Rámnyitott a mostoha húgom, orgia lett a vége


A minap vertem a farkam a nappaliban, amikor nem vettem észre, hogy húgom hazajött. Amikor meglátta mit csinálok, nem szólt semmit a kis piszok, csak ledobta a táskáját és odajött. Annyira megijedtem, hogy elfelejtettem eltakarni magam.

- Te mit csinálsz bátyus? - kérdezett elég kíváncsian.
Nem tudtam választ adni, csak ott ültem álló fasszal mellette.

- Megfoghatom? - kérdezte.
- Hát..nem is tudom.
Annyira fel voltam izgulva, hogy azt se bántam volna, ha most megdughatnám, de ott volt bennem, hogy mégiscsak a húgom.
- Nem hugi, és kérlek, menj innen. - válaszoltam határozottan, de ő mintha meg se hallotta volna, oda nyúlt és elkezdte verni.
- Hugi nem! - kiabáltam rá, de közben persze élveztem és arra gondoltam, milyen jó lenne megfektetni.
- Nyugi bratyó, ez olyan, mintha magadnak csinálnád.
- Nem, egyáltalán nem olyan, mivel a húgom kezei mozognak rajta.
- Nem muszáj a kezemmel. - vigyorgott rám - Csinálhatom a számmal is.
Na, itt döntöttem el, hogy ma megdugom ezt a kis kurvát.
- Hát, ha már így felizgattál, fejezd is be, amit elkezdtél.
Ekkor odahajolt a farkam fölé, gyengéden megnyalta, majd nem sokat szórakozott és egyből bekapta és elkezdte szopni. 15 éves, de úgy szopott, hogy azt hittem rögtön elélvezek. Olyan szépen játszott a nyelvével, hogy biztos nem ez volt az első szopása. Amikor éreztem, hogy mindjárt elmegyek, szóltam neki, hogy lassabban, de ő inkább rákapcsolt és tele élveztem a száját. Ő csak nyelte és nyelte, amit tudott, de kis száján is folyt ki egy adag.
- Uh, nagyon jól szopsz hugi. Ugye nem ez volt az első?
- Áh..nem, dehogy, már Bencével is csináltam ilyet. De így Lexi (nővérünk) tanított meg.

- Megtanitott? Hogy?
- Hát, tudod,a mostoha apa elég perverz és volt olyan, amikor ketten szoptuk, hogy kapjunk egy kis plusz pénzt és rajta tanított.

- Hát ti betegek vagytok, na takarodj innen.
Egyszerűen nem hittem el, hogy a nővérem és a húgom képes volt apánkat leszopni. Ugyanakkor kicsit érdekelt, hogy Lexi hogy is csinálhatja.

Elhatároztam, hogy őt is megszopatom és most már volt is mivel zsarolni, hogy megcsinálja.

Másnap délben jött haza, kicsit tovább gondoltam azt a szoptatás dolgot és úgy döntöttem, őt meg is dugom. Így vettem egy adag kotont, igaz, abból egyet már elhasználtam a boltos csajjal, de az egy másik történet.

Hazaért nővérem és egyből bevonult a szobájába, így nem tudtam vele beszélni. Úgy gondoltam, nekiállok verni a farkam és lebuktatom magam előtte. Így is tettem, szépen beültem a wc-re és elkezdtem verni, nem telt el 3 perc és benyitott nővérem, hogy neki sürgős, de nem tudta végig mondani, mert annyira meglepte mikor meglátta, mit csinálok.

- Te mi a faszt csinálsz öcsi? Na, mindegy. Szólj, ha végeztél.
- Várj! Gyere vissza.
- Igen? Minek?
- Gyere ide elém. Szerinted mekkora a farkam?
- Te beteg vagy, nem fogom az öcsém faszát skálázni.
- Naa, csak kíváncsi vagyok, mit gondolsz róla.
- Na jó...hát elég nagy és izgató.


- Nagyobb, mint apának? - kérdeztem tőle.
Úgy elvörösödött, hogy tudtam, már nyert ügyem van nála.
- Miről beszélsz?

- Tudok mindent, drága kishugi mindent elmondott, hogy miket csináltok apával.
- Az a kis kurva...kérlek, anyunak ne mondd el, mert se nekünk, se apának nem lenne jó, ha kiderülne.
- Hát, nem tudom, ha már ezt kéred, neked is kéne adni valamit cserébe, nem?


Még be se fejeztem a mondatot, már térdelt elém és elkezdte szopni a farkam.
- Szopjál ribanc, úgyis tudod, hogy kell. A fél sulin átmentél már. - bukott ki belőlem.
- Menj a picsába te fasz. - kiköpte a farkam és már akart felállni, hogy elmegy, de megfogtam és oda húztam magamhoz.
- Ha nem akarod, hogy anya tudjon a titkotokról, azonnal levetkőzöl és lehajolsz.

