Az ostoba kollegina


Szilvit a munkahelyemen ismertem meg. Most 35 éves, nem túl szép arc, ellenben gyönyörű kerek cicik és féllabda popsi.
Nem az esze miatt lett szimpatikus... A meglehetősen agyas poénjaimat szinte sosem fogta fel de egy kis öleléssel azonnal kompenzálhattam a dolgot. Nem egyszer a kemény fenekébe is markoltam, és ilyenkor mindig megmozdult bennem a dolog. De munkatárs, gondoltam...
Egy szó, mint száz, a nő jól néz ki, cuki de istentelenül buta.
A nyári munkahelyi leállás első napjaiban írtam neki, hogy nem futunk-e össze kicsit? Másik műszakban voltunk akkor és "hiányzott". De naná, hogy a kerek segge és mellei hiányoztak, amiket előszeretettel rámolt ki a kirakatba!
Találkoztunk is pár órára, sétálgattunk, ettünk-ittunk és végre elcsattant az első csók is!
Remek este volt, és tudtuk, hogy folxtatása is lesz!
Még aznap este foglaltam egy szobát következő szombatra amit ő ezzel kommentált:
- Alig várom Tomim!
És egy finom csókkal elköszöntünk.

Elérkezett a nap!
Magam sem értettem, de a szokásosnál jóval idegesebb voltam.
Amikor viszont megláttam Szilvit, egy fekete egy részes ruhában, ami minden szépségét kiemelte, beindult a vadászösztön.
Egy kulturált kocsmában ért minket az este, sok nevetgélés, munkahelyi pletykák és persze rengeteg célozgatás közepette végül egymásba kapaszkodva csókolóztunk a villamost várva, ami a szobától 3 percre tett le minket.
3 perc... Ennyi séta alatt össze-vissza smároltunk, az ölembe kaptam és a magas járda szegélyre ültetve csókolóztunk... Lett vagy 20 perc a 3 percből...
A szobára érkezve áthatotta a helyet egy kis feszültség. Szilvi szemérmesebb lett és éreztem, hogy ha most nem leszek kellően határozott, akkor oda az estének.
Végigsimítottam az arcát, gyengéden csókoltam, majd lassan a nyakát is célba vettem.
Sóhajtozások közt vetkőztettük egymást, végigcsókoltam a dögös testét majd tusolni mentünk, de még külön.
Az ágyban aztán ismét támadt a feszült légkör de akkor föléhajoltam:

- Nagyon szeretném ha ez az este emlékezetes lenne mindkettőnknek!

- Tomi, én... Álmodtam valamit!

- Mesélj, bébim...

- Veled voltam. És megtörtént! És reggel úgy ébredtem, mint egy tini kiscsaj...

- Hogy érted?

- Hát... Kívántalak, mintha életem első pasija lennél! Érted...

- Édesem....
És ezzel csókokba fulladt a beszélgetés, újra a gyönyörű testét vettem célba. Gondosan kezelgettem a nyelvemmel a jobb, aztán a bal mellét is, amit ő édes sóhajokkal kísért, majd egyre lejjebb csúsztam. Ő pedig semmit sem tiltott, élvezte a finom csókokat, szívásokat.
Úgy döntöttem, miközben a két combjánál jártam, hogy ma semmiféle önzés nem lesz, mert ez az este már itt ismétlésért kiáltott!
Szépen finoman eljutottam a puncijához. Az ajkai ekkor már szépen kiszorítottak némi nedvet, ami arra utalt, hogy odabent óceán vár.
Lassan nyalni kezdtem és a nyelvem hegyével az ajkak közé hatoltam. Lentről felfelé.
Szilvi csípője emelkedett, ekkor két kézzel elkaptam a combjait és olyan mélyen benyaltam, amennyire csak tudtam! Szilvi kezei a fejemen és nem, hogy nyaltam... Valósággal szürcsöltem az édes pináját! Nyaltam, zabáltam, ahogy csak tudtam!
Szilvike teste vonaglott, és itt vetettem be az ujjaimat.
Simán csúszott be a középső és gyűrűs ujjam, amit ekkor már egy nagy nyögés kísért.
Nyaltam, szívtam a csiklóját, közben hullámzott benne a 2 ujjam, amikre teljesen rászorított. Ezek a szorítások kezdtek egyre gyakoribbak lenni. Szilvi még mindig 2 kézzel húzta magához a fejemet, lábai a hátamon.
És valahogy ekkor a csípóje hatalmasat emelkedett, teste megfeszült, egyszerre húzta és tolta a fejemet és egy óriásit nyögve hatalmasat élvezett, vagy egy percen keresztül folyamatosan!
Rövid kis pihenésre volt szüksége, a mellkasomon pihegett.
Majd megcsókolt és tudtam a dolgomat. Ráfordultam és a farkammal elkezdtem simogatni a punciját, közben vadul csókolt.
Lassan becsúsztattam a végét, mire ő hangosan felsóhajtott és a szemembe nézve ezt mondta:
- Tomi, ez pontosan olyan, mint az álmomban!

