Ikrekkel keféltettem meg magam


23 éves vagyok,két éve kezdtük az egészet a fiúk akkor voltak 18 évesek. Feri és Laci anyám második hazásságában születtek. Imádtam öket kiskoruk óta,nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk. Igazából én kezdtem az egészet,egyszerű cikizésnek indult. A fiúk szinte tökéletesen egyformák,a orruk picit más,de ez azért van mert Feri orra bukott gördeszkázás közben, Ez ami látszik ill mindenki látja. Amit nem mindenki lát,és nem egyforma az a farkuk. Egyforma 17/4 es mindkettő,de Laci farkán nagyobb a makkja,mint egy gombóc. Különben átlagos fiúk,180 magasak,vékony testalkatúak,nagyon is vékonyak. Göndör szőke hajuk van helyes pofival. Én dolgozom ök suliba járnak még,okosak nagyon.

Akkor arra értem haza,a szüleink általában későn jönnek,hogy a két fiú pornót néz. Nem vették észre hogy már bent vagyok a házban. Letolt gatyában,ültek a tv előtt és hokiztak. Meglepődtek mikor megláttak,de ennyi,nem is takargatták magukat. Cikiztem öket hogy talán verseny hoki van? Így gyakorolnak a csajokra? Csak nevettek

– Azért te meg minket nézel- mondta Laci- izgat?

Néztem a két kemény farkú fiút,nem is tagadtam hogy izgat amit látok. Azért pár fiúm már volt,nem egyszer keféltek már meg,de egyik sem verte előttem a farkát.

– Tetszik- feleltem- el is élveztek elöttem?

A két fiú vigyorogva begyorsított és gyorsan verték a farkukat. Hihetetlen volt mikor egymás után elélveztek,fröcskölték a gecit.

– Szép adag- nevettem- ti takarítjátok fel a padlóról.

Mentem a szobámba és csak visszaszóltam

– Különben tényleg jó a farkatok- mondtam nevetve.

Pár nap telt el,akkor is hárman voltunk itthon. A fiúk tanultak én befeküdtem a kádba,este randim volt. Ellazultam a vízben,akkor jöttek be az ikrek.

– Egy kicsit szemtelenek vagytok ám- mondtam,- most feküdtem be a vízbe.

Nem vagyok szégyenlős,de mivel vastagon habos volt a víz,nem láthattak semmi t fiúk. Sejtettem és,ami be is igazolódott,kukkoltak már meg úgy is.

– Múltkor te néztél minket- mondta Laci- most mi jövünk. .

– Aha- mondtam-de ti hokiztatok,én csak fürdöm.

Nem nagyon akartak ki menni,ezt észrevettem.

– Verjük ki most is- kérdezte mosolyogva Feri- már csináltuk ám.

Nevettem rajtuk és gondoltam kiderítem mennyire nagymenők,van e merszük.

– Ok, na le a gatyát- mondtam- nem bánom.

Lelocsoltam a melleimről a habot,a fiúk néztek és kezdtek vetkőzni. Nem vagyok bomba nő,Kicsik,kemények a melleim,izmos lapos a hasam,a fenekem kerek és kemény. ,174 magas vagyok és 45 kg.

– Szépek- ,mondta Laci- így közelről nagyon tetszik.

Feri már verte a farkát

– Tényleg verjük ki rád?- kérdezte.

Már mind ketten hokiztak,nem voltak majrésak.

– Igen- feleltem- had menjen.

Laci vigyorogva mondta

– Akkor ne csak a melleidet mutasd.

Felálltam a kádban,lelocsoltam magam vízzel,láthattak a csupasz pinám is. Nagyon gyorsan verték a farkukat,szinte vörösödött mind két makkja.

– Lassabban- mondtam és a kád szélére ültem- már ne siessetek.

Megsimogattam a melleim,aztán a pinámat is,a fiúk nézték.

– Csinálod magadnak te is- kérdezte lihegve Laci.

Akkor jött az ötlet,a vágy,megfogtam a farkukat

– Nektek csinálom- mondtam és húzgáltam a farkukat.

A két fiú a melleimet markolászták és a faszuk kőkemény volt. Feri élvezett el elsőnek ,még a combomra is jutott geci. Laci nyöszörögve élvezett,sok geci volt benne is. Lassan húzgáltam a két faszt,kiapadtak már.

-Erröl kus van- mondtam és vissza feküdtem a kádba.

