A szomszedom felesege 2.


Az ismerkedes ugy kezdödött hogy megbaszatta magat velem a szomszedom felesege Katrin amikor megdugtam eppen szabin voltam azota eltelt mar harom het en a szabi utan ujra dolgoztam. Egesz jo baratsag alakult ki velük a ferje persze nem tudta hogy basztam a felesegevel csak a 16 eves lanyuk Niki de az megigerte hogy halgat rolla az apja elött majd megkeri a halgatasa arat. Egyik delutan mikor hazaertem kint volt az erkelyen köszöntünk mire felertem ott alt az ajtoba szertne velem beszelni mondtam jo jöjön at hat orara kell vissza menem dolgozni addig van idöm. Mondta mindjar jön huzam le a magneszarat az ajton akkor nem kell csengetni ugy is tettem bementem es gyorsan letusoltam egyebkent nagyon meleg volt jolesett a langyos viz mar törölköztem mikor meglattam nikit ott allt a fürdöszoba ajtoban.
- Hat te mit csinalsz? kerdeztem es magam ele tartottam a törölközöt.
- Nem kell takargatni mar lattam ahogy tusoltal szep darab.
- Es tetszik neked?
- Igen ugy latom nagyobb mint a kezilabdas fiuke de azt csak akkor tudom ha all.
- Tenyleg akkor most allitsam fel?
- Nem kell majd en megcsinalom neked ha megengeded?
- Mar ugyis mindegy gyere ide es fogd meg es huzogasd a bört rajta.
- En tudok jobbat es biztosabbat!
Azzal odajött leterdelt elöttem hatrahuzta a bört rajta es betette a pici szajaba össze zarta ajkait szivta szopta es erösen verte semmi perc alat kökemenyen allt kivette a szajabol tovab huzogatta rajta a bört es nezegette.
- Na mire jutottal?
- Arra hogy hosszab is de sokkal vastagabb meg a dezsöetöl is pedi a sracok közül az öve a legnagyob es vastag is.
Azzal ujra bevette a szajaba nagyon finoman szopott es meghoza jo is volt, de azert megkerdeztem.
- Niki mit csinalsz?
- Befejezem amit elkezdtem vagy neked nem jo a fiuknal is vegig szoktam csinalni?
- Egyebkent nagyon jol csinalod majd szolok mikor erzem hogy elvezni fogok.
- Szolhatsz de ugyse veszem ki a szambol mert leszoktam nyelni.
- Nem modom eleg ribancos vagy 16 evesen.
- Tavaj ota szopom a sracokat minden edzes utan egyet amelyiknek kedve van altalaba mindig van kedvük.
- Azt elhiszem ki a marha nem engedne meg hogy egy lany leszopja a faszat.
- Elejeben azt akartak hogy dugjunk de mondtam hogy majd ha szedem a gyogyszert akkor dugok velük.
Ereztem hogy közeleg szoltam neki de kakalt ra megjobban szivta es verte nem bitrtam tovabb vissza tartani ö is eszre vette mefogta ketoldalt a fekem tejesen belehuzott a szajaba ugy hogy ereztem a mandulajat legalab ötször spritceltem a torkara mikor keszvoltam kicsit öklendezett könyes szemel szepen lassan kihuzta a szajabol es szep tisztara nyalta egy kicsit meg jatszott vele.
- Kicsit sosabb mint a sracoke de finom.
- Mond kitöl tanultal meg igy szopni?
- Anyutol ö mutatta meg egy müfaszon hogy hogyan kell csinalni es azon gyakoroltam kesöbb meg a fiuk faszan.
- Es tetszik neikik?
- Igen csak nemelyik mindjart elelvez ahogy elkezdem szopni olyankor leszopok meg eggyet.
Akartam felvenni az alsomat de megaljt parancsol.
- Hat velem mi lessz en is el szeretnek elvezni?
Es felemelte a kis rövid szoknyajat elöl ugy hogy kilatszott a szöke vekony szörszalakkal boritott kicsi puncija ala nyultam felvettem a karomba es bevittem a haloba letettem az agyszelere mindjart szet tete a labat közterdeltem es elkezdtem nyalni kicsi tini puncit amit gyors sohalytasok kisertek reszseröl a szemerem ajkai össze volt zarodva csak egy egyenes csik mutatta hogy hol fog kesöb szetnyilni a nyelvemet vegig huztam a barazdaba oda visza halatszott hogy nagyon jo lehet neki. Szethuztam a ket ujjamal es bele nyaltam a kis kehelybe sikongatott minden uj nyelv csapasnal es