Zsófi,a fiatal cigánylány


Az eset pár éve történt, 38 éves voltam, és nőtlen. Sógornőmnek van egy gyönyörű, akkor 18 éves cigány keresztlánya(egy barátnőjének a lánya). Forró nyári nap volt, és a kiscsaj(nevezzük Zsófinak), kitalálta, hogy menjünk el ketten a strandra. Kicsit meg is lepődtem az ötletén, hisz öcsémnek van egy felfújható medencéje(olyan négy méter körüli átmérővel), ami ráadásul fel is volt töltve vízzel, de ha ő strandra akart menni velem, gondoltam, legyen. Biciklire ültünk, és elindultunk. A kiscsaj egy könnyű kis egyrészes nyári ruhát, szandált, és baseball-sapkát viselt. A strand a város másik végén volt, én anyámmal a központhoz közel laktam, Így útba ejtve a lakást én is összekészítettem magamnak a strandcuccot, és mentünk tovább. Ő ment elől, és a néha-néha feltámadó szél alákapott a ruhájának, fellebbentve azt, láttatni engedve gyönyörű szexis, tangabugyitól bizony alig- alig takart fenekét…Aztán a strand közelében letért az útról, és az üdülőtelep mellett a kiserdő felé vette az irányt.

-Dicsak, Zsófi… A strand nem arra van. -szóltam rá.
-Tudom. -mondta, és tekert tovább. -Csak tudod nyáron nincs majorett-foglalkozás, de szeretnék formában maradni. Biciklizéssel pótolom. Rád is rádfér egy kis mozgás. -jegyezte meg kacéran hátranézve., majd ráfordult egy rozoga fahídra, én meg utána.

-Oké, kislány. -egyeztem bele. -Biciklizzünk.
Betekertünk az erdőbe, majd egy tisztáson megállította járgányát, letámasztotta, majd elment a tisztás túlsó végébe(kb. négy -max öt méter- lehetett a tisztás), megfordult, majd velem szemben lehúzta a bugyiját, leguggolt, és pisilni kezdett… Nekem már útközben is elkezdett mocorogni a gatyámban a cerkám, amikor a szél láttatni engedte a popsiját, hát még amikor megláttam csak enyhén szőrös kis punciját…
-Van nálad zsepi? -kérdezte, és miután befejezte, is úgy maradt. Erre én odamentem hozzá, kivettem a zsebemből a papírzsebkendőt, és felé nyújtottam.

Erre megkérdezte:

-Nem akarod te?
Mit tagadjam, kissé megfordult velem a világ. Azt tudtam ugyan hogy a cigánylányok előbb érnek, de ez még engem is meglepett. A farkam már így is ott dudorodott a gatyámban Zsófia fejétől alig centikre… Körbenéztem, hogy nincs-e valaki a közelben. Nem volt. Leguggoltam én is, kitöröltem a kiscsaj pináját, majd felegyenesedtem, ő is felállt majd ahelyett, hogy visszahúzta volna, kilépett a bugyijából. Na, ekkor már nem bírtam tovább visszafogni magam, előkaptam gatyámból már keményen ágaskodó farkam, a kiscsaj megnyalta a szája szélét, majd odahúztam a fejét a cerkámhoz. Erre megjegyezte: -Egy ekkora fasszal rendesen meg kell majd basznod.

-Szopjál, cicus, szopjál! -mondtam neki.

Nem kellett megismételni, azonnal szájába vette, és szopni kezdett. -Jól csinálod, te kis ribanc, ooh.. -nyögtem. Miközben szopott, kibújtam a trikómból, és igyekeztem hozzáférni gyönyörű, korához képest kissé túlfjlett melleihez(bár még csak 18 volt, 28-nak is kinézett)

-Várjál, leveszem. -mondta, és kibújt a ruhácskájából, én meg a rövidnadrágból + az alsógatyából. A szandált is lerúgtuk lábunkról, és máris anyaszült meztelenek voltunk. Én leterítettem a tisztás közepére a plédet, és azon állva, illetve Zsófa térdelve folytatta amit elkezdett. Éreztem a nyelvjárásán, hogy már nem először csinálja.

-Dikk,Istenien szopsz.. -dícsértem meg. Miközben elértem gyönyörú formás, majorettezés során megizmosodott fenekét, és azt markolásztam. Nem volt kemény, de érezni lehetett rajta az edzéseket. Majd egyszer csak elengedte a farkam, hanyatt feküdt, széttárt lábait talpra húzta, én meg befeküdtem combjai közé… Megcsókoltam combjai tövét, majd beljebb haladva elkezdtem nyalni, fiatal, alig szőrös kis pinusát.

-Ez az,nyaljál még,dikk nagyon jó. -nyögte.

A farkam egyre erősebben lüktetett, így nem akartam leégni előtte, meg elhatároztam, hogy ha már megadta magát, jó sokáig akarom élvezni kis puncija vendégszeretetét, így nem lett volna szerencsés a korai magömlés amatőrszagú gyanúja.. Zsófi sóhajtozott, nyögdécselt, rángatódzott, majd halk sikoly kíséretében elélvezett, lábait összezárva…Kis idő múlva ismét szájába vette a faszomat, és párat cumizott rajta, majd hanyatt dobta magát, ismét széttette lábait. Én rámásztam, csókolózni kezdtünk, miközben farkam odaigazítottam tüzes kis cigány pinájához, párszor végighúztam vénuszdombján, majd egy határozott erőteljes mozdulattal tövig bevágtam neki, és elkezdtem lassan mozgatni benne… Isteni, forró, nedves szűk kis barlangja rendesen szorította keményen ágaskodó szerszámomat. Már nem volt szűz, de nem sokszor járhattak benne előttem. Nagyon élveztem, ahogy mozgatta alattam a csípőjét, szinte hihetetlen, hogy elsőre ennyire egy ritmusra tudtunk mozogni.

