A nagybátyám ismét belém veszett


A keddem ugyanúgy indult, mint a hétfőm. A nagybátyám ismét belém veszett. Nem tudom mi baja lehet, de kezd elég fusztráló lenni. Már békén hagyhatna, és leszállhatna rólam. Az egész délelőttömre hatással volt. Miért nem tudja megérteni, hogy itt nincs munkalehetőség? Ha lenne dolgoznék, de nincs. Már megint ideges lettem, elég csak rá gondolni. Esküszöm ha lenne pénzem, akkor jól beolvasnék neki, mert akkor nem érdekelne ha kirak... de nincs pénzem, csak pár forintom. Anyu ad néha egy-két ezer forintot heti szinten, zsebpénz gyanánt, de az nem sokra elég. Bár megfogadtam, hogy félre rakom, hátha kell majd valamire.
Szóval a napom elcseszetten indult. Miután elment felléptem a chatre, ahol Bogival beszélgettem, na meg a lökött Ákossal, aki egyszerűen egy idióta. De komolyan. Pár hete ismertem meg, és azóta állandóan ír. Randizni akar velem, és nem hagy békén. Ma is el kellett küldenem, de mintha meg se hallaná. Nagyon béna, és idegesítő, persze mikor unatkozom, akkor jobb, mint a semmi. Csak akadna már le rólam. Miért nem képesek a pasik megérteni azt a szót, hogy nem? Olyan nehéz lenne? Szerintem nem. Na, de hagyjuk is. Mert csak miatta is felbaszom az agyam. Ott tartottam, hogy a délelőttöm chateléssel töltöttem, meg persze rendbe raktam a konyhát, mert már két napja meg kellett volna csinálnom, de olyan rohadtul fárasztó. Nem is értem, hogy anyu hogyan képes meló után még ott robotolni? Jobb bele sem gondolni.
A konyha után a fürdőbe mentem, hogy átessem a nagy szőrtelenítésen. Az egy egész délutános program. Bevittem a laptopom, szokásomhoz híven bekapcsoltam rajta egy youtube-os egyveleget, és bömböltettem, már amennyire egy laptopot lehet. Észre sem vettem, hogy közben megjött az öcsém, és a haverja, Márk. Márk az isteni testű pasi. Tizennyolc éves, és olyan teste van, hogy meg lehetne zabálni. Én már éppen majdnem végeztem, mikor az öcsém beszólt, hogy elugrik a barátnőjéért. Ismét egyedül maradtam. Lefürödtem, és mivel nem volt senki más a lakásban, így meztelenül mentem ki a fürdőből. Imádok meztelenkedni, mikor nincs itthon senki, és tudom, hogy nem is jönnek meg egyhamar, akkor le szoktam vetkőzni, és egy szál semmiben flangálni. Egyszerre izgató, és kellemes érzés. Szabadságot ad. Nem is értem miért nem lehet így kimenni az utcára? Szerintem ha engednék, akkor egy csomóan élnének a lehetőséggel. Persze nem ilyenkor, mert most hideg van, de nyáron, kánikulában tuti. Persze a pasiknak tuti felállna. Muris lenne látni azt a sok merev dákót, és persze sasolni, hogy kinek mekkora. A legtöbb csaj állítólag a nagyot szereti. Nos én nem. Én a kisebbért vagyok oda, mert azt tövig be tudom kapni, és szopogatni. Jaj de jó is lenne most egyet kényeztetni, végig nyalni, kifacsarni, és érezni a sperma sós ízét. Kellene egy ágyast tartanom, akit bármikor leszophatok.
A konyhába érve nekiálltam, hogy összedobjak egy szendvicset, gondoltam pont lesz rá időm, és kiélvezhetem a meztelenség szabadságot adó érzését. Imádom a sonkás, sajtos szendvicset, úgyhogy gyors összedobtam egyet, és épp neki álltam falatozni, mikor bejött az öcsém haverja. Én reflexszerűen ijedtem meg, de mivel tele volt a kezem nem tudtam eltakarni magam, ő meg leblokkolt, bámult pár másodpercig, majd elfordult, és zavartan, motyogni kezdte, hogy elnézést akar kérni. Letettem a tányért, és poharat az asztalra, és csak álltam ott. Felizgatott, hogy látott, hogy ebbe a szituációba kerültünk. Mondtam neki, hogy megfordulhat, mert már mindegy, hisz látott. Nem-nagyon akart megfordulni, de végül meggyőztem. Nagy dumás, laza csávónak ismertem, de akkor olyan volt, mint egy kisfiú. Megfordult, és elpirulva nézett rám. -Tettszik, amit látsz?- kérdeztem. Ő némán bólintott, én pedig odasétáltam hozzá. Megálltam előtte, megfogtam a kezét, és a puncimhoz tettem. Kellemes, hűs volt a tapintása. Remegett a keze, de nem tiltakozott. Erősen a puncimhoz nyomtam, és a fülébe súgtam, hogy szeretném, ha megujjazna. Rám nézett, és láttam a félelmet a szemében, de hozzá látott. Ügyetlenül csinálta, tuti én voltam neki az első. A másik kezét végig húztam a melleimen, majd a seggemre vezettem, és ott hagytam. Az egész testem átjárta a bizsergés. Izgatott, hogy ott álltunk, abban a szituációban, és, hogy én voltam neki az első.A keze ügyetlenül dörzsölte a csiklóm. Tudhatta mit kell csinálni, de gyakorlat híján nem sokat ért vele. Mázlija volt, hogy engem totál felizgatott, és pár perc alatt elélveztem. Halk nyögések közt rándult meg a testem, és értem el a csúcsra. Ő nem állt le, ami extra élvezetet nyújtott. Vagy egy percig is eltartott, és remegve bámultam rá, és súgtam a fülébe, hogy köszönöm. Ő halványan elmosolyodott, majd hirtelen kikerekedtek a szemei, mert meglepetés szerűen nyúltam a nadrágjához, és markoltam a farkára. Pillanatok alatt megszabadítottam tőle, és ott ágaskodott előttem. Körülbelül tizenöt centi lehetett. Szép, formás volt. Megfogtam, és rántottam rajta párat. Ő aranyosan remegett, és persze nem tiltakozott. Nem értem, hogy lehetett még szűz, de már nem az... Megfogtam a farkát, és a puncimhoz igazítottam. Ő rám sem mert nézni. Tudtam, hogy akarja. Nem igazán vágytam rá, hogy belém hatoljon, de ennyi járt neki.
- Akarsz egy nyalintást? Egy pillanatra belém márthatod -súgtam a fülébe, majd mielőtt válaszolhatott volna, már magamba is tettem. Éreztem, ahogy lüktet bennem. Ő megfeszült. Mozdulni sem mert. Pár másodpercig köröztem a csípőmmel, majd kiengedtem. Nem akartam, hogy elélvezzen, mert érezni akartam az ízét, a farkát a számban. Elé térdeltem. Végig nyaltam, majd bekaptam, Tövig a számba eresztettem, és cuppogtam rajta... ő persze pár másodperc alatt elélvezett. Esélyem sem volt, hogy megdolgozzam. Viszont elég nagy adagot juttatott kellemes sós spermájából a számba. Lenyeltem, majd még egy-két percig tovább szoptam, míg le nem lankadt. Ekkor felálltam, és megcsókoltam. Akartam, hogy érezze az ízét. A csókja sokkal jobb volt, mint vártam. Persze nem tartott sokáig, mert nem akartam. Elengedtem. Meg volt amire vágytam. Megígértettem vele, hogy nem szólhat senkinek sem. Cserébe lehet, hogy még párszor játszadozom vele. Ő ígéretet tett, én pedig a szobámba vonultam. A délutánt alvással töltöttem, majd mikor anyu megjött, kimentem hozzá a konyhába beszélgetni. Megint húzós napja volt. Vacsira spagettit főzött, majd korán lefeküdt...


