A buszsoför


Mar közel mint egy eve van viszonyom egy nös 24 eves jokepü ferfivel attol fügetlenül hogy hetente negyszer ötször is megdug, de megsem csak az enyem tudom hogy othon dug a felesegevel is lehet hogy mindjart azutan hogy bennem elelvezett es ez neha felbüffen es olyankor duzzogok nem varom meg hogy hzavigyen hanem busszal megyek haza. Most is ilyen duzogi napom volt ilyenkor sokszor oda engedtem a labamköze az elsöt aki egy kicsit szimpatikus is es mar megakart töbször is baszni sokszor mikor elelveztek bennem mar megbantam amit tettem mert a hüje szitutol eltekintve figyelmes es jo szeretö. Mindeg vigyaz arra hogy nekem is jolegyen nem ugy mint elötte akikkel lefeküdtem megbasztak bele elveztek a puncimba es kesz volt amelyik megse varta hogy puncim finom csuszos legyen es en is elvezem azt hogy dugnak velelem. Na ez a nap is ilyen faramuszi volt vartam a buszmegalloba hogy vagy Janos jön vagy a busz, az jött hamarab ahogy szaltam fel akkor lattam hogy az a sofför van akit ismerek mar negyeve mikor meglatott mosolyogva megkerdezte, hogy itt felejtett a baratom mondtam neki hogy ma buszozni akarok.
- Jo de miert összevesztetek?
- Nem vesztünk össze csak van egy kis mosolyszünet.
- Az nem baj majd en meg mosolyogtatlak helyette!
- Es hogyan mosolyogtatnal meg?
- Azt majd megmondom a vegallomason.
- Akkor nem tudok az utcanknal leszalni!
- Es az olyan nagy baj vagy nem ersz ra?
- De tulajdonkepen semmi dolgom nicsen csak vegallomasrol haza gyalogolni nics kedvem!
- Nem kell gyalogolnod a hatorakor ugyis indulni kell akkor vissza viszlek jo?
- Az masfel ora mi a faszt csinalok anyi ideig ott?
- Faszt nem kell csinalnod mert nekem van keszen a nadragba csak ki kell venni es eljatszadozhatsz vele hogy ne unatkoz!
- Mi van meg akarsz dugni?
- Nem csak szeretnek veled egy kicsit jatszani!
- Es mit szretnel velem jatszani illetve mimmel?
- Mondjuk mindenel amivel megengeded!
- Es mi az amivel legjobban szeretnel jatszani?
- Tudod hogy van rajtam egy olyan testresz amihez a passzolo testresz rajtad van es azt szeretnem megkeresni!
- Es ha megengednem hogy megkeresd es meg is talalod "amiben biztos vagyok" akkor mitcsinalsz?
- Az majd megudod es ha akarod meg is erezheted is!
Ekkor mar teljesen bztos voltam benne hogy megfog kefelni az ABC-nel leszalt utolso harom utas is akik a busz hatso reszebe voltak. A vegalomasnal mar nem voltak hazak egyik oldalon sem csak parlagon hagyott föld ahol a gaz embermagasagura nött es a busznak a megfordulo kör kibetonozva ott megfordult es megalt nagy szusszanas kisereteben bezerodtak az ajtok es a fek automatikusan, leallitotta a motort amivel a klima is lealt. Tudtam hogy mikor ujra elindul akor mar tele lessz elvezve a pinam, kellemes borzongas futott vegig a testemen ahogy megalt elöttem es ket tenyere köze fogta az arcomat odahajolt kcsit kinyitottam a szamat es vartam hogy megcsokolja. Meg is csokolt hevesen
egyik kezevel megfogta a nyakamat en atöletem az övet es oda simultam hozza neki nyomtam magam az agyekahoz a vegig gombos vekony nyari ruhan ereztem hogy nagyon kemenyen agaskodik a farka. Nekinyomtam az agyekomat azzal dörzsöltem jobra balra azon a kemeny dudoron ami a nadragjan keletkezett.
- Milyen hamar felallt neked!
- Erzed hogy mennyire szeretnek veled dugni.
- Persze hogy erzem es mi tart a ruhankon kivül vissza a dugastol?
- Nem tudom ideges vagyok felek pedig mar ket eve nezlek hogy milyen jo formas alakod van milye jo volna megbaszni.
- Na most itt az alkalom hogy almod valosag legyen basszal meg!
- Megengeded?
- Hat te hüje vagy? mar akkor megendtem amikor belegyeztem hogy kijövök veled ide tudtam hogy meg akarsz dugni.
Ekkor megfogta a fenekem es felemelt a labaimmal atfogtam a derekat igy a kemenyseg ketcombom közt a puncimat nyomta nagyon jo erzes volt ereztem hogy igencsak beindult nedvesedesem.
