Csongor és Erik


Közelemben lakik egy félvér huszonéves srác, Erik. Tizenkilenc éves lehetett, amikor először felfigyeltem helyes, egzotikus arcára, tüzes szemeire, hollófekete, dús, félhosszú hajára és atletikus testére. Pár centivel magasabb volt nálam és jó húsz évvel fiatalabb. Sejtelmem sem volt arról, hogy esetleg meleg. Arra azonban felfigyeltem, hogy ha véletlenül az utcán találkoztunk, mindig kissé zavartan, szemlesütve köszönt nekem. Ennek persze eleinte nem tulajdonítottam jelentőséget, betudtam annak, hogy kissé félszeg, félénk gyerek.
Teltek az évek, de közelebbi kapcsolatba nem kerültünk mindaddig, amíg egy közös ismerősünk nagy bulit rendezett, amolyan kerti partit, s mindkettőnket meghívott rá. Rengeteg ember volt ott és még több alkohol. A buli nagyon hangos volt, a társaság nagy része hamar lerészegedett. Én szokásomhoz híven annyit iszogattam, hogy jó hangulatom legyen, de ne rúgjak be nagyon. Beszélgettem ezzel-azzal, miközben észrevettem, hogy Erik gyakori pillantásokat vet rám, de ha visszanéztem rá, zavartan elfordította a fejét, s mintha egy kicsit el is elpirult volna. Ekkor fordult meg a fejemben először, hogy ez a jóképű srác esetleg meleg és tetszhetek neki. Úgy éreztem, itt a lehetőség, mindenképpen lépnem kell, mert ő soha nem fog merni kezdeményezni. Egyre izgatottabbá váltam, most már kihívóan én is őt figyeltem. A farkam megkeményedett, szaporán vert a szívem, egyre gyakrabban kellett mélyen vennem a levegőt. A buli zűrzavarában egyszercsak Erik felállt és a kert vége felé sétált el. Én azonnal követtem őt, miközben rágyújtottam egy cigarettára. Egy darabig csak álltunk és néztük egymást. Most már biztos voltam benne, hogy én is tetszem neki. Szinte felfaltuk egymást a szemeinkkel.
- Hogy vagy, Erik? Tanulsz még vagy már dolgozol? - törtem meg a csendet.
- Még tanulok. Egyetemre járok, a jogra - válaszolta halk, de bársonyosan kellemes hangján.
- Az szép, gratulálok és jól megy?
- Úgy ahogy, igen. Némelyik tárgy nem könnyű és rengeteget kell tanulni.
Még öt-tíz percig beszélgettünk az egyetemi életről, a mindennapjairól és kiderült az is, hogy a szülei közben különváltak és mindketten elköltöztek az új élettársaikhoz, Erik pedig már fél éve egyedül lakik otthon.
- Miért nem viszel haza egy csinos lányt az egyetemről? - kérdeztem viccesen.
- Nem, nem, azt biztos nem - motyogta furcsán és zavartan, de nagyon határozottan.
- Csak nem meleg vagy? Bennem megbízhatsz, soha senkinek nem beszélek róla. Nincs is szebb ennél!
- Ön is az? - kérdezett vissza reménykedve, csillogó szemekkel.
- Igen, de titkolom. Csak az alkalmi szexpartnereim tudják. Legalábbis remélem. Kérlek, te se említsd senkinek!
- Nem, természetesen megbízhat bennem. Én is a férfiakhoz vonzódom.
- Tegezz nyugodtan. Figyelj, nem kertelek. Eszméletlenül tetszel nekem. Én lassan lelépek erről a buliról, tudod, hol lakom. Ha te is szeretnéd, egy kis idő elteltével gyere utánam és csengess be hozzám! De csak akkor, ha te is akarod! Nem sértődöm meg, ha valamiért nem akarod vagy nem tetszem neked. Felnőttek vagyunk.
Kezet fogtam vele, majd néhány embertől még elköszöntem és hazamentem.
Otthon alaposan lezuhanyoztam és vártam. Éreztem, sőt tudtam, hogy eljön Erik. Fél óra elteltével csengettek. Erik állt a kapu előtt kissé zavartan.
- Szia, nagyon örülök, hogy itt vagy - mosolyogtam rá és megfogtam a kezét.
Van egy hatalmas teraszom, ott kínáltam hellyel és ittunk egy-egy jó barackpálinkát, majd hideg ásványvizet.
- Kellemes ez a terasz ezen a nyári éjszakán - mondta most már bátrabban Erik.
- Igen, valóban az.
Átültem mellé és kezemet a combjára tettem. Kemény volt és izmos. Másik kezemmel megérintettem az arcát és csókolni kezdtem a száját.
- Remek pasi vagy, Erik. Elmegy az eszem tőled!
Erikben is megmozdult valami. Hosszan csókolóztunk, közben simogattuk egymást. Kölcsönösen izgatni kezdtük egymás farkát a nadrágjainkon keresztül. Csókolózás közben éreztük egymás keménységét. Nem is tudom, melyik volt csodálatosabb érzés; ahogy éreztem a kemény faszát, alatta pedig a heréit, vagy az, ahogy éreztem a faszomon Erik kezeinek simogatását. Hosszú nyalakodás és tapizás után újból megszólaltam.
