Családi nyaralás anyámmal, első rész


Anyámmal kettesben éltünk egész kicsi korom óta. Apámba nagyon szerelmes volt, de ez nem viszonzásra. Elég viharos körülmények között váltak el, apám azóta nem is kereste velünk a kapcsolatot, nem tudni hol kószál a nagyvilágban. Anyám mindennel ellátott, és csak nekem élt. Sokat játszottunk, együtt jártunk kirándulni. Tabu nem volt köztünk. Sokáig együtt fürödtünk, pancsoltunk. Nem volt prűd, természetesen járt otthon fehérneműben. De ahogy visszaemlékszem, bugyi mindig volt rajta. Szerette – és most is szereti- a szép nőies fehérneműket. Néha együtt is aludtunk. Jó volt hozzábújni, érezni. Szépek voltak a nyaralásaink, a téli síelések. Sokfelé utaztunk bel és külföldön is. De a legszebb az a nyár volt, amikor a második gimi osztályt befejeztem.

Kamaszkorom kezdetén mint minden fiú én se igazán tudtam mit kezdeni a magammal. Furcsa volt hogy megváltozott a testem. Na meg a merevedések! És azt éreztem, hogy anyám kezd tőlem eltávolodni, és egyre inkább úgy nézek rá, mint nőre. Ha megláttam fehérneműben, egyből merevedésem lett. Néha sokáig nézegettem a fürdőszobában a levetett alsóit, és ekkor is legyőzhetetlen merevedésem lett. Egyszer este elment a barátnőivel színházban. Lezuhanyozott, és átöltözött. A szobában felvett egy szép fekete csipkés bugyit, hozzáillő melltartóval, harisnyanadrággal, és úgy ment ki sminkelni a fürdőbe. Az ajtót nyitva hagyta. Elbűvölve néztem csodás alakját. Aztán felvette a ruháját, és megkért, hogy húzzam fel a cippzárját. Kissé remegett a kezem, ahogy hozzáértem a hátához. Puszi, és elment. Egyedül ténferegtem a lakásban. Mint egy alvajáró mentem be a fürdőszobába, és a szennyestartóból kivettem a frissen levetett bugyiját. Egy fehér, elején csipkés volt. Nézegettem, majd megszagoltam. Ott az elején. Csodás illata volt! Igazi női illat, keveredve az illatszer illatával. Egyből merevedésem lett. Aztán egy megmagyarázhatatlan ötlettel levetettem a rajtam lévő ruhadarabokat, és sorra felvettem az ő levetett ruháit. Izgatottan néztem magam a fehérneműjében, majd a ruha következett. Így bementem a szobájába, leheveredtem az ágyára, és lehunytam a szemem. Felemeltem a szoknya alját, kissé letoltam a bugyit, melyből rugóként ugrott ki a farkam, és elkezdtem masztizni. Közben arra gondoltam, hogy vele vagyok. Nagyon hamar elsültem. Az anyagomból ment a bugyira is jócskán. Nem sokára bűntudat tört rám, hogy ezt nem lett volna szabad csinálni, és szinte letéptem magamról a ruhákat. És a bugyit bevittem magamhoz, mert nem akartam lebukni. Ezt a játékot egyre gyakrabban játszottam esténként kilopózva a fürdőszobába és becsempészve az aznapi bugyit. És napközben is azon vettem észre magam, hogy egyre többször marad rajta a szemem a feszes popsiján, a mellein. Mindig elhesengettem magamtól a gondolatot, de azok mindig rámtörtek. Kezdtem bepánikolni. Párkapcsim nem volt, olyan suliba jártam ahova 90%-ban fiuk jártak. Az a pár lány vagy foglalt volt, vagy abszolút nem voltak érdekesek. Bulizni nem jártam, mert nem volt olyan banda amihez szívesen csapódtam volna. Így maradt a tanulás, meg az internet. Nézegettem én is a pornó oldalakat, és sokat fantáziáltam arról, hogy milyen is lesz az első. És esténként arról álmodoztam, hogy Ő vezet el ebbe a csodavilágba, ismerteti meg az örömök barlangját, és azt a csodát, amit már magamnak okoztam jó párszor, tudva azt hogy az igazi ennél sokkal jobb.