Felhúzták a gatyáikat és lassan ki mentek. Lefürödtem,feltakarítottam a fürdőt,nem hagyhattam gecisen. Elmentem a randira de csak dumáltunk a pasival. Persze nem tagadom elviseltem volna egy jó szexet is,de az elmaradt.

Mivel délutános voltam,reggel lustizhattam. A szüleink elmentek melózni,én főztem egy kávét. Az ikreknek suli lett volna,de az elmaradt. Azért mert délelőtt engem keféltek ,amit én kezdem. Kávézás után letusoltam és akkor néztem be a fiúkhoz,szólni akartam hogy lassan keljenek. Feri ki volt takarózva,a boxeren látszott a reggeli merevedése,kemény volt a farka. . Bementem és letérdeltem az ágya mellé,Laci a másik ágyban aludt. Mondhatnak rám bármit,de megkívántam az öcsém farkát. Kivettem a boxerbol és szopni kezdtem. Feri persze felébredt,a filmeken nem ébrednek fel a pasik ha szopják öket. Nem szolt semmit,letolta a boxert magáról. Szoptam a kemény farkát,ö felkönyökölt az ágyon és nézte. Szeretek szopni,nem nagyképűség,de tudok is. Feri néha betolta a farkét a torkomba,de nem érdekelt. Laci is felébredt

– Azta kurva- mondta- remélem engem is szopsz majd.

Levetkőzve jött mellém,a farka kemény volt neki is. Szoptam az egyiket,vertem a másikat. Nem csináltam még két pasival,ahogy jött úgy csináltuk. Bekaptam Laci farkát is,a tesójáét vertem addig. A padlón volt a legnagyobb hely,lefeküdtem

– Gyere nyaljál- szóltam Ferinek és szétraktam a lábaim.

Laci letérdelt és úgy adta a farkát a számba. Feri nyalt,ügyes is volt,izgatott. Felváltva csináltunk mindent,életemben nem voltam így fasszal ellátva. A két fiú mindent csinált,a melleimet fogdosták,szopogatták ,a pinámat nyalták és persze felváltva dugták a számat. Lacin éreztem hogy elfog élvezni,a melleimre verte a farkát. Feri nézte de nyalt közben,én akkor élveztem el. Gyengéden szopogatta a csiklómat,amíg takartam a pinám előle.

– Elég- mondtam lihegve- gyere a számba.

Laci lankadt faszal ült az ágyon és nézte a tesóját ahogy a számba tolta a farkát. Hamar élvezett Feri is ,ö is szép adagot vert a melleimre. Az ö boxeralsójával törölgettem le magam.

– Na erről meg főleg kus van- mondtam a két lankadt faszunak- nekem jó volt,nektek is,ennyi.

Lezuhanyoztam megint,aztán az ágyamba feküdtem vissza. . A fiúk persze hamar kipihentek voltak,,bejöttek hozzám,meztelen.

– Még egyszer mehet- kérdezte Laci- vagy csak verjük ki?

Először pipa lettem,elég nagy hülyeséget csináltunk így is,erre még akarják.

– Baszki,most élveztetek el rám- mondtam nevetve- menjetek suliba.

Feri lehúzta a takarómat

– Most biológia óra van- mondta vigyorogva- szexuális felvilágosítás.

Simogatta a pinámat és picit meg is ujjazta.,aztán nyalni kezdet. Laci mellém térdelt és a melleimet puszilgatta,szopogatta a bimbóim. Lenyúltam a farkáért és vertem,már nem ellenkeztem. Feri miközben nyalt,a farkát verte,akkor már kívántam

– Gyerünk kefélj meg- mondtam neki- már úgy is mindegy nem, kefélni akarok.

Feri rögtön belém tolta a farkát és kefélni kezdett,jó kemény faszt kaptam. Laci a számba adta a farkát

– Én is akarlak majd- nyögte ki- régóta fantáziáltunk a pinádról.

Mint két jó testvér,felválva baszták a tesójukat,a pinám tüzelt már. Két fasz járt bennem felváltva,persze hogy bírták,,remegve élveztem el,már nem tudom melyik fasztól. Eltoltam magamtól öket,picit megkellet nyugodnom. Felültem és szoptam öket felváltva,akkor már tudtam,lefogom szopni öket. Lacin éreztem először hogy élvezni fog. Szoptam a farkát és a golyóit markoltam,nyögte ő hogy élvezni fog,de szoptam tovább. Másodjára is sok geci jött a fiúból,lenyeltem mindet. Mindent megért az arca látványa,tudtam hogy ezt még nem csinálták vele. Feri már dugta is a számba a farkát,ö szinte rögtön elélvezett,szép adagot kaptam a számba tőle is. Néztem rájuk,de Laci vigyorogva mondta

– Erről kus van.

