Kéjes emlékek


Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és dumálgattunk. Jó volt vele beszélgetni. Egy idõ után azt mondta, hogy ha nem lenne barátnõje azonnal rám mozdulna. Én nem járni akarok veled, max csak dugni mondtam neki és rámosolyogtam. Lázba jött azonnal és mondta, hogy induljunk ki. Elmagyaráztam neki, hogy az feltûnõ lenne, mert a barátnõjének még vannak itt barátnõi. Induljon el és 15-20 perc múlva találkozunk a sporttelep mögött a lelátónál. El is köszönt mindenkitõl én mentem táncoltam még egyet, ittam még egy boros kólát, elköszöntem a többiektõl és leléptem.

Már izgatottan várt, amint odaértem, nekem esett, csókolt, fogdosott, tapogatott, simogatott azonnal. Hamarosan már a bugyimban matatott. Kivette a szerszámát, tolta volna be, de én eltoltam magamtól, hogy elõbb nyaljon ki. Kiléptem a bugyimból, leültem a padra, hátradõltem, lábam szétettem õ pedig befúrta a fejét. Körbenyalta a puncim, megszopogatta az ajkaimat, majd széthúzta és szaporán nyalt. Kicsit figyelmetlen volt, ezért megfogtam a fejét és ráigazítottam a csiklómra. Mikor megtalálta egy hosszú sóhajjal jeleztem, hogy jó helyen jár. Nem is mozdult onnan hevesen nyalt, mert tudta, hogy ha végzett velem megkapja jutalomként. Fogtam a tarkóját és erõsebben rászorítottam a puncimra. Elélveztem. A sok piának köszönhetõen nem hatalmas intenzív volt, hanem hosszú, elnyújtott kellemes. Tudta, hogy elmentem, fel akart állni, de nem hagytam. Abba ne hagyd még mondtam neki és õ engedelmesen visszaszívta a csiklóm simogatta, szopogatta még. Mikor elég volt a kényeztetés szóltam, hogy jöhetsz.

Felállt kivont farokkal. Pont a fejemnél ágaskodott, ezért nem tudtam nem bekapni. Többször végignyaltam a golyóktól a hegyéig, aztán bekaptam és csókolóztam a makkjával. Élvezte, de nem (csak) ezt akarta. Lefejtette a fejemet a farkáról, hátranyomott a lábaimat a nyakába vette és lassan betolta a farkát. Látszott rajta, hogy mennyire élvezi ahogy szûk puncimban egyre mélyebbre hatolhat. Tövig tolta, és amilyen lassan haladt befelé ugyanolyan lassan húzta ki. Egy párszor ezt eljátszotta, majd egyre jobban gyorsított rajta. Kényelmetlen volt neki a kemény pad, ezért felállított, ráhajtott a háttámlára, összeszorította a lábaimat, hogy ha lehet még szûkebb legyen a puncim. Markolta a fenekem és a mellemet is miközben dugott. Hallottam, hogy egyre hangosabban liheg. A puncimban vagy a számban akarsz élvezni kérdeztem tõle. Erre kivette a farkát. Megfordultam, letérdeltem, megnyaltam a golyókat, végignyaltam a farkát, a fogam közé vettem, végigsimítottam, de nem akarta a játékot. Megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Beindította a sebességet. Én engedelmesen ráálltam erre a gyorsaságra. Szoptam közben a számat meghosszabbítottam a kezemmel és rejszoltattam a szabad kezemmel pedig a golyóit morzsolgattam.

Belekapaszkodott a fejembe, megremegett a lába és pár rövid sorozattal telelõtte a számat. Engedte, hogy lenyeljem aztán azonnal visszatuszkolta a számba a farkát. Mindketten élveztük a szopást. Lankadtra szoptam mire kivehettem a számból. Kicsit leültünk pihenni és beszélgetni, majd hazakísért. Útközben megbeszéltük, hogy nem ez volt az utolsó numera. Így lett õ is az egyik hosszú távú alkalmi kapcsolatom.


Szextörténet ajánló:


Egy ötvenes duci biszex nő, és mi


Évával volt alkalmunk a medence feltöltés után több alkalommal élvezni egymás társaságát és egyszer megemlítette, hogy egy kedves barátnője fog érkezni hozzá látogatóba barátjával és szívesen megismerkednének velem is. Elmesélte, hogy Márti egy telt, 50-es nő, barátja pedig közelít a hatvanhoz, de sportos és mindketten enyhén biszexek. Izgatottan vártam a megbeszélt napot.

Éva egy h....

Gyöngyi néni, anyám érett barátnője


Sok emlékezetes és feledhető szexuális élményem van, de van néhány amit szerintem soha nem fogok elfelejteni, az egyik a következő…

21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám ba....

Nagyanyám és Dóri


Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól v....

Sub sors (talanság)


-Anyád lehetnék te tejfölös szájú.
-Engem nem zavar a korkülönbség.
-Rég meg kellett volna házasodnod és élned a feleségeddel meg csinálni sorban a gyerekeket.
-igen úrnőm. Valahogy mégsem jött össze. Pedig én is ezt akartam.
-Holnap is gyere mert sok dolgod lesz.
-Igen is úrnőm.
A fiatalos lendület a lépcsőházból levitte az ifjúság lendületét és a finom m....

Így basztak meg a próbafülkében


Szerintem mindenki fantáziáját mozgatja a kérdés: Mi lenne, ha dugnánk egy jót a próbafülkében? :)
Bevallom nőként igen az én fantáziámat is izgatja. Szerintem nincs olyan ember akinek ez még nem fordult meg a fejében. :)
Nemrégen történt, hogy vásárolni mentem, nézelődtem, jöttem-mentem inkább csak úgy céltalanul.
Jó volt csak úgy létezni, nézelődni, nem agyalni a napi ezerny....

Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a ....
Szextörténet címkék

Óvodai | elfenekelés | reni | lilla komáromban 2. | pisil |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.