És eljött a nyár. Már előre terveztük hogy egy görög szigetre megyünk két hétre egy apartmanba, ahol csak mi leszünk. Lázas készülődés , repülő, busz, hajó és megérkeztünk a csodás szigetre. A ház a domboldalon állt, a teraszról szép kilátással a tengerre. Kis csendes halászfalu volt, de azért voltak éttermek, tavernák, szóval igazi turista paradicsom. A szobában kicsit meglepve láttuk mindketten, hogy csak egy francia ágy van.
- Nekem nem gond, úgyis régen aludtunk már együtt! mondta, és puszit nyomott az arcomra.
- Jó, végül is nekem se gond.
Pedig dehogynem! Beleborzongtam a gondolattól, és rajtam volt a félsz. Hogy mi lesz? És hogy tudok itt masztizni? Hogy fogom kibírni? Lehet hogy rémálom lesz a nyaralás? Na majd meglátjuk!
Napközben zömmel a tengerparton voltunk, úszkáltunk, hevertünk a parton. Nagyokat kirándultunk, hajókáztunk. Bejártuk a sziget minden zegét-zugát. Esténként fáradtan estünk be az ágyba. A negyedik napon hajnalban – már világos volt - felébredtem. Anya ott aludt nekem háttal, a takarója lecsúszva, a hálóingje felcsúszva a derekára. Elbűvölten néztem a gyönyörű hátát, popsiját, és a kissé kilátszó punciját. Nem győztem betelni a látvánnyal. És elkezdtem remegni. De elhesengettem a gondolataimat, de már annyira feszített a vágy, hogy kiosontam a fürdőszobába, és elkezdtem könnyíteni magamon. Már majdnem kész voltam, amikor bejött anyu. Elpirultam, és le is lankadtam.
- Bocs! De pisilni kell!
Odament a kagylóhoz, felemelte a hálóingjét, és leült. Kitámolyogtam a fürdőszobából. Ő zuhanyozott, reggelit készített. Valahogy nem volt kedvem semmihez, égett az arcom. És ez az egész napomra rányomta a bélyegét. Nem tudtam igazán hogy mit is bántam jobban. Azt hogy rajtakapott, vagy azt hogy nem tudtam befejezni. Feszült voltam, ami látszott is rajtam. De ő nem feszegette a kérdést, igyekezett lazán, de nem lekicsinylően bánni velem. Este elmentünk vacsorázni. A Metaxa, a finom ételek, a tüzes borok, a buzuki zenéje, a tánc, a kellemes csillagfényes égbolt, oldotta a feszültségem, neki is nagyon jó kedve volt. Nevetgélve mint két kamasz mentünk haza. Otthon lerúgta a szandálját, fején keresztül lehúzta a ruháját, ami alatt csak egy fehér csipketanga volt, és elment zuhanyozni.
Egy törülköző volt rajta mikor visszajött.
- Menjél te is! De siess!
Na, könnyű azt mondani! Folyattam magamra a vizet, amikor rámszólt, hogy siessek. Kelletlenül végeztem, és mentem be a szobába egy sortban, pólóban. Az asztalon egy üveg bor volt felbontva, és két pohár. Rajta egy rövid köntös volt, a szobában csak a hangulatlámpa világított. Ahogy átsütött a fény a köntösén, áttetszett a sziluettje, látszott hogy nincs rajta semmi. Megborzongtam. Kezdett ez az egész sok lenni. Töltött a két pohárba, koccintottunk. Leült a fotelbe, lábait keresztbe tette, a köntös lecsúszott, láttatni engedve a combját végig. Kelletlenül ültem én is le, szótlanul magam elé meredve iszogattam a bort. Újra töltött, majd felállt, és hozzám jött. Leült a fotel karjára, és még mindig kezében a borral átölelt. Jó volt érezni a teste melegét, lélegzetét a nyakamban.
- Ne haragudj a reggelért! Tudom, hogy nem kellett volna. És ne szégyelld! Én vagyok a hibás! Elfelejtettem hogy közben felnőttél! És szeretnélek kárpótolni! Gyere! Lette a poharat, a kezemből is kivette, megfogta kezem, és finoman felhúzott, és vezetni kezdett az ágyhoz. Ott finoman ledöntött, majd mellém térdelt. Elkezdett simogatni. A mellemen kezdte, és haladt a keze a hasamon, majd a combom került sorra. A nadrágom kidudorodott a merev szerszámomtól. Közben kioldotta köntöse övét, és levette. Feltárult előttem két melle, a hasa, és a fazonra igazított öle. Megfogta a kezem, és a mellére tette. Térdelve felegyenesedett, én fogtam a mellét. Ő megfogta a kezem, és simogatni kezdte a mellét. A másik kezem a hasára tette,és azon vezette. Majd mellém hevert, a hátát, a popsiját simogattam. Rávezette a combja belső területére, a puncija selymes mohájára. Mellém feküdt, lábait kissé széttárta, és végighúzta a kezem a punciján a tetejétől egész a popsija lyukáig, majd vissza. Bedugta ujjam a hüvelyébe, rávezette a csiklójára, körözött rajta. Éreztem hogy a csiklója megmerevedik. Halkan sóhajtott, éreztem hogy combjai lágyan remegni kezdenek. Két kezével elkezdte letolni a nadrágom, amelyből kiugrott a farkam. Mikor levette, elkezdte simogatni lágyan a farkam tövét, majd a törzsét. A fejét szabaddá tette, és a makkom kezdte el lágyan simogatni, majd rátért a gallérjára. Felnyögtem. Fogva a farkam, mellettem megfordult, popsija a fejem mellett volt. Kissé oldalt fordult, a farkam el nem engedve, közelebb hajolt hozzá, és elkezdte puszilgatni. Haladt rajta végig, és rétért a makkomra. Körbenyalta nyelvével, aminek hatására zsibbadás futott rajtam végig! És a farkam eltűnt egy forró, nedves barlangban. Furcsa kellemes érzést éreztem, ahogy a nyelve hozzáért, és táncolni kezdett a farkamon. És közben finoman közelítette a hasát az arcomhoz. Oldalt hajtottam a fejem miközben nem hagytam abba a csiklója simogatását. És ekkor megütötte az orrom egy isteni finom illat. Kissé emlékeztetett a bugyiillatra, de annál sokkal finomabb volt. Éreztem hogy az amúgy is kemény farkam még jobban megmerevedik.
És szagoltam a punciját, beszíva az illatát, majd ösztönösen megpusziltam. Majd még egyszer. És az ajkamra került puncinedvet lenyaltam. Isteni soha nem érzett íz volt! Azt már megtapasztaltam hogy mi a különbség az ujjak és a nyelv között magamon, gondoltam hogy neki is finom lehet, így elkezdtem a csiklóját keresni a nyelvemmel. Meg is találtam, és elkezdtem finoman nyalni. Felnyögött, és abbahagyta ingerlésem. Közben a térdét áttette a fejem másik oldalára,a térdein támaszkodott, és a punciját leengedte a számhoz. Egyre jobban nyöszörgött, és kezdett elerőtlenedni. Elengedte a farkam, a hasamra feküdt. Nekem háttal felült, megfordult szembe velem. Kissé felemelkedett. Fogta a farkam, odavezette a puncijához. Kicsit körözött rajta, majd a réshez helyezte. Kissé beljebb tette. Közben az arcát néztem. Szeme be volt hunyva, lélegzése szapora volt, kicsit beljebb tette, már a hüvelybemeneténél voltam, milliméterenként csúszott rám, majd hirtelen elengedte magát, és én tövig szaladtam egy meleg, simogató barlangba. Mindketten felnyögtünk. Rámborult, átölelt szorított erősen magához. Így pihegtünk kicsit. Majd szájon csókolt, és elkezdett rajta, fel-le mozogni, oldalra is mozgatva a csípőjét. Felvettem az ütemet, tövig belehatolva. Lágyan finoman mozogtam, érezve a szorítását. Majd éreztem hogy nem sokáig bírom! Egyre hevesebben lélegeztem, és gyorsítottam a mozgásom ütemén minden egyes mozgásnál tövig benyomva. Majd felemelkedtem, ívbe feszülve tövig hatolva, lüktetve törtem ki. Halkan felsikított, teste ívbe feszült, puncija szorítani, majd lüktetni a hasa hullámzani kezdett. Én csak egyre lövellte. Majd ernyedten zuhant rám. Szaporán szedte a levegőt, elernyedt, csak néha rándult egyet a puncija. Lehengeredett rólam, és feküdtünk egymás mellett. Fogtuk egymás kezét, oldalra fordult, megsimogatta az arcom, és megpuszilt. Mosolygott, és szorosan megölelt.
-Ó istenem, férfi lettél!
Nem szólt többet, felállt, öntött még bort odahozta a poharam, koccintottunk, és szájon csókolt, majd megölelt. Együtt mentünk zuhanyozni, és összebújva aludtunk el. Reggel ébredés után szeretkeztünk egyet, és csak délután mentünk le a strandra. Aztán este mikor hazajöttünk, kiéhezetten estünk egymásnak.