emelgette kis feneket elkezdtem lefetyelni a sok nedvet amit a kis punci termelt mez edes ize volt a csikloja csak egy kis babszem nagysagu volt de kemeny nem akart a nyelvem elöl kiterni befogtam az ajkaim köze es elkezdtem szivni a nyelvem hegyevel piszkalni. Ekkor szinte hidat csinalt ugy megfeszült a teste es iszonyat nagyot sikoltott es elvezet a nedve mint a patak ömlött a pici pinabol oda bujtam hozza a melleivel jatszadosztam gyaurtam nagyon jo volt fogdosni a kicsi de kemeny melleit a bimboit puszilgattm simogatam hasat puncijat nem gyöztem betelni a fiatal testevel. Ahogy kicsit lehigadt megkerdezte hany ora mondtam negy mult tizpercel.
- Akkor van meg idöd kicsit velem foglalkozni?
- Van de mit szeretnel meg?
- Hat szeretnek a farkadtol is elelvezni ugy hogy benne van a pinamba.
- De te meg szüz vagy ahogy nyaltalak akkor lattam!
- Tudom de azt akarom hogy ne legyek az mer akkor a kezis fiuk is dugnak velem mondtak ha nem leszek mar az akkor szivesen basznak velem de addig nem.
- Anyukad mit szona hozza mitgondolsz levagna faszomat?
- Na attol nem kell felned annal jobban imaja veled együt!
- Ezt meg honan szoptad?
- Sehonan anya mondta akkor mikor megbasztad es hazajött a szetazott naciba.
- Es mit mondott?
- Azt hogy nagyon jo veled kefelni es nagyon odafigyelsz hogy a nönek is jo legyen imad teged mint szeretöt!
- Na vege a mese delutannak! -mars haza montam neki felvette a polojat es elment haza jol bevagva az ajtot.
En meg ott hevertem az agyon mikor csengettek niki alt az ajtoba fülig ert a szaja a vigyortol tessek es a kezembe nyomott egy boritekot rajta a nevem, fogalmam nem volt hogy mi lehet ez a level felbontottam kivettem a levelet a levelpapir arasztotta azt az edeskes ilatot mint a katrin parfümje. A level par sor volt "Draga aranyom a lanyom mondta hogy nem mered megdugni legyszives tedd meg neki ha akarja vedd el a szüzeseget tudom hogy nagyon ovatos leszel, velem is az voltal pedig az en pinamra nem kelett vigyazni megis finoman ovatosan hatoltal belem ami egy nönek isteni jo erzes hogy törödik vele partnerja röpitsd nikit is a hetedik menyorszagba neked is biztos hogy nagyon jo lessz beleelvezhetsz a lanyomba szed anti-baby tabletat en ezert külön halas leszek neked ha ujra a labamköze fekszel elvezetek a közösüles örömet üdv katrin".
- Na vege a mese delutannak? kerdezte a lany.
- Nyertel niki meg leszel dugva de nem most hanem amikor hazajöttem a melobol az ugy tiz feltizenegy itt van egy
kulcs anyuddal talaljatok valamit ki es utanna gyere at holnap hanykor van suli?
- Nincsen suli szombaton jo itt foglak varni!
Adott egy puszit es elhuzott haza en pedig melozni egesz idö alatt niki jart a fejembe tulajdonkepen egy sportos formas teste van szöke felhosszu haj tengerkek szem szaja vekony szajszelel aranyos formas nem nagy de kemeny
cicik kicsi udvar es melbimbok vekony derek kemeny kerekedö fenek a sporttol formasan izmos hoszu combok es a haromszög közepen a kicsi pici kislanyos punci alig lathato szöke szörzettel. Rajöttem hogy kivanom ezt afiatal testet a delutani meglepi latogatasaval nagyon felkorbacsolta a fantaziamat es persze a hormonokat is. Aniko a koleganöm oda allt elebem es hogy senki ne lassa vegig huzta kezet a slitcemen a szemembe nezve megkerdezte.
- Mond kinek a pinaja körül jar az eszed hiszen fel kemeny vagy?
- A tied körül!
- Nem igaz mert olyankor ha nem latjak meg szoktal fogdosni.
-Majd elmondom ha megtörtent.
- Es mikor törtenik meg ha megtörtenik?
- Ahogy hazaertm!
- Es menyire fiatal punci var arra hogy megmartozzal benne?
- Modhatjuk eleg fiatal az annya keresere kell megdugnom a lanyat de a kicsi is acsing a fasz utan.