- Kérlek, álljunk fel. Tedd te is szabaddá a faszodat!
Közben álltam is fel és levettem a nadrágomat. Tizennyolc centis farkam kőkeményen állt Erik előtt.
- Jó a farkad, Csongor! - súgta felszabadultan és ő is letolta a nadrágját.
- De a tied még jobb! -válaszoltam bódultan.
Erik fasza hosszabb volt az enyémnél, tehát legalább 20 centis, de inkább több! Vastagsága pedig végképp izgalomba hozott.
Kölcsönösen maszturbáltunk, simogattuk, húzogattuk a másikét és közben folytattuk a csókolózást. Leírhatatlan érzés kerített hatalmába, mikor Erik, a fiatal férfi kezeinek játékát éreztem a faszomon. Több nő is kiverte nekem életem során, mit sem tudva buzi mivoltomról, de egyik sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor egy olyan férfi játszik a faszoddal, akire begerjedsz!
Egy idő után a szőrös mellkasát kezdtem el csókolgatni, majd sötétbarna mellbimbóit puszilgattam, nyaltam és szívtam. Letérdeltem elé és a hasát kezdtem kényeztetni. Köldöke körül elidőztem egy kissé. Csakhamar a farka fölé értem és csókokat szórtam a fanszőrzete által borított bőrére. Élveztem illatát, néhány szőrszála a számba került, de azt is élveztem.
- Erről fantáziáltam kamaszkorom óta! - sóhajtott fel hirtelen Erik.
- Miről pontosan, édesem?
- Hát arról, hogy te kényeztetsz és közben duruzsolsz a fülembe azon a mély, bársonyos orgánumodon. Utána pedig…
- Utána? Mondd nyugodtan, Erik! Bátran! Őszintén! Bármit megteszek neked, mert megőrülök érted, kimondhatatlanul vonzódom hozzád!
- Utána a szádba veszel és…
- És?
- …lenyeled a …
- Lenyelem a gecidet? Boldog lehetsz, mert ezt akarom én is. A faszodat kényeztetni és a gecidet nyelni! Kívánlak téged.
Most már a farkát simogattam, nem tudtam betelni a látványától és puha csókokat hintettem rá, közben magamba szívtam Erik faszának mámorító illatát.
- Remek faszod van, Erik! A legjobb fiatal csődör vagy, akivel valaha is találkoztam.
Nyalni kezdtem fejedelmi farkát tövétől a makkjáig. Gyengéden csókokat adtam Erik golyóira és a nyelvemmel is kényeztettem. Sűrűn egymás szemébe néztünk, láttam és éreztem, hogy nagyon élvezi. Beletúrt többször is a hajamba és simogatta a fejemet. Mikor számba vettem a faszát, nagyot sóhajtott és önkéntelenül belemarkolt a hajamba. Felejthetetlen érzés volt Erik farkát a számban érezni. Mikor már óriásivá duzzadt és kőkeménnyé merevedett, megmarkoltam a tövét és bő nyállal szopni kezdtem, közben a másik kezemmel a heréit cirógattam. Ütemes szopásom közben Erik nagyokat sóhajtott és elkezdte mozgatni a csípőjét. Nem telt el sok idő, számban éreztem bőséges, forró ondóját, amit igyekeztem maradéktalanul lenyelni. Kivette a számból a faszát és szenvedélyesen csókolni kezdett, miközben elkezdte kiverni a farkamat, kis idő elteltével azonban elém feküdt és így folytatta. Csakhamar a mellkasára élveztem, de a hasára, sőt a nemi szerveire is jutott belőle. Hosszadalmas csókolózásba kezdtünk újra, miközben simogattuk egymás faszát, heréit és fenekét.
Szeretkezés után erőt vettünk magunkon és bementünk a teraszról a lakásba. Megbeszéltük, hogy az éjszakát nálam tölti. Egyszerre zuhanyoztunk le, közben csókolgattuk, simogattuk és becézgettük egymást, mint egy szerelmes pár. Nem tudtam betelni Erikkel, legszívesebben újra bekaptam volna duzzadt faszát. Hirtelen mögém lépett, leguggolt és csókolgatni kezdte kicsi, fiús fenekemet a zuhany alatt. Közben a jobb kezével megkeményedett farkammal játszott. Kisvártatva mohón nyalni kezdte ánuszom környékét, majd közvetlenül a lyukamat nyalta, nyelvét egyre mélyebbre tolva bennem.
- Dugj meg, kérlek! Hatolj belém, Erik!- kérleltem sóhajok közben.
Erre bőséges kenőccsel bekente a lyukamat, megkapaszkodtam a zuhanyzómra felszerelt fémkapaszkodóba és felkínáltam neki fenekemet. Gumit húzott és erősen megragadta mindkét kezével a csípőmet. Óvatosan belém hatolt, farka nagy része már bennem volt. Kéjjel töltött el impozáns méretű, kőkemény faszának teljesítménye. Egyre gyorsabb tempóban, zilálva dugott Erik én pedig folyamatosan nyögtem vagy sóhajtoztam. Miközben baszott, jobb kezével megragadta a sziklakemény farkamat és elkezdte verni.