Minden este szeretkeztünk, kipróbálva minden változatos formát. És a bolondozások! Egyszer sétáltunk a csillagfényes tengerparton, fogva egymás kezét. Egy félreeső csendes kis öbölnél a fején keresztül lehúzta a ruháját, kilépett a tangájából, biztatva engem is, hogy vetkőzzek le. Megtettem. Bolondoztunk a vízben, és ott próbáltunk szeretkezni. Lábával átszorította a derekam, és belehatoltam, és a parti homokban fejeztük be. Nagyon jó volt a forró homok, a tenger hullámai ahogy simogatták a popsinkat. Aztán megint csak egy este sétálva az elhagyatott parti sétányon, ahol nekidőlt a korlátnak, gyönyörködve a panorámában. Én mögé álltam, felemeltem a szoknyáját, letoltam kissé a nadrágom, félrehúztam a tangáját, vállát finoman lenyomtam, és próbáltam betenni a farkam, Kicsit tiltakozott, hogy ne, mert meglátnak, de ez nem volt komoly. Lábait kicsit terpesztette, popsiját feljebb tolta, így akadálytalanul tudtam behatolni. Hamar eljutottam a csúcsra bőségesen telelőve punciját. Éreztem hogy neki nem az igazi volt. Otthon azért bőségesen kárpótoltam.