- Na jolvan ma is nagyon meleg vot erthetö hogy napszurast kaptal de majd elmulik! nevetett aniko
Kilenc ora utan alig volak vendegek aniko mondta hogy menjek es pihenjem ki a napszurast oda adtam neki a penzt amit en kasziroztam hogy eltudjon szamolni zaraskor es elhuztam haza.
Mikor beleptem a lakasba a tv fenye szürödött ki a nappalibol belestem lattam hogy niki ott ül a fotelba a labai a fotel ülö reszen es szet van teve egyik kezevel a melleit simogatja a masikkal bugyijaba matat ez a lany tenyleg meg akarja magat dugatni gondoltam magamban szoltam neki hogy gyorsan letusolok vissza szolt hogy jo de ne vegyek magamra semmit. Mikor megtörölköztem a törölközöt az derekam köre tekertem a veget bedugtam hogy ne essen le rollam es bementem a szobaba. Ahol mar fekapcslta a vilagitast es a nyakamba ugrott ratapadt a szamra es hevesen elkezdtünk csokolozni ezt is nagyon odaadon csinalta a nyelve meg nem alt ajka lagyan tapadt az enyemre majd a nyelvemet leszivta a torkara csokolozni is nagyon tud nyilvan ezt is sokat gyakorolta magamba gondoltam de nem szoltam nem is tudtam mert a nyelvem lent volt a torkaban. Na majd meglatjuk alattam mit tud adni az agyba de elöször el kell oda jutni. A nyakamba csimpaszkodva addig kapalodzott ahogy a labait össze tudja kulcsolni a derekamon mire sikerült a törölközö lehult a derekamrol es az akkor mar kemenyen allo faszom neki csapodott a fenekenek.
- Juj milyen kemeny vagy ilyenközel meg nem volt fasz a puncikamhoz!!
- Ne agodjal lessz az meg közeleb is ma este hozza ha akarod?
- Persze hogy akarom delutan ota varom hogy tied legyek vigyel be a haloszobaba.
Igy a nyakamba csimpaszkodva elindultam vele az ajton belepve felkatintottam a vilagitast meglattam szepen elkeszitett agyat nem azon az oldalon ahol katrinnal elvezkedtünk hanem a masik oldalon közepen szepen rasimitva a vedö lepedö es csak parna a paplan rateritve a masikra.
- Ezt ki keszitette el igy anyukad?
- Nem hanem en, de anyu mondta hogy csinaljam meg es mit hol talalok.
- Jo akkor probaljuk ki!
Evvel odavittem es letettem az agy közepere szepen elnyujtozott a kezeit kiyujtotta a feje mellet ettöl a rövid kek atlatszo haloing felcsuszott a köldökeig az agyekan ottmaradt szinten olyan szinü atlatszo pici bugyi. Nagyon szep latany volt a zsenge nagyon formas megis kislanyos teste hosszu formas combjai között a haroszögben megbujva a meg erintetlen kicsi puncija. Most elöször kivantam mint nöt eltekintve fiatalsagatol. Oda bujtam hoza
vegig fogdostam az egesz testet csokolodzas közben ereztem hogy nagyon elvan azva a csöpp bugyija benyult a pinajahoz ami mindjart szetnyilt ahogy vegig huztam az ujamat a vagatan ott huzogattam az ujjamat a mar sikossa valt ajkak között. A legzese egyre gyorsabb es hangosab lett egyszer mondta hogy feküdjek hanyatt akkor raült a combomra közvetlen az allo farkam elött lenyult szethuzta a puncijat es az agaskodo faszt ranyomta a hasamra es kinyil lucskos puncijaval elkezdett rajta csuszkalni. Vegig maszirozta puha ajkaival egesz hosszaba fojt a pinanedv a hasamra es megall az esz hogy ez a kis boszorkany mit nem tud a partnere ingerlesere kitalalni na persze az ö lelegzese meg intezivebb es hangosabb lett ettöl es termeszetesen bennem is tornyosult a kely es mindketten nagyon akartuk amikor mar csupa csuszos nedv volt rudam is. Felemelte kis feneket es a makkomat vegig huzta a forro puncijaba parszor le fel aztan megalt a kicsi kehelynel a ket kis szemerem ajka körbe ölelte a hegyet allo farkamnak hatrahuzta rajta a bört megjaratta ujra a vagataba latam hogy csillog a nedvetö ekkor oda ilesztete a hüvely nyilasahoz. Meg hatra huzott börrel fogta kemeny farkamat