Így lettem egy szolga


Viki vagyok 18 éves. A történet ott kezdődött hogy anyám ismerőseihez átmentünk beszélgetni játszani. Azt kell róluk tudni hogy van egy 16 éves fiúk Márk aki nem sokszor szokott jönni velünk. Elég jól nézett ki egyébként sportos testalkata volt. Mind kint voltunk kivéve Márk ő bent játszott a számítógépen.
Bementem pisilni 1-et mert már nagyon kellett de amikor ráültem a wc-re akkor benyitott Márk bejött hozzám és bezárta az ajtót. Csak egy póló és boxer volt rajta amiben jól látszott a farka ami elég nagy volt. Rajtam egy póló, melltartó, farmer és egy fekete tanga bugyi volt. letolta az alsónadrágját és betömte vele a számat én már akkor nem bírtam visszatartani és elkezdtem pisilni a wc-be. Mondta hogy szopjam le a farkát, nem ellenkeztem mert eléggé tetszett gyorsan be is kaptam bár nagy és vastag farka volt. Kis idő után elkezdte dugni a számat, majd mikor már közel volt az élvezéshez felállított és ráverte a bugyimra. Azt mondta, hogy ne húzzam még fel hoz nekem valamit. Kb 1 perc után behozott egy irányítható vibrátort és berakta a puncimba és utána felhúzhattam a bugyimat nadrágomat és kimentem vibrátorral bennem mint ha semmi se történt volna. Kis idő múlva éreztem, hogy bekapcsolt a vibrátor közepes fokozaton. 10 Perc után bementem hozzá, majd azt mondta, hogy mára elég lesz és hétvégén fogjuk folytatni amikor a szülei nem lesznek itthon.
Péntek este még kaptam egy üzenetet tőle hogy reggel 7-re legyek ott nála a tegnapi ruhámban mert ha nem akkor elmondja, hogy rámásztam és meg akartam baszatni magamat vele. Eljött a szombat felkeltem 5:30-kor nem is reggeliztem semmit el is indultam hogy 7 re odaérjek. Sikerült és már ott várt a kapuban és bementünk a házba. Egyből adott 1 sört nekem hogy igyam én nem ellenkeztem ittam amíg bírtam. leültetett maga mellé majd rakott rám egy nyakörvet és azt mondta hogy mától fogva a szolgája leszek. Először furcsáltam a helyzetet de egyre jobban izgatott is a dolog. Kicsit még néztünk a számítógépén videókat majd szóltam neki hogy elmegyek pisilni. Megfogta a kezem és visszahúzott és azt mondta hogy a kertben kell pisilnem. Ki is mentünk de azt mondta hogy ne vegyem le a nadrágomat hanem pisiljek be. Tetszett az ötlet szóval nem is hezitáltam összepisiltem magamat.
Lehúzta a nadrágomat majd becsúsztatta a pisis pinámba a vibrátort ami már közepes fokozaton ment. Visszamentünk a házba megint itatott majd készítenem kellett kaját magunknak. Csak virslit találtam a hűtőben megcsináltam őket de amikor bevittem és enni akartam én is belőle pofáncsapott és mondta hogy ez nem a te kajád ribanc. Kérte hogy hozzak be neki 1 leveses tálat kanalat és a tegnapról maradt tésztát. Megfogta a tálat majd belepisilt belerakta a tésztát és rámparancsolt hogy egyem meg az egészet. Nem volt más választásom meg kellett ennem rossz volt az íze kicsit de izgatott hogy pisilevest kaptam. Miután az utolsó csepp pisit is megittam leszakította rólam a pólómat és a melltartómat majd csipeszeket rakott a mellbimbóimra. Kaptam tőle még 1 pofont amitől hátraestem majd elélveztem és kiesett belőlem a vibrátor is. lerángatta rólam a nadrágot és a tangát majd a virsliket amiket csináltam neki beledugta a puncimba és megette őket. Hátrakötözte a kezeimet és lábaimat ledobott az ágyra és elkezdte verni a seggemet egy szíjjal. Egy idő után már nagyon fájt ordítoztam ezért betömte a számat a bugyimmal beleköpött a segglyukamba és betolta egyből tövig. Szinte szétszakadt a segglyukam úgy nyomta közben csapkodta a seggemet majd egy erős lökéssel belémlőtte.
kihúzta a farkát és bedugott egy anal plugot amit a szekrényéből vett ki hogy ne jöjjön ki a gecije. Felöltözött és mondta hogy mára végeztünk majd később megint hívni fog. Barátnőm jött értem kocsival ahova nagynehezen kimentem mert nem nagyon tudtam menni. Még a kocsiban voltam amikor telefonált Márk hogy a plugot hagyjam bent amíg nem találkozunk.

Így lettem egy 16 éves szolgája.
Folyt.Köv.
Viki

Beküldő:Viki


Szextörténet ajánló:


A feleségem, és a nagyfaszú igazgató


38 éves vagyok, nős. Márti, a feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - ennek is már nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. De meddig? A feszültséget általában sportolással vezettem le, úgyhogy én is megtartottam a jó kondimat. Általában tetszettem ....

Gay motozás


- Megőrült, engem akar megmotozni?

- Szabály, az, szabály. Ha nem egyezik bele, akkor fordulhat is vissza. A cégnek nincs átvilágító készüléke, ha be akar menni az édesapjához a laborba, kénytelen lesz megengedni, hogy megnézzem nincs-e magánál olyasmi, ami ártalmas lehet.

- Ártalmas? Csak nem gondolja, hogy azért jöttem, hogy apám kutatásait kicsempésszem, vagy egy ....

Még csak 18


Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.

Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, - hiszen te már főiskolára jársz. Először c....

A versengés, lovat szoptunk


A csajokkal minden évben megrendeztük a magunk kis versenyét. Első gimiben még csak minél több pasival kellett csókolozni (természetesen csak felsőbb évfolyamokból). Nem én nyertem. Másodikban csak az maradt a csapatban, aki teljesen kiborotválta a punciját. Mondanom sem kell hogy otthon nem győztem rejtőzködni anyám elől, aki rettenetesen kiváncsi. Harmadikban le kellett feküdni valakivel az oszt....

Niki és Karcsi - A feleség dugatása


Ebben a történetben azt mesélem el, mikor Károly feleséget Nikit, nagyon sokan baszták meg, Karcsi pedig végignézte.

Karcsi mosolygott amint figyelte ahogy felesége a biliárdasztal fölé hajolt. Nem csak azért mosolygott mert a lány sűrűn elhibázta a lökést hanem mert csodálatos belátás nyílt dekoltázsánál mikor a lány az asztal fölé hajolt. Az ő felesége volt már 5 éve mikor is 22 é....

Karácsonyi vágyak


Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam. A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megérezte....
Szextörténet címkék

oköl | mellbe | undok | Április | börtön |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.