Mint minden ez a nyaralás is véget ért. De nem a kapcsolat! Sokáig, és mindkettőnk örömére még sokáig folytattuk.


Szextörténet ajánló:


A fétis imádó


Randira mentem. Megbeszéltük, hogy a Rákóczi úton az Urániával szemben találkozunk. Zsuzsi ért oda előbb, én csak pár perc késéssel futottam be. Már ott ácsorgott a sarkon, egy orvosi műszerbolt előtt. Intettem a túloldalról. Akkor már néhány hónapja ismertem Zsuzsit.

Á, már zöld! Elindultam a Rákóczi túloldalára. Mosolyogva nézett. Mindig ilyen természetesen mosolyog. Csak én vigy....

Családi vonások (és baszások)


Mint minden nyár elején, most is a katalógust nézegettük, hová menjünk nyaralni. Anya idén hegyes területekre szeretett volna menni, nekem mindegy volt, apám viszont ragaszkodott egy görög tengerparthoz.
- Ha már nyár, élvezzük ki! És amúgy is, sí cuccban nem látni dögös nőket...
Megforgattam a szemeim, de már hozzászoktam; apám minden jó nőt megstírölt, és néha rajtakaptam, ahogy mo....

A biszex trió


Kopognak. Odamegyek az ajtóhoz, kinyitom. Enzós Niki áll ott. Kék atlétában van, szép válla vadítóan néz ki. Passzos farmert visel, cipő a lábán. Hamar megkeményedik a faszom. Megfogom a kezeit, és behúzom a szobába.

Vadul csókolni kezdem, közben bezárom az ajtót, és hátát nekidöntöm. Amíg csókolgatom a száját és környékét, kulcsra zárom az ajtót. Jobb lábával átfogja a combomat. Én....

Keresztapuval


Sziasztok, az én nevem Vivi és szeretnék elmesélni nektek egy valós kis történet, röviden és velösen!A sztori még 2016-ban történt meg!A suliból haza felé menet az akkori barátom elkisért hazáig,gondolta Tamás hogy felhivom hozzám a hosszas lépcsőházba való csókolózás után,de nem úgy történt, mivel kereszt apu aki a földszinten lakott pont féllbe szakított a jelenlétével és Tamás megszégyellve mag....

Meleg glory hole pisával


imádom a képeket, és nincs jobb mint egy wc-ben térdelni és remegve várni amint egy idegen kan átdugja a kemény faszát!Az első amire állatiasan begerjedek az a fasz szaga. A férfias fasszag annyira begerjeszt hogy a segglukam is automatikusan kinyílik tőle.Először csak szagolgatom, puszilgatom a makkot, aztán körbenyalom és elkezdem lucskosan szopni. Élvezem hogy egy idegen bikát szopok és ami a l....

Szopós szex


A múlt héten bejött az osztályunkba egy tanár, és végső elkeseredésében kijelentette: „Jól van, akkor felőlem nem lesz Szalagavató!”. Fel is csillant a szeme néhányunknak, hogy ez nem is annyira rossz ötlet, de hát nem így történt. A színpadon állós, matrózblúzos, szalagtűzős részen túl voltunk, és most arra készültem az elkülönített öltöző/ raktárhelyiségben, hogy nyugodtan megszabadulhassak a f....
Szextörténet címkék

szajha | a könyökével | felpumpál | legénybúcsú | stopp |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.