es elkezdett a csipöjevel körözni rajta es lassan ereszkedett bele a börnelküli makommal erztem a forro nedves szoros hüvely bemenetet mikor a fazsom feje eltünt benne megrandult a kicsi test es felsziszent ereztem hogy most erte el a szüzhartyat megalt a körözessel. Elöre hajolt es elkezdett zihalva szajon csokolni ereztem ahogy probal lejebb ereszkedni de mindig picit viszarantja magat fajdalmas nyikanas közt kezemmel vegeig simitottam a gerincet le a fenekeig majd visza a derrekaig finoman atfogtam vekony derekat es a derekbol löktem egyet es csipöjet fogva rahuztam magamra igy nem tudott menekülni amit meg is probalt de ott tartottam. Amikor eltününt farkam benne akkor irgalmatlan nagyot es hangosat sivalkodott kicsi szemei könyben usztak majd razuhant a melkasomra en odaszoritottam magamhoz es mondtam neki hogy ne mozogjon a valasza nem is tudnek ugy szoritasz magadhoz egy halvany mosoly kiseretebe mondta. Par pecig igy pihegett rajtam mikor mar egyenletesen lelegzett a szoritasbol simogatas lett reszemröl ö is az arcomat simogatta puszilta beledurt a hajamba szemei kelyes keksegben csillogtak majd felült rajtam lenezett a laba köze es.
- Jaj az a nagy farkad tövig benne van a kis punusomba!
- Ne ijedj meg azon kivül hogy szetszakitotta a szüzhartyadat nem tett a puncidba semmi kart.
- Azt gondolom mert olyan jo erzes ahogy fesziti a hüvelyemet.
Lassan fel emelte a feneket es nezte ahogy felig kicsuszik a fasz a puncijabol egy vekony vercsik jelezte hogy ott bent valmi kellemesen megserült.
- Csak ennyi ver van biztos hogy atszakadt a szüzhartyam?
- Biztos lehetsz benne!
- De a baratnöm mondta hogy mikor kihuzta belöle pasija a faszat tiszta ver volt az egesz.
- Van akinek jobban verzik van akinek kevesbe.
- Niki nagyon fajt neked?
- Akkor mikor megfogtal es egeszen tövig belemlökted hat öszinten csilagokat lattam.
- Ne haragudj de igy gyorsabb volt es csak egy rövid ideig fajt.
- Miert haragudnek en akartam es teljesen mindegy mert masnak a fasztol is fajt volna.
Ekor szep lassan ram ereszkedett es közben nezte hogy tünök el a puncijaba.
- Nem godoltam hogy bele fersz abba pici pinaba nem igaz hogy mekora hely van benne mondta.
Közben elkezd kicsit elöre hatra mozogni rajtam majd egyre jobban lecsuszott a farkamrol es ujra felnyarsalta magat hangosan kejesen zihalta "nagyon jo -juuuj de joooh" kezeivel hatul megtamaszkodott a labaimon es meg gyorsabb tempora kapcsolt. Isteni erzessel töltött el ahogy szük puncijaba csuszkal a kökemeny lüktetö farkam egyszer elkezdett reszketni az egesz teste majd a combjai megfeszültel hüvelye hullamzott mint a balaton "jaajaah
-oohuuuuhh deeeeh joooh -eeelveeeeezeek elöre bukott megtamaszkodott ugy hogy a kis cicije a szamnal volt es a bibojait szopogattam meg mindig vonaglott a hatalmas elvezestöl mikor lenyugodott mondta hogy efaradt es szeretne hanyatfekve folytatni atfordultaam vele ugy hogy vegig benne maradtam. Most en kezdtem ovatosan ki be ütemesen mozogni a szetett labaközt ereztem hogy minden lökesnel finoman hozzaer a mehszajahoz amit mindeg odaado kicsi nyögesekkel jutalmazott. Megkerdeztem tölle.
- Jo neked nem faj?
- Nagyon jo foleg akkor mikor nekiütközik ott bent valaminek!
- Az a mehszajad majd abba spritcelik bele az ondot azok akik bened elveznek el.
- Te is oda fogod spritcelni nekem kerlek huzd ki belöllem es tedd a hasmra.
Ekkor fel könyökölt es nezte ahogy egy cupanassal kihuzom kis szük pinajabol rateszem hasara es kikerekedett szemmel nezte majd felkialtott.
- Te jo isten ez a köldököm föle er ennek a vege a beleim közt kavar na ragd vissza mert ott nem latom csak erzem!
