Kéjes emlékek


Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és dumálgattunk. Jó volt vele beszélgetni. Egy idõ után azt mondta, hogy ha nem lenne barátnõje azonnal rám mozdulna. Én nem járni akarok veled, max csak dugni mondtam neki és rámosolyogtam. Lázba jött azonnal és mondta, hogy induljunk ki. Elmagyaráztam neki, hogy az feltûnõ lenne, mert a barátnõjének még vannak itt barátnõi. Induljon el és 15-20 perc múlva találkozunk a sporttelep mögött a lelátónál. El is köszönt mindenkitõl én mentem táncoltam még egyet, ittam még egy boros kólát, elköszöntem a többiektõl és leléptem.

Már izgatottan várt, amint odaértem, nekem esett, csókolt, fogdosott, tapogatott, simogatott azonnal. Hamarosan már a bugyimban matatott. Kivette a szerszámát, tolta volna be, de én eltoltam magamtól, hogy elõbb nyaljon ki. Kiléptem a bugyimból, leültem a padra, hátradõltem, lábam szétettem õ pedig befúrta a fejét. Körbenyalta a puncim, megszopogatta az ajkaimat, majd széthúzta és szaporán nyalt. Kicsit figyelmetlen volt, ezért megfogtam a fejét és ráigazítottam a csiklómra. Mikor megtalálta egy hosszú sóhajjal jeleztem, hogy jó helyen jár. Nem is mozdult onnan hevesen nyalt, mert tudta, hogy ha végzett velem megkapja jutalomként. Fogtam a tarkóját és erõsebben rászorítottam a puncimra. Elélveztem. A sok piának köszönhetõen nem hatalmas intenzív volt, hanem hosszú, elnyújtott kellemes. Tudta, hogy elmentem, fel akart állni, de nem hagytam. Abba ne hagyd még mondtam neki és õ engedelmesen visszaszívta a csiklóm simogatta, szopogatta még. Mikor elég volt a kényeztetés szóltam, hogy jöhetsz.

Felállt kivont farokkal. Pont a fejemnél ágaskodott, ezért nem tudtam nem bekapni. Többször végignyaltam a golyóktól a hegyéig, aztán bekaptam és csókolóztam a makkjával. Élvezte, de nem (csak) ezt akarta. Lefejtette a fejemet a farkáról, hátranyomott a lábaimat a nyakába vette és lassan betolta a farkát. Látszott rajta, hogy mennyire élvezi ahogy szûk puncimban egyre mélyebbre hatolhat. Tövig tolta, és amilyen lassan haladt befelé ugyanolyan lassan húzta ki. Egy párszor ezt eljátszotta, majd egyre jobban gyorsított rajta. Kényelmetlen volt neki a kemény pad, ezért felállított, ráhajtott a háttámlára, összeszorította a lábaimat, hogy ha lehet még szûkebb legyen a puncim. Markolta a fenekem és a mellemet is miközben dugott. Hallottam, hogy egyre hangosabban liheg. A puncimban vagy a számban akarsz élvezni kérdeztem tõle. Erre kivette a farkát. Megfordultam, letérdeltem, megnyaltam a golyókat, végignyaltam a farkát, a fogam közé vettem, végigsimítottam, de nem akarta a játékot. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Beindította a sebességet. Én engedelmesen ráálltam erre a gyorsaságra. Szoptam közben a számat meghosszabbítottam a kezemmel és rejszoltattam a szabad kezemmel pedig a golyóit morzsolgattam.

Belekapaszkodott a fejembe, megremegett a lába és pár rövid sorozattal telelõtte a számat. Engedte, hogy lenyeljem aztán azonnal visszatuszkolta a számba a farkát. Mindketten élveztük a szopást. Lankadtra szoptam mire kivehettem a számból. Kicsit leültünk pihenni és beszélgetni, majd hazakísért. Útközben megbeszéltük, hogy nem ez volt az utolsó numera. Így lett õ is az egyik hosszú távú alkalmi kapcsolatom.


Szextörténet ajánló:


Nyaralás a tónál


Történetem egy 7 napos családi nyaralás eseményeit dolgozza fel.
Egy négyfős család tagja vagyok, 26 éves, szőke, magas (175 cm), modell alkatú lány, vékony, hosszú lábakkal, viszont szép, formás, kerek mellekkel és fenékkel. Általánosságban véve sikerem van a férfiaknál, a legtöbbször megdicsérik a helyes arcomat, és az alakomat, bár tudom, nem mindenkinek zsánere ez a típus, vannak, akik ....

Egy kancigány csicskái


Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam ....

A gyakornok pinák élesben


Karrierem közepén jártam, nagy hírű multi cégnél, az emberek jöttek mentek körülöttem az évek alatt. Magam sem tudom hogyan de bizalmi emberkévé váltam egész tűrhető fizetéssel. Minap megkeres az igazgató, hogy volna egy nekem testhez álló feladat ami bizalmas is egyben. Érdeklődve hallgatom, szóval a központba kellene titkárnőket toborozni, de nem csak titkárnői állást kellene a lányoknak betölte....

Első alkalom 2. nap


Hamar ágyba kerültem a mozgalmas nap után, de sokáig nem jött álom a szememre. Gondolatban újra átéltem a nap történéseit. Szégyelltem magam, de be kellett vallanom magamnak hogy mindent nagyon élveztem.Másnap reggel már hétkor talpon voltam.
Nyolc körülre beszéltem meg Zolival hogy megyek hozzá. Mentem is volna meg nem is. Még mindig nagyon szégyelltem magam. Gondoltam inkább úszom egyet.L....

Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi má....

Új fasz a háznál


Sziszika, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Sziszika mondott. A férfit Jácintnak hívták és kurva jól nézett ki.
Bevallom, irigykedem.
Azon is ki vo....Szextörténet címkék

seggszakértő | ufók | videójáték | tipor | edd meg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.