Szextörténetek a nővérszállón


Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli Istvannal, aki saját lakásban élt helyben. Szilveszterre egy kb 15 fős társaság készült hozzá bulizni.
Anna úgy dolgozott, hogy csak 8 után tudott csatlakozni. Addigra már emelt volt a hangulat, főleg a szeszek hatására, a szinglikből pedig lassan kialakultak a párok. Nekem nem jutott senki. Helyi barátnőmmel december elején fejeztük be, igy szabad voltam. Örültem, mikor megjött Anna, a szárnyaim alá vettem. Beszélgettünk, vacsizott és igyekezett alkoholban is felzárkózni. Éjfél előtt már totál jó hangulat volt. Tánc, mulatazás, már lefutott a magyar nóta blokk is.
Éjfél után nem sokkal már jöttek a laza levezető simuló zenék is. Anna magával húzott, kezeit nyakam mellé kulcsolva, fejét a vállamra hajtva andalogtunk mi is.
Csinos, testhez álló ruhában volt. Gondoltam kicsit próbálkozom. Egyik kezem a derekáról lassan a feszes feneke felé csúszott. Nem tiltakozott, igy finoman simogatni is kezdtem. Tarkóm birizgálása volt a válasz, majd egy finom puszi a nyakamra. Gyengéden magamhoz húztam, érezhette, hogy közben keményedek. És finoman csókolóztunk. Igy telt egy ideig az idő. Tánc, csókok, simi a szoba sarkában. 2 után mondta, ha hazakísérem, ő menne.
Magunkhoz vettünk egy pezsgőt és mentünk hozzá, kb 10 percre volt a szálló.
Ő egyedül lakott egy szobában. Pezsgőztünk, majd csókban forrtunk össze újra. Az ágyon hemperegve fogytak a ruhák közben. És elmondta a szabályait. Egyelőre orál nem lehet, sima szex, dugás a megengedett.
És kivett a fiókjából egy levél óvszert, hogy egyelőre ezzel.
Közben kellemesen csókolt, izgalmas volt a csókja és a szája, nyelve bárhová is ért. A ruhák már teljesen lekerültek, finom, ápolt punciszőr dúsította a dombját.
Ujjazni szerencsére nem volt tilos, igy a csókjait egyre hevesebb kézi munkával honoráltam meg. Ajkait finoman simogatva, majd 2 ujjal egyre mélyebbre hatolva benne és közben a csiklóját is izgattam. Egyre több csípőmozgással is válaszolt, keze pedig a farkamon finoman húzogatta a bőrt vagy a makkommal játszott.
Érződött a heves állapot, a vágy fokozódott…. Kibontottam egy gumit, felszuszakoltam és fölé keveredtem. Hosszú lábait a nyakamba emeltem, térdelő helyzetből hatoltam bele. Szűk volt, kéjes nyögéssel fogadott be, de csak nem sokkal a makk utánig voltam benne.
Erőteljesen kemény voltam és a makkom nagyon feszült, gumi pedig zavart . Nehezen mozogtam, de Anna láthatóan élvezte, hogy benne feszülök. Makkig húztam, majd vissza félútra. Kéjes állapotban voltam, lábujjait szopogattam közben elterelésnek, hogy minél később menjek el. Mert a feszülő punci egyre vészesebb volt. Ráadásul majd egy hónapja nem keféltem, igy a vágy is még inkább feszitett és kitörni kívant.
Lejjebb és beljebb csúsztam. A lábait magamra kulcsoltam. Érezte Anna is a közelgő nagy élményt. Seggemnél fogva, nagy jajdulással, tövig magába tolt. Előbb finoman, majd hevesebben mozogtam, érezve, hogy alulról a golyóimat simogatja. A lendület nőtt, hátra úton épp csak nem csúsztam ki belőle és vissza mindig tövig ment, minden egyes beérkezést kéjes nyögéssel nyugtázott. Aztán belekapaszkodott a seggembe és benn tartott, igy tekeregtünk együtt egy ideig fokozott nyögések mellett. Majd rám szorította még jobban a combjait, érezhetően a farkamra is rászorítva. Rázkódva élvezni es sikongatni kezdett. A farkamat pedig belülről verte a puncija, melyre egy nagy nyögéssel és spiccel reagáltam. Próbáltam mozogni, de a szorítás nem engedte, igy belül robbant még a makkom jó parat, mert a szexhiány miatt telítve voltam. Ereztem, hogy a gumiban úszik a farkam…. Aztán az első orgazmus hullám után még heves mozgásba kezdtem, Anna komoly zihálással élvezte a levezetést, míg ki nem szálltam mielőtt lecsúszna a gumi. Egymás karjaiban gyengéden csókolózva aléltunk el.
Reggel az ébredést szeretkezéssel kezdtük. A gumit máris elhagytuk…..
Majd estig dugtunk vagy kölcsönösen kézzel elégítettük ki egymást. Ráért, éjszakára ment dolgozni és a dokija sem várt rá. Jól indult az év
Közben mesélt a szeretői kapcsolatukról, beleszőve, ha azt úgy elfogadom, folytathatjuk mi is.
Elfogadtam és amig katona voltam, időnként összebújtunk és hamarosan már az orál sem volt tabu, sőt jött más is.


