Így lettem egy szolga


Viki vagyok 18 éves. A történet ott kezdődött hogy anyám ismerőseihez átmentünk beszélgetni játszani. Azt kell róluk tudni hogy van egy 16 éves fiúk Márk aki nem sokszor szokott jönni velünk. Elég jól nézett ki egyébként sportos testalkata volt. Mind kint voltunk kivéve Márk ő bent játszott a számítógépen.
Bementem pisilni 1-et mert már nagyon kellett de amikor ráültem a wc-re akkor benyitott Márk bejött hozzám és bezárta az ajtót. Csak egy póló és boxer volt rajta amiben jól látszott a farka ami elég nagy volt. Rajtam egy póló, melltartó, farmer és egy fekete tanga bugyi volt. letolta az alsónadrágját és betömte vele a számat én már akkor nem bírtam visszatartani és elkezdtem pisilni a wc-be. Mondta hogy szopjam le a farkát, nem ellenkeztem mert eléggé tetszett gyorsan be is kaptam bár nagy és vastag farka volt. Kis idő után elkezdte dugni a számat, majd mikor már közel volt az élvezéshez felállított és ráverte a bugyimra. Azt mondta, hogy ne húzzam még fel hoz nekem valamit. Kb 1 perc után behozott egy irányítható vibrátort és berakta a puncimba és utána felhúzhattam a bugyimat nadrágomat és kimentem vibrátorral bennem mint ha semmi se történt volna. Kis idő múlva éreztem, hogy bekapcsolt a vibrátor közepes fokozaton. 10 Perc után bementem hozzá, majd azt mondta, hogy mára elég lesz és hétvégén fogjuk folytatni amikor a szülei nem lesznek itthon.
Péntek este még kaptam egy üzenetet tőle hogy reggel 7-re legyek ott nála a tegnapi ruhámban mert ha nem akkor elmondja, hogy rámásztam és meg akartam baszatni magamat vele. Eljött a szombat felkeltem 5:30-kor nem is reggeliztem semmit el is indultam hogy 7 re odaérjek. Sikerült és már ott várt a kapuban és bementünk a házba. Egyből adott 1 sört nekem hogy igyam én nem ellenkeztem ittam amíg bírtam. leültetett maga mellé majd rakott rám egy nyakörvet és azt mondta hogy mától fogva a szolgája leszek. Először furcsáltam a helyzetet de egyre jobban izgatott is a dolog. Kicsit még néztünk a számítógépén videókat majd szóltam neki hogy elmegyek pisilni. Megfogta a kezem és visszahúzott és azt mondta hogy a kertben kell pisilnem. Ki is mentünk de azt mondta hogy ne vegyem le a nadrágomat hanem pisiljek be. Tetszett az ötlet szóval nem is hezitáltam összepisiltem magamat.
Lehúzta a nadrágomat majd becsúsztatta a pisis pinámba a vibrátort ami már közepes fokozaton ment. Visszamentünk a házba megint itatott majd készítenem kellett kaját magunknak. Csak virslit találtam a hűtőben megcsináltam őket de amikor bevittem és enni akartam én is belőle pofáncsapott és mondta hogy ez nem a te kajád ribanc. Kérte hogy hozzak be neki 1 leveses tálat kanalat és a tegnapról maradt tésztát. Megfogta a tálat majd belepisilt belerakta a tésztát és rámparancsolt hogy egyem meg az egészet. Nem volt más választásom meg kellett ennem rossz volt az íze kicsit de izgatott hogy pisilevest kaptam. Miután az utolsó csepp pisit is megittam leszakította rólam a pólómat és a melltartómat majd csipeszeket rakott a mellbimbóimra. Kaptam tőle még 1 pofont amitől hátraestem majd elélveztem és kiesett belőlem a vibrátor is. lerángatta rólam a nadrágot és a tangát majd a virsliket amiket csináltam neki beledugta a puncimba és megette őket. Hátrakötözte a kezeimet és lábaimat ledobott az ágyra és elkezdte verni a seggemet egy szíjjal. Egy idő után már nagyon fájt ordítoztam ezért betömte a számat a bugyimmal beleköpött a segglyukamba és betolta egyből tövig. Szinte szétszakadt a segglyukam úgy nyomta közben csapkodta a seggemet majd egy erős lökéssel belémlőtte.
kihúzta a farkát és bedugott egy anal plugot amit a szekrényéből vett ki hogy ne jöjjön ki a gecije. Felöltözött és mondta hogy mára végeztünk majd később megint hívni fog. Barátnőm jött értem kocsival ahova nagynehezen kimentem mert nem nagyon tudtam menni. Még a kocsiban voltam amikor telefonált Márk hogy a plugot hagyjam bent amíg nem találkozunk.

Így lettem egy 16 éves szolgája.
Folyt.Köv.
Viki

Beküldő:Viki


Szextörténet ajánló:


Kriszta újdonsült szexpartnere


Kriszta a hátsó ülésen ült, miközben autójuk az M3-as autópályán száguldott. Nikoletta, a nővére már nagyban aludt a másik oldalon, Kriszta viszont egyelőre képtelen volt az álmaiba merülni. Végül úgy gondolta, hogy csak behunyja szemét és átgondolja az elmúlt pár nap történéseit.

Minden 2 nappal korábban keződött, amikor ugyancsak az autópályán voltak, de a másik irányba haladtak....

Az orális gyönyör


Nem telt el sok idő azóta a viharos péntek óta, én máris újra Éva tanárnő ajtaja előtt álltam a ruhákkal, amiket ő adott kölcsön. Élesen élt még bennem az emléke annak a gyönyörteli napnak, legbelül abban reménykedtem hogy újra megtörténik. Becsengettem hát és vártam. Kisvártatva kinyíllt az ajtó és ott állt előttem Éva tanárnő. Szélesen elmosolyodott és el is vörösödött. Azonnal észrevettem hogy ....

A nyári baszótárs


Most júniusban fejeztem be az általános 8 osztályát. Még jóval az iskola befejezése előtt apám unokatestvére írt, hogy a Főiskolára jönne továbbképzésre, s hogy azalatt lakhat-e nálunk? Szüleim természetesen meghívták, s nemcsak őt, hanem a lányát, az én unokatesómat is, aki szintén 14 éves, de én májusban, ő októberben született, ezért csak a hetediket fejezte be. Július elején meg is érkeztek,má....

Szexpóker parti
Katussal, a feleségemmel a 80-as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban, mint fiatal házasok, ő 21 én pedig 22 éves voltam, mikor felköltözködtünk. Gyorsan beilleszkedtünk, hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság, Évával, nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje, Laci már bőven a 30-as éveikben jártak, Évi amolyan pótanyaként karolt fel minket és nagyon sokat s....

Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt vá....

Ami a tankönyvekből kimaradt


Nyolc osztályos gimnáziumba járunk, immár hét éve ugyanazok. Jól ismerjük, szeretjük is egymást. Így történhettek meg a következők.Annyit még előljáróban, hogy történelem tanárunk mesélt arról, miként történt az ókori Spártában a párválasztás.Elhatároztuk kipróbáljuk a spártai módszert. Az osztálylétszán huszonnégy, ebből tizenhatan voltunk hajlandók a nagy kalandra, a többiek vallási, erkölcsi,st....Szextörténet címkék

fitymafék | felfúj | szalai | magdi néni | engedelmes szuka kutya |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.