A nagyapám belém hatolt


Emese vagyok,és szeretném elmesélni nektek piszkos kis tőrténetem.
Mióta nagymama meghalt szegény azóta gyakran járok a nagyapámhoz,fözők mosok takarítók rá!Egyik alkalommal mikor át mentem hozzá pont egy rossz idő kerekedett esett az eső mire végeztem a teendőimmel!
Mi tévő legyek viharban csak nem gyalogolhatok hazáig,háth be jelentettem papának hogy ott töltöm az estét és reggel megyek haza!Nyugodtan kis unokám papa felelte huncut mosollyal az arcán mintha csak erre vágyott volna!Vacsoráztunk,majd papa elment le tusolni de nem vitt törölközőt magával,így ki kiáltott a fürdő szobából hogy kislányom hozz egy törőlközőtt!
Rendben papa.
Ahogy be léptem a fürdő szobába olyan látvány fogadott amitől kis ideig le fagytam!Papa ott állt mesztelenűl,nagy hosszú lankadt farka lógott,mikor megláttam méretes kókadt farkát a tekintettem teljesen rá szegeztem s másodpercekig bámultam!
Papa nem zavartatta magát….
Eljött a lefekvés idelye,mivel mama külön szobában aludt a betegsége miatt és ott hideg volt ott nem akartam aludni így be feküdtem papa mellé,ott nagyon jó meleg volt,kislány koromban is sokszor aludtam vele!
Rajtam papa egyik hosszú poloja volt ami le ért majdnem a térdemig abban aludtam!Le kapcsolta a villanyt majd le feküdt mellém.Telt mult az idő de nem igazán jött álom a szemeimre,de tettem hogy alszok,papa egyszer csak felém fordult és hozzám bújt vagyis a hátamhoz,majd át őlelt és kezét a melleimre tette,mellbimboim hirtelen meg keményedtek,maszirozni kezdte őket majd kezével be nyúlt a lábam közé és a csiklómat kezdte simogatni ami mondhatni nagyon jól esett,fel is nyőgtem kis idő után de nem fordultam meg!Papa a bogos ujját be dugta a szűk pinámba és ujjazni kezdett majd újra a csiklómat izgatni,ekkor gőrcsbe rándult a testem,és véletlen ki csúszott a számon ahhh ne hagyd abba…
Ujjazott tovább már a pinám vartyogott a nedvességtől mikor érezni kezdtem hogy vastag hosszú fassza a fenekem szurkálja!Éreztem nekem ma este végem lessz!Papa ujjazott tovább be küldte a másadik ujját is a pinámba majd a 3.ikat is helyett csinálva a méretes faroknak!Nem gondoltam volna hogy öreg ember létére ekkora fassza lehet!S főleg hogy 68 évesen még fel is álhat neki!Egyszer csak azt éreztem hogy abba hagyta az ujjazást,és elő vette a vén eres farkát és megnyálazta,majd próbálta be nyomni,nekem de tévesen a fenekembe lőkőtt be egy nagyott szerencsére csak a hegye hatolt be és gyorsan megtudtam állítani hogy ne hatoljon tovább belém!Hátra nyúltam és kőkemény fasszát megragadva a pinámhoz igazitottam,reménykedve hogy többet nem téveszti el!Ahogy a pinámhoz ért már lucsogtam a nedveségtől így kisebb fájdalommal belém bírt hatolni óriás pénisze!Ekkor szóltam hozzá lefekvés után először!Papa kérlek óvatosan mert nagyon vastag!Ovatos is volt gyengéden jártatta bennem a farkát!Mondhatni jól esett közben a csiklómat izgattam és éreztem ahogyan a kezem néha a papa farkához ér ami tejesen ki tölti a hűvelyem!Egyre jobban bele melegedtem a dologba,és ezt a papa is érezte egyre többet kezdett be engedni nekem,körülbelül felénél kicsivel több lehetett bennem a farkábol mikor éreztem a méhemig hatolt a farka hegye ott éreztem hogy huhhh kapkodtam a levegő után!Papa nem törődött ő a finom tempójával ki be jártatta,nekem meg egymás után jöttek a gőrcsők és jutottam el a csucsra,papa is kezdett a vége fele járni mikor 3.-szór rándult a testem gőrcsbe,ekkor kicsit fel gyorsított és magához ölelt majd a nyakamba bújt és a fasszát tövig be nyomta ekkor még nagyobb melegség fogott el éreztem mintha szétszakadnék ott lent de papa nem törődött ezzel,szabadulni meg nem tudtam az őleléséből!Kábé 5-6 perc után már csak 5-6 nagy lőkés jőtt neki,ekkor még durvábban belém vágta a farkát majd nem restelte tele élvezte a pinámat éreztem a méhem majd ki lyukad annyi sűrű spermát nyomott belém,majd ki dőlt és el aludt még a fassza bennem volt egy pár percig majd a fassza össze lankadt és ki folyt belőlem a rengeteg véres sperma!Le tusoltam gyorsan és vissza feküdtem papa mellé!
Reggel későn ébredtűnk,és át beszéltük a dolgokat,hogy ez a kettőnk titka marad,papa mindig jó volt hozzám,így most is jóócskán jutalmazott zsebpénzzel,cserébe még reggel elmentem vele tusolni le mostam a hátát mivel az volt a kívánsága gondolom nagyi is csinálta neki,és megmostam a farkát jól végül le szoptam a magam modján,majd bele ültem és még meglovagoltam,másodjára már jobban bírtam a dolgot nem is véreztem mint először!
Utána is volt hogy papával csináltuk,a szűleim nem is tudták elképzelni hogy alakult ki Mesike és papa között ez a jó kapcsolat!Gyakran volt hogy jött hozzánk ott is jól meghágta a pinámat,volt hogy a suliból haza vitt hozzá,volt hogy elvitt a másik unokájával kettőnket kirándulni s közben egész este míg Henike a másik szobában aludt én le szoptam a farkát és bele ültem,nagyon megszerettem a papa fasszát hozzá bujtam a szőrős mellkasához és csak csuszkáltam előre és hátra a farkán kevertem a pinámmal már annyira össze szoktunk szó szerint egymás függőjévé váltunk!Egyenlőre míg a papa bírja nem tervezek kapcsolatot más férfival nekem a papa farka bőven elegendő remélem a következő férfi is hasonló szerszámmal fog kényeztetni!Papával a mai napig szexelűnk már amolyan feleség szerepet töltök be nála élvezi a fiatal kis vörös pinámat és a nagy kerek melleim azt mondja nagymama is olyan volt fiatalon mint én szeretett élni!Ugy gondolom ez természetes dolog ez kettőnk közt,egymásnak örömet szerzünk s ráadásul ő bőkezűen jutalmazza!
Beküldő:KissEmese01


