Az érzékeny pöcök


Megint a kedvenc helyére készült, tanulni. Utolsó éves egyetemista volt, rutinos vizsgázó, ezért néha nem a kollégium szürke falai között nyomta magába a legújabb paragrafusokat, hanem kiment a kisváros szélére, a folyópartra. Volt ott egy várrom, a tövébe réges-régen kitettek néhány padot, amelyek a folyóra néztek. Kevesen tudták ide az utat, ő is csak véletlenül találta meg. A folyó túlpartján már többen járkáltak, ott is volt néhány pad, ezeket általában szerelmespárok foglalták el, a néhány sétáló pedig diszkréten kikerülte őket.
Ide indult, kezében a könyvvel, egy pléddel, meg egy üveg ásványvízzel. A kora délutáni nap éppen odatűzött, így egy kis vállpántos felsőben és egy laza shortban indult el.
A plédet leterítette, majd törökülésben, a folyó felé fordulva ölébe vette a könyvet. Szemből tűzött a nap, és nem szerette volna, ha csíkos marad a válla, így lecsúsztatta a pántot. Mellbimbóit még éppen fedte az anyag, és a szemközti padokon is csak egy-két szerelmespár feledkezett egymásba.
Testét hevítette a nap, agyát szárította a sok jogi kifejezés, így kinyitotta az ásványvizet, és ivott pár kortyot a hűvös folyadékból. Egy kicsit magára is locsolt, ruhája hűvös nedvességgel tapadt kebleire. „Ettől a látványtól biztos beindulna Péter” – gondolta mosolyogva. Barátjával utoljára tegnap este vívtak „párnacsatát”, így élénken emlékezett a történtekre.

Felnézett, és a szemközti padot épp elfoglalta egy fiú. Ahogy odanézet tekintetük találkozott, s ő zavartan fordult el. Ilyen távolságból nem sokat láthatott, de mégis megzavarodott egy kicsit. Aztán visszatalált a könyvhöz, újabb oldalakon rágta át magát. Szinte észre sem vette, és ujjai a short alá csúsztak. Először unalmában csúsztatta végig ujjait bugyijának vékony anyagán, aztán érezte, hogy a forró nap is bizsergetni kezdi. Megtalálta az érzékeny pöcköt,és ujjhegyével finom körkörös mozdulatokat tett. Felsőhajtott, felemelte fejét, és pillantása megint összetalálkozott a fiúval. Még mindig ott ült, és úgy tűnt, azóta is őt nézi. Ki akarta rántani az ujjait az öléből, de rájött, hogy ezzel még feltűnőbb lenne. Az ölében fekvő könyv és a távolság miatt a lényeget úgysem láthatta. Jobban megnézte a fiút. Ahogy meg tudta ítélni, jóképű, vékony srác volt, kb. egyidős vele.

Szája mosolyra húzódott. „Adjunk neki egy kis műsort!” Úgysem talál ide, ebből a távolságból meg nem láthatott mindent. Háttal nekidőlt a várfalnak, a könyvet félretette. Bal kezével félrehúzta bugyiját, másik ujja pedig már a meztelen bőrön siklott. Aki nem figyelt oda kellően, azt hihette, behunyt szemmel napozik, de nedvei elárulták volna. Puncijából síkos cseppek szivárogtak, ezekkel nedvesítette be ujját, hogy csiklóján körözzön. Forró sóhaj szakadt ki belőle, aztán kinyitotta szemét, a fiút kereste. Még mindig őt nézte, de a keze már neki is a rövidnadrág szárába csúsztak. „Úristen, ő is simogatja magát!” Ez még jobban felizgatta, egész tenyerét csupasz szirmaira szorította, ujjai testében matattak. Aztán megint visszatért a vágyakozó rügyhöz, nedves ujjai szaporán simogatták. Megint kinyitotta szemét (észre sem vette, hogy behunyta), és egyből a fiút kereste. Ütemesen mozgó ujjait látta, és közöttük mintha egy… „Jaaaaj, elővette és úgy simogatja magát!” Gyorsan körülnézett, mintha a lebukástól akarná megmenteni a srácot, de éppen senki nem közeledett. Aztán megint magára koncentrált, ágyéka bizseregve kívánta a tűzijátékot. Nem járt már messze a csúcstól, amikor ismét a másik padra pillantott. Éppen jókor: az ujjak ritmusos mozgása felgyorsult, aztán hirtelen megmerevedett, még néhány lassú mozdulat, és elernyedve ült a srác. „Most élvezett el, kispriccelt a fűbe!” Ez már sok volt neki is, ágyéka lüktetve jutott el a csúcsra, orgazmusa végigrohant testén, hangosan felnyögött. Ujjait rászorította az érzékeny pöcökre, finom simogatásokkal csillapított le vágyát.

