Egy családi nyaralás


Sziasztok!

Péter vagyok, 38 éves családapa. 9 éve alkotunk egy párt a feleségemmel. Nagyon jó a kapcsolatunk, minden téren. A családjával is jó, közvetlen viszonyt ápolok.
Most a következő történetet szeretném megosztani veletek. Tavaly nyáron, a feleségem családjával (anyósom, apósom, sógorom a felesége és a gyerekük) együtt nyaraltunk egy Balaton parti nyaralóban.
A harmadik napon szép napsütéses délután volt, a gyerekek kint játszottak az udvaron, a nők napoztak, mi férfiak pedig a sörünkkel a kezünkben beszélgettünk az árnyékban. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó pár pohárral lecsúszott,
amikor éreztem, hogy szólít a szükség. Körbe se néztem az udvaron, hogy ki merre van éppen, úgyhogy nagy lendülettel nyitottam be a fürdőszobába. Nagyon meglepődtem, amikor a sógorom feleségét Timit pillantottam meg,
igen csak intim helyzetben. Timi (28) egy csinos, alacsony, szőke, kék szemű, jó testű nő, pici kerek cicikkel. Viszont én soha nem éreztem vonzalmat iránta, nem az esetem. Na nem azt mondom, hogy soha nem néztem meg a kerek fenekét, vagy a dekoltázsát.
Most viszont alkalmam adódott alaposabban is szemügyre venni. Mint utólag kiderült, bejött az udvarról letusolni, hogy lemossa magáról a naptejet és készülődjön az esti grillezéshez.
Teljesen meztelenül és nedves testel ült a kád szélén. Az egyik kezével a mellét simogatta, a másikkal pedig a csupaszra borotvált punciját. Én teljesen megdöbbentem a látványtól, pár másodpercig mozdulni sem bírtam.
Utána is csak annyi hagyta el a számat, hogy elnézést, és már fordultam is kifelé. De ő nem volt ennyire meglepődve. Csak annyit mondott, hogy "Hova sietsz Nagyfiú? Gyere inkább be, mielőtt valaki meglát!" Én nagyon bizonytalan voltam,
hogy mit is tegyek, de végül az eszem helyett, a farkamra hallgattam és bementem hozzá a fürdőszobába.
Timi egy szót sem szólt, csak a mutató ujjával csalogatott. Nagyon bátortalanul léptem oda hozzá. Nem tudtam, hogy akarom e ezt. Szerencsére ő tudta helyettem is. Megfogta a kezemet, és húzott lefele. Értettem egyből, hogy mit szeretne.
Elé térdeltem, és finoman elkezdtem kényeztet a nyelvemmel, azt a csodát. Soha életemben nem láttam még ilyen gyönyörű puncit. Az az igazi "hamburger" punci volt. Ahogy belenyaltam, éreztem, hogy már nagyon nedves. A saját akciója meghozta
az eredményt. Kb fél perc után finoman jelezte, hogy intenzívebben csináljam, mert nincs ennyi időnk. Ekkor minden tudásomat beleadtam. Egyik kezemmel a melleit kezdtem simogatni, a másikkal pedig hüvelyének bejáratát. Picit hátra dőlt,
kezeivel a kád másik szélére támaszkodott, fejét hátra szegte, szemeit becsukta, lábait pedig a vállamra tette. Így sokkal jobban hozzáfértem mindenéhez. Nagyon finom és nedves volt. Minden pillanatát imádtam. Eszembe sem jutott, hogy ő is kényeztessen engem.
Neki akartam örömet okozni. Megfogta a kezemet és irányított, hogy dugjam be az ujjam a puncijába. Mutató ujjammal elkezdtem keményen ujjazni. Megtaláltam a G-pontját és azt ingereltem, miközben a csiklóját nyaltam és szívtam.
Nedvei megindultak az ánusza irányába. Ekkor belenyaltam a fenekébe. Megemelte magát és egy nagyon halk nyögéssel jelezte, hogy ez tetszett neki. Ekkor a középső ujjamat is benedvesítettem a puncijában, majd óvatosan a fenekébe dugtam.
Kezem a kő kemény bimbóját morzsolászta, nyelvem a csiklóját izgatta, egyik ujjammal a punciját, másikkal a seggét ujjaztam. Egyszer csak egy fura hangot hallottam, de nem foglalkoztam vele. Nagyon el voltam foglalva.
1-2 perc intenzív kényeztetés után éreztem, hogy teste megfeszül. Pinája és segge rászorít az ujjaimra. Miután elélvezett, fejemet eltolta magától, és felállt a kád széléről. Lehajolt hozzám, megcsókolta a puncijától nedves számat, majd szólt,
