Nikoletta fasztalicska a panzióban


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Nikolettával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett ki ruhája alól. Türelmetlenül adtam neki a jelzéseket, miszerint ideje a távozásnak, 1 órát töltöttünk a partin.
Külön mentünk az autómig, ami azt illeti volt titkolni valónk, hadd ne részletezzem, de pont ettől volt szép. Mindketten tudtuk, mit akarunk egymástól.

Megálltam a kereszteződésben, reflektoraim pont az eldugott kis panzióra világítottak az utca túloldalára. Valami halvány fény pislákolt odabenn, reméltem, hogy fogadnak még minket. Ugyan nem törte volna meg a lelkesedésem, ha az autó hátsó ülésén kell magamévá tennem Nikolettát, de ágyhoz párnák közt azért nekem is több kedvem lett volna, hát még neki.
- Randiztál már motelben?
- Ami azt illeti még nem.
- Izgalmas lesz, meglátod… mint a filmekben.
És úgy is alakult, mondhatni az egész este, na de nem ugrom át a részleteket, hisz azokban rejlik a lényeg. És iménti hasonlatomhoz vissza kell még kanyarodjak, ugyanis minden apró részlet ezen az éjszakán pont olyan volt, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Benyitva a panzióba egy fiatal srác irányította ránk a tekintetét, pincér küllemére jól odafigyeltek a kellékesek. A köszönés után meg sem várta, hogy azonosítsam magam, csak annyit kérdezett:
- 1 szoba, francia ágy, reggeli?
- … az lesz.

És mennyire hogy az lett. Szó nélkül feltipegtünk, és néhány perc szusszanás után el is kezdtem ráhangolni magunkat az esti tartalomra. Bevezetőnek néhány csók, gyengéd simogatással csokorba kötve, hogy felengedjen a láthatóan kissé feszült partner. Megnyugtattam, majd meginvitáltam egy közös zuhanyozásra, mondván mossuk le a ránk rakódott port (noha maximum 3 órája fürödtünk le mindketten). Kissé zavartan mondott igent, de fő a kimondott szó, és hogy sok legyen a gőz, nem igaz?!

A vetkőzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Nem éppen szégyenlős partnerem a fehérneműig jutott (feltehetően szándékosan), mire én Ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Máig sem tudom, hogy én leptem meg, vagy a fenekéhez préselt vad indulatom…
Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerűséggel a zuhany kabinba tessékeltem, mint egy úriember. Így is viselkedtem vele egész zuhanyozás alatt, nem méregettem, jóformán ügyet sem vetettem a még addig soha nem látott intim testrészeire, furdalt is a kíváncsiság.

Nem akartam, hogy lássa, mennyire ki vagyok rá éhezve. Igyekeztem e helyett forró pillanatokat okozni neki. A „megmosom a hátad” tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, még is mindig bármi kisülhet belőle, és tudtam, hogy ezt ő is így gondolja. Hátat mert nekem fordítani, az este után egyébként nem biztos, hogy ezt még egyszer megteszi. Lassan kezdtem el mosni a szivaccsal, közben csókolgatni kezdtem a vállát, lassan a tarkója, majd fel a fültöve irányába haladva. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, és a csípőmbe kapaszkodott, szorított magához és fejét a vállamra hajtotta. A feszültség folyton nőtt, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még időben Nikoletta alá tuszkolnom, gyengéden a szemérem dombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy megegye a fene. Mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni, de nem engedtem a csábításnak, ez még csak játék, gondoltam. Szó mi szó, azért a belőle kiváltott fizikai reakció megviselt. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt, a víz soha nem ér fel a hüvelyváladék istenadta erejével. Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott. A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát…

- Végeztünk is, én tiszta vagyok.
Szóltam váratlanul, és ki is léptem nyomban a kabinból, magam köré tekertem egy törölközőt és indultam a szobába. Nikoletta észbe sem kapott, csalódott arccal nézett utánam, ahogy faképnél hagyom. Amíg rendbe szedte magát én elkezdtem kipakolni a „filmes” kellékeket. Illatos mécsesek, tartók, füstölő, masszázsolaj, selyemkendők, és laptop, mert az egész semmit nem ér, ha nincs hangulatos zenei aláfestés. Gondolom mindenki kitalálta, mi mire való, nyílván Nikoletta is, de a selyemkendőkre ő is furcsán nézett, nem ecseteltem neki, majd meglátja.