Szextörténet ajánló:


Anyukám barátnőjét dugtam meg.


Így utólag átgondolva már régen kiszemelt magának anyukám barátnője.Kikapós nagy seggű asszonyság volt,a családi veszekedésük alkalmával gyakran aludt nálunk,a bátyám és az én szobámban,egy szobában aludtunk.Mindig célozgatott rá,hogy milyen jóképű fiúcska vagyok,és mikor nem volt itthon senki,akkor mindig úgy hajolgatott előttem,hogy lássam a seggét.16 éves voltam és még szűz,féltem kezdeményezni....

Már a táncnál benedvesedett a puncim


Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsá....

Niki a szexhiányos


A nevem Niki.33-éves elvált nő vagyok egy Balaton-parti városkából.Férjemmel 1-éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek,jól bejáratott vendégkörrel.Magamról talán még annyit,hogy vállig érő barna hajam,szép arcom,formás nagy melleim,barna bőröm és kerek fenekem van.Barátom nincs,mert nem is akarok senkit közel engedni magamhoz egyelőre.


A sze....

Sado Mazo történet, A grófnő és a csoportszex


Biaritzban történt. Minden villanyt eloltottunk a nagy nappaliban, csak egy ósdi, súlyos bronzlámpát hagytunk bekapcsolva a sarokban, a sárga selyem lámpaerőn keresztül a égő puha, meleg, kissé titokzatos és izgató fényt árasztott bearanyozva arcunkat és a szoba berendezését. Félárnyékban mozogtak a bútorok, félhomályban, mégis mindent tisztán, világosan láttunk. Félhomályban is szépen kivehető mi....

A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....

Ismét egy nyálas szextörténet


Csak nézlek.

- Szeretlek, Szerelmem! - ajkaimat elhagyják ezek a szavak akaratlanul is, hiszen Te, kis feleségem, Te irányítasz.

Hátranézel, a pipere asztal előtt ülsz. Mosolyogsz, miközben incselkedő tincseidet a füled mögé igazítod.

Gyönyörű vagy. Arcod nyugodt és boldog, hajad hömpölygő aranysugár zuhatagként omlik alá a derekadig, szemed, mint tenge....
Szextörténet címkék

nyaraláson megbasztak | lily | spermánk | nevada | rákattantam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.