-Élvezed, ahogy nagy faszommal szétbaszom a kis pinádat?

-Nagyon… Oooahh… Kúrjál még. Aaajj!!! -nyögött, silkoltozott alattam a kis fiatal cigánylány. Majd pózt váltottunk, ő ült bele tövig a farkamba, és lovagolt rajtam, meg persze én is mozogtam alatta… Azt kívántam, bárcsak soha ne lenne vége!!! Újabb pózcsere után hátulról basztam egyre lucskosabb, síkosabb pinusát.

-Ezt kurvára… oooh! élvezem, kúrd még a puncim… -el sem hittem, hogy ezt alig tizennégy éves kiscsaj mondja, de keféltem rendesen. Lenéztem a seggére, kicsit széthúztam a dombjait, erre azt mondta:

-Aah, nem akarod oojj, felavatni a popsimat?
-Honnan tudsz te ilyeneket? -kérdeztem, és kihúztam pinájából a farkam.
-Hhu, jólesett. Egyik barátnőm már kipróbálta, és elmesélte, hogy neki nagyon bejött a popsiszex, és most ki akarom próbálni, veled…
-Oké, kislány, maradj így! -mondtam, majd elővettem a szatyorból a tusfürdőt, nyomtam belőle egy diónyi adagot a popsilyukára, és mutatóujjammal lassan, óvatosan elkezdtem beledolgozni a seggébe. Amikor úgy éreztem, hogy elég síkos már, faszomat is bekentem. Odatérdeltem mögé, eligazítottam a segglyukához a farkam, és egy erőteljes, határozott mozdulattal tövig behatoltam puncijánál sokkal szűkebb kis barlangjába, majd elengedtem. Sikoltva le akart csúszni róla, de visszarántottam. Ezt még kétszer megismételtem, majd amikor harmadszor engedtem el, lecsúszott, de már magától vissza is tolta kis segglyukát. ekkor elkezdtem keményen kefélni a popsiját.

-Na, kislány… Milyen, amikor egy igazi fasz keményen bassza a szűz segged?
-Aaaaoouuujj! Nagyon…jó! Csináld… aah még, kúrjál!
Én meg tettem a dolgom, keményen megdolgoztam a szűz seggét is, Icus már extázis határán járt, amikor éreztem, hogy mindjárt vége… Löktem rajta még egy párat, majd tövig benyomva élveztem tele a frissen felavatott seggét!!! Pár perc pihenés után megszólalt a kiscsaj:
-Huh, ez fergeteges volt… Mit szólnál hozzá, ha azt kérném, hogy most ismételjük meg?
-Élvezted, mi, ahogy ki-be járt benned a faszom?
-Nagyon, de akarom még egyszer, hogy ilyen gátlástalanul keményen megkúrjál…
-Oké, akkor máris szophatsz! -mondtam és odahúztam a farkamhoz a fejét, ő meg tette a dolgát. A második menet után felöltöztünk, elmentünk a strandra, majd este hazamentünk, icust leadtam a sógornőmnek. és ennyi volt. Azóta gyakran találkozunk, de arról szó sem esik köztünk…
Beküldő:dikkmán


Szextörténet ajánló:


A szerencsés fogorvos, és a ribanc nővér


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

A leszbikus tanárnő 2


Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
-Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
-Igen...-suttogtam.
-Gyere közelebb és szagold meg hogy illatozik!...
Egy kicsit idegenkedtem de a lábai közé hajoltam és mélyet szippa....

Randi munka után


"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak....

Répa van a seggembe és verem a faszom


Kedves Kamionosom küldött egy telefonszámot,hogy hívjam fel és ha tetszik akkor ketten fognak baszni engem mert izgalmas látvány ahogy fasszal a picsámban sírok egy másik faszért. Megtettem felhívtam és láss csodát a hangjára felizgultam pedig még csak azt mondta, hogy rendben de Õ stabil partnert keres akivel összeköltözhetne. Egy óra beszélgetés után már ott tartottunk, hogy mindent tudtunk egym....

Egy gyors menet a nappaliban


Ülünk a nappaliban egy-egy forgószékben. Beszélgetünk. Én kényelmes otthoni viseletben - melegítő, póló -, ő pedig - épp csak megszabadult a munkás hétköznapokkal járó kényelmetlenebb ruhadaraboktól - sötétszürke harisnyában, alatta fehér tanga - mely átsejlik a vékony agyagon -, fekete top, alatta fekete melltartó. Jobb lábát a balon keresztbe téve ül, miközben jobb combjának felém eső részét sim....

Rájöttem, hogy buzi vagyok


Jó pár történetet elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy nekem is meg kell osztanom az első élményem történetét. Bár ez sem kollégiumban játszódik azért még izgalmas lehet. Nekem az volt.
Kicsit irigykedve gondolok a mostani fiatalokra. Bár nem vagyok még én sem öreg a magam 39 évével. Akkoriban még nem volt meg az internet adta szabadság. Nekünk úgy kellett intézni a lehetsége....
Szextörténet címkék

goth | a nagyieknal | szexmunkas | aerőszak | minden lyuk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.