Ez apád előtt titok marad


- Ne hagyd abba! - nyögtem, miközben már a határon jártam. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy csaj fog kinyalni. Egyre jobban mozgolódtam és sikoltoztam, mivel ennyire intenzív érzésem életemben nem volt. Narancssárga fürtjeit markoltam miközben egyre jobban köröztem csípőmmel. Az is kurva nagy izgalommal tölt el, hogy épp a legjobb barátnőm van a lábam közé hajolva, de, hogy eközben a szüleim a mellettem lévő szobában alszanak, teljesen megőrjít a dolog. Próbálok nem nagyon hangoskodni, de szó szerint lehetetlen.- Nem hagyom abba, de utána te jössz! - mormolta, majd két ujját belém döfte és most a csiklómat nyalta tovább. Haás. Kellett egy kis idő, mire megnyugodtam, addig barátnőm saját magát izgatta és egyre jobban nyögdécselt. Felálltam és átmentem a fürdőbe, ahol apám borotváját tartom, amit sosem használ. Mire visszaértem társam elég közel járt az élvezethez, így én gyorsan levettem a borotva tetejét és megnyomtam a gombot, ami ezután a kezem között rezegni kezdett. Felültem az ágyra és ágyastársam elé sarkamra ültem. Láttam, ahogy széthúzza szeméremajkait és meglátom a kis pontot. Óvatosan a ponthoz közelítem a rezgő szerkezetet, majd mikor odaérek és elkezdem nekinyomni, hirtelen akkorát nyög, hogy a másik kezemmel, betapasztom a száját. Folyamatosan vonaglik, majd szép lassan leáll és csak liheg folyamatosan. Odafekszem mellé és szájon csókolom. Ő viszonozza és néhány percig csak egymás száját fedezzük fel. Hirtelen megszakítja barátnőm a szájharcot és a táskájához lép. Én furcsán nézek, mivel mit tud még mutatni ezek után? Próbálok közelebb férkőzni hozzá, de nem engedi. Megfordul és meglátom mi van a kezében. Egy vibrátor. Ráadásul felcsatolható.
- Ez honnan van? - kérdezem és kiveszem a kezéből.
- Nővéremtől kaptam kölcsön, mert azt mondta, az a jobb, ha először magadnak csinálsz élvezetet utána másnak. Megmutatta, hogy csináljam és azóta, gyakran használom, de most te fogod használni, utána meg én. És így olyan mintha szexelnénk. Szóval én ezt, most felrakom a csípőmre. Várj meg, míg hanyatt fekszem.-mondta és végigment ezeken a lépéseken.
Mikor lefeküdt Mutatta, hogy ülje rá a vibire, én pedig megtettem kérését. Miután magamban éreztem elkezdem úgy meglovagolni, hogy a g-pontomat dörzsölje. Egyre jobban ment, barátnőm, pedig a csiklómat kezdte ingerelni. Egy perc múlva akkora orgazmus kerített hatalma alá, hogy azt hittem rögtön meghalok.
Pihegtem egy ideig, majd helyet cseréltünk. Furcsa volt, hogy egy csaj van rajtam és lovagol meg, de nagyon bejött a dolog. Nagyban lovagolt, mikor valaki kopogott. Barátnőm elég közel volt a véghez már, de ő is meghallotta a hangot, de nem igazán foglalkozott vele. Egyszer csak anyám hangját hallom meg az ajtón kívül:
- Kicsim fenn vagytok még, csak mert hangokat hallottunk.
- Igen még dumálgatunk meg hülyülünk. Baj, mert akkor csendesebbek leszünk.-mondtam, miközben barátnőm csiklóját izgattam. Ő az egyik kezével befogta a száját és próbálta úgy folytatni, amit elkezdett.
- Nem baj, csak nincs már kicsit késő a dumálgatáshoz? Fél három van?
- Hát lehetséges. Mi akkor szerintem el is tesszük magunkat holnapra.-mondom és rápillantok barátnőmre, akin épp most suhan át az orgazmus hatása. Néhány percig figyeltem amint lehajtott fejjel liheg, majd felnézett és szájon csókolt. Ekkor, mintha ajtó nyitódott volna és anyám hangját hallottuk meg:
- Gyerekek, ti mi a fenét csináltok?
Azt hittem ott halok meg. Anyám bejött és ezt látja. Barátnőm, ráadásul még le is szállt rólam, így meglátta a körém kötött eszközt. Szülőm szeme tágra nyílt és meglepődött.
- Ti ezt honnan szereztétek?-kérdezte és leült a fotelembe. Társam addig gyorsan felöltözött, míg én válaszolok a kérdésre.
- Anna hozta a nővére adta neki.-mondtam és leszedtem magamról és a takaróba bugyoláltam magam.
- De...ti..most akkor leszbikusok vagytok? - tért a lényegre.
- Inkább szólítanám magunkat biszexnek. Nem Lilla?-szólt közbe bűntársam.
- De inkább annak - mondom, és megpaskolom a mellettem lévő helyet, hogy üljön le mellém.
- Ez apád előtt titok marad és ezt szépen odaadjátok nekem. Meg ne lássam még egyszer. Most én visszamegyek és meg ne haljak még valamit.-mondja és ezzel ki is megy.
Mi egymásra nézünk és elkezdünk nevetni. Aztán elkezdünk csókolózni és most én nyalom ki őt. Nagyon élvezi és ma már vagy harmadszorra megy el. Büszkén feküdtünk egymás mellett, hogy mindkettőnk ennyire mennyei pillanatokat tudott okozni a másiknak. Megkérdeztem, hogy ne hozzak-e egy kis vizet és ő rögtön rávágott egy igent. Feltápászkodtam és kiballagtam a szobából és mentem a konyha felé.
Mikor visszafelé jöttem, furcsa hangokat hallottam a fürdőből. Gondoltam, hogy Anna megint ki akarta magát elégíteni vagy nem tudom, de mikor beléptem a szobába, barátnőm ott terpeszkedett az ágyamon, várva az innivalóját. Odaadtam neki, majd mondtam, hogy elmegyek vécére. A fürdőszobát céloztam meg és a kis résen bekukkantva, megláttam anyámat, amint épp maszturbál. Én csak kikerekedett szemekkel nézek rá és még jobban kitárom az ajtót. Épp akkor élvez el, amikor már mellé kerülők. Kinyitja a szemét és hirtelen kis sikoly hagyja el a száját. Én csak rámosolygok és a szám elé tartom mutatóujjam. Ő is így tesz, majd magára hagyom anyámat és visszamegyek a két személyes pizsibuliba, mintha nem is láttam és hallottam volna semmit....


