Egy gyors nyári numera


Ez a történet kb két éve történt velem, akkor 18éves voltam friss érettségivel.Pár hónapja szakitottam az akkori barátnőmmel és gondoltam szét nézek az interneten.Akkor futottam bele egy sexpartner kereső oldalba. Sok chatelés után )főleg érettebb nőket kerestem) nem igazán találtam senkit , ezután már annyira megelégeltem a legkicsinylést mindig elküldtek a korom miatt,hogy konkrétan leirtam mit tennék vele . Egyik nap mikor felléptem az oldalra nagy meglepetésemre vissza irt egy 46éves anyuka.A válasz kb annyi volt,hogy fiatal vagyok de az ilyen nagy szájúak mindig felsülnek.Válaszomtam egyből,hogy tehetne egy próbát,nyilván vicceskedve elakart küldeni majd elkezdtünk hosszan beszélgetni kinek mi jön be mit keres itt stb. Én mondtam,hogy főleg egy régebbi tanárnőm miatt keresk csak 40fölött mégis milyen lenne velük, ő a férje miatt (elhidegült kapcsolat). Addig beszéltünk erről,hogy már tanárnéninek kellet hivnom a chaten vagy telefonba és házifeladatot is kellet csinálnom neki(képet videót). Egyik nap junius vége felé megjegyezte, hogyha szeretném akár korepetálna is magán órán.Persze kaptam az alkalmon és egy héthköznap délelőttre beszéltünk időpontot a lakásán. Ilyenkor senki sincs rajta kivűl otthon délután négyig.Nem lakott messze tőlem bringával 10perc kb. Az ajtóba érve majd kiugrott már a szivem na de amikor kinyitotta az ajtót az állam leeset! Az az igazi milf vállig érő barna haj , közepesen nagy mellek, isteni nagy popsi, vaskos de igazi szemmágnes combok. Egy ingben alatta semmi ,szemüvegben és egy szűkfarmerban nyitott ajtót és úgy üdvözölt mintha tényleg tanitásra jöttem volna.Kis bemutatkozás arcra puszi és beinvitált az előszobába az asztalhoz. Az asztalon már várt egy füzet és egy toll is . Majd leültetett és felkérdezte a leckét. Válaszol csak annyit kapott,hogy :
-mivel egész nap rá gondoltam nem igazán tudtam házival is foglalkozni. Felhúzta a szemöldökét :
– Ohh de nagy szájú a fiatalember! Nah és halljam miaz amire gondoltál fiacskám.
-A tanárnő isteni fenekére!
-Tényleg erre itt?
majd a vonalzóval megfordult és a popsijára csapott. Én csak bólogatni tudtam.
-Na és mit tennél ezzel a popsival?
-Nagyon sok mindent ranárnéni!
Majd elkezdte letolni azt a szűk farmert a fenekéről combközépig.
-Akkor mutasd meg mit tennél vele!
És ismét rásózott a vonalzóval a fenekére.Az államat még mindig keresve megsimogattam megpusziltam majd a fejemet belenyomva a két puha dombközé elkezdtem alaposan nyalni,falni a popsiját. Percek múltán a punci is sorra került mire alaposan kipoliroztam a segglyukát.Elkezdtem újjazni egy majd két újjal a punciját miközben visszatértem a popsijához. Hangos nyögésekkel nyugtázta, hogy tetszik neki. A nyelvemet próbáltam minél beljebb erőltetni a szűk kis lyukba. Majd megfordult és az asztalra felfeküdve nyalatta még magát. Punci kapta a főszerepet de közbe kapott egy ujjat a popsi is. Az inge már kivolt gombolva előkerülve nagy érett melle szép nagy bimbóival. Punci falás után felmentem szétfalni a mellét is. Pár pillanat múlva újjával az államat felhúzva egy vad csókot adott majd felállt a székbe lökött és úgy alaposan szétszopta a farkam. A nyelve lassan kezdett alúlról a tőtől egészen a makk hegyéig mikor eltüntette a szájával az egészet. Nem birtam sokáig.
-Tanárnő elfogok élvezni!
Leküldött a a földre, ráült az arcomra és nyelvel a popsijában élveztem tele a száját. Mindet lenyelte és megcsak feküdtem ott még mindig szétnyalva seglyukát.
-Nocsak nocsak több mint vártam, a házidtól talán eltekinthetek , de még bizonyitani kell ha nem akarsz megbukni.
Majd kiment a mosdóba rendbe tenni magát, mikor vissza jött már pucér volt én harcra készen szintén pucéran a székben vártam.
– Na mozdulj és gyere ide!
Lefeküdt a kanapéra és a farkamat megmarkolva verni kezdte, kicsit megszopizva.
-Most pedig keféld meg a tanárnődet ahogy csak tudod!
Több se kellett letérdeltem és misszionáriusba elkezdtem kefélni a már tocsogós punciját,Melle csak úgy ringott. Gyönyörű látvány volt ,nemis birtam sokáig mig ránem vetettem magam a nagy bimbókra, hol a melle hol a nyelvével volt tele a szám. Póz váltás következett majd lefektetett és keményen bele ült, úgy lovagolt mintha az élete múlott volna rajta.. Lovaglás közben markoltam a fenekér ahogy birtam, az újjam egyre beljebb tévedt és már azon kapta magát,hogy az egyik újjam mélyen a fenekében van .
-Nem szégyelled magad? A tanárnéni popóját újjazod?
annyira beinditott ez,hogy izomból kezdtem elpumpálni alulról és már két újjamat is elnyelte a nagy kerek popsi.
-Ha igy folytatjuk gyorsan elmegyek tanárnő!
-Akkor kell egy kis lassitás . Majd leugortt a farkamról és 69be lassan elkezdett szopni. Gyönyörő segglyuka már kivolt tágulva végig azt nyaltam.
-Ideje akkor a tanitásnak !- mondta majd a kanapé szélére pucsitott .
– Gyere tedd bele és dúgj!
Nekem se kellett többször mondani már a makkom áttörte a gyűrűt és érezte ahogy kezd engedni egyre beljebb. Ahogy teljesen be engedett elkezdtem ugy baszni ahogy a csövön kifért .Úgy sikongatott,hogy azt hittem a szomszédok kihivják a mentőket hozzá. Mikor éreztem nem birom tovább kihátráltam és lefeküdtem a kanapé elé, ő jött és belegugolt popsival. Ugrált rajta hatalmas mellei ide oda himbálóztak.
-Már nem birom tanárnő elmegyek!
-Élvezd tele akkor a seggem!
Majd kis gyorsitás után akkorát élveztem mint még soha, tempóján lassitott melleitt kaptam be először, kezem végig markolta hatalmas fenekét, majd amennyire birt beletolta magába farkam olyan mélyre amennyire tudta és vadul lesmárolt. igy csókoloztunk még egy két percig mint lenem lankadtam.Elmentünk egy nagy zuhanyra és befeküdtünk az ágyba még kétszer is dugtunk aznap majd még többször is a nyáron . Legjobb nyaram volt.
forrás maiszex.blog.hu