hogy ideje mennem, mielőtt bárki észreveszi, hogy egyszerre vagyunk a fürdőszobában. Ahogy kiléptem, fura érzés fogott el. Farkam alig fér el a nadrágomba, az arcom és a kezem pina nedvtől nedves. Kihasználtak. Az egész nem tartott kb 4 percig. De mégis valami csodás volt.
Megtöröltem a számat, és visszamentem sörözni a többiekhez. 15 perc múlva Timi is csatlakozott hozzánk. De még szinte csak rám sem nézett. Sértődött voltam, de aztán rájöttem, hogy azért csinálja ezt, hogy senki ne vegyen észre semmit, a mi előző kis akciónkból.
Nagyon jól sikerült az este. Éjfél körül mindannyian elvonultunk a szobáinkba. Már majdnem elaludtam, amikor halk nyögéseket hallottam meg a szomszéd szobából. Timi volt az, és eltéveszthetetlen volt az a hang, amit kiadott. Erre én nagyon beindultam, főleg,
hogy eszembe juttatta a délutáni eseményeket. Rendkívül gyorsan felizgultam. Azonnal a feleségem felé fordultam és elkezdtem csókolgatni. Szerencsére az esti italozástól ő is picit spicces lett. Azért mondom, hogy szerencsére, mert ilyenkor mindig nagyon szenvedélyes szex közben.
Nagyon jót szeretkeztünk, de én közbe végig Timire gondoltam.
Másnap reggel én voltam a legelső, aki fel ébredt. Kimentem a konyhába, megfőztem a kávét, majd kiültem a teraszra. Egyszer csak nyílik az ajtó. Kedves anyósom mosolyogva lép ki hozzám. Mellbimbói úgy ágaskodtak, hogy majdnem átszúrták a hálóingjét.
Én hirtelen nem is tudtam máshova nézni, csak a melleit bámultam. Amúgy Klári az ötvenes évei közepén járó, divatosan öltözködő nő. Magas, vékony, és valami eszméletlen jó lábai vannak. Na ő már sokkal inkább az esetem mint Timi. Nagyon szexuális a kisugárzása.
Imádom nézni amikor sétál és rázza a fenekét. Soha nem közeledtem felé, mert tudtam, hogy tabu, de többször fantáziáltam már róla! Még köszönni sem köszönt! Odalépett hozzám, megfogta a kezem. A középső és gyűrűs ujjamat érzékien a szájába vette és mint ha egy farok lenne párat szopott rajta.
Ezután a hálóingje alá vezette, és finoman a pinájába dugta, ami addigra nem tudom, hogy miért, de már nagyon nedves volt. Teljesen lefagytam. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Aztán egyszer csak kihúzta, újra a szájához vezette, majd az összes nedvet lenyalta az ujjairól és annyit mondott,
hogy "Ma én következek!". Egy puszit nyomott a számra és elillant. Nem tudtam elképzelni, hogy ez a valóság, vagy álmodom. Mire célozhatott azzal, amit mondott? Vajon tud a tegnap történtekről? Elkezdtem aggódni, hogy mi fog történni.
Egy fél óra múlva, az egész család már ébren volt. Közösen ültünk le reggelizni és megbeszélni a nap programját. Apósom és a sógorom egy bicikli túrát terveztek erre a napra, anyósom az ebéd főzést vállalta be, én pedig a többiekkel terveztem lementi a partra strandolni. A tegnap délutáni
és a ma reggeli események miatt nagyon szótlan voltam. Teljesen el voltam merülve a gondolataimban. Egyszer csak azt hallom, hogy Klári mama már többször a nevemen szólít.
-Péter! Te nagyon másnapos lehetsz. Sápadt vagy és sokkal csendesebb a megszokottnál! Lehet, hogy még a fejed is fáj? Így megártott az a pár sör?
Egyáltalán nem voltam másnapos, nem tudtam, hogy miből gondolja, hogy az vagyok. Meg sem várta a válaszom. A következőt mondta.
-Jobb lesz, ha nem mész le a partra süttetni magad, mert még rosszabbul leszel.
Már értettem, hogy mit akar. Kettesben akar maradni velem. A reggeli végeztével mondtam is a többieknek, hogy én ma kihagyom a strandot, inkább pihenek. A gyerekek szomorkodtak, mert imádnak rajtam lógni a vízben.
Kb 1 óra múlva már csak ketten voltunk az anyósommal a nyaralóban. Én a szobánkban feküdtem és azon törtem a fejem, hogy ebből most mi lesz. Egyszer csak kopognak. A mama volt az. Egyből a közepébe csapott.
