Szex a kollégiumban


Egy kellemes estét akartam. Egyedül voltam a koli szobámban, szobatársaim már haza mentek másnapi óráim miatt én még maradtam. Bekapcsoltam egy kis halk zenét,levetköztem lefeküdtem az ágyamra, lehunytam a szemem. Elkezdtem simogatni magam. A melleimet, körbe körbe a bimbóm körül, míg megkeményedett akkor benyálatzam a mutató ujjam és úgy simogattam tovább magam. Azt gondoltam, hogy Ő az. Ő ér hozzám, hogy a nyálas kezem az ő nyelve és mikor megcsiptem azt képzeltem Ő szívja meg.
Képzeletemben egyre lejjebb csókolt lágyan a hasam közel a szemérem dombomig, de vágyam, hogy kinyaljon, hozzá érjen a csiklómhoz még nem most jött el. Simogatta a belső combom a térdemig,a lábszáramat, majd szép lassan örjítően vissza a klitoriszomig. Mikor a nyelve hozzám ért azt hittem felrobbanok a gyönyörtől.
Ekkor megfordultunk. Most én csókoltam Őt. A mellét, mellkasát a hasát...
Egyre közelebb voltam a péniszéhez. Ahhoz a gyönyörű, vastag édes hímvesszöhőz. De ahogy Ő is kinzott engem én se egyszerre vettem a számba. Előbb végig nyaltam a testét a tövétől a makkig. Majd a makkkot lágyan a számba vettem és csak nyalogattam. És akkor csak utána tövig a számba vettem meseszép farkát. Szívtam, nyaltam, szoptam. Mintha csak jégkrémet ennék. Leengedtem a torkomig majd teljesen ki, köröztem a makkon a nyelvemmel majd újra teljesen a számba engedtem. A nyálam már csak ugy csöpögött rajta. Ő meg csak nyögdécselt és élvezte.
Ekkor maga felé fordított és míg én szoptam ő elkezdte újra nyalni a Vulvámat. Nyelvét betolta a vaginámba majd végig nyalt a luktól a csiklómig, miközben ujjazott. Addig nyalt és ujjazta a csiklómat míg már nem birtam tovább. Nagyokat nyögve elélveztem. De Ő még nem végzett.
Megfordított péniszére felhelyezett egy óvszert és lovagló ülésben magára ültetett. Nagyott nyögtem élvezetemben mikor magamban éreztem hosszú és vastag faszát. Elkezdtem rajta lovagolni. Köröztem a csipőmmel jobbra és balra közben fel és le. Majdnem teljesen ki és tövig vissza. Majd előről...
Pózt váltottunk most térdeltem az ágyon Ő hátulról kutyapózban hatolt belém.
Olyan mélyen éreztem magamban, hogy nem birtam.
Síkitottam és remegtem mikor elért a második orgazmus is. Mikor vaginám összeszorult az orgazmustól már ő se bírta.
Nyögött egyet és elélvezett.
Kihúzodott. Levette az óvszert mellém feküdt megcsókolt.
Ekkor hatalmasat élveztem a kolégiumi szobámban. Miközben pihentem az orgazmus után arra gondoltam a következő alkalommal használni kéne a vibrátoromat is...
Így míg a vibrátor bennem van arra gondolhatnék milyen mikor egyszerre két férfi elégít ki. Míg az egyikkel szeretkezem addig a másikat orálisan elégítem ki...


Szextörténet ajánló:


Torokra kaptam az osztálytársam faszát
Ó, a gimis évek, mennyire jók is voltak azok.
Például, amikor elsőben az osztálykirándulásnál az Iván megujjazott, uuuuuh, vagy amikor 3-ban Ági Ede tanár úrral elvolt a kémia szertárban, vagy a szalagavató utáni bálon amikor a mosdót összehánytuk hulla részegen. Jó is volt ez.
Most meg egyetemen ismerkedni sincs lehetőség, mindenki rohan ide-oda...
Borzalmas......

A szobalány


Még három napom van hátra, az általam annyira nem kedvelt négy csillagos szállodában a festői Wolfgangsee mellett. Eddig csak bementem dolgozni de annyira leszívta az agyam a hely és a robotmunka, hogy észre sem vettem a talán egyetlen olyan nőt aki figyelemre érdemes.

Persze ott vannak a gyakornok lányok, Lisa és Sandra akik mindig mosolyognak de látszik rajtuk, hogy ez csak a szak....

A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Családi seggrepacsi


Szerintem egész éjjel félkemény volt a farkam, mikor a húgommal egy ágyban aludtunk a veszprémi kollégiumban.
Mikor felébredtünk, tudtam, hogy nem ártana egy jó, tojásos reggeli, de titokban mind a ketten élveztük az estét, és nem akartuk megtörni a varázst. Hirtelen eszembe jutott, mit játszottunk az első pörgetős esténken a gimnáziumi osztálykiránduláson.
- Gyere, bekötöm a szemed!....

Szexeltem az exemmel


A telefonom csörgése ébresztett. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy azt, hogy hol a telefonom. Azért csak elindultam a telefonom szokott helye felé, és nagy örömmel tapasztalom, hogy most is ott van. Na de ki hív? Barbara az exem. Felveszem:
- Haló!
- Szia! Mész ma suliba?
- Milyen nap van ma?
- Szerda.
- Akkor azt hiszem nem. Miért?
- És az ősei....

Nyaralás a tengerparton


Tavaly nyáron a családommal az olasz tengerpartra utaztunk.A szüleim elválltak tehát a mostohaanyám és a mostohahugom is velünk tartottak.A mostohaanyámnak elképesztő nagy mellei voltak és annak ellenére hogy már több mint 40 volt nagyon jól tartotta magát.De ennek a történek nem ő a főszereplője hanem a mostohahugom,Réka.Ő is az annyára hasonlított fiatal kora ellenére egészen nagy mellekkel rend....
Szextörténet címkék

telefonálás | a szextábor 2 | békülős szex | az első ujjazas | réka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.