A nudista csajok bevadulnak


Niki a nevem, elmesélek egy történetet.
A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.


Egyik alkalommal délutáni forróság volt, megbeszéltük Adéllal, hogy leugrunk a strandra, mártózunk egyet a tenger hűsítő vizében. Mindig olyan helyet kerestünk, ahol kevesebben voltak, mert szerettünk monokinizni, és a partszakasz teljes vonalán tilos volt a nudizmus, még a felső levétele is. Bezzeg a fiúk, mutogathatják felső részüket, mi a különség az én mellem, meg egy hájas fickó mellei között? Akkor ő se tegye szemlére. De nem nagyon érdekelt amúgy az emberek véleménye, mert ha monokinizni akartam, akkor monokinizek, vagy ha pucéron akarok fürödni, akkor úgy teszek. Ismertük már a dugi helyeket, volt a partszakasz végében egy kiálló szikla, délután árnyékot vetett a homokos tengerpartra, de nem sokan szoktak ide járni. Mi általában ide jövünk, mert ha még vannak is mások, általában fiatalok, és miért is zavarná a fiatal srácokat, ha épp 4 keblet látnak lobogni a parton. Szóval kényelembe helyeztük magunkat, leterítettük a lepedőnket, elővettük a naptejet, szépen bekentük magunkat és egyből lekerült persze a bikini felső része. Nem volt először senki, szóval szívfájdalom nélkül élveztük testünkön a másik kezeit, ahogy az olajos naptejet beledörzsöljük a másik bőrébe. Ez már felizgató élmény, szinte mindig elfog a bizsergés alul. Ilyenkor egyből kell a tengervíz, ami megnyugtat. De ma különös izgalomban voltam, a menstruáció utáni kívános szakasz, amikor is tüzet tudtam volna gyújtani ölemben perzselő lángokkal. Szóval mikor elindultam a tenger felé, bizony elhagytam én magamról a bugyi részt is, meztelen ugrottam bele a part felé szaladó hullámba, majd jó 100 métert úszva hanyatt vágtam magam a víz felszínén, és élveztem, ahogy a testem mozdulatlanul hánykolódik. Most Adél nem volt ilyen merész, de beljebb úszott ő is, ő rajta rajtamaradt az alsó rész, nem mintha sokat takart volna.


Egyszer csak kiabálást hallok. Még sohasem jutottunk el ide, kiabál valaki a partról, hogy azonnal menjünk ki. Kiúsztam. Adél már kint volt a vízből, körbetekerte magát a törülközővel, én nem szálltam ki, mivel teljesen pucér voltam. Egy partfelügyelő volt, aki épp meg akart minket bírságolni. A jóképű, szép testfelépítésű fiatalember szavai, valamint a szituáció csak növelte a hormonszintemet.


- Lányok, a parton tilos a monokinizés és a nudizmus. Az erre vonatkozó figyelmeztető és tiltó táblák kint vannak, így a … törvény értelmében kérnelek kell benneteket a távozásra, és ki kell állítsak egy csekket … összegű pénzbírságról.


Felkacagtam:
- Ugyan már, nincs itt senki, nem sértem a közszemérmet, de a szemérmem, annál jobban felizgult. – És kiléptem a testemet még elfedő tengervíz utolsó habjaiból, megálltam a srác előtt teljesen meztelen, mélyen a szemébe néztem és ezt mondtam: - Biztos meg tudunk egyezni, nincs nálam pénz és nem is szeretnék emiatt fizetni. Én csak élvezem, amint körbeöleli meztelen testem a víz, ahogy süti a bőröm a nap, olyan nagy bűn ez?


Zavarba jött a srác, aki csak hebegett, habogott:
- Persze, nem, de a szabály ..


Vette a lapot Adél is és elengedve a törülközőt, ami kebleit takarták, szintén a srác elé lépett:
- Biztos vagyok benne, hogy nem akarsz minket megbüntetni. Nézz ránk, két kis szerencsétlen csaj, akiknek csak melegük van és kis hidegre vágynak. Nem beszélve arról, hogy a nap hogy barnítana minket? Nézd meg a cickóm, látsz fehér vonalat? Nem szebb így egy női felsőtest? Vagy foltosan jobban szereted? Hm?


A srác meg sem tudott szólalni.
– Gyere, csatlakozz hozzánk – kérleltem. – Vedd le a felsőd és csobbanj velünk.