-Lehet, hogy tegnap is kopognom kellett volna és akkor most nem lenne ez a helyzet.
Nem tudtam, hogy mire is gondol, aztán leesett. Tegnap délután mikor Timivel a fürdőszobába voltunk, hallottam valamit, de akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Most már tudom, hogy mi volt az. Az ajtó csukódása. Ezek szerint ránk nyitott és meglátott minket.
-Tudom, hogy furán fog hangzani amit most kérek tőled, de azt akarom, hogy ugyan azt tedd meg velem is, amit tegnap Timivel. A reggeli akcióm csak azért volt, hogy lássam, hajlandó vagy e rá, de nem nagyon adtad tudtomra.
-Azért nem, mert nem is értettem az egész szituációt. Soha nem közeledtél felém és ez most egyből a mély víz volt. Nem tudtam, hogy láttál bennünket tegnap.
-Csak pár másodperc volt az egész, de valami csodálatos volt látni, ahogy Timi élvezi amit csinálsz neki.
Ekkor egy picit elhallgatott és lehajtotta a fejét. A következő mondatot nagyon szégyenlősen mondta.
-Nekem még sajnos soha nem csinálták ezt, de nem akarom kihagyni az életemből. Egész éjjel a látottak jártak az eszembe és arról álmodoztam, hogy milyen is lehet. Azért voltam reggel olyan nedves, mikor a kávédnál beköszöntem. Nem akarom, hogy egy idegen férfi csinálja ezt nekem,
de azt tudom, hogy a férjem erre soha nem lesz hajlandó, mert megalázó neki. Ahogy láttam, te pedig kimondottam élvezettel csinálod.
Mondtam neki, hogy szeretem csinálni, de nem biztos, hogy szabad ezt nekünk! Mire ő!
-Neked és Timinek szabadott?
Ekkor felállt, lelökte a nyári ruha pántját a vállairól, ami egyből a bokájáig hullott. Ott állt picit szégyenlősen, teljesen meztelenül, mert nem volt rajta fehérnemű.
-Kérlek tedd velem azt a csodát!
Odafeküdt mellém az ágyra és megcsókolt. Ekkor már nálam is megindult valami. Hevesebben vert a szívem és éreztem, hogy egyre keményebb a farkam. Miközben csókoltam, kezemmel végig simítottam a testét! Nyakától haladva a mellein át, a hasától egészen a combjaiig. A punciját szándékosan kihagytam.
Az egész teste tiszta libabőr volt. A simogatás után a számmal fedeztem fel minden porcikáját. Nagyon finom illata volt egész testének. Látszott, hogy készült. Mindene frissen borotválva. Soha nem voltam még idősebb nővel, de mindig is ki akartam próbálni. Tudtam, hogy nem olyan lesz mint egy 30 éves,
de teljesen elégedett voltam. A mellei kimondottan szépen álltak és nagyon jó kemények voltak. Combjainak belső felénél sokáig elidőztem, direkt húzni akartam az időt. De egy idő után megunta, két kezével megfogta a fejem és ráhúzta puncira. Ekkor egészen a fenekétől a csiklóig nyaltam végig.
Óriásit sóhajtott, teste megremegett és annyit mondott, hogy "Végre"! Szép lassan először csak a csiklóját nyaltam, aztán a kis és nagy ajkakat. Fokozatosan haladtam, nem siettem, tudtam, hogy nem fognak megzavarni, ő pedig teljesen átadta magát az élvezetnek. Kezemmel a mellbimbóját izgattam,
másikkal pedig elkezdtem finoman ujjazni. Néha felnéztem, hogy lássam az arcán tetszik e neki. Végig csukva volt a szeme, de láttam rajta, hogy szinte önkívületi állapotba van. Minden tudásomat bevetettem. Aztán eszembe jutott, hogy mikor belépett hozzám a szobába, azt kérte, hogy ugyan azt tegyem vele amit Timivel is!
Ekkor nyelvem a feneke felé indult. Ekkor picit megijedt mondta, hogy ott ne! De megnyugtattam, hogy ne izguljon, higgye el, élvezni fogja! Pár másodperc után aztán érezte, hogy milyen kellemes is amit csinálok. Egyszerre nyaltam a seggét és a pináját is. Már én is kő kemény voltam, de az összes ruha még rajtam volt.