Szextörténet ajánló:


Konyak, és két nagy fasz


Fáradtam értem haza egy pénteki napon, legjobb barátnőm és lakótársam Londonba utazott, csak az enyém volt a lakás. Ezt kihasználva meztelenre vetkőztem, és így tettem vettem a lakásban, töltöttem egy pohár konyakot, amitől gondoltam megint új erőre kapok majd. Hihetetlen izgató volt anyaszült meztelenül és szabadon közlekedni ezt csak ritkán tehettem meg a Anna és a sűrűn idelátogató pasijai miat....

Durva szex az irodában


Mindig láttam, hogy vonzó férfi, igaz sokkal idősebb nálam, de visszatartott, hogy ő a főnököm. Nem is akartam tudomást venni róla, hogy időnként rajtam felejti a szemét, és közelebb jön hozzám mint indokolt lenne.
Egyik este tovább maradtam benn, iszonyú sok határidős munkám volt. Egyedül dolgoztam, a kihalt az irodában, már mindenki elment. Iszonyú fáradtan kimentem a fürdőszobába felfris....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!

Szakaszosan tört belőlem elő az ondó


A haverom masszőr terapeuta.Ezen kivűl egy simlis kurvapecér.Csak nőket masszíroz és persze-bár tagadja-némelyiket meg is dugja.A legtöbbjüket, ha őszinték akatunk lenni. A lényeg az, hogy nagykorúak legyenek..Egyszer-mivel tett nekem egy szivességet- úgy határozott hogy behajtja rajtam.
-Te öreg-hívott fel egy napon-lenne itt valami.Sajnos dolgom van, és ki kellene hogy segíts.Jön egy vend....

Esküvői gecizések


Már három napja erre az eseményre készülődtem. Valamelyik rokonunk készült férjhez menni. Különösebben nem izgatott, hogy kicsoda mivel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot a rokonokkal, de azért ha meghívást kapunk bizonyos családi eseményekre készségesen megjelenünk, családostul mindenestül, talpig kinyalva, ahogy azt kell. Anyámnak amúgy is különösen fontos volt a külső, meg a megjelenés. Én annyir....

Új párom négylábon :)


Dóra vagyok, huszas évein közepén, és épp olyat éltem át amit senkinek se mesélhetek el akit ismerek , így kerültem ide, meg úgy hogy korábban olvastam mások élményét, hogy kideritsem engem mégt nem dug meg rendesen a kutyusom, mit csinálok rosszul. 23 évesen vettem első kutyusom(vakkancs úr), mikor külöm költöztem szüleimtöl. Tavaly szülinapomon egy iszogatós este után a csajszikkal, hazaértem, s....
Szextörténet címkék

niki és a kutya klu | Áramszünet | kettesben a feleségemmel | a számra ült | aaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.