Így lettem egy szolga


Viki vagyok 18 éves. A történet ott kezdődött hogy anyám ismerőseihez átmentünk beszélgetni játszani. Azt kell róluk tudni hogy van egy 16 éves fiúk Márk aki nem sokszor szokott jönni velünk. Elég jól nézett ki egyébként sportos testalkata volt. Mind kint voltunk kivéve Márk ő bent játszott a számítógépen.
Bementem pisilni 1-et mert már nagyon kellett de amikor ráültem a wc-re akkor benyitott Márk bejött hozzám és bezárta az ajtót. Csak egy póló és boxer volt rajta amiben jól látszott a farka ami elég nagy volt. Rajtam egy póló, melltartó, farmer és egy fekete tanga bugyi volt. letolta az alsónadrágját és betömte vele a számat én már akkor nem bírtam visszatartani és elkezdtem pisilni a wc-be. Mondta hogy szopjam le a farkát, nem ellenkeztem mert eléggé tetszett gyorsan be is kaptam bár nagy és vastag farka volt. Kis idő után elkezdte dugni a számat, majd mikor már közel volt az élvezéshez felállított és ráverte a bugyimra. Azt mondta, hogy ne húzzam még fel hoz nekem valamit. Kb 1 perc után behozott egy irányítható vibrátort és berakta a puncimba és utána felhúzhattam a bugyimat nadrágomat és kimentem vibrátorral bennem mint ha semmi se történt volna. Kis idő múlva éreztem, hogy bekapcsolt a vibrátor közepes fokozaton. 10 Perc után bementem hozzá, majd azt mondta, hogy mára elég lesz és hétvégén fogjuk folytatni amikor a szülei nem lesznek itthon.
Péntek este még kaptam egy üzenetet tőle hogy reggel 7-re legyek ott nála a tegnapi ruhámban mert ha nem akkor elmondja, hogy rámásztam és meg akartam baszatni magamat vele. Eljött a szombat felkeltem 5:30-kor nem is reggeliztem semmit el is indultam hogy 7 re odaérjek. Sikerült és már ott várt a kapuban és bementünk a házba. Egyből adott 1 sört nekem hogy igyam én nem ellenkeztem ittam amíg bírtam. leültetett maga mellé majd rakott rám egy nyakörvet és azt mondta hogy mától fogva a szolgája leszek. Először furcsáltam a helyzetet de egyre jobban izgatott is a dolog. Kicsit még néztünk a számítógépén videókat majd szóltam neki hogy elmegyek pisilni. Megfogta a kezem és visszahúzott és azt mondta hogy a kertben kell pisilnem. Ki is mentünk de azt mondta hogy ne vegyem le a nadrágomat hanem pisiljek be. Tetszett az ötlet szóval nem is hezitáltam összepisiltem magamat.
Lehúzta a nadrágomat majd becsúsztatta a pisis pinámba a vibrátort ami már közepes fokozaton ment. Visszamentünk a házba megint itatott majd készítenem kellett kaját magunknak. Csak virslit találtam a hűtőben megcsináltam őket de amikor bevittem és enni akartam én is belőle pofáncsapott és mondta hogy ez nem a te kajád ribanc. Kérte hogy hozzak be neki 1 leveses tálat kanalat és a tegnapról maradt tésztát. Megfogta a tálat majd belepisilt belerakta a tésztát és rámparancsolt hogy egyem meg az egészet. Nem volt más választásom meg kellett ennem rossz volt az íze kicsit de izgatott hogy pisilevest kaptam. Miután az utolsó csepp pisit is megittam leszakította rólam a pólómat és a melltartómat majd csipeszeket rakott a mellbimbóimra. Kaptam tőle még 1 pofont amitől hátraestem majd elélveztem és kiesett belőlem a vibrátor is. lerángatta rólam a nadrágot és a tangát majd a virsliket amiket csináltam neki beledugta a puncimba és megette őket. Hátrakötözte a kezeimet és lábaimat ledobott az ágyra és elkezdte verni a seggemet egy szíjjal. Egy idő után már nagyon fájt ordítoztam ezért betömte a számat a bugyimmal beleköpött a segglyukamba és betolta egyből tövig. Szinte szétszakadt a segglyukam úgy nyomta közben csapkodta a seggemet majd egy erős lökéssel belémlőtte.
kihúzta a farkát és bedugott egy anal plugot amit a szekrényéből vett ki hogy ne jöjjön ki a gecije. Felöltözött és mondta hogy mára végeztünk majd később megint hívni fog. Barátnőm jött értem kocsival ahova nagynehezen kimentem mert nem nagyon tudtam menni. Még a kocsiban voltam amikor telefonált Márk hogy a plugot hagyjam bent amíg nem találkozunk.

Így lettem egy 16 éves szolgája.
Folyt.Köv.
Viki

Beküldő:Viki


Szextörténet ajánló:


Az autómosó cigánylány


Otthon ültem a gép előtt és az MyVIP-et néztem. Anyámék elmentek és nem hagytak itthon pénzt én pedig a strandra szerettem volna menni. Ezt kiírtam az üzenő falamra ezért rám írt a nagybátyám.


- Hol vannak apádék Erika?. (írta)
- Elmentek valahova, én meg egyedül vagyok itthon. (válaszoltam neki)
- Azt gondoltam, mert láttam a ki írásod.
- Strandra akars....

Fiús játszás


Sziasztok. Nos úgy érzem ideje egy kicsit nosztalgiázni és feleleveníteni egy régi emléket :)

Nos... 14 éves voltam akkoriban most vagyok 20 de valahol elkellett kezdeni ugye? :) Na.. Volt egy jó barátom Alex. 16 éves volt olyan 170 cm vékony srác. Akkoriban nem volt még ferde hajlamom.. Sőt inkább a filmek vonzottak meg a számítógépes játék. Egyik nyári napon át hívott magához mert....

Az első élményem


Ahogy az óra 7:30-at ütött hangos és egyben zavaró ricsaj zavarta meg az amúgy is kicsikén álom szuszék 17 éves Ivett álmát, aki kezével motoszkálni kezdett az ágya melletti kis szekrényen, ahogy kereste a zajládának nevezett ébresztőt egyszer csak megtalálva megnyomta a gombot amitől megszűnt a zaj. Már lehetősége sem volt hogy vissza feküdjön, ásítva egy nagyot felült az ágyon és maga elé meredt....

A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Az elkúrt faszverés


– A feleségemmel, akkor még a menyasszonyom volt, sokat utaztunk együtt. Beült mellém a furgonba és elkísért. Szerette, amikor a kezemet a combjára tettem, sokszor indulástól megérkezésig itt tartottam. Mások a sebváltóra teszik, netán a kézifékre… Hogy annak mi értelme van?... Én a combjára. Néha megsimogattam a punciját, persze csak ruhán keresztül, ilyenkor felnevetett. Élvezetes kis utak volt....

pince látogatás


Pincelátogatás

Az A…. hegyében sok a boros pince,
Pincékben, hordókban a hegyek kincse.
Gyere babám, menjünk le a pincébe,
Megszomjaztam a hordónak levére.
Ha nem lenne elég a hordó,
Van e rajtad randi bugyogó?
No, mutasd meg! Engedd!
Hagy simogatom meg a segged!
Csiklandozzam a csiklódat
Úgy ébresszük vágyadat!
....
Szextörténet címkék

postát | nagymamával | szőke nő | nő felül | éjszakai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.