Nekem pedig nem kellett több! Tövig betoltam, Szilvi pedig hangosan nyögve markolta a lepedőt. Egyre ütemesebb dugásba kezdtünk. Nyögött, csókolt, és érkezett a második orgazmushoz. 10 körmöt éreztem a fenekembe fúródni, mire én teljes erőmből tövig nyomtam a farkamat. Hatalmasat élvezett, remegett, mint a nyárfalevél. Ezután megkértem, hogy cseréljünk.
Egy pillanat múlva már fölöttem volt Szilvi, beigazított a punciba, és finom tempóban lovagolni kezdett. Gyönyörűen hullámzott a teste rajtam, és izgatóan nyögött a farkamon. Gyorsított és felült, kezeit összekulcsolta a feje mögött és keményen lovagolt. Rám mosolygott közben de abban a pillanatban behunyta a szemeit, támaszkodni kezdett a mellkasomon, nyögései szaporodtak és lovagolva is élvezett egyet. Majd rámborult, én pedig a popsiját széthúzva dugtam tovább.
Hangosan élvezte, én viszont csak néztem őt közben és alig hittem el, hogy a kollegina, aki annyi ideje izgatja a fantáziámat, itt pattog a farkamon!
Picit elfáradtunk, én pedig az elfogyasztott piától is kicsit lelankadtam. De Szilvi nem állt le és olyan keményre szopott 2 perc alatt, hogy újra feltört a vágy. Mögéterdeltem, és kutyában kezdtük meg első szexünk utolsó felvonását.
Csattogott benne a farkam, szinte hörögve élvezett még egyet mikor is a hajába markoltam és előrehajoltam. A farkam tovább járt benne, megfogtam a torkát és hirtelen ez a mondat jött ki:
- Ez aztán a kollegalitás, mi?

Picit bele is nevettünk, de folytattuk és megkértem, hogy forduljon meg mert látni akarom őt mikor elélvezek.
Egyik lábát a vállamra tette, markoltam a mellét és egyre gyorsabban keféltem, míg elérkezett a pillanat.
Kihúztam és óriásit élveztem 3 sorozatban a testére, egészen az álláig.
3 hosszú spermacsík díszítette a dögös kolleginám testét. Csodás látvány volt!
Piheges és gyors tusi után összebújva aludtunk el.
A reggel pedig...

Majd legközelebb! ;)
Beküldő:Tomi


Szextörténet ajánló:


Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15....

Ha egy másik férfi cumizik, biszex kalandok


Az első igazi hatalmas, fergeteges szex élményem, amikor egy munkatársam, Attila meghívott
hétvégére és hárman voltunk a feleségével.

Kis garzonlakásuk volt és egy nagy francia ágyra feküdtünk le mind a hárman aludni. Nagy meglepetésemre a lány feküdt
középre és egy idő után elkezdett mind a kettőnket simogatni. Nagyon izgató volt, mert igaz hogy sokat
viccelődt....

Erotikus mese 18+


Egyszer volt,hol nem volt, volt egyszer egy királynő,aki családjával
élt,de nagyon magányos volt.
Hosszú éveken át élt úgy,hogy semmi izgalom nem volt életében.
A nő megismerte az internetet és azzal töltötte estéit,hogy a gép előtt
ült,míg egyszer rátalált egy oldalra:)
Mindig nagyon érdekelte a szex és lelkesen művelte volna,de az király
már nem akart il....

Biszex történet


Mari vagyok Budapestről. 24 éves lány, aki kollégiumban nevelkedett. Két éve még a koleszban tanultam. Csak lányok voltak ott és tanárnők. Az egyik tanárnő évek óta szexuálisan zaklatott minket. Fürdésnél hozzánk nyúlt, mondván itt is mossuk meg, meg ott is mossuk meg. Élvezettel nézte végig ahogy fürdünk. A felvilágosító órán ő mutatta meg nekünk, hogy hol van a Gé pontunk ( rajtunk mutatta be ) ....

D Kosaras barátnők


Nelli, a barátnőm, különösen guszta csaj. Nagyon nőies, mindene lekerekített, gyönyörű, szépen fejlett, nagy mellei vannak, alig férnek be a D–kosaras melltartójába. Érzéki, duzzadt ajkai, ringó csípője, istenien formás feneke, hosszú combú, erős vádlijú lába, bucisan kidomborodó vénuszdombja, finom, „zongorista” keze, mélykék szeme, derekáig omló fekete haja szinte megbolondítja a férfiakat. S az....

A gonosