víz amikor meglátom a feladót. A főnököm az és az alábbit írta:
Szia! Tudod beszéltük, hogy a héten felszerelik a biztonsági kamerákat a folyosókra. Hétfőn kérlek ne késs reggel hétre az irodámba várlak egy elbeszélgetésre.Szextörténet ajánló:


A medenceavató történet


A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során a feleségemmel Andival sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátság is kialakult. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedi az egyik törzshelyükké vál....

Megdugott egy olasz a strandon


Gyönyörű pár volt. Középmagasak, arányos testalkatúak. Olasznak véltem őket, a lány dús, hollófekete haja a fenekét verdeste, formás mellei minden lépésnél megrezzentek a bikiniben, ahogy végigvonultak a parton – mindig kézen fogva. A fiú sárga baseballsapkát viselt, barnára sült bőréhez eszméletlenül illett ez a szín. Biztosan nászúton vannak – gondoltam, ahogy gyönyörködtem bennük. Kicsit irigyk....

Anya és fia


Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexikóban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában, azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám csak a háztartással és magával foglalkozik, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk ....

Szex ABC


Épp a szürke ötven árnyalatát olvastuk mindketten némi időbeni késleltetéssel, minek hatására ötletem támadt. El is kezdtem hozzá az előkészületeket, hogy ha eljön az ideje, minden készen álljon.

Kivettem a köntöseinkből a öveket, behűtöttem egy doboz tejszínhabot, csináltam jégkockát, szereztem puha tollat, selymes anyagot, szemfedőt.

Apránként felvezettem a dolgot, ....

Kéjes kalandok - pisiszex


Egy édes kis szőke lány volt, hófehér, selymes bőrrel, szép combokkal és borzasztóan kívánatos popsival, nem is kicsi és nem is nagy cicikkel. Megpróbált mindenféle női praktikát bevetni, hogy visszaszerezzen, miután kidobtam.


Persze engem sem ejtettek a fejemre, igyekeztem a magam malmára hajtani a vizet (vagyis nem csak a vizet), hogy legalább egy kis elégtételt illetve vi....

A nőgyászom lett a szeretőm


Ma kell mennem a nőgyógyászatra. Amióta magánorvoshoz járok, amikor a legféltettebb kincsemhez nyúlnak, egészen máshogy áll hozzá az orvoshoz. Volt egy pár kellemetlen élményem régen. Előfordult, hogy a nővért kiküldte a szobából a nőgyógyászom és szexelni próbált velem akaratom ellenére. De próbálom ezt elfelejteni, ezért váltottam orvost. Úgy érzem, megéri a pénzt, hogy figyel rám, pár percet be....Szextörténet címkék

odaado feleseg | gyerekek előtt | fitness | bele élveztem | igazi udvarlója |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.