Szextörténet ajánló:


Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zu....

Terhes szex Judittal


Egy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézg....

A feleségem egy prosti 1.


A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon örült hogy tényleg egy jó faszi jött hozzá , és nagyon szexin is volt öltözve , egy kis tanga , egy félkosaras melltartó é....

A főnök lánya,és felesége


Halasztok egy évet az egyetemen. -mondtam a szüleimnek
-Miért tennéd? -kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék,kicsit lélegezni.- mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! -mondta apám elég mérgesen.
-Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet,tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni,de most azt érzem kell a pihenő.
-Rendben,de akkor dolgozni fogsz. -adta....

Az osztálytalálkozó szex mese


Az osztálytalálkozó szex mese

nemrég volt a 10 éves osztálytalálkozónk. az eész ott kezdett érdekes lenni mikor visszamentem az esti osztálybulira. ez eleje kicsit lapos volt,de utóbb mikor oldodot(a piahatására is) akkor kezdett izgalmasabb lenni. eggy asztalnál ültünk Jozsival a volt osztálytársammal és tárgyalgattuk az osztálybeli lányokat mejik mennyire nöiesedett meg ki nem,ki ma....

Asszonyok és Komák - A céges vacsora


Még senki sem tudta, hogy szerepel-e az elküldendők listáján, ám a bizonytalan helyzet ellenére is izgatott készülődés zajlott. Mintha nem számítana a holnap, nem számítana semmi, minden a céges vacsora körül forgott.
A nők reggeltől kezdve el-eltünedeztek, és másfél-két óra múltán vadonatúj színű vagy formájú frizurával tértek vissza. A vidékiek elkéredzkedtek délutánról, hogy legyen idej....Szextörténet címkék

meghág | valaki. | csa | őr | fulladás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.