Avval szep lassan viszatoltam a hüvelyebe nagyon szük volt de megis könyen csuszot ereztem hogy a gyürüin at pattanva finoman tolja hatra a bört es a csupasz makkom erzte a szü forro pina öleleset ahogy körbe szoritotta az egesz farkamat. Elsem hittem hogy egy tizenhat eves tini lany ilyen elvezetet tud nyujtani egy ferfinek közben Niki nyögdecselese egyre hangosab lett es dinamikusan emelgette feneket abba az ütmben ahogy en lötem neki a körmei bele vestek a hatamba latszott az elvezet gyönyöre a csilogo szemeben es kipirosodott arcan közben mondta "juj de finom vagy -nagyon jo -istenien feszit -imadlak -basszal meg -meg jobban". Elkezdtem gyorsitani egyre jobban es kemenyebben basztam a lanyt ettöl hozzafogott sikongani a szajara szoritotta kis kezet ezzel tompitott a sikolyain gyorsan eserossen lökdöste agyekat hozzam a pinaja halhatoan cuppogot es a zacskom csatogott a feneken. A kely egyre jobban a hatalmaba keritette hörögve kapkodot a levegö utan az egesz teste remegett tudtam nem sok hianyzik egy fergeteges elvezeshez nalla mar nagyokat randult a hüvelye ekkor egy nagy sikoly kisereteben hatalmasat elvezett mid aket kezet a szajara szoritotta igy valamive tompabb volta sikitasa aztan magaba roskadt lehunyta a szemet csak a levegöt kapkodta meg egy ideig. Maj mikor egyenletese valt a legzese kerdezte
- Te meg nem elveztel el ugye sok hianyzik?
- Nem hianyzik sok de azt akartam hogy te elvezzel el elöször miert?
- Mert kezd kez fajni a puncim, sok volt neki elsöre gyötresböl mondjuk magyarul baszasbol.
- Jo akkor abahagyjuk.
- Nem faj az annyia! -akarom tudni milyen erzes mikor bele elvezel a puncimba dugjal tovab rendben?
Atgondoltam ebben a szük pinaba nem lessz nehez elelvezni par finom lökessel csucsra jutok olyan elvezet benne lenni erezni a sejmes hüvely szoritasat megis könyeden csuszik a farkam benne a rengetek nedv ami mar erezhetöen fojik belöle a zacskom is csaupa nedves ahogy oda csapodik az agyekahoz dugas közben. Gyorsab tempoval kezdtem benne mozogni atölelte nyakam es magara huzott vegig össze simult melkasom az övevel kicsi mellei kicsit ellapult köztünk teste finom melegsege pinaja forrosaga növelte bennem a kelyt magaslat fele egy hangos hörges es hatalmas lökes kisereteben elveztem a szük fiatal kicsi pinajaba.
- Milyen forro jaj de jo meg egy ooohh meg egy pumpald tele isteni imadlak!
Közben kitagul es össze szükült szükült a puncija facsarta a spermat ki belöllem bele a szük hüvelyebe öszinen nem gondoltam hogy ekkorat fogok elvezni nikivel atfordultam a htamra niki rajtam feküd a farkam meg benne volt a pinajaba mikor megszolalt.
- Tudod menyivel mas es jobb a faszonn elelvezni mint a nyalastol nagyon jo volt veled ugye meg dugsz masokor is
- Persze amikor akarod mert isteni volt a puncid van.
Kesöbb eszrevettem hogy elaludt ott rajtam a farkam lassan kicsuszott belölle magunkra huztam a takarot es en is elaludtam reggelmikor felebrettem mar melettem aludt de az egyik laba a hasamon a keze a nyakamat ölelte het ora volt ahogy megneztem 11-re kellet menem dolgozni van meg idöm nem akartam felkölteni ha kibuvok alola biztos felebred ugymaradtam csak atöleltem en is. Nem sokkal kesöbb felebredt elkezdett puszilgatni amiböl csokolodzas lett.
- En olvastam hogy a ferfiaknak van ugynevezett reggeli merevedesük neked is van vagy csinaljak?
- Majd lessz ha tovabb is igy birizgalod a comboddal.
- Tenyleg kemenyedik akkor megint akarod a puncimat milyen gyorsan fel all.
Avval mar bele is ült eleg könyen becsuszott neki a puncija meg csupa latyak volt az ejszakai dugastol addig lovagolt rajtam mig minketten ujra elelveztünk. Kimentünk a fürdöbe letusoltunk felöltöztünk ö hazament en meg dolgozni.