Elém lépett nyakig bebugyolálva, és a kis kellékeimet kezdte el méregetni, nem hagytam sokáig fantáziálni. Magamhoz öleltem és az ágyhoz léptem vele. Beszélgettünk egy keveset, éreztem, hogy az eleji feszültség szerte foszlott benne a zuhanyzás alkalmával. Kedves volt, nyugodt, és lángolt a bőre. Szavaiban éreztem, hogy máris kész, hogy egymásnak essünk, de romba döntöttem a gondolatait, leszögeztem, hogy csak egy masszázsról lehet szó (hát persze). Hasra fektettem az ágyon, és lehúztam róla a törölközőt. Gyönyörű volt, ahogy ott feküdt. Sima bőre akár a bársony, és szőke haj simogatta a háta közepéig. A feneke tökéletesen kerek, már-már zavarba ejtően, és kellőképpen feszes.

Ahogy néztem, megborzongtam, és felállt a szőr a hátamon… na meg állt ott más is egész rendesen. Meggyújtottam a mécseseket, körberaktam velük a szobát, kapcsoltam zenét, és nem sajnálva az olajt masszírozni kezdtem. Az erotikus masszázs először csak annak szembe tűnő, aki végzi, az alany mit sem sejt. Az erogén zónák jóval több figyelmet kapnak, hiszen a lényeg ilyenkor a vágykeltés, és a szexuális energiák a nemi szervek irányába való terelése. 5 perc után Nikoletta már lángolt a kezeim alatt, bőre fénylett az olajtól, teste gyengéden vonaglott (pedig kértem, hogy lazítson).

A kegyelemdöfés az volt, amikor levettem a derekamra csavart törölközőt. Észrevétlenül átolajoztam magam a kellő helyeken, majd a farkamat a fenekére tettem, pont a hajlatba, és úgy masszíroztam tovább. Megérezte és ettől szabályosan már-már aktusként élte meg a masszázst. Félidőnél megfordítottam, és még mielőtt kielégülhetett volna vizuálisan, jöttek a selyemkendők. Egyikkel bekötöttem a szemét, másikkal két kezét az ágy végéhez kötöztem. Értetlenül és felháborodva fogadta, de belement, senki nem bánta még meg. A masszázs itt már más fordulatot vett. Csókolgattam felhevült testét, simogattam, masszíroztam a mellet, nyaldostam a csípővonalát, mindeközben végig ügyeltem, hogy érezze a lábaim közt dúló feszültséget, én láttam az övét… amikor teljesen átitatott lett olajjal, kezdődhetett a második felvonás. Lassú, nyelves csókokkal kezdtem a nyakánál, és így haladtam lefelé nagyon lassú ütemben a mellein át, a has tájékára, a csípőig, majd még lentebb a comb, belső combig. Nikoletta innentől egyetlen másodpercre sem tudott nyugodtan feküdni, mellét, vagy hasát kinyomva vonaglott, lábaival hol szorított, hol széttárta azokat, kezei pedig alighanem tépték volna a hajamat, ha nincsenek megkötözve, így viszont csak az ágy háttámláját edzette elég kitartóan.

A szeméremdombok és belsőcomb hajlatánál időztem csak percekig. Se csók, se nyalás, csak finoman hozzáérintettem a nyelvem hegyét olykor tüzes bőréhez, ettől a frász kerülgette. A nedvesség már az elejétől kezdve ott csillogott a hüvely bejáratánál, amikor kis híján lecsordult, megállítottam a nyelvemmel a gáttájékán, és lassan végignyaltam vele a szeméremajkait. Görcsös vonaglásban tört ki, a nyögéseit hallva féltem, hogy mindjárt elélvez, és még épp csak az elején tartok. Ezután csak rátettem a nyelvem a szeméremajkakra, betakartam egészen, és jobbra balra ringattam, cirógattam a finom bőrredőket, gondosan elkerülve még a csiklóját, amit viszont folyamatosan próbált a kishölgy a nyelvem elé tuszkolni. Na ezért kell megkötözni! Csak neki lesz jobb ettől. 10-12 perc múltán egész ott tartottam, hogy nyelvem hegyével a hüvely bejáratával hadakoztam éppen, mint aki betörni készül (Nikoletta meg kitörni). Nem láttam még nőt azelőtt így küzdeni. Nem ugrált, nem rúgkapált, csak mint a halkan morajló tenger, úgy hullámzott a teste, és olyan hevesen vette a levegőt, úgy nyögött, hogy legszebb álmaimban más se jöjjön elő soha, mint azok a földön túli, angyali hangok.