Ismét a padot kereste szemével, de már üres volt. Csalódottan sóhajtott, próbált visszatérni a tanuláshoz. Hirtelen lépéseket hallott. Ijedten pillantott fel, ruhájának pántjait rángatta magára. Aztán meglátta: a srác volt a szemközti padról. Szó nélkül, mosolyogva lépett oda hozzá. Felemelte a lány jobb kezét, és lenyalogatta ujjáról önkielégítésének nedves bizonyítékát.
„Hmm,ez még mindig finom, kedvesem” – mondta halkan Péter
A lány csak mosolygott.
„Tetszett az előadásom?”


Szextörténet ajánló:


Kisfaszú Bálint, és a lányok 2. rész


Regina lassan masszírozta a farkam, ami már keményre duzzadt. Igazából már akkor, amikor megláttam őt bikiniben. Nem csoda, hisz gyönyörű lány, igazi modell alkat. Magas és sportos, igazi szőke kék szemű szépség, gömbölyded gyümölcsös mellekkel. Én viszont duci, kicsi pénisszel. Nem is azért huncutkodott velem a strand öltözőjében, mert kívánt.
Osztálykiránduláson mentünk a strandra és a v....

Szüzességem elvesztése


Egy szalagavatón ismertem meg az osztályunkból a legjobb barátnőm Kati unoka tesóját és egyből beleszerettem. Csak pár szót tudtam vele váltani. Azonnal éreztem, ő az igazi és vele szeretném elveszíteni, már kínossá váló ártatlanságomat. Az tette nehézzé, hogy elég messze lakott Péter, Fehérváron, ahonnan a barátnőm is bejár suliba! Pár nap múlva szólt a barátnőm, lesz egy buli, amire meghívtak mi....

Kutya is volt


A Bones tv sorozat női sztárjai, Michaela és Emily, a forgatás alatt bensőséges barátnők lettek és a forgatás szüneteiben gyakran töltötték együtt szabad estéjüket szállodai közös szobájukban. Így volt ez 2008. szeptember egyik estéjén is, amikor egymás karjaiban fekve beszélgettek. Michaela váratlanul azt kérte barátnőjétől:
„Em., drágám meséld el, hogyan és mikor vesztetted el a szüzesség....

A családi szex sztori


Miért is ítéljük el a családon belüli szexet? Miért nézünk megvetően arra a lányra/fiúra, aki húsz éves korában fiatalkorú partnert talált magának. Hiszen ez nem is olyan régen még természetes volt. Civilizáció? Ne mondjátok nekem, hogy nincs köztetek, aki még nem maszturbált valakire a családból, legyen az távoli rokon, báty, nővér. El se képzeltétek? Hát, amíg nem történtek bizonyos dolgok, én s....

A szomszéd lány,Csaba nővére


Költözésem után nem sokkal a lépcsõházban megismerkedtem Fannival, több alkalommal beszélgettünk ezt követõen minden féle dologról. Bevallom, hogy már az elsõ találkozásunk alkalmával megakadt rajta a szemem, vékony testén, csinos kis pofiján, és hosszú göndör barna haján.

Egy szombat délután boltból hazatérve ismét összefutottunk a lépcsõházban, ismét beszédbe elegyedtünk.
<....

Vintage Anál


Nevem Elizabeth Warner-Jones és ma meghalok. Newgate börtönében várom sorsom beteljesedését, miután elítéltek francia szeretőm, Sauville Chabrier meggyilkolásáért. Bálint nap van, 1815-öt írunk. Itt ülök, magas derekú fehér muszlin köntösömben, divatos övvel, fehér muszlin sapkában, magas szárú csizmában, szóval esküvőhöz öltözve, amely ma lenne,ehelyett azonban felakasztanak, így halok majd meg.<....
Szextörténet címkék

egymá | francia | öcsi | az iskolai szexvizsgálat | spermás punci |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.