Adél közelebb lépett a fiúhoz és levette róla a pólót. A srác mozdulatlanul állt, ledermedt. Én odaléptem Adélhoz, lehúztam róla a falatnyi alsót, majd a srácról is a gatyát. Tovább tűrte a srác, ezek szerint nem lesz büntetés. Megfogtuk a pasi két kezét, majd elindultunk a tengerbe. Szinte húznunk kellett, a srác annyira nem fogta fel a történteket. Még épp nem álló cerkája lógott a levegőben, csupasz szemérménél látszik, hogy nem monokinizik, fehér feneke elütött a teste többi, aranybarna bőrszínétől. Mikor a parttól jó 20 méterre voltunk, szinte csak a nyakunk lógott ki a vízből, de a lábunk még érte a földet. Szépen megfogtam a srác farkát, ami a hidegtől próbált összemenni, de a kezeimben életre kelt. Hatalmasra duzzadt, megteltek az erek vérrel és kitöltötte aprócska kezeimet, elkezdtem verni neki. Adél pedig lesmárolta a srácot, hosszasan, nyelvét átdugva. A srác kezeit pedig a mellére tette, hogy játszadozzon vele. Nem voltak Adél mellei nagyok, pont tenyérbe illőek, nem volt annyira feszes, de bimbói nagyon megdagadtak és meredten álltak az udvarból kifelé a hideg víztől.


- Ezt nem szabadna, meg kellene büntesselek benneteket. – kezdett magához térni a srác.


- Pontosan, – mondtam neki – ezt szeretnénk, büntess meg minket, de nagyon. - Majd kacsintottam egyet.
Nagy levegőt vettem és lebuktam a víz alá, hogy számmal bekapjam a srác farka végét. Elég nehézkes volt, víz volt mindenfelé, így kintebb lépkedtem a part felé, a vízből épp kiállt a srác péniszének vége, így nem kellett víz alá bukni. Cumiztam, Adél pedig kezeivel markolászta a zacskót, a srác pedig tovább kényeztette Adél melleit, de már a száját használva cirógatta a mellbimbóját, a másik kezével pedig lenyúlt Adél puncijához és óvatosan, kicsit belemártva a szeméremajkak közé, elkezdte simogatni. Olykor a csiklóval játszadozott, de nem művelte ezt sokáig, pillanatok alatt két ujját dugta fel Adél hüvelyébe, aki most már eljutott ugyanarra a szintre, mint én, nagyon felizgult és kívánta a srácot, a farkát, a száját, és engem is. Egyre nehézkesebb volt így, de könnyen benedvesedett puncijába kívánta a méretesre növekedett faszt, így enyhén bedőlt és belevezette hüvelyébe a srácot. Én eléálltam, átöleltük egymást, egymás karjaiba fonódva csókolóztunk. Mindent kitakartam a part felől, így majdnem feltűnésmentes volt a tengervízben Adél dugása. Rászorított a puncijával és a szűkebbre vett járatban élvezetesebbé vált a srác farkának ki-be járása, a tengrvíz hullámzása néha ellentétesen hatott a mi mozgásunkra, ilyenkor kicsúszott belőle, majd visszatolta. Szerettem volna én is érezni ezt, ezért helyet cseréltünk, én dőltem be, az én puncimat kezdte el hátulról döngetni. Kezeivel előrenyúlt és melleimen fokozta a vágyamat, Adél pedig, mint ahogy én az előbb, átölelt és tovább folytattuk csókolózásunkat.


Pár perc után már nem nyújtott nagy élményt, így kértem, menjünk ki innen. Jól elbújtunk a szikla árnyékában, a tövében leterítettük a lepedőket és azon folytattuk a ránk kiszabott büntetést. Hanyatt feküdtem, a srác égnek emelte a lábaim, ezzel is szűkebbre vette a puncim és így hatolt belém. A csípője folyamatos hatást gyakorolt a fenekemre, a zacskója állandóan nekicsapódott a faromnak, olyan vehemenciával, mélységgel dolgozott. Eközben Adél a szám felé guggolt és a fokozódó vágyamat a puncijának nyalásával fokoztam. Széthúztam a szeméremajkait, mélyen belenyaltam hüvelyébe, nyelvemmel jól megdolgoztam a csiklóját is és néha ujjaimat tüntettem el fazonra vágott járatában. Egyre gyengébbnek érezte magát, egyre nehezebbnek éreztem testét a számon, de nem tudtam megszólalni a számat beterítő alvégtől, valamint az orgazmusközeli állapot miatt. Nem szerettem volna még elmenni, elvégre időnk, mint a tenger.