Azt hittem sír, amikor becsúsztattam a nyelvem hegyét a hüvelyébe, megfeszült és a kendő is a kezén, elakadt a lélegzete, és az enyém is. Ez már nem gyerekjáték. Visszakozni kezdtem, azt hitte megkönnyebbülhet, ám akkor kaptam el (be) a csiklóját. Nem írom le hogyan reagált, teljesen felesleges. Az eddigieket be lehet szorozni kettővel, vagy hárommal, és aligha hiszem, hogy még egyszer sem ment el, de ha mégis bírta, most megadom neki a kegyelemdöfést. Alaposan átnyálazva beszívtam a csiklóját és szívogatni kezdtem, hüvelyváladékát folyamatosan szétkenegettem a nyelvemmel, szinte én is kikészültem. Percekig így folytattam, amikor felnyögött: Elég! Akarlak!

Visszavettem a tempóból, lassan elengedtem. Néhány csókkal elbúcsúztam a puncijától, mely a váladéktól és a temérdek nyáltól teljesen kiázott. Szeméremajkainak rózsaszín peremei csillogtak, szétnyílva adták a tudtomra, hogy befogadásra kész a bejárat, az izgalmi állapot a tetőponton volt. Mindjárt jövök, gondoltam. Ahol jöttem lefelé, ott ment fel, végigcsókoltam egész az ajkáig minden centiméterét a testén, majd annyit mondtam:
- Remélem kellemes volt a masszázs, szép álmokat.
- Most komolyan?
- Persze, hiszen mondtam.

Kioldoztam, majd az ágy szélére ültem, tudtam, hogy ha egyetlen újjal is hozzám ér, nálam is elpattan a cérna, és rávetem magam. Nem is akárhogy ért hozzám. A derekam mellett lassan osont el a keze, végigsimította a farkamat és gyengéden húzott rajta egyet. Minden elsötétült. A következő pillanatban rajta találtam magam, a vállamba harapott, körmei a hátamba mélyedtek és vadul zihált, pedig még csak a makkom dugtam be neki. Nem siettem el, ki-be húzogattam 1-2 percig talán, csavartam a csípőm, ahogy fiatalabb koromban tanultam, aztán benyomtam neki tövig… a fenekembe markolt és nem engedett kifelé, csak tolt magába folyamatosan.

Az ilyen kis akciókat sűrűn ismételgettem az 1 órás együttlét alatt, ennek eredményeképpen kellő mennyiségű karmolás és harapásnyom került a hátamra, de megérte. Különösen izgatóan hatnak rám ilyenkor az instrukciók, legalábbis egyetlen egy hölgy igazított engem útba ily módon ez idáig. Nikoletta 4-5 alkalommal is a fülembe nyögte, hogy a MÉG, NE HAGYD ABBA, GYERE VELEM varázsigéket más-más sorrendben, és kétszer hangzott el tőle az „elmegyek”, és valami istenien csinálta. Persze közhely lehet leírva mindez, de álló farokkal egy meleg, nedves punciban kotorászva máshogy értékeli az ember az efféle kis figyelmességet.

A második „elmegyek” után úgy gondoltam, ideje hogy utána menjek, jobban mondva egy szusszanásnyi pihenő alkalmával rákérdezett, hogy elmentem-e már. Mondtam neki, hogy majd észreveszi… és tényleg észrevette. Megint Ő volt alul, két vállra fektetve, kezünket összekulcsolva szemérmetlenül néztük közösen a behatolás gyönyörének folyton megismétlődő pillanatát. Láttam az arcán, ez Őt legalább úgy lázba hozza, mint engem. Nem is bírtam így soká, még néhányszor csőre töltöttem, és lőttem… csak amolyan vadnyugatosan. Mellére roskadtam és remegni kezdtem az elélvezés pillanatában, most én ziláltam, kapkodtam levegő után, vállába kapaszkodva olyan szorosan öleltem… így visszagondolva talán nagyon is. Remélem, megbocsátja. Hosszú, teljes orgazmusom volt, 3 hét böjt után gondolom nem kis váladék mennyiséggel. Egy szó, mint száz, megérezte, és apró kedves mosollyal jutalmazta.