Szextörténet ajánló:


Szexológus


Ez a történet valóban megtörtént!
Igen régen ismertem az illető szexológus hölgyet,
igaz nem voltunk közeli viszonyban,de ennek ellenére nem is utáltuk egymást!
Amikor ismét találkoztunk már igen csak el telt
pár év.
Amikor ismét találkoztunk igen csak meg lepődtem,
mert mindenre gondoltam csak arra nem,hogy Évával
fogok összefutni s nem is akár ho....

Travi kalandok


Az első "ilyen" kalandom úgy kezdődött, hogy felvettek az egyetemre, ezzel együtt kollégiumba is. 2x2 ágyas helyre kerültem, 4 emberre jutott 1 konyha,zuhanyzó,wc. A 3 srác akihez kerültem mind végzős volt már, én meg mint elsős kerültem be hozzájuk. A szobatársammal jól kijöttem, bár nem sokat találkoztunk, mivel eltért az órarendünk, csak esténként beszélgettünk. hétvégén mindketten ha....

Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.

....

Ikrekkel keféltettem meg magam


23 éves vagyok,két éve kezdtük az egészet a fiúk akkor voltak 18 évesek. Feri és Laci anyám második hazásságában születtek. Imádtam öket kiskoruk óta,nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk. Igazából én kezdtem az egészet,egyszerű cikizésnek indult. A fiúk szinte tökéletesen egyformák,a orruk picit más,de ez azért van mert Feri orra bukott gördeszkázás közben, Ez ami látszik ill mindenki látja. Am....

Négyesbe mentünk a barátnőmmel


Évek óta együtt élünk és elhatároztuk, hogy kicsit feldobjuk a szexuális életünket. Én szerettem volna mindenképp a hármast kipróbálni, két lánnyal, míg a barátnőm a két fiús felállást erőltette. Tinderen elkezdtünk nézelődni, gondoltuk, hogy megnézzük mi a felhozatal és a szerint döntünk. Első komolyabb érdeklődő egy idősebb, de vagány fiatalos házaspár volt. Mindketten 47 évesek, jómódú, igénye....

Megbaszta a seggem


Az egyik hétvégén végre sikerült meggyőznöm, hogy átjöjjön amíg a felesége elutazott. Mindig is volt köztünk egyfajta szexuális feszültség, ám a szigorú munkahelyi szabályzat mindenféle irodán belüli kapcsolatot megtilt. Gyakran viccelődött azzal, hogy mennyire „ellátna engem” és hogy „úgy megbaszna, mint ahogy még egy férfi sem tette”, de félt attól, hogy egy velem töltött éjszaka szakmailag és m....Szextörténet címkék

rettenetesen fázott | szomszédom | nem nagyon | logo mell | fürdőkádban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.