- Óh, drága Erik! A gyönyörök kertjében érzem magam! Ilyen csődörrel még nem volt dolgom! - kiáltottam lihegve és a zuhanyzó csempéjére lövelltem ki az ondómat.
- Mindjárt én is elsülök! Megint a szádban akarok elélvezni! - válaszolta.
Kirántotta belőlem a farkát, megszabadult a gumitól én pedig már újra szoptam is Eriket. Kisvártatva mindkét oldalról erősen megragadta a fejemet, egy helyben erősen megtartva azt és vad ütemben el kezdett szájba baszni.
- Nyeld le megint! - csak ennyit hallottam és már a számban éreztem forró spermáját.
- Köszönöm a gecidet, Erik! Akár naphosszat szopnálak!
Megcsókoltuk egymást és pár percig még a zuhany alatt maradtunk, teljesen megtisztulva léptünk ki megtörölközni. Elkészítettem Erik ágyneműjét és mindketten bebújtunk az ágyamba. Pillanatok alatt elaludtunk egymás mellett a hosszú, de gyönyörű nyári nap végén.
Délelőtt összebújva ébredtünk, mindketten álló farokkal. Csakhamar egymás kemény dákóját simogattuk, húzogattuk. Lassan 69-es pózba fejlődve csókolgattuk egymás nemi szervét, majd hosszasan szoptuk egymást. Megkönnyítette dolgunkat, hogy nagyjából egyforma a magasságunk. Erik azonban nehezebb, ezért ösztönösen felülre kerültem. Először próbáltam ezt a pózt férfivel, egyáltalán nem egyszerű. Míg én viszonylag könnyen cumiztam Erik farkát, a könyökömre támaszkodva tartottam magamat, hogy Erik is hozzáférjen az enyémhez. Eleinte nehezen ment nekünk, de hamar belejöttünk és szédületes érzést okoztunk egymásnak. Erik nem csak a száját, hanem mindkét kezét is használta. Minden porcikámat simogatta szopás közben, amihez csak hozzáfért a fenekemtől a heréimen át a combjaimig. Később oldalra feküdtünk és így folytattuk egymás szopását, kényeztetését. Mámorosan cumiztam Erik kívánatos faszát, miközben ő engem szopott. Kezeimmel most már én is simogathattam feszes herezacskóját, izmos fenekét és combjait. Szinte egyszerre feszültünk meg és ontottuk egymás szájába és arcára az ondót. Még az ejakuláció után is hosszasan simogattam és csókoltam Erik farkát, heréit és ahol csak értem. Teljesen rabja lettem a farkának.
Zuhanyzás után meztelenül reggelit készítettünk magunknak, majd ettünk és kávéztunk. Az egész forró napot együtt töltöttük ruhátlanul. Rengeteget beszélgettünk, még közelebb kerültünk egymáshoz. Egy-egy adott pillanatban megsimogattuk egymás nemi szervét vagy csókot váltottunk.
- Szopj le megint- fakadt ki egyszer csak Erikből. Ekkor leültettem egy székre, én pedig lekuporodtam elé, csókolgatni és nyalni kezdtem egyre keményebb dorongját.
- Megőrülök a faszodért, Erik!
Miután ezt kimondtam, számba vettem a farkát és szopni kezdtem. Időnként kivettem a számból és nyaltam a dákóját, majd újból bekaptam. Kemény volt, mint a szikla és rettenetesen kívánatos. Valamivel később megmarkoltam a tövénél és határozottabban folytattam orális kényeztetését. Erik kéjesen és hangosan nyögött, sóhajtozott.
- Ugye lenyeled? - kérdezte bódultan.
A következő pillanatban szétomlott a számban Erik bőséges ondója. Megrészegültem ennek a vonzó fiatalembernek a gecijétől. A szemébe néztem és lenyeltem. Erre Erik felállított és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Egyszerre volt vad és érzelmes. Közben megragadta a farkamat és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Majd egyre erősebben verte ki a faszomat. Hirtelen elém guggolt és a szájába vett. Ismét mámoros állapotba kerültem. Szédülten tettem a kezemet Erik fejére, simogattam, majd turkálni kezdtem sűrű hajában.
- Nagyon jól csinálod, drága Erik - nyögtem elcsukló hangon.
Önkéntelenül dugni kezdtem Erik száját. Megint egymás szemeibe néztünk, csodáltam ezt a szép férfi arcot.
- Mindjárt elmegyek! - nyögtem ki neki.
Erik azonban nem vette ki a szájából a farkamat, hanem rendületlenül szopott tovább. Éreztem, hogy pillanatokon belül a szájába élvezek. Önkívületi állapotban lövelltem ki és bódultan néztem, ahogy Erik lenyeli.
Újra szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Mintha megállt volna az idő körülöttünk. Azóta, ha csak tehetjük, együtt töltjük a hétvégéket.
Beküldő:Csongor