Kezdett kényelmetlenné válni. Ezért picit abba hagytam és elkezdtem levetkőzni. Ő csak nézett, nem segített. Mikor farkamat kiszabadított a nadrágomból odanyúlt és végig simította. Addigra már teljesen nedves volt a makkom, amire annyit mondott, hogy "látom te is élvezed". Nem reagáltam rá, csak folytattam a nyalást.
Mikor éreztem, hogy nem frusztrálja, hogy a fenekével is játszom, benedvesítettem az ujjamat, és a seggébe dugtam. Nagyon jó szűk volt. Most már kezdte kicsit kiengedni a hangját. Egyre hosszabban és hangosabban nyögött. A teste is egyre jobban mozgott. Éreztem, hogy közeledik az orgazmusa. Ezért mutató ujjamat a G-pontjára,
középsőt a seggére, nyelvemet pedig a csiklójára helyeztem és magasabb tempóra kapcsoltam. Fél perc múlva mondta, hogy így el fog élvezni. Ez nekem olaj volt a tűzre. Még gyorsabban csináltam. Pár másodperc múlva hangos nyögéssel és közben az ágyneműbe kapaszkodva elélvezett. Nagyot szorítva az ujjaimra.
Miután lazult a szorítás, az ujjaimat kihúztam, de a nyelvemmel még óvatosan végig nyaltam mindenhol. Utána elindultam felfelé a mellei felé, amik azóta is kő keményen álltak. Azokkal is eljátszottam kicsit, majd végül nyelveink gabalyodtak össze.
Ekkor a farkam már hüvelyének bejáratánál volt, amit megérzett és azonnal odébb "ugrott". Arra kért, hogy ne! Nem szeretné "úgy is" odaadni magát. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy akkor velem mi lesz? Azt mondta, hogy azt beszéljem meg a feleségemmel, azaz a lányával. Mondtam, hogy legalább a szájával kényeztessen,
de azt is elutasította!
-Viszont végig nézném, ahogy kivered magadnak! Mondta.
Mondtam neki, csak akkor, ha nincs más lehetőség. Egyértelművé tette, hogy nincs. Ekkor a kezembe vettem a farkamat és saját magam kényeztetésébe kezdtem, ő pedig csak nézte. Persze én is végig csak őt néztem. Nagyon hamar, kb 1-2 perc alatt a csúcs közelébe értem. Ekkor összenyomta a melleit és azt mondta, hogy "Ide élvezz Nagyfiú!".
Hatalmasat spricceltem a melleire, amit a kezével finoman elkent rajtuk. Főleg, a mellbimbókat simogatta velük. Pár percet még feküdtünk egymás mellett, majd adott egy csókot és azt mondta, hogy "Köszönöm ezt a csodálatos élményt! Kár lett volna erről lemaradni." Felvette a földről a ruháját és a fürdőszobába vette az irányt, hogy rendbe szedje magát.
Én közbe az órára néztem és láttam, hogy majd egy órán át tartott ez a mi kis együttlétünk. Azon gondolkodtam, hogy lesz így kész az ebéd délre. Így én is összeszedtem magam kimentem segíteni a mamának.
A nyaralás végéig Timivel és Klárival is ugyan úgy viselkedtünk egymással, mint ha mi sem történt volna. Az utolsó napon viszont Timinek nagyon rossz kedve volt. Mindenki kérdezgette, hogy mi a baj, de a szokásos női dumát mondta. "SEMMI" Tudtuk, hogy nem így van, de ha akarja, majd elmondja.
Mielőtt mindenki indult volna haza, odajött hozzám és azt mondta.
-Klári mindent tud! Látott bennünket a fürdőben! Megzsarolt! Azt mondta, hogy nekem is azt kell tennem, amit te tettél vele. Magyarul azt akarta, hogy kinyaljam a pináját, különben mindent elmond a férjemnek és a te feleségednek! Úgyhogy nem volt más választásom, megtettem neki.
Erre csak annyit tudtam mondani neki, hogy velem is eljátszotta ugyan ezt! Mindketten meglepődtünk, hogy milyen rafinált a mama! Én azt azért nem árultam el Timinek, hogy én élveztem a mamával történt kis kalandot.
Ezután mindannyian elköszöntünk egymástól és útnak indult mindegyik család haza felé. Pár hét múlva egy újabb családi rendezvényen sikerült Timivel kettesben beszélgetni és kifaggattam minden részletről, hogy történt kettőjük közt Klárival az az eset. Álló farokkal hallgattam ahogy elmesélte. Azt vettem észre rajta, így visszagondolva már őt is felizgatja a dolog.
Viszont ezt a történetet neki kell megírnia, feltéve, ha meg akarja.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolat....