Szextörténet ajánló:


Gangbang, és anál a kempingben


Sosem kempingeztem még a szabad ég alatt. Mindig abból indultam ki, ha nyaralás, akkor egy jó kis hotel minden extrával, tengerpart, miegymás. Edit, a barátnőm, bár szerette a természetet, általában, ha pihenésre gondolt, nem sátrazást terezett be, hanem a már előbb említett hoteles verziót! Ezúttal azonban változott a felállás, kempingezni indultunk. Igazából már alig vártam, hogy a természet lág....

Legvadabb fantáziáim 1. rész


Egy határozott erős férfivel vagyok.
Felmegyünk hozzá. Ahogy becsukja magunk mögött az ajtót, vadul nekem esik. A nyakamnál fogva az ajtóhoz szorít.
Olyan erősen, hogy levegőt alig kapok. Csókolja a szám, az arcom, majd hirtelen hátralép. Kimegy, s visszafordulva még annyit mond, hogy mire visszajön legyek négykezláb.
En enyhe rémület és forró izgató vágyakozások közepette nég....

Sötétben egy idegennel szexeltem


Tibivel egy augusztusi délután egyikén ismerkedtem meg egy portálon. mindig is szerettem ezeket az oldalakat, unaloműzőnek tökéletesek az unalmas délutánokon,és a magányos estéken.
Vonzott az anonimitás, a titokzatosság, és az első pár alkalommal fel sem tűnt, hogy Ő "véletlenül" mindig akkor lép be,mikor én általában ott vagyok. Nem volt nehéz észrevenni, hogy délutánonként általában mind....

Kíváncsi voltam a seggére is


Nekem az egyik legjobb szexkalandom pár éve történt. Egy utolsó szex volt a lánnyal, de olyan jól sikerült, hogy azóta sokszor eszembe jut. Egy társaság amely a régi munkahelyről verődött össze úgy 15-16 ember egy kis italozgatással és táncolással búcsúzott el egymástól, mivel a cég pár héten belül megszűnt. Akkor én már nem dolgoztam ott 2-3 hete. A lánnyal már előtte volt szex , sokszor szakítot....

Meghágtak a kutyák


Meghágtak a kutyák

Sógornõm kutyákkal és másállatokkal is közösültettett velem.


A tesóm aki már fiatal korábban is kefélt a barátaival,mert addig leselkedett utánnm,míg sikerült neki rengeteg fényképet csinálni rólam amint kutyákkal és disznókkal fajtalankodtam,mert élveztem ezeket a dolgokat,hiszen alig kezdtek nõni a melleim sok férfi is ráhúzott a farkukra és sok....

A csalfa


Még számon éreztem Ancsur csókját, amikor becsusszantam a kocsiba. Alig csuktam be az ajtót, mikor Attila már indított is. Én meg hiába csúsztam lejjebb az ülésen, és sandítottam felfelé, nem láttam ablakunkat. Pedig tudtam, hogy Ancsur ott áll, és figyeli az autót, amíg csak el nem kanyarodunk, ki a lakótelepről.

Hosszú győzködés után fogadtam el csak Attiláék ajánlatát, hívását er....Szextörténet címkék

kale | zuhanyzás | nem tudja | akit nagyon elhanyagolt | fiú veri |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.