Délutáni gyors szex


Egy forró délután meglátogattam egy kedves barátnőmet. Már mikor ajtót nyitott rögtön felállt a faszom. Húúúú, nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes mellei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagyon érzékien és kacéran játszott a nyelve, én pedig a fenekét markolásztam. A faszom azonnal keményebb és ahogy Ő ezt megérezte, még szorosabban hozzám bújt, hogy érezze mennyire felizgat. Aztán a falhoz nyomott és igazi kurva módjára átette az irányítás. Vadul csókolgatta a szám és közben a hajam markolászta, majd az arcom és a fülem nyalogatta...

Nagyon élveztem, aztán ruhán keresztül harapdálta a mellem, közben kéjesen nyögdécselt. Én minden harapáskor összerezdültem, de ő nem hagyta abba és vadul harapdált és harapdált, elindult lefelé, szinte centiről centire végigharapdálta a felsőtestem, közben a nadrágból kidudorodó faszt simogatta.
- Ez a kedvencem - mondta és a farkam kezdte harapdálni. Nagyon felizgatott a látvány ahogy ott térdel előttem. Benyúlt a pólóm alá és simogatni kezdte a forró testem, isteni érzésvolt ahogy az ujjai végigszántják az izmaim, nagyokat nyögött és közben a szemembe nézet buján, és levette a pólóm. Apró csókokkal indult a nyakamtól, teljesen libabőrös lettem, észrevette a keményedő mellbimbóim, rám nézet majd a nyelve hegyével elkezdte nyalogatni.
- Áh - hangosan felnyögtem, ez őt még jobban felbátorította és nyelvével sebesen izgatta a mellbimbóm, majd áttért a már addigra türelmetlenül ágaskodó másikra. Egyre vadabbul nyalogatta, majd bekapta és harapdálni kezdte. Én már teljesen a hatása alatt voltam és megfogtam a fejét és a számhoz hoztam, vadul a szájába nyomtam a nyelvem. Közben ő kezével elindult lefelé, nagyon lassan, szinte már kínzóan lassan végig simogatott, majd kigombolta a nadrágom és benyúlt. Megmarkolta a farkam. Míg csókolóztunk a farkam ütemesen verni kezdte, megérezte az ujjain a kibuggyanó kéjnedvem és ez ténykedésre kényszerítette. Még egy utolsó csókot nyomott a számra és míg kézzel izgatta a farkam, apró nyalintásokkal haladt lefelé a forró testemen.

Minden érintése a nyelvének egy csoda volt. Rettenetesen vártam hogy elérjen a farkamhoz, és vágyam beteljesült. Mikor odaért lehúzta a nadrágom.
- Isteni farkad van Édes ! - mondta mosolyogva, és csókolgatni kezdett a farkam körül. A farkamból már szinte ömlött az előnedv, én figyeltem ahogy minden egyes csókjánál ráng egyet és már szinte epekedik. Kedvesem látta hogy már eléget kínzott és finoman, csak a nyelve hegyével nyalogatni kezdte tűzforró makkom. Én ekkor hangosan felnyögtem. Bekapta a makkom és szívogatta, majd újra kivette a szájából és nyelvével sebesen szaladgált a kéjnedvtől és nyáltól fényes farkamon. Marokra fogta és elkezdte sebesen verni, és eközben fejével lentebb kalandozott, a szájába vette golyóim és erősen szívogatta. Én a fellegekben jártam, teljesen elvesztettem a kapcsolatom a külvilággal, csak Őt láttam és azt amit csinál velem.
- Ez az! Csináld még kérlek - mondtam a kéjtől elhaló hangon. Újra bekapta a farkam és szopni kezdte ütemesen, közben a nyálas ujjával felnyúlt és a mellbimbóim morzsolgatta, csipkedte.

Nem bírtam magammal, megfogtam a két kezemmel a fejét és vadul belehúztam, szinte felnyársaltam a farkamra, tövig nyomtam a farkam, a torkáig, itt vadul löktem, mintha a keféltem volna. Pár lökés után kihúztam a farkam, lehajoltam és megcsókoltam.
- Csodás vagy Drága - súgtam neki, majd felegyenesedtem és újra a torkába nyomtam a farkam. Nagyon jó érzésvolt, az látvány volt, ahogy eltűnt benne duzzadt farkam, majd ismét kihúztam, és a nyálas farkam az arcához ütögettem.
- Gyere, gyere a torkomba, kérlelte ellenállhatatlanul. Megfogta a seggem és magát a farkamra húzta és vadul szopni kezdett, egészen a farkam hegyéig kivezette, majd tövig benyomtam. Nem bírtam betelni a gyönyörtől.

Míg engem szopott egyre vadabbul, magát is izgatta a kezével.
- Kóstolj meg - mondta és a puncinedvétől fénylő ujjait a számhoz tette és én nyelvemmel érzékien játszani kezdtem velük, míg lenem nyalogattam minden az utolsó cseppig. Aztán egy búcsúcsókot nyomott a farkamra felegyenesedett és csókolózni kezdtünk, majd felült egy kis komódra, szétette a lábait és vadul izgatni kezdte a csiklóját, közben én vertem a farkam, és felhajoltam, nyalogattam a mellbimbóit hevesen.


Szextörténet ajánló:


Leszboszi szerelem


Már sokadszorra láttam őt. És mint mindig, most is a gyomrom mélyéig beleborzongtam a látványba. Edina szerencsére most sem látta meg rajtam az érzést, ami biztosan kiült az arcomra, mert szokásához híven belebújt jegyzeteibe. Minden szeminárium után átrágja magát az anyagon, én meg ülök mellette, mert nincs kedvem egyedül keresztülmenni a városon, pedig nem is egy helyen lakunk.
De, legalá....

Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....

A gecis mozi


A gecis mozi

Még általánosba jártam a hetedik osztályban amikor elmentem egy 18 éven felüli filmre ahová szó nélkül beengedtek,hiszen eléggé nagy növésû voltam, és már bajuszom is volt. mellém egy 21 éves csinos jó mellekkel rendelkezõ formás alakú miniszoknyás hölgy ült le. alig ólt le megkérdezte zavarna e ha úgy tenné le a kabátját,hogy az én térdemre és combomra is ráterítené. Mon....

Travi kalandok


Az első "ilyen" kalandom úgy kezdődött, hogy felvettek az egyetemre, ezzel együtt kollégiumba is. 2x2 ágyas helyre kerültem, 4 emberre jutott 1 konyha,zuhanyzó,wc. A 3 srác akihez kerültem mind végzős volt már, én meg mint elsős kerültem be hozzájuk. A szobatársammal jól kijöttem, bár nem sokat találkoztunk, mivel eltért az órarendünk, csak esténként beszélgettünk. hétvégén mindketten ha....

A nagynéném esküvője 1-2.


Épp kijöttem a zuhany alól, amikor hallottam, hogy anyuék hazaérkeznek, és még mindig a ruháról áradoznak és hogy mennyire gyönyörű menyasszony lesz a nénikém. Megint. Megmosolyogtam őket, majd a szobámba mentem, hogy felöltözzem és csatlakozzam hozzájuk. Innentől kezdve, mondanom sem kell halálra untam magam a lányok közt, akik egymás szavába vágva lelkesen tervezgették az esküvő rohadt unalmas r....

Fantasy, Niki és a Vérfarkas


Niki 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos ....
Szextörténet címkék

két nő | a főnök lány | csalódás | ajtónál | dupla pen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.