Megraktam az uncsitesóm


Kb. négy éve történt, éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. Kb. 19 éves lehettem. Az unokatestvérem 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk, mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben voltak zűrös barátai és kalandjai, és azt is tudtam, hogy nekik képeket küldözgetett, de már lemondott róluk. Mikor élményt a főiskolára, észrevettem, hogy itthon hagyta a telefonját. Nagyon gáz, de én megnéztem, hogy le van e kódolva a telefonja, de nem volt. Megnéztem a Messenger beszélgetést, és visszakerestem a képeket.

Nagyon szégyelltem magam. Megláttam a képeket, és lefotóztam őket, meg a beszélgetéseit. Volt olyan kép, ahol tangába majd francia csipkés bugyiban pucsított a tükör előtt, volt ahol a punciját fotózta le, volt ahol a cicijeid fotózta le. A beszélgetésekben megbeszélték, hogy mikor és hol fognak dugni, vagy azt hogy hogy kívánják egymást. Nagyon vadító volt. Sajnos a faszom sem tudott ellenállni neki. Kivettem a gatyámból és elkezdtem verni a faszom. Majd abbahagytam, mert rádöbbentem, hogy az unokatestvéremre verem a faszom. Itt abbahagytam. Majd du. hazáért Editke. Egy fekete neccharisnya, égy feszes szoknya, és egy szép blúz volt rajta.

A faszom megint ágaskodni kezdett, ahogy megláttam. Leültünk enni, tisztán emlékszek, hogy túrós derelye volt a kaja. Megettük, és ő elment átöltözni. Én meg mentem lekelődni a kulcslyukon át. Letolta a szoknyáját, majd a harisnyát. De ekkor hazáért a keresztanyám és észrevett. Elkezdett velem ordítani, és Editke is kijött a szobájából. Nagyon megharagudtak rám, és én is nagyon szégyelltem magam. Egész délután nem szóltunk egymáshoz. Este elmentem megfürdeni. Editke benyitott, és odasétált hozzám. Megint elkezdett állni a faszom, és a víz alól felbukkant. Editke csak ott állt és nézett, majd leguggolt a kád mellé és odanyúlt a faszomhoz. Először tiltakoztak ellene, de utána megbékéltem vele mikor elkezdte huzigálni a bőrt. Megkérdeztem, hogy keresztanyám hol van, mondta, hogy élményt a cégének a báljára.Kiszálltam a kádból, és megtörülköztem. Editke még mindig ott állt a kád mellett, visszaöltözve. Fekete necc harisnya, fekete miniszoknya, fekete melltartó, átlátszó póló volt rajta. Megtörülköztem, és az ölembe vettem Editkét, felnyomtam a falra és megtapiztam.

Először a seggét kezdtem el simogatni, majd pakolni. Vadító érzés volt. Majd a fejemet belenyomtam a cicijébe, ő pedig elkezdett simogatni.

Végig simítottam én is a combjait, majd megszólalt: vigyem be a szobájába. Kivittem a fürdőből, és a folyosó végi szobájába vettük az irányt. Leszállt az ölemből, becsukta az ajtót, és lesmároltam. Utána megszólalt, hogy ma este azt csinálok, amit akarok, és nem haragszik rám, mert a kukkolás szerinte is természetes.

Lehúztam róla a harisnyát, és levettem róla a melltartót, de a póló és a szoknya rajta maradt. Hanyatt feküdtem az ágyon, ő pedig letérdepelt mellém, és elkezdett szopni. Először egy kis darabot, majd a végén szinte majdnem teljesen bekapta a faszomat. Ahogy egyre gyorsabban szopott, izgató látvány volt a himbálózó csöcsei és az egyre nagyobb bimbói. Szóltam neki, hogy el fogok menni, de ő még jobban szopott. Tele élveztem a száját forró gecivel. Ő meg csak szorgosan nyelte lefelé a gecit. Miután végzett, felálltam az ágyról, és megsimogattam. Míg magamhoz tértem, addig Editkét levetkőztettem, és elkezdtem ujjazni. Először 3….4…..5 ujjamat toltam fel neki. Óriásaikat sikított, nyögött, és ordított, hogy még intenzívebben csináljam. Magához tért a farkam, ekkor kitolta a seggét és benyomtam neki a farkam. Mondta, hogy fáj, de azért dugjam. Megsimogattam a seggét közbe, de ő csak nyögött. Mikor már majdnem elemnt, a hátára fektettem, a lábát a nyakamba raktam, és úgy dugtam. Már csak szépen érzéssel, hogy érezze a törődés.

Aztán felkiáltott, és csak úgy spriccelt az örömnedv. De gyorsan pózt váltottunk, és már kutyapózban csináltuk. Szépen kitolta a seggét, és már basztam isEgy kicsit pihenésképpen meglovagolt, csak úgy ugrált és nyögött, én közben a cicijeivel játszottam. Közben még egyszer elmentem. A legvégén levezetésként ráfeküdtem, és úgy basztam alaposan seggbe. Ő még szüntelenül sikított, és tele volt energiával. Mindketten elmentünk. Editke megköszönte az élményt, és lefeküdtünk aludni. Szép emlék marad ez számomra és számára is. Másnap reggel egy gyors tapizással kezdtünk, megreggeliztünk és hazamentem. Azóta 2 év telt el, és csak egyszer ismételtük meg. Ha szeretnétek, arról is mesélek majd.

