Délutáni gyors szex


Egy forró délután meglátogattam egy kedves barátnőmet. Már mikor ajtót nyitott rögtön felállt a faszom. Húúúú, nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes mellei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagyon érzékien és kacéran játszott a nyelve, én pedig a fenekét markolásztam. A faszom azonnal keményebb és ahogy Ő ezt megérezte, még szorosabban hozzám bújt, hogy érezze mennyire felizgat. Aztán a falhoz nyomott és igazi kurva módjára átette az irányítás. Vadul csókolgatta a szám és közben a hajam markolászta, majd az arcom és a fülem nyalogatta...

Nagyon élveztem, aztán ruhán keresztül harapdálta a mellem, közben kéjesen nyögdécselt. Én minden harapáskor összerezdültem, de ő nem hagyta abba és vadul harapdált és harapdált, elindult lefelé, szinte centiről centire végigharapdálta a felsőtestem, közben a nadrágból kidudorodó faszt simogatta.
- Ez a kedvencem - mondta és a farkam kezdte harapdálni. Nagyon felizgatott a látvány ahogy ott térdel előttem. Benyúlt a pólóm alá és simogatni kezdte a forró testem, isteni érzésvolt ahogy az ujjai végigszántják az izmaim, nagyokat nyögött és közben a szemembe nézet buján, és levette a pólóm. Apró csókokkal indult a nyakamtól, teljesen libabőrös lettem, észrevette a keményedő mellbimbóim, rám nézet majd a nyelve hegyével elkezdte nyalogatni.
- Áh - hangosan felnyögtem, ez őt még jobban felbátorította és nyelvével sebesen izgatta a mellbimbóm, majd áttért a már addigra türelmetlenül ágaskodó másikra. Egyre vadabbul nyalogatta, majd bekapta és harapdálni kezdte. Én már teljesen a hatása alatt voltam és megfogtam a fejét és a számhoz hoztam, vadul a szájába nyomtam a nyelvem. Közben ő kezével elindult lefelé, nagyon lassan, szinte már kínzóan lassan végig simogatott, majd kigombolta a nadrágom és benyúlt. Megmarkolta a farkam. Míg csókolóztunk a farkam ütemesen verni kezdte, megérezte az ujjain a kibuggyanó kéjnedvem és ez ténykedésre kényszerítette. Még egy utolsó csókot nyomott a számra és míg kézzel izgatta a farkam, apró nyalintásokkal haladt lefelé a forró testemen.

Minden érintése a nyelvének egy csoda volt. Rettenetesen vártam hogy elérjen a farkamhoz, és vágyam beteljesült. Mikor odaért lehúzta a nadrágom.
- Isteni farkad van Édes ! - mondta mosolyogva, és csókolgatni kezdett a farkam körül. A farkamból már szinte ömlött az előnedv, én figyeltem ahogy minden egyes csókjánál ráng egyet és már szinte epekedik. Kedvesem látta hogy már eléget kínzott és finoman, csak a nyelve hegyével nyalogatni kezdte tűzforró makkom. Én ekkor hangosan felnyögtem. Bekapta a makkom és szívogatta, majd újra kivette a szájából és nyelvével sebesen szaladgált a kéjnedvtől és nyáltól fényes farkamon. Marokra fogta és elkezdte sebesen verni, és eközben fejével lentebb kalandozott, a szájába vette golyóim és erősen szívogatta. Én a fellegekben jártam, teljesen elvesztettem a kapcsolatom a külvilággal, csak Őt láttam és azt amit csinál velem.
- Ez az! Csináld még kérlek - mondtam a kéjtől elhaló hangon. Újra bekapta a farkam és szopni kezdte ütemesen, közben a nyálas ujjával felnyúlt és a mellbimbóim morzsolgatta, csipkedte.

Nem bírtam magammal, megfogtam a két kezemmel a fejét és vadul belehúztam, szinte felnyársaltam a farkamra, tövig nyomtam a farkam, a torkáig, itt vadul löktem, mintha a keféltem volna. Pár lökés után kihúztam a farkam, lehajoltam és megcsókoltam.
- Csodás vagy Drága - súgtam neki, majd felegyenesedtem és újra a torkába nyomtam a farkam. Nagyon jó érzésvolt, az látvány volt, ahogy eltűnt benne duzzadt farkam, majd ismét kihúztam, és a nyálas farkam az arcához ütögettem.
- Gyere, gyere a torkomba, kérlelte ellenállhatatlanul. Megfogta a seggem és magát a farkamra húzta és vadul szopni kezdett, egészen a farkam hegyéig kivezette, majd tövig benyomtam. Nem bírtam betelni a gyönyörtől.

Míg engem szopott egyre vadabbul, magát is izgatta a kezével.
- Kóstolj meg - mondta és a puncinedvétől fénylő ujjait a számhoz tette és én nyelvemmel érzékien játszani kezdtem velük, míg lenem nyalogattam minden az utolsó cseppig. Aztán egy búcsúcsókot nyomott a farkamra felegyenesedett és csókolózni kezdtünk, majd felült egy kis komódra, szétette a lábait és vadul izgatni kezdte a csiklóját, közben én vertem a farkam, és felhajoltam, nyalogattam a mellbimbóit hevesen.


Szextörténet ajánló:


A fegyelmezés


Már emlékszem… Tényleg mondtam neki.
Igen, tisztán emlékszem. Megjelent az első könyvem, és épp a másodikon dolgoztam.
Szorított a határidő, mégsem éreztem, hogy égetné a seggemet a bugyi… Szóval semmit sem haladtam.
Olyan vagyok, aki néha pánikba esik, aztán megnyugszik és csak nyűglődik. De képtelen voltam munkára fogni magam. Közel álltam hozzá, hogy bevágjam a laptopomat a....

Első szex shemaleval


Zoli vagyok 27 éves és nagyon barátságos kedves srác
Mindig szerettem megismerni különleges embereket
Nos hát az most is így indult
Egy Társ keresőn ismertem meg Krisztit
Volt némi bemutató szöveg róla akkor még nem tudtam hogy a padlizsán emoji mitis jelent valójában
Elkezdtünk beszélgetni napokon keresztül
Párszor kitérőt arra hogy ő más gondoltam hogy l....

Szex a nővérkémmel


Nem, nem panaszkodni akarok.
A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
Ezt már sosem fogom megtudni, hiszen alaposan eljárt felettem, felettünk az idő.
Gyerekem már sosem lesz.
Szüleim már nem ....

A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla,....

Egy swinger kurva fantáziájaNálatok találkozunk. Az ajtóban már nagyon izgató látvány fogad. Gyorsan bemutatkozunk, leveszem a cipőt, kabátot, kicsit lemosakszom, aztán bemegyünk a nappaliba, én ülök a kanapéra, ti velem szemben két fotelba.

Kicsit beszélgetünk, majd szólok, hogy ülj mellém, nem vagy félős, felállsz és mellém ülsz, egyből megfogod a combom. Tetszik a dolog, és mondom, hogy vedd elő a c....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....Szextörténet címkék

kölcsönös | éva néni | napozó | izma | erdőbe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.