Ezek után,mivel nem mentek suliba,még egyszer megkeféltek és akkor a pinámba élveztek el.

Laci ment el bennem másodiknak,élvezte hogy tocsog a pinám a gecitöl már. Úgy mentem dolgozni délután hogy alig éltem. Másnap randim volt a pasimmal,keféltünk is,de a tesóimra gondoltam közben. Ezt a pasit hamar ejtettem,jó nem csak a fiúk miatt,piálós volt. Az ikrek,mert ugye kiderült a hiányzás,azt mondták,alhasi fájdalmuk volt aznap. Én igazoltam a szüleink előtt,valóban úgy volt. Annak ellenére hogy már sokszor megfogadtam,nem kefélek velük,a mai napig előfordul. Ritkábban az igaz,de van hogy nem hármasban csináljuk. Laci egy alkalommal,mivel volt barátnője,azt mondta

– Nem kefél többet velem.

Ha úgy lett volna megértem,egyszer véget kell vetni ennek. Két hét után,bebujt mellém az ágyba éjjel és nagyon megbaszott

– Még a melleit sem foghattam meg- mondta Laci- hiányzott a pinád.

Az ikrekkel,akármilyen furcsa,vagy perverz is,csak a szexuális vágyainkat elégítjük ki. Arról leszoktattam öket hogy éjjel átjöjjenek,nagy volt az esély hogy lebukunk.

Lassan egy éve albérletben lakom,a melóm miatt,így nem kell buszoznom. A fiúk sokszor itt is alszanak,persze a szüleink nem sejtik miért. Én vagyok a hülye,mert sok mindent hagyok nekik. Igaz ha nem élvezném,nem volna jó nem hagynám. Kefélünk úgy,hogy mindketten bennem vannak. Ha már jól beindultam bírja a pinám. ,Ritkán de előfordul hogy egyikük a pinámban a másik a fenekemben van,olyankor szétbasznak. Tudom ez durván hangzik de nem idegen faszok járnak bennem. Nekik és nekem is jó,jöhetnek az új dolgok is. Talán leírom majd,az újabb élvezkedésünket is. A fiúk sokszor dugnak úgy még,hogy előtte már belém élveztek. Izgatja öket és már néha kinyalnak úgy is. Szerintük egy kicsi biszex még belefér,na ezt majd máskor.

maiszex.blog.hu


Szextörténet ajánló:


Az autós iskola


Nigel csak nézte, hogy Cathy kilép az autóbejáróról és az jutott eszébe, talán beszélnie kellene az apjával, hogyan is szoktak felöltözni egy autóvezető tanfolyamra. Lehet persze, hogy mikor önök tizenhét évesek voltak, akkor az alig - szoknya és a felül három gombnyira nyitott blúz még megfelelő öltözet volt. Arról nem is beszélve, hogy mondja meg az ember a legjobb haverjának, hogy egész héten k....

A prűd feleség igazi kurva lett


Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyellik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre....

Szállodai szadoszex


Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit te....

A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

A dugni való asszony


Sopronban voltam katona, eléggé összetartó kis csapat voltunk, mindenki jó arc volt, a legjobb barátom meg az ezredírnok. Így amikor, már "öregek" lettünk, állandó kimaradásunk lett, a hétvégéket meg általában otthon töltöttük. Mivel az írnoksrác, Pali bicskei volt, én meg pesti, egy kis kitérővel minden pénteken hazavittem autóval. A szüleivel rendszeresen találkoztam, össze is barátkoztunk, főle....

Ázsiai szexmasszázs


Egyik reggel egy fantasztikusan erotikus levelet kaptam egy barátnőmtől. Annyira felizgatott, hogy nem tudtam dolgozni. A helyi újságban végignéztem a felnőtteknek szóló rovatot és egy kínai massage szalonon megakadt a szemem. Azonnal felhívtam őket. Egy hölgy jó kínai akcentussal közölte, hogy barmikor mehetek, kérjem Rose-t.

Nincs messze ez a szalon. Nincs cégtáblájuk, csak házszá....
Szextörténet címkék

csinaaald | viber | belém pisilt | ernyedten | filmekben |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.