A tekintetét máig sem felejtettem el, az élvezet olyan tekintetet varázsolt az arcára, mintha már-már fájdalom gyötörte volna, de tudtam, éreztette velem, hogy ezt akarja, csak ezt és egyre mélyebben. A másik kép, amit nehéz lenne elfelejteni, amikor lovagló ülésben rajtam ülve hátra görnyedt, kezeivel a lábszáramba kapaszkodott, mellei megfeszültek, tökéletesen kidomborodtak, mint a vitorlák a szélben, és éreztem, ahogy körös-körül lüktet odabenn a hüvely fala, a nedvesség már folyt le a belső combomig, és akkor is csak a szemembe bámult, imádta, és én is őt. Mondhatni tökéletes volt. Azt hiszem jó szexpartnerek leszünk...
Ennek remélem a mindkettőnk közelgő házassága sem vet véget, a történetet tovább írja az élet.Szextörténet ajánló:


Irén néni megbaszása


Sopronban voltam katona, eléggé összetartó kis csapat voltunk, mindenki jó arc volt, a legjobb barátom meg az ezredírnok. Így amikor, már "öregek" lettünk, állandó kimaradásunk lett, a hétvégéket meg általában otthon töltöttük. Mivel az írnoksrác, Pali bicskei volt, én meg pesti, egy kis kitérővel minden pénteken hazavittem autóval. A szüleivel rendszeresen találkoztam, össze is barátkoz....

Latex fétis, az úrnőmmel hármasban
Meztelenül kikötözlek, kezeiden hideg bilincs, a fejed fölött összekulcsolva, lábaid terpeszben kikötözve az ágy széléhez. Az arcodra egy áttetsző latex maszkot húzok, levegőt kapsz, de látni már csak árnyakat látsz.
- Nem kell félni! - mondom, majd az ágy végébe állok és nézem szép tested, ahogy kiszolgáltatva fekszel előttem. De nem nyúlok hozzád, nem nyúlhatok. Ekkor lép....

A sodrófa, avagy Anyám megbüntet


Anyukám ötven éves, de harmincnak néz ki. Kissé molett, mellei nagyok, hatalmas bimbóudvarral és babszemnyi bimbókkal. Régebben a Kisz titkárságon volt gépelőnő, ahogy váltott a világ trafikosné lett. Árul újságokat, dohányt, jóféle cigarettát, Magyar szuvenírt az idelátogató osztrákoknak. Két helyen volt nyaralni életében, egyszer Tótkomlóson, előszezonban, és Fonyódon a kisz üdülőben. Aztán apum....

Az ex anyós


Sziasztok!volt egy barátnõm aki egyke volt egy kettesben élt az anyjával!a barátnõmmel nagyon jó volt minden valami iszonyat jó volt az ágyban és bármire rá tudtam õt venni!De valahogy mégis elváltak útjaink és szakítottunk egymással persze a jó viszony megmaradt közöttünk és a mai napig beszélünk egymással!szakítás után nem találkoztunk több mint 2hónapig amikor is össze futottunk az utcán elkezd....

Titkos szerető


Mikor reggel eljöttem tőle tudtam, hogy nem kellene újra keresnem. El kellene felejtenem, úgysem tudja az igazi nevem, sem a telefonszámom, semmi lényegeset... Ha nem kedveltem volna meg, mint barátot, biztos nem is keresem! De meg akartam beszélni vele, hogy hiba volt és nem tehetjük meg soha többé!


Mikor reggel eljöttem tőle tudtam, hogy nem kellene újra keresnem. El kelle....

A barátnőm és a szűz húgom


Tavaly nyáron történt velem az eset.
Barátnőmmel és a húgommel kirandulni mentünk az erdőbe. Szállásunk egy kis pofás kis faházban volt. Nekem külön szobám volt, meg a lányoknak volt egy külön szobájuk.
Húgom és barátnőm (Mia) jó barátok voltak rég. Hugi hozott össze minket. Pár hónappal az eset előtt.

Délután 4 körül érettünk a szállásra, a házigazda kedves volt, hozo....Szextörténet címkék

kurva. | szagol | vidámpark | pufi dzseki | kukol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.