- Tudod mit szeretnek?
- Nem
- Azt hogy igy tedd bele a puncimba a faszt mert igy meg nem basztak velem.
Lassan lecsusztam rolla ö a vazetö üles feletti polcrol levett egy töröközöt es elindult vele egesz hatra ahol az utolso öt üles egybe volt rateritette a töröközöt "tehat itt leszek megbaszva gondoltam magamba".
- Rozsa gyere ülj ide.
Melött leültem vegig kigombltam a ruhat magamon alatta csak egy pici bugyi vol ami elöl eppen csak a puncimat takarta a felette levö kicsi sejmes barna szörzet latszott a ruhamat levetettem az alma formaju melleim teljes nagysagukba lathatova valtak. Leültem es szettettem a labaimat lassa a bugyiba domborodo puncimat leterdelt a labam köze elkezdte maszirozni melleimet majd nyalogatta a bimbokat körbe felvaltva lelegzesem kejes zihalas let mikor szopta es finoman megharapdalta sikongtam az elvezettöl a pinale meg ömlött belölem. Ereztem ahogy atnedvesedik a bugyim.
- Csinaljam meg vagy menjek lejebb?
- Huzd le a bugyimat mert teljesen elazik!
Megemeltem a fenekem hogy nehogy szetszakadjon az keves anyag amiböl volt levette odatette mellem lattam hogy jobban elvan azva mint gondoltam nagyon fel voltam korbacsolva. Elkezdte simogatni azt akis szörpamacsot a szemerem dombomon a hüvejk ujjaval meg a csiklomat mikor elöször hozzaert hangosat sikoltottam azutan bebujt a labam köze
kicsit hatrab csusztam a ket sarkamat feltettem az üles szelere nekidöltem a hatamlanak igy lattam ahogy szethuzza a ket kisajkat es kitarul a hüvelyem bejarata.
- Na milyen?
- Gyönyörü de nagyon kicsi! - Nemtudom en nem akarom tönkretenni ezt az aranyos kislany puncit!
- Miert tenned tönkre akik elötted megbasztak azok se tettek tönkre nyugodj meg kibirja es olyan marad mint most.
Ekkor belenyal a szetnyitott nyilasba egeszen fel a csiklomig az egesz testem reszketett a hatodik hetedik nyalasnal megfeszült a testem feje a cobjaim köze szoritva hangos "jaaah juuuuh aaaaaaooooo" hanok között elelveztem.
Mikor kicsit lenyugdtam mondtam neki hogy vetközzön le mert en szeretnem latni hogy mitöl fogok az elvezet csucsara jutatni. Levette a nadragjat szandal es az alsonadrag rajta maradt hatalmas dudorral oda allt elebem felültem a dudor pont az arcommal szemben megfogtam az alsojat ket oldalt es lehuztam rolla terdig onan magatol lecsuszot es kilepett belöle.
- Uristen milyen vastag ilyet meg nem lattam elöbe!!!
- Ezert montam hogy nem akarom tönretenni azt picike szük pinadat.
- Ha egy gyerek kifer rajta akkor evvel sem lehet baj gondolom nem csinal kalamajkat a pinamba.
- Azt gondolom hogy nem eddig meg egy nönek sem lett semmi baja akiket medugtam de nem volt ilyen kicsi pinajuk!
- Es a feleseged mikor meg ismerted?
- Neki is nagyobb pinaja volt lanykoraba mint a tied.
- Akkor ilyen szük kicsi pinaba meg nem elveztel el?
- Nem de remelem nem elvezek el gyorsan benne!
- Majd kicsavarom elötte egyszer mielött belem dugod.
A markomba fogtam a zacskojat es a kemeny farkat rafektettem az alsokaromra majdnem olyan vastag voltmint mint a csuklom es onan az alkarom közepeig ert szep darab ami biztos nagy örömöt fog nekem okozni ha benem lessz. A masik kezemmel atfogtam a fityma bört es bevettem a szamba a makjat az ajkamat raszoritva bö nyallal toltam le a bört rolla es abörnelküli fasz kitöltötte a szamat elkezdtem erösen szopni kezemmet fel- le huzogattam a szambol kint maradt reszet ami hangos nyögesek es levegökapkodas kiserte. Ereztem hogy meg kemenyebb lett egyre gyorsabban szoptam es vertem neki nyögesei egyre hangosabak ereztem hogy közeleg az elvezeshez ekkor megfeszült az egesz teste gyorssan elszoritottam a tövenel szerencsere ott aterte a huvejk es mutato ujjam. Kivettem a szambol es a melleim köze szoritotam a masikkal engedtem a szoritasbol es elkezdte erös radulasokkal spricelt a melleim közt melkasomra a meleg geci nem sok jött belölle de azert gecis lett a mellem is a melkasomrol csurgott lassan a köldököm fele. Elment elöre es hozott papir törlö rollet elkezdte letörölni amit ramspritcelt utoljara hagyta a melleimet es azt is elkezdte törölgetni de inkabb fogdosta mint törölgette ereztem a bizsergest ujra a puncimban.