- Ezt még megbánod te kis....
- Mozogj ribanc, mindjárt haza érnek a többiek.
Ekkor gyorsan előre löktem és beraktam a pinájába az akkor már kőkemény faszomat. Ő is élvezte, mivel nagyon lucskos volt már a pinája és nem is kellett neki sok az elélvezésig. Ekkor lefeküdtem a padlóra és mondtam, hogy lovagoljon meg, ha már díjlovas bajnok. Ekkor már ő is feloldódva ugrott a faszomra és valami nagyon profi módon mozgott föl-le. Közben szabaddá tettem melleit és azokat gyúrtam neki két kézzel. Éreztem, hogy nemsokára elmegyek, amikor megláttam húgomat az ajtóban, ahogy ujjazza magát.

- Te mi a faszt csinálsz itt? - ordítottam rá.
Nővérem egyből leszállt rólam és próbálta takarni magát.

- Ezt én is kérdezhetném tőletek. Miért nem szóltok, ha ilyet csináltok? Én is akarom.

Olyannyira nem értettem mit hablatyol, hogy meg se szólaltam.

- Gyere hugi, segíts a nővérednek befejezni ezt a dolgot. - szólalt meg Lexi.

Egy kicsit örültem, bevallom őszintén, mert utoljára csak a kórházban voltam két nővel.

- Hát akkor, gyertek ti kis ribancok. - szóltam nekik.

Húgom levette a nadrágját és pólóját és nagy meglepetésemre bomba mellei voltak, egyből rámarkoltam. Közben nővérem szopta a farkam, majd a húgom félre lökte és beleült. Kicsit ügyetlen volt, de sokkal szűkebb, így jobban élveztem. Talán 10 percig basztam, közben a nővérem pináját nyaltam, amikor éreztem, hogy elmegyek. Szóltam nekik, majd mind a ketten elém térdeltek és magukra verték az összes gecimet, majd nővérem még nyaldosta egy darabig, de aztán gyorsan összekaptuk magunkat, mert hallottuk, hogy megjöttek a szülők. Aznap már nem, de azóta mindennap meglátogat valamelyik kis ribancom egy gyors menetre vagy egy szopásra.


Szextörténet ajánló:


Meglestem anyámat


Ez 30 éves koromban esett meg velem: Anyámmal élek egyedül már kis korom óta, mert elvált férjétől. Nem is csoda hiszen állandóan új pasija van. Mit mondjak van is miért a férfiaknak az anyámra szállni hiszen 96 – 64 – 90(ezt tudom mert elnéztem a papírjairól) es igen ritka méreteivel szőke hajával barnás zöldes szemével igen csábító. Főleg a dekoltázsos ruháiban. Anyám már többször is láttam pasi....

Másnaposok szex történetKicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a....

Békülős szex


Utálom a hétfőket. Főleg az olyan esős, szeles téli hétfőket, mint a mai. Ráadásul reggel Dáviddal is összevesztünk, a szokásos kis semmiségeken, de akkoris. Nem vagyunk együtt régóta, így még mindkettőnkben ég a vágy egymás iránt a nap 24 órájában. Nehéz volt megállni, hogy ne írjak neki suli alatt.
Mire hazaértem teljesen szétáztam az esőtől, majd megfagytam. Gyorsan ledobáltam a ruháimat....

Dugás az osztálykirándulás után


Az osztálykiránduláson még megbeszéltük, hogy mindaz, ami történt, nem jelenti egyben azt is, hogy együtt vagyunk. Jó volt, szép volt, talán még egy ismétlés is belefér, de házi nyúlra nem lövünk, mégiscsak merész dolog lenne osztálytárssal járni… Ennek ellenére hazafelé, a buszon összebújva aludtunk, a buszról leszállva pedig egy lopott csókkal váltunk el. Tőlünk eltérően senki sem lepődött meg a....

A rövid idő
Nagyon furcsán éreztem magam, az elmúlt két hét zsongott agyamban. Az már biztos, hogy 80 éves vagyok, de, hogy hol és miért, az egekben vagy egy új dimenzióban azt még nem tudom. Az is biztos, hogy újraélem életem, csakhogy visszafelé. Mintha az önéletrajzomat lapoznám hátulról előre. Minden nap a reggellel kezdődik, de éjfélkor 48 órát zuhanok, előre. Vagy hátra? Már nem is tudom....

Meg kellett csalnom....


Nem tett semmi olyat, ami nekem ne lett volna jó. Nem volt tolakodó vagy erőszakos. Éreztette velem, hogy kívánatos, fiatal nőnek tart. Nem jutott eszembe Zoli, és nem azért flörtöltem, mert bosszút akartam állni.

Sejtettem, hogy a férjem a külföldi útjain mivel tölti a szabadidejét. Valószínűleg hónapok óta tartott a viszonya a kolléganőjével és én tehetetlenül tűrtem, nem tettem s....
Szextörténet címkék

meghúzta | roma csávó seggbe | pesti | melindával | szomszédom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.