Cserét ajánlottam, Adél hátára fektette a srácot, szemben ráült a faszára és erőteljes rohamban kezdte el lovagolni. Csípőjét kitekerve éreztette puncijának minden belső részén a délutáni ajándékba kapott faszt. Most én helyeztem rá puncimat egy szájra, a srác mohón kapta be csiklóm, ajkaival közrefogta és nyelvével közben izgatta, nagyon jól eltalálta ezt a pontot és ezt a testhelyzetet, mert nagyon közel kerültem az orgazmushoz. Tovább csókolóztam Adéllal, aki szintén közel került ahhoz, hogy elélvezzen. Kérte is, hogy tartson ki a srác, mert ő nem akarja ezt tovább húzni, de ő jól bírta. Még gyorsan leugrott róla, négykézláb állt, teljesen letette mellkasát a földre, kezeivel hátranyúlt, hogy csiklóját kényeztesse, a srác pedig hátulról kezdte el eljuttatni a csúcsra. Én is lefeküdtem, de a srác alá, hogy a golyót bekapva fokozzam az ő érzéseit is és közelebb vigyem ahhoz, hogy ránk spricceljen. Adél nem bírta sokáig a pózt és a teljes punciját kitöltő fasz ritmikus mozgását, kezével hátranyúlva jelezte a srácnak mozdulatainak lassítását, ezzel kontrollálva az orgazmus lefolyását. Testrángatózások mutatták és nyögések hallatták magukat a parton, amit teljesen elnyomott a morajló tenger, így feltűnés nélkül rohant végig testén az orgazmus. Érzékeny puncijában percekig marasztalta a faszt, én viszont tovább nyelveltem a zacskóját, miközben Adél orgazmusa által termelt puncinedv a srác spermájával keveredve mind az arcomon kötött ki. Mikor végre leszállt a farokról, oldalra feküdve, lábamat felemelve, szintén hátamhoz fektetve vezettem bele makkját a hüvelyemhez, így oldalról dughatott, átkarolva a melleimet gyömöszkölte, én pedig a csiklómat izgattam mindaddig, amíg Adél magához nem tért.


Ekkor már előttem keresztbe feküdve nyelvével kényeztetett, olykor megcserélte testrészét az ujjaira és ennek a kettős hatásnak én sem bírtam sokáig ellenállni. Összerezdült a testem, hatalmasakat sikoltottam, miközben elélveztem. Lábamat leengedtem, a farkát beszorítottam, én is magamban tartottam még kicsit. Hatalmas orgazmusom volt.


De ő még hátra volt. Szóval letérdepeltünk elé. Adél a farka végét kapta be és ajkaival szopogatta, én pedig a szám ajkával a hímvesszőjén dolgoztam kezemmel vagy a számmal leváltva pedig tovább fokoztam az érzéseit a heréjénél és zacskójánál. Bőszen dolgoztunk rajta, kellett pár perc, mire eltolt mindenkit magától és az arcunkra élvezett. Közel tettük egymás fejét és fokozásképp csókolóztunk egymással, így tört be közénk a spermium millió darabkája, hogy aztán egymás arcát letisztítva még tovább csókolózhassunk. Majd visszafordultunk délutánunk örömforrásához és szépen letisztítottuk a srác farkát, az utolsó cseppeket is kisajtoltuk belőle.


- Nagyon szépen köszönjük, hogy megbüntetett minket. Szerintem a napokban még visszanézünk erre, de kétlem, hogy lesz ruha rajtunk. Tudod, hol találsz – mondtam neki.


Adél helyeselt, bőszen bólogatott. Mi visszamentünk a tengervízbe, a srác pedig felöltözött és továbbhaladt a parton, lehetőleg további büntetőcédulákat osztogatva.



Szextörténet ajánló:


Nemi örömök ismeretlen férfiakkal


Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió....

A fétis imádó


Randira mentem. Megbeszéltük, hogy a Rákóczi úton az Urániával szemben találkozunk. Zsuzsi ért oda előbb, én csak pár perc késéssel futottam be. Már ott ácsorgott a sarkon, egy orvosi műszerbolt előtt. Intettem a túloldalról. Akkor már néhány hónapja ismertem Zsuzsit.

Á, már zöld! Elindultam a Rákóczi túloldalára. Mosolyogva nézett. Mindig ilyen természetesen mosolyog. Csak én vigy....

A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt k....

Lilla és a lakásavató


A Fehérvári út 187 előtt megálltam a tizediken laktunk évekig. Leparkoltam. Rengeteg élménnyel gazdagodott az életünk. Hány nő és hány férfi élvezett el itt a lakásunkban, ott lett utoljára terhes Lilla, és nem tudtuk hosszú ideig, hogy ki volt a tettes... Napok múlva derült ki, hogy egy tizennégy éves férfinek még nem nevezhető fiú ondója járta át asszonykámat. A srác először élvezett nőbe, mi al....

Színházi pornó


Kissè unom már a darabot, de valahogy motoszkál bennem, hogy milyen Fini volt a Mosolya,...annak a kis szöszke riherongyribancnak, aki èpp a szolid elegáns, ès a kicsípett designpipisèg határmezsgyèjère öltözött.



A darab előtt láttam meg a büfènèl...csilingelő kis nevetèse ès enyhèn altos hangja fogós volt,...mint ahogy a Teste is.

Feszes, kis sportos ....

A férjem, és a néger szeretőm


Ha már volt része valakinek igazán jó szexben, akkor neki nem kell magyaráznom, hogy van az a pillanat, mikor teljesen kizárod a külvilágot. Ebben az állapotban voltam amikor megláttam a feljárón a férjem autóját. A hatalmas fekete szörny ezúttal épp úgy használta a testem, ahogy a legjobb volt számomra, érzékien és mégis pokoli mocskosan. Az ember agya nyilván kikapcsol, ha épp valóra válik az eg....




Szextörténet címkék

picsámban | ramp | szopatas | kutyÁval baszok | magdi mama |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.