- Tetszik neked?
- Igen mindened olyan formas nagyon jol nezel ki.
- Latom ott lent kezd az elet visszaterni abba a szep vastag husiba gyere hagy tegyem munkakeszre.
Legugoltam elebe vegig nyaltam majd bekaptam es mozgattam a fejemet rajta elkezdett kemenyedni es nönni mikor mar kemenyen allt raengedtem a nyalat ami aszopastol összegyült a szamban raengedtem a farkara es szepen szetkentem rajta jo sikos volt a sperma es nyal keverek. Fealltam bele csimpaszkodtam a nyakaba ö alanyult a fenekemnek es felemelt labam össze kulcsoltam a derekan mint azelött csak most nem dudort ereztem hanem vastag nedves farkat ami
nyomta a csiklomat. Feljebb huztam magam ereztem hogy a makkja a kinyilt puncimnal van es belöröl csuszkal amar nagyon nedves ajkak közt. Addig mozgattam a csipömet ereztem hogy fesziti szetfele a hüvelynyilast ekkor szoltam neki hogy engedje el a fenekem en tovabb köröztem a csipömmel es lassan engedtem magam lefele ereztem hogy nehezen akar atmenni az elsö hüvely gyürün kicsit feljebb huztam magam mior nem feszitette anyira akkor rahuppantam a vastag farkara hatalmasat sivalkodtam de bennem volt szinte tövig mert a csilom nekinyomodot a farka tövenek.
- Nagyon faj neked?
- Mar nem nagyon jo erzes ahogy fesziti.
- Nekem meg az ahogy szoritja olyan erzes volt minha a pinad lehamozna az összes bört a faszomrol.
Elkezdtem csokolozni vele es ütemese fel-le mozogni ekkor mar tarotta a fenekemet es segitett a mozgasban. A kejhullam
egyik a masik utan söpört vegig a testemen mar eleg könnyen mozgott bennem teljesen kitöltöte belöröl a pinamat elvezetesen feszitett a csiklom veig dörzsölte a böre amitöl egyre hangosabban nyögesek jöttek ki belölem mar töbször elelveztem minden becsuszasnal cuppogot a puncim jol halhatoan. Ez meg fokozta minkettönk elvezetet lattam az arcan hogy nagyon elvezi a dugast velem regen kefeltek ilyen erzekien mint ö ekkor felterdel bal labaval az ülesre es hanyat fektetett a töröközöre a könyöken tamaszkova volt rajtam es fasz bennem egesz idöalatt amiota racsusztam. Egy kicsit pihent rajtam majd elkezdet ütemes eröss lökesekkel baszni en csak nyikogtam alatta mondta ha majd erzi hogy elelvez akkor kiveszi es puncimra engedi, mondtam neki hogy nem a puncimra hanem a puncimba mert az minkettönknek nagyon jo erzes fog lenni. Ekkor meg vadabul jart benne ereztem parszor megrandul a teste azutan megfeszü minde izma kemeny lökesek kiseretebe elkezdet bennem rangatozni a farka ereztem a forro nedüt ahogy punpalja belem ekkor en is elveztem nem tudom hanyadszor miota levetköztem neki. Egy ideig meg rajtam feküdt kipihegtük magonkat vartam hogy lassa kicsuszik belölem ahogy lankad ez mindegyik partneremmel igy volt akik eddig dugtak velem es a puncimba elveztek. Az övet kikellet huzni mikor kijött egy nagyot cuppant es szortyogva bugyborekolt kifele a feher összekeveredet kejnedvünk ahogy leszalt rollam felhajtotta a törölközö szabad reszet a labamköze majd letepett harom negy papirtörlöt es tisztara törölgett a pinamat, combjaimat, fenekemet aztan kivette a törölközöt alolam szep nagy folt volt rajta. Ahogy felültem meg egy papirral kitöröltem kinyilt duzadt meggyötört puncimat. Hat ora volt neki indulni kellet vissza enegem kitett az utcanknal megköszönte a szep masfelorat ami velem es bennem töltött. Ahogy kiszaltam ereztem hogy athül a nedves bugyim
Beküldő:Rosa