Süket Sanyi


Sanyi süket volt és beszélni is nehezen tudott. Nem volt szép, de legalább ronda sem. A haverjai, már az a kevés halló, már mind rég becsajozott, csak neki nem volt még senkije. Amíg csak szemezni kellett, meg mosolyogni, addig nem volt semmi baj, odajöttek hozzá rendre a lányok, de amint elkezdett harákolva mutogatni, szépen elrebbent mindegyik. Az intézetben akadt volna sorstárs lány, de Sanyi a....

Az érett asszony


Ötvenes éveiben járt az a nő, akivel a kalandom volt 29 éves koromban. Csak futólag ismertem, ott lakott a mi háztömbünkben, naponta láttam. Haja festett vörös volt, szemei barnák, bőre enyhén barnás, de finom és puha. Erős testalkata volt, szép nagy combokkal. Először nem is figyeltem annyira rá, a magam korosztályából való lányok érdekeltek inkább, de akikkel korábban találkoztam, valami izgága ....

Cuckold sztori


Van egy furcsának gondolható szokásom, megosztom veletek, akit érdekel, pontozza.
Szóval szeretem úgy csinálni, hogyha más is jelen van.
Nem a párom előttire gondolok, hanem amikor idegenek vannak jelen, de nem tudják,
nem látják, mit csinálok.
Az ötlet fiatal koromból származik, úgy 15 lehettem, amikor véletlenül láttam egy ilyet.
A második emeleten laktunk, egy....

Pinacsók


Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és el....

Klári kakiszex story.


Karcsi 19 éves főiskolai halgato volt .Alacsony vékony srác kb 165 cm . Az idén kezdte az évet a Nyiregyházi tanárkepzőfőiskolán történelem magyar szakon.
Nem volt soha csaja a lányok hanyagolták és lenézték, mert kis nyüzüge gyerek volt.Egész nap az internettet böngészte. Perverz Domina porno filmeket nézett ha tehette. És arra verte a faszát. A domináns filmek érdekel....Szextörténet címkék

berakhatom | egésznap | ivós játék ribancok társa | a seggem nyalta | dugásra használnak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.