Forrás: https://szextortenetek.hu/lefekudtem-az-unokatesommal/


FacebookTumblrTweetPinterestTetszik0
Címkék: szex erotika szerelem erotikus szexi történetek mesék rosszlányok rosszlanyok rosszlanyok.hu szexisztorik rövidmesék rövidszexitörténetek erotikusmesék rosszlanyok.hu/xxx szextortenetek
Szólj hozzá!
Spontán gruppenszex az erdőben
Rosszlányok blog 2021.01.30. 04:46
Egy régi történet jutott az eszembe még fiatal házas koromból. Ez éppen egybeesett a magyarországi nagy változások időszakával, amikor szexualitás téren is elterjedt a “mindent szabad, amit eddig nem!” gondolat. Károly vagyok, feleségemmel Edittel eléggé bevállalós voltunk akkoriban.

Arra gondoltunk, nézni kéne mások szeretkezését, de nem filmen, hanem élőben.

Ahol laktunk, nem messze volt egy pihenő park, ahová rendszeresen ki jártak párok dugni, ha nem volt szabad kégli. Na ez volt ami az ötletet adta, itt lehet kukkolni, aztán ha kellően begerjedtünk mi is egymásnak esünk ott a bokrok alatt.

Egy szombat délután elindultunk felfedezni a bozótost. Hamarosan meg is csillagot előttünk a fény és a remény egy autó szélvédőjén, hogy nem jöttünk hiába. Az autó mozgása és a hangok egyértelműen jelezték jó helyen járunk, de alig láttunk valamit. Közelebb lopóztunk ahonnan látni lehetett az autóban zajló hancúrt, és be is indultunk rá azonnal. Szűk lett a nadrág, kedvesem lába közé nyúlva is éreztem tocsog rendesen. Elkezdtem ujjazni, mire ő hátra se nézve már a farkamat kezdte kiszabadítani börtönéből és úgy megragadta meredező rudamat mintha attól tartaná elszaladok. Már éppen rá akart bukni, mikor felvillant a fényszóró, majd kicsit hosszabban is, jelezve hogy lebuktunk.

Nyílt a kocsi ajtaja, de ahelyett hogy leordították volna a fejünket, kiszállt a meztelen pár és plédet térítve a motorháztetőre, ott folytatták ahol pár pillanattal korábban félbe hagyták. A lány (Kati) hanyatt feküdt, lábait párja János nyakába tette, így kínálva fel szaftos punciját a közeledő méretes faroknak. Az nem is kérette magát, rögtön nagy vehemenciával tövig hatolt a csattogva cuppogós lucskos pinában.

Rendben, gondoltuk, ha nem zavarunk menjünk oda. Edit egy pillanatra sem engedte el a farkamat, szinte odavonszolt, az autónak támasztott és olyan kéjes módon szopni kezdett, mint talán addig még soha. Nyelte, nyalta, közben verte, mintha nagyon sietne. Én Katira néztem, aki rám mosolygott, és kezemet a mellére tette. Elkezdtem simogatni és egyre világosabb lett előttem hogy itt nemcsak egymás előtti, párcserés szex is lesz.

Kis idő múlva János kiszállt Katiból, és Edit csípőjét meg fogva felemelte, bugyiját lerántva, egy lökéssel tövig felnyársalta kedvesemet, aki még nagyobb intenzitással szopta tovább a faszomat. A hoppon maradt Kati kifordult fekvő helyzetéből és engem hanyatt döntve ráült a számra és ütemes ringással nyalatta magát. Egy idő után Editen úrrá lett a baszás mámora és elengedte a farkamat, amit Kati rögtön ki is használt és lejjebb csúszva tüzelő pinájával tövig elnyelte és azonnal heves vágtába kezdett. Edit Kati melleibe kapaszkodva próbált meg talpon maradni, ami az intenzív baszástól nemigen sikerült neki és hamarosan nagyot rándulva elélvezett, amit János megfejelt azzal, hogy míg farka el nem durrant a tocsogó pinájában egy pillanatra sem lassított. Amikor János Editet szinte Katira lökte, én is telelőttem a Kati pináját, amitől ő is vonaglani kezdett, majd néhány pillanat múlva erőtlenül rám feküdt, majd lecsúszott a már lankadó faszomról, kéjes csókot nyomva a fejére.

Kicsit szusszantunk, ittunk, majd léptek zajára lettünk figyelmesek. Egy lengén öltözött 40-es pár pléddel a kezében egyenesen felénk tartott. Jenő és Ildikó megkérdezték letáborozhatnak-e ott mellettünk? Mikor bólintottunk, a plédet leterítve megszabadultak maradék ruháiktól, Ildi hanyatt vágta magát, lábait égnek emelve kínálta tüzelő lyukát Jenőnek, aki kicsit játszott a nyaka köré tekeredő lábakkal, majd amikor termetes farka meredezve követelte a pinát, nem habozott és tövig beverte párjának aki hangos nyögésekkel nyugtázott minden becsapódást.