Szextörténet ajánló:


Bizarr kaland a Nagyerdőn - a nagymellű cigányasszony


Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mes....

Sanyi telepumpálta puncimat


Sanyi telepumpálta puncimat

Õsszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.


Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdõdött, de akkor még csak én kívántam õt. Együtt tö....

Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-H....

Szomszéd lánnyal


Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és le....

Megdugtam a csajom anyját


Még csak pár hete randiztam Veronicával, mikor a most leírt események megtörténtek. Kicsi tizennyolc éves lány volt tejfehér bőrrel, amelyet imádtam, s amit még jobban szerettem az az elképesztő, hibátlan tizennyolc éves teste. Inkább olyan aranyos, ártatlan lánykának írnám le, nem pedig olyan dögös csajnak, akinek a ruházata alapján lejön, hogy csak arra vár, hogy egy klubban rástartolj. Azalatt ....

Falusi Lány - szextörténet 1.részMint a megveszekedett, meredten bámult a poros ablaküvegen át. Odabent a lány ide-oda dobálta hosszú, vörös sörényét, homorú hátát most meggörbítette, s guggoló helyzetből térdelés-szerű lovaglásra váltott. Megtámaszkodott a férfi mellkasán, és szinte hallatszott, ahogy cuppogva csúszkál föl-le a merev falloszon. A férfi ujjai kétoldalt a lepedőt gyűrögették, majd kezével felnyúlt a lányér....Szextörténet címkék

baszok | klárika | a feleségem pináj | milán | nem várt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.