Imádom a szexet, a kalandokat


A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kékeszöldek, a bőröm halvány barna, bár ilyenkor télen inkább hófehér. A testem szexi. Kb. 170 cm magas vagyok, és úgy 55 kg. A melleim aprók, szép kerek formájúak, a popsim pedig szintén kerek, és feszes. A puncim pedig, máris bizsereg, ahogy rá gondolok. Látszik a fehér, áttetsző tangámon keresztül, és érzem, ahogy elönti a vágy. Imádok masztizni, és most is kedvet kaptam hozzá. Nem bírom megállni. Végül is egy kézzel is lehet írni. Szóval a puncim frissen borotvált -érzem is- és nedves. A kezem már a bugyimban van, és ujjam a vájatom rejtekében kalandozik. Óvatosnak kell lennem, mert odakint a nagybátyám épp reggelizik. Csak pár lépés a konyha, nem szeretném, ha rajta kapna, de nehéz megállni, hogy ne nyögjek... halk szuszogás hagyja el az ajkam, melybe a fogaimmal kapaszkodva igyekszem elfojtani a sikolyt. Nehéz így írni, és koncentrálni, de sietek, és ezt be akarom fejezni. Szóval rólam azt kell még tudni, hogy a nagybátyámmal, anyuval, és a 17 éves öcsémmel élek együtt. Apu már 10 éve elköltözött, és azóta sem láttam. Helyette a nagybátyám atyáskodik felettünk, aki szinte semmit sem tudok. Az élete titkokkal teli, és csak egy dolog biztos, hogy tele van pénzzel, és szinte ő tart el minket, mert anyu alig kap 60 ezer forint fizut... Már nem fogom sokáig bírni, a kezem csattog a bugyimban, mely totál elázott. A csiklóm merev, és megduzzadt, muszáj befejeznem. Csak rá koncentrálok, dörzsölöm, morzsolom, nyomom...... Istenem de jó érzés. Még mindig levegő után kapkodom. A reggeli maszti a legjobb a világon. Tényleg. Ne hagyjátok ki. Jól indul a napotok, és ha valaki elcseszi, akkor ismét nyúljatok magatokhoz. Én mindig ezt teszem. Na, de térjünk is vissza rám. A suliból kicsaptak -rajtakaptak két sráccal a mosdóban- ezért nem fejeztem be. Próbálkoztam utána esti tagozaton leérettségizni, de rájöttem, hogy a tanulás nem nekem való. Dolgoztam is pár hónapot a konzervgyárban, de a kétkezi munka... nos azt inkább meghagyom másnak. Nem tudom mi lesz velem, de nem is érdekel. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy ezen rágódjam. A lényeg viszont, hogy ismét egy idegen srác mellett ébredtem. Túl sokat ittam, megint, mert sok mindenre nem emlékszem, de arra igen, hogy úgy kinyalt, mint előtte még senki. A nyelve úgy megdolgozta a puncim, hogy többször is elélveztem. Körbenyalta, szívta, csókolta, megint nyalta... örökkön örökké el tudnám viselni, de nem adtam meg neki a számom. Nem fogom többé látni, és talán sosem fogok ismét olyannal összeakadni, aki ennyire jó lenne. A farka nem volt nagy, és el sem élveztem, mikor bennem járt vele, de az előjáték mindenért kárpótolt. Nem tudom honnan tanulta, de nem is érdekel... csak még egyszer kényeztetne.
Talán úgy gondoljátok, hogy nem vagyok normális, és talán tényleg nem vagyok az. Imádom a szexet, a kalandokat, az érzést, mikor a csúcsra érek.
Most mennem kell, mert Bogival shopingolni megyünk... de ti ne menjetek sehova... nemsokára jön a következő bejegyzés, és talán elmesélem egy másik kalandom is.


Szextörténet ajánló:


Közös megegyezés


Forgószélként toppan az irodába, szinte a kezében mard a kilincs.

- Pisti, már megint nem jól van kitöltve ez a rohadt számla, nem lehetne egyszer az életben normálisan kiállítani, hogy ne velem üvöltözzön a könyvelés?- Lila köd ül a fején, szinte szétrobban a haragtól.

Már a harmadik ilyen számla ezen a napon. Az új csaj egy istencsapása, gondolja magában. Honnan a f....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....

Ketten dugtuk a barátnőmet


A barátnőm egy igazi főnyeremény. Több mint egy éve vagyunk együtt és hatalmas a szerelem. A szex pedig valami Isteni. Egy igazi vadmacska aki mindenben benne van, mindent szívesen kipróbál. Nem finnyás, nem undorodik semmitől. Egyik este átlagos este a szokásos pohár borunkat kortyolgattuk amikor is feljött a szex téma. Régi kalandokról meséltünk, legjobb és legrosszabb szexuális élményeinkről. T....

Jácint, Niki, és Enzó kutya


Jácint, Niki, és Enzó kutya

Két évvel ezelõtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Niki és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Nikinek két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.


Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam ....

Szexkapcsolatom a nővéremmel


Sziasztok!

Történetem még valamikor 5 éve kezdődhetett, akkor esett meg az első erotikus élményem, a nővéremmel. Én most 20 éves vagyok, nővérem 25, mindketten Pécsről költöztünk fel Budapestre, de külön élünk. Azokban az időkben kezdődött el a kis kapcsolatunk, mikor még otthon éltünk. Mélyen liberális családban nőttünk fel mindketten, a meztelenkedés, finom csókok és kedves tapoga....

Lyukas fal, és szex a nõi wcben


Lyukas fal, és szex a nõi wcben

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de ú....
Szextörténet címkék

deside | body | amasina | szégyentelen | hárman basztak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.