Szextörténetek a nővérszállón


Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli Istvannal, aki saját lakásban élt helyben. Szilveszterre egy kb 15 fős társaság készült hozzá bulizni.
Anna úgy dolgozott, hogy csak 8 után tudott csatlakozni. Addigra már emelt volt a hangulat, főleg a szeszek hatására, a szinglikből pedig lassan kialakultak a párok. Nekem nem jutott senki. Helyi barátnőmmel december elején fejeztük be, igy szabad voltam. Örültem, mikor megjött Anna, a szárnyaim alá vettem. Beszélgettünk, vacsizott és igyekezett alkoholban is felzárkózni. Éjfél előtt már totál jó hangulat volt. Tánc, mulatazás, már lefutott a magyar nóta blokk is.
Éjfél után nem sokkal már jöttek a laza levezető simuló zenék is. Anna magával húzott, kezeit nyakam mellé kulcsolva, fejét a vállamra hajtva andalogtunk mi is.
Csinos, testhez álló ruhában volt. Gondoltam kicsit próbálkozom. Egyik kezem a derekáról lassan a feszes feneke felé csúszott. Nem tiltakozott, igy finoman simogatni is kezdtem. Tarkóm birizgálása volt a válasz, majd egy finom puszi a nyakamra. Gyengéden magamhoz húztam, érezhette, hogy közben keményedek. És finoman csókolóztunk. Igy telt egy ideig az idő. Tánc, csókok, simi a szoba sarkában. 2 után mondta, ha hazakísérem, ő menne.
Magunkhoz vettünk egy pezsgőt és mentünk hozzá, kb 10 percre volt a szálló.
Ő egyedül lakott egy szobában. Pezsgőztünk, majd csókban forrtunk össze újra. Az ágyon hemperegve fogytak a ruhák közben. És elmondta a szabályait. Egyelőre orál nem lehet, sima szex, dugás a megengedett.
És kivett a fiókjából egy levél óvszert, hogy egyelőre ezzel.
Közben kellemesen csókolt, izgalmas volt a csókja és a szája, nyelve bárhová is ért. A ruhák már teljesen lekerültek, finom, ápolt punciszőr dúsította a dombját.
Ujjazni szerencsére nem volt tilos, igy a csókjait egyre hevesebb kézi munkával honoráltam meg. Ajkait finoman simogatva, majd 2 ujjal egyre mélyebbre hatolva benne és közben a csiklóját is izgattam. Egyre több csípőmozgással is válaszolt, keze pedig a farkamon finoman húzogatta a bőrt vagy a makkommal játszott.
Érződött a heves állapot, a vágy fokozódott…. Kibontottam egy gumit, felszuszakoltam és fölé keveredtem. Hosszú lábait a nyakamba emeltem, térdelő helyzetből hatoltam bele. Szűk volt, kéjes nyögéssel fogadott be, de csak nem sokkal a makk utánig voltam benne.
Erőteljesen kemény voltam és a makkom nagyon feszült, gumi pedig zavart . Nehezen mozogtam, de Anna láthatóan élvezte, hogy benne feszülök. Makkig húztam, majd vissza félútra. Kéjes állapotban voltam, lábujjait szopogattam közben elterelésnek, hogy minél később menjek el. Mert a feszülő punci egyre vészesebb volt. Ráadásul majd egy hónapja nem keféltem, igy a vágy is még inkább feszitett és kitörni kívant.
Lejjebb és beljebb csúsztam. A lábait magamra kulcsoltam. Érezte Anna is a közelgő nagy élményt. Seggemnél fogva, nagy jajdulással, tövig magába tolt. Előbb finoman, majd hevesebben mozogtam, érezve, hogy alulról a golyóimat simogatja. A lendület nőtt, hátra úton épp csak nem csúsztam ki belőle és vissza mindig tövig ment, minden egyes beérkezést kéjes nyögéssel nyugtázott. Aztán belekapaszkodott a seggembe és benn tartott, igy tekeregtünk együtt egy ideig fokozott nyögések mellett. Majd rám szorította még jobban a combjait, érezhetően a farkamra is rászorítva. Rázkódva élvezni es sikongatni kezdett. A farkamat pedig belülről verte a puncija, melyre egy nagy nyögéssel és spiccel reagáltam. Próbáltam mozogni, de a szorítás nem engedte, igy belül robbant még a makkom jó parat, mert a szexhiány miatt telítve voltam. Ereztem, hogy a gumiban úszik a farkam…. Aztán az első orgazmus hullám után még heves mozgásba kezdtem, Anna komoly zihálással élvezte a levezetést, míg ki nem szálltam mielőtt lecsúszna a gumi. Egymás karjaiban gyengéden csókolózva aléltunk el.
Reggel az ébredést szeretkezéssel kezdtük. A gumit máris elhagytuk…..
Majd estig dugtunk vagy kölcsönösen kézzel elégítettük ki egymást. Ráért, éjszakára ment dolgozni és a dokija sem várt rá. Jól indult az év
Közben mesélt a szeretői kapcsolatukról, beleszőve, ha azt úgy elfogadom, folytathatjuk mi is.
Elfogadtam és amig katona voltam, időnként összebújtunk és hamarosan már az orál sem volt tabu, sőt jött más is.


Szextörténet ajánló:


a feleségem és a fiúk


Boldog házasságban éltünk,szerettük a szexet,színte mindent kipróbáltunk már,ezért úgy gondoltuk,egy kis változatosságot viszünk bele.
Lementünk a folyópartra,oda,ahol tudtuk,hogy lesnek bennünket.Először mikor észrevettük,zavarba jöttünk,de aztán mind jobban élveztük,hogy kukkolnak.Most is így tőrtént,a feleségem igyekezett a testéből minél többet megmutatni,jól láthatóvá téve a borotvált ....

Süket Sanyi


Sanyi süket volt és beszélni is nehezen tudott. Nem volt szép, de legalább ronda sem. A haverjai, már az a kevés halló, már mind rég becsajozott, csak neki nem volt még senkije. Amíg csak szemezni kellett, meg mosolyogni, addig nem volt semmi baj, odajöttek hozzá rendre a lányok, de amint elkezdett harákolva mutogatni, szépen elrebbent mindegyik. Az intézetben akadt volna sorstárs lány, de Sanyi a....

Gyertyát dugtam Kati pinájába


Végre itt a jó idő és a napsugarakkal együtt a hormonok is megmozdulnak;)

Tegnap szikrázó napsütés volt nálunk, alig pihegtem amikor hazaestem. A fürdőből jövő vízcsobogás elárulta, hogy a feleségem is hűsülésre vágyik.

Kinyitottam a nappali ablakait, levetettem magam a nappali díványára és egy üveg jéghideg sörrel igyekzetem minél szorosabb barátságba kerülni;)
....

Pisi és kaki


Béla 18 éves cigány fiú volt . Budapesten Kőbányán lakott a szüleivel és a húgával egy kis lakásban .A szülei zöldség kereskedők voltak . Szerény, de normális körülményeket teremtettek a gyerekeiknek És odafigyeltek , hogy jól teljesítsenek az iskolába.. Béla jóeredményekel végezte el az iskolát . Érettségi után jelentkezett több helyre is. Debrecenbe sikerült felvételt nyernie. Műszaki Informatik....

Karcsi és Niki 10. - A biszex orgia


Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetés....

A futár megdug, férjem kukkol


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....Szextörténet címkék

szex a discoban | döme | vigyáztam | geci ivás a gangbang után | kollé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.