Szeretem a szexet, meztelenséget


Már le sem írom, hogy mi történt reggel. Csak a szokásos. Nem is tudom, hogy miért izgatom fel magam rajta. Ez egy ilyen hét lesz, vagy rosszabb esetben egy ilyen hónap, esetleg a hátralevő életem minden napja.
Délelőtt a városban mászkáltunk Bogival. Egyik üzletből a másikba mentünk, nézelődtünk, felpróbáltunk pár ruhát, aztán úgy döntöttünk, hogy eszünk egy gofrit. Én sima vaníliásat ettem, melyre persze ő hívott meg. Jólesett a kedvessége. Remélem egyszer nekem is lesz munkám, amiből majd pénzem, és akkor én is meg tudom majd hívni őt. Pont betömtem az utolsó falat gofrimat, mikor szembe találtuk magunkat Zsófival, és bájos barátnőjével, Esztivel. Hú de utálom, és persze ő is engem. Tavaly karácsonykor történt, hogy elmentünk bulizni. Már akkoriban sem rajongtunk egymásért. Ő a város ünnepelt szépsége, akiről minden pasi álmodik. Hosszú, szőke haj, közepes mellek, kerek hátsó… mintha egy divatmagazin címoldaláról lépett volna le. Tisztában is van az adottságaival, és talán pont ezért ilyen utálatos. Azt képzeli, hogy minden róla szól, ő a világ közepe, és sajnos nálunk, ebben a kis városkában ez így is van. Szegény, majd talán koppan egyet, mindenesetre én már adtam neki egy pofont, méghozzá kétszer is. Egyszer ezen a bulin, ahol a mosdóban megdugott a pasija, Kevin, aki egy igazi Adonisz. Ő mister tökéj, aki a suli sztárja volt, ők meg a sztár páros. Persze már csak voltak, mert a hercegnő rajtakapott minket, ahogy ő épp belém merítette a varázspálcáját. Mindketten sokat ittunk, én pedig olyankor elég bátor vagyok. Egy ideig szerelmes voltam belé, de sosem figyelt fel rám. Neki csak a Zsófika létezett, de azon az éjszakán rátapadtam, táncoltam vele, hozzá simultam, majd a fülébe súgtam, hogy arra vágyom… ő pedig kapott az alkalmon, és a mellékhelyiségbe vitt. Nem tökölt, felhúzta a fekete estélyim, le a harisnyám, bugyim, és már belém is hatolt. A farka nem volt nagy szám, de abban a pillanatban nem érdekelt. A fal felé fordított, és hátulról hatolt be a nedves puncimban, mely hangosan csattogott minden lökésnél, és már majdnem a csúcsra értem, mikor ez a ribanc megjelent, és nekünk esett. Persze én voltam a célpontja. Félre lökte a pasiját, és megragadta a hajam. Egyik pillanatról, a másikra kerültünk a földre. Küzdenem kellett az életemért, téptük egymás haját, és közben ott ütött, ahol csak bírt, ám hatalmas mázlim volt. Ő került felülre, és épp ütni próbált, mikor én beküldtem neki egy bal egyenest, ő pedig vérző orral dőlt ki. Nem ájult el, de készen lett. Pillanatok alatt zajlott le az egész, és lett nagy tömeg a wc-ben. A buli ezzel véget is ért, és az ő kapcsolatuk is. Azóta utál, pedig szerintem csak sziveséget tettem neki. Megmutattam, hogy a pasija nem hűséges típus. Nem utálnia kellene, hanem megköszönni azt, amit érte tettem. Persze ő egy hülye ribanc, tőle ezt nem várhatom el.
A találkozás sokkoló volt. Álltunk ott, és bámultuk egymást. Végig mért, igazi megvető pillantása volt. Fintorgott egyet, és tovább állt. Én már felkészültem egy újabb bunyóra, de ő tovább állt. Biztos megijedt, hogy ismét kiütöm. Még viccelődtünk is Bogival, akit haza kísértem. Ő aztán ment melózni, én meg találkoztam Misivel. Beültünk az Édes Élet kávézóba. Még mindig jól nézett ki, és mintha egy kicsit helyesebb is lenne. Megkérdezte, hogy vagyok… mizu velem? Aztán egyből a lényegre tért. Most fog nyitni egy nem legális helyet, ahol havi egyszer lesz buli, és keres pár bevállalós lányt, akik a vendégeknek táncolnának. Jövő pénteken lesz a nyitó buli. Egy húszast ad egy éjszakára. Privát táncot kellene lejteni a gazdag, vén bácsiknak. Nem kell velük dugni, persze ha akarok, akkor dughatok. Kikerekedett szemekkel hallgattam, nem is tudtam mit mondjak. Szeretem a szexet, meztelenséget, és munkám sincs. Nagyon jól jönne a pénz, de ez még tőlem is messze áll. Persze azért nem olyan messze. Kedves volt, győzködött picit, én pedig bele mentem. Nem is tudom miért… de igent mondtam. Estére már kezdtem kételkedni a döntésem helyességében, és most sem tudom, hogy jól döntöttem-e, de már nem léphetek vissza.


Szextörténet ajánló:


Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.

Evelin is várta az estét, várt egész nap… ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenete....

A mocskos tizenkettő


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem e....

Tényezők


Be kell látnom, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy én szeretném. Bár jó nekem, és nem bánom, akármit is tettem, de ez most komolyan elgondolkodtatott. Kedden Találkoztam Botonddal, aki kicsit furcsa volt. Egész este puszilgatott és marasztalt, hogy aludjak nála. Nem akarok belebonyolódni.
Nem az.. mert jófej és tudnék szerelmes lenni. Csak egyszerűen nem akarok.
Félek az ....

A feleségem nem szeret, ezért egy S/M klubba ment


Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles.
Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, minth....

Dugj a párommal


Ez azon mondatok egyike, melyekre az ember sosem számít...

Először is, azzal indítanék, hogy a 'Miért kell a másik nőnek az én ágyam?'- nevezetű rovat sokkal jobban fedné a történetemet, de egyszerűen nem tudtam hova sorolni..
Fiatal, életvidám férfi vagyok (még), bárki megtekintheti az adatlapomon, hogy most töltöm a 24-et. Kedves feleségemmel 2 éve vagyunk házasok, de előtt....

Húsvéti pikáns történet


Régen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más ....
Szextörténet címkék

bántalmaz | kirándulás | házasság | angol cimborámmal | szeretőm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.