Rámnyitott a mostoha húgom, orgia lett a vége


A minap vertem a farkam a nappaliban, amikor nem vettem észre, hogy húgom hazajött. Amikor meglátta mit csinálok, nem szólt semmit a kis piszok, csak ledobta a táskáját és odajött. Annyira megijedtem, hogy elfelejtettem eltakarni magam.

- Te mit csinálsz bátyus? - kérdezett elég kíváncsian.
Nem tudtam választ adni, csak ott ültem álló fasszal mellette.

- Megfoghatom? - kérdezte.
- Hát..nem is tudom.
Annyira fel voltam izgulva, hogy azt se bántam volna, ha most megdughatnám, de ott volt bennem, hogy mégiscsak a húgom.
- Nem hugi, és kérlek, menj innen. - válaszoltam határozottan, de ő mintha meg se hallotta volna, oda nyúlt és elkezdte verni.
- Hugi nem! - kiabáltam rá, de közben persze élveztem és arra gondoltam, milyen jó lenne megfektetni.
- Nyugi bratyó, ez olyan, mintha magadnak csinálnád.
- Nem, egyáltalán nem olyan, mivel a húgom kezei mozognak rajta.
- Nem muszáj a kezemmel. - vigyorgott rám - Csinálhatom a számmal is.
Na, itt döntöttem el, hogy ma megdugom ezt a kis kurvát.
- Hát, ha már így felizgattál, fejezd is be, amit elkezdtél.
Ekkor odahajolt a farkam fölé, gyengéden megnyalta, majd nem sokat szórakozott és egyből bekapta és elkezdte szopni. 15 éves, de úgy szopott, hogy azt hittem rögtön elélvezek. Olyan szépen játszott a nyelvével, hogy biztos nem ez volt az első szopása. Amikor éreztem, hogy mindjárt elmegyek, szóltam neki, hogy lassabban, de ő inkább rákapcsolt és tele élveztem a száját. Ő csak nyelte és nyelte, amit tudott, de kis száján is folyt ki egy adag.
- Uh, nagyon jól szopsz hugi. Ugye nem ez volt az első?
- Áh..nem, dehogy, már Bencével is csináltam ilyet. De így Lexi (nővérünk) tanított meg.

- Megtanitott? Hogy?
- Hát, tudod,a mostoha apa elég perverz és volt olyan, amikor ketten szoptuk, hogy kapjunk egy kis plusz pénzt és rajta tanított.

- Hát ti betegek vagytok, na takarodj innen.
Egyszerűen nem hittem el, hogy a nővérem és a húgom képes volt apánkat leszopni. Ugyanakkor kicsit érdekelt, hogy Lexi hogy is csinálhatja.

Elhatároztam, hogy őt is megszopatom és most már volt is mivel zsarolni, hogy megcsinálja.

Másnap délben jött haza, kicsit tovább gondoltam azt a szoptatás dolgot és úgy döntöttem, őt meg is dugom. Így vettem egy adag kotont, igaz, abból egyet már elhasználtam a boltos csajjal, de az egy másik történet.

Hazaért nővérem és egyből bevonult a szobájába, így nem tudtam vele beszélni. Úgy gondoltam, nekiállok verni a farkam és lebuktatom magam előtte. Így is tettem, szépen beültem a wc-re és elkezdtem verni, nem telt el 3 perc és benyitott nővérem, hogy neki sürgős, de nem tudta végig mondani, mert annyira meglepte mikor meglátta, mit csinálok.

- Te mi a faszt csinálsz öcsi? Na, mindegy. Szólj, ha végeztél.
- Várj! Gyere vissza.
- Igen? Minek?
- Gyere ide elém. Szerinted mekkora a farkam?
- Te beteg vagy, nem fogom az öcsém faszát skálázni.
- Naa, csak kíváncsi vagyok, mit gondolsz róla.
- Na jó...hát elég nagy és izgató.


- Nagyobb, mint apának? - kérdeztem tőle.
Úgy elvörösödött, hogy tudtam, már nyert ügyem van nála.
- Miről beszélsz?

- Tudok mindent, drága kishugi mindent elmondott, hogy miket csináltok apával.
- Az a kis kurva...kérlek, anyunak ne mondd el, mert se nekünk, se apának nem lenne jó, ha kiderülne.
- Hát, nem tudom, ha már ezt kéred, neked is kéne adni valamit cserébe, nem?


Még be se fejeztem a mondatot, már térdelt elém és elkezdte szopni a farkam.
- Szopjál ribanc, úgyis tudod, hogy kell. A fél sulin átmentél már. - bukott ki belőlem.
- Menj a picsába te fasz. - kiköpte a farkam és már akart felállni, hogy elmegy, de megfogtam és oda húztam magamhoz.
- Ha nem akarod, hogy anya tudjon a titkotokról, azonnal levetkőzöl és lehajolsz.