A látványt azzal fokozták, hogy mindketten minket néztek kérdően, hogy mire várunk!?

Na, nem is tétlenkedtünk sokáig, a plédet az autóról a földre terítve János hanyatt vágta magát, az előbbi látványtól meredező farka égnek állt, amit Edit azonnal meg is lovagolt, és olyan vád vágtába kezdett mintha nem is húsz perce élvezett volna egy eget rengetően nagyot.

Kati lement kutyába és párjával csókolózva kínálta nekem csupasz, még mindig duzzadt pináját, amit habozás nélkül birtokba is vettem. Egyik kezemmel Kati csípőjét húztam ütemesen a farkamra, a másikkal Edit mellét masszíroztam. Meg is lett a hatása, mert Kati tüzes puncija hamarosan újra megtelt a spermámmal és farkamról lecsúszva a János szájára ült, megajándékozva a pinája minden nedvével. Ő maga pedig Editet kezdte el simogatni közben, amitől a két nő teljesen egymásra borult.

Ildi látva hoppon maradt helyzetemet, intett, hogy menjek oda, mert le akár szopni. Hát volt tapasztalata ezen a téren az tény! Olyan technikája volt, hogy lankadó faszom pillanatok alatt kitöltötte a száját ő pedig megcsillogtatta szopó tudományát.

Valószínűleg kifacsarta volna, ha Jenő észre nem veszi, hogy Edit és Kati egyszerre kezdett el János farkán nyelvvizsgázni, és nemcsak az alkalmat, de Kati csípőjét is megragadta, és méretes faszát olyan vehemenciával lökte Kati pinájába hogy az felvisított, de a további kéjes nyögései tudatták minden rendben. Edit is felfigyelt erre és Jenő kezét a puncijához nyomta, hogy matasson, ne tétlenkedjen a keze se.

Én közben rávetettem magam Ildire, aki minden bujaságát latba vetve dobálta magát alattam, élvezve az idegen fasz varázsát, és hamarosan hátamat karmolva spriccelve élvezett el.

Nekem még volt egy kicsi hija, de meredező farkam annyira kivánta buja, tocsogó pináját, hogy nem akart hamar elélvezni. Kitartóan basztam míg csak tele nem lőttem ezt is.
forrás-maiszex.blog.hu


Szextörténet ajánló:


Egyéjszakás kaland a buliban, igaz történet


Én egy 17 éves srác vagyok, és ez az eset valóban megtörtént velem. Úgy gondoltam jobban fogom magam érezni ha kiírom magamból ezt a történetet. A szereplők nevét természetesen megváltoztattam.
Egy csütörtöki napon valamikor dél körül ébredtem föl, mert előző este házibuliban voltam a szomszéd srácnál, Tibinél. Nem ittam sokat, úgyhogy nem voltam másnapos, de azért főztem magamnak egy jó er....

A kocsmárosné baszása, és szoaptása


A busz felkavarta az út porát, ahogy kihajtott a megállóból, szelével megborzolva az út menti bokrokat és a vándor hosszú barna haját. Táskáját a hátára vetve állt a járdaszigeten, a valaha sötétbarna, most már inkább fekete, bokáig érő bőrkabátjában.


- Idáig jutottam! - gondolta, és szemét összeszorította a porfelhőben. A másik oldalon egy étteremnek keresztelt kocsma látvá....

Iskola után


Lassan szívtam be a reggeli friss levegőt majd a cigiarettát, a nap épp hogy feljött és én meg már lefeküdtem valakivel, habár ez már szokás nálam még mindig furcsa hogy nem a feleségem arcát látom először mikor felkelek, hanem valami random ribancot akit este szét basztam. Elindultam hazafelé a feleségemhez és a lányomhoz, mikor haza értem a lányom ugrott a nyakamba, ő és a feleségem úgy tudják h....

Csoportszex a koleszban


Haverommal, Lacival másodikosok voltunk, egy másik városba jártunk középiskolába és kollégiumban laktunk, ami televolt jobbnál jobb lányokkal és elhatároztuk, hogy kifogunk magunknak néhányat, egy kis kalandra. Az osztályomból még egy lány volt kollégista, minden nap hármasban mentünk suliba és onnan vissza. Laci és én egy helységből jöttünk, mindig is a legjobb haverok voltunk, a lány, Emi pedig ....

Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

Bdsm sztori
Mielőtt elkezdeném és a konkrét tárgyra térnék muszáj kitérjek a körülményekre. Igazából nem csak a bondage az ami lázba hoz hanem, a bdsm, és vonzódóm bizonyos dolgokhoz is szóval a fétis-t sem vetem meg. Elsősorban a megalázás az amit kedvelek. Mint utóbb kiderült talán még perverzebb is vagyok az átlagosabbnál is, de ezt mindjárt meglátjátok, és eldöntitek magatok...
Szextörténet címkék

távirányitott vibrátor | azsia | első leszbikus | nyögés | bort |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.