Szextörténet ajánló:


Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos....

A metéltfarok


A metéltfarok

Mikor megismertem az ágyban a késõbbi feleségem közölte eddig csak olyan férfiakkal szeretkezett akiknek a farka körül volt metélve. Ez azért is jó volt,mert simábban csúszott bele a számba és a puncimba is. A seggembe még nem járt fasz és annak akarom adni a seggem szüzességét aki majd a férjem lesz.Mikor meg volt az esküvõ és a nász éjszaka jött szerettem volna a seggé....

Félrelépésem története


Én egy 17éves lány vagyok és szeretnék nektek elmesélni egy történetet, ami megesett velem.

A barátommal már éppen a 9. hónap küszöbét tapostuk, amikor is elérkezett számomra a várva várt nap. A bécsi kirándulás napja! Reggel már korán felkeltem, hogy semmit ne felejtsek elpakolni, és hogy még véletlenül se késsek el. Mikor mindennel elkészültem a suli felé vettem az irányt, mivel o....

Hosszú irodai szex


Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház la....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....

A szaxi szóló


Még mindig remélem, hogy felhív és azt mondja tévedtem és csak én kellek.

Akarom, hogy forrón magáévá tegyen, és megadja amit mindig is akartam...vele.

Tudom, hogy akarja és mégsem teszi. Mindig elképzelem, hogy már majdnem felhív ... de aztán...

Így csak a képzeletem marad. Elképzelem, ahogy magához húz és mélyen a szemembe néz, aztán hosszan és lassan....Szextörténet címkék

gyerekes | atestvér | szex pózok | furcsán | csikiztem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.