- Ezt még megbánod te kis....
- Mozogj ribanc, mindjárt haza érnek a többiek.
Ekkor gyorsan előre löktem és beraktam a pinájába az akkor már kőkemény faszomat. Ő is élvezte, mivel nagyon lucskos volt már a pinája és nem is kellett neki sok az elélvezésig. Ekkor lefeküdtem a padlóra és mondtam, hogy lovagoljon meg, ha már díjlovas bajnok. Ekkor már ő is feloldódva ugrott a faszomra és valami nagyon profi módon mozgott föl-le. Közben szabaddá tettem melleit és azokat gyúrtam neki két kézzel. Éreztem, hogy nemsokára elmegyek, amikor megláttam húgomat az ajtóban, ahogy ujjazza magát.

- Te mi a faszt csinálsz itt? - ordítottam rá.
Nővérem egyből leszállt rólam és próbálta takarni magát.

- Ezt én is kérdezhetném tőletek. Miért nem szóltok, ha ilyet csináltok? Én is akarom.

Olyannyira nem értettem mit hablatyol, hogy meg se szólaltam.

- Gyere hugi, segíts a nővérednek befejezni ezt a dolgot. - szólalt meg Lexi.

Egy kicsit örültem, bevallom őszintén, mert utoljára csak a kórházban voltam két nővel.

- Hát akkor, gyertek ti kis ribancok. - szóltam nekik.

Húgom levette a nadrágját és pólóját és nagy meglepetésemre bomba mellei voltak, egyből rámarkoltam. Közben nővérem szopta a farkam, majd a húgom félre lökte és beleült. Kicsit ügyetlen volt, de sokkal szűkebb, így jobban élveztem. Talán 10 percig basztam, közben a nővérem pináját nyaltam, amikor éreztem, hogy elmegyek. Szóltam nekik, majd mind a ketten elém térdeltek és magukra verték az összes gecimet, majd nővérem még nyaldosta egy darabig, de aztán gyorsan összekaptuk magunkat, mert hallottuk, hogy megjöttek a szülők. Aznap már nem, de azóta mindennap meglátogat valamelyik kis ribancom egy gyors menetre vagy egy szopásra.


Szextörténet ajánló:


Történet egy ex csajról


A szakítás után egy évvel találkoztam a ringyóval, aztán mivel nem volt senki, megbeszéltük, hogy összejárunk baszni. Azért szakítottunk, mert minden haver végig baszta, és szoptatta aki csak tudta, mikor be volt drogozva, mint általában mindig. Szóval átjött, rendeltünk egy pizzát, és néztük az rtl klubbot. Azt mondja, akkor mostmár basszunk, mert tudja, hogy azért hívtam át. El is kezdtük, ronda....

Jóapa vietnámban


Jóapa vietnámban

Már régóta akarunk eljutni a Vietnám német nyaralõjába amit forinba is ki tudtunk fizetni és erre gyüjtöttönk ,már pár éve is.Amikor a balatoni nyaralóba voltunk a feleségem sokszor elment ismeretlenekkel is egy egy éjszakára srácokkal kefélni jó pénzért és a pénzeket mindig eltette,mert ki akarta próbálni a keleti nemzetdégû fiukat is.Sokszor a munkahelyi kollegákis ....

15 perc nászéjszaka


A menyasszonyok általában mindenkinek tetszenek, szépek, aranyosak, kedvesek és olyan ártatlannak tűnnek a fehér ruhájukban. Ennek a látszólagos ártatlanságnak dacára (vagy tán épp ezért) melyik férfitársamnak ne fordult volna már meg a fejében, hogy vajon mi lehet a fehér szoknya alatt. Nos Erikán egy fehér combfix volt valamint egy csipketanga, amin tökéletesen átlátszott a sötétbarna punciszőre....

Dildó dodó


Dildó dodó

Fél tízre értem oda. Találtam egy helyet, ami megfelelõnek bizonyult, mert a régin egy család sátrazott! Ez a rész olyan, hogy kis beugrók vannak 10 méterenként, ahol le lehet menni a vízbe, és köztük magas növényzet, néhol fák vannak. Gyalog út köti össze õket lent, mert magas a part, és nem sok helyen van lejárat. Így sokan sétálgatnak odalent is. Igaz fent sok beugró van....

Tini maszti


18 éves lány vagyok. Nem tartom magam túl szépnek és nem is keresem a kapcsolatot a fiúkkal. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy nincs még szükségem rá. Természetesen vannak szexuális vágyaim, mint minden fiatalnak.

Ezeket maszturbálással szoktam csillapítani. Eddig csak kézzel, párnával, meg ilyenekkel csináltam, a múlt héten azonban vettem magamnak egy zselés mûpéniszt. Nem tudta....

Végre megtörtént !


Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
T....
Szextörténet címkék

seggemben | jacuzzi | bele élvez | keretbe a nemi | a szép és sz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.