Beküldő:Fenyö


Szextörténet ajánló:


Eszternek beraktam


A dolog december végén kezdődött. Jó szokásomhoz híven, mint minden szombaton, azon a napon is iszogattam, csak talán kicsit többet, mint kellene(ez is szokásom). Másnap, a decemberi boltéletnek köszönhetően be kellett mennem dolgozni, így kicsit másnaposan, gyomorémelygősen kezdtem a napot.

Nem tudom ki hogy van vele, de rajtam ilyenkor segít egy kis paradicsomlé. Rossz kedvel, una....

A tanárnõ megkefélése


A tanárnõ megkefélése

A tanárnõnk elkísérte az osztályunkat egy több napos kirándulásra és az egyik alkalommal amikor lemaradtunk a csoporttól sikerült kettõnknek a barátommal megkörnyékeztünk és ezért hátulról letámadtuk. Eleinte tiltakozott a vetkõztetés ellen, de késõbb amikor már nem volt rajta a blúza sikerült levenni róla a melltartóját is és élvezettel csókoltuk meg a melleit,m....

Első sub élményem


Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy kipróbáljam a meleg szexet. Persze ez csak gondolati síkon valósult meg. Először meleg videókat akartam megnézni, de az első videók után úgy éreztem nem érdekel. Aztán csak csak rámentem oldalakra, és rákaptam a pornóra. Végül fel regisztráltam egy társkereső oldalra. Mint sokan mások a levelezgetésbe kifulladt a történet. Rájöttem inkább a sub oldal érdekel....

Leszopott az anyós, én meg kinyaltam cserébe


Nikolett , mármint a feleségem május 28.-ára volt kiírva szülni. Sajnos április közepén olyan alhasi fájdalmai voltak ami végett kórházba kellett vinni és bent is fogták. Egyedül maradtam otthon. Persze mindennap bejártam hozzá, munka után. Aztán haza, bevásárlás, fõzõcskézés, takarítás no éppen hogy csak nem bújtam nõi ruhába. A haverok akik megtudták, hívtak:- gyere bulizni, vannak jó csajok, úg....

Nő baszva jó (és szétszopatva)


Cini vagyok, szexfüggő nő.
Szeretem, ha keményen elintéznek, minél jobban kapálozok, annál inkább vágyom az erőszakra.

Szinte provokálom a...bajt? Ami nekem kész szerencse!
Bemegyek a Westend pasiklotyójába, kirívóan belenézek a srácok szemébe: - Na mi van, kimenjek?
Végigriszálok a piszuár mellett ürítő kanok mellett, megmarkolva a kemény seggüket, előrenyúlva ....

Csak egy pornó sztori


Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán....Szextörténet címkék

keféltem | maszás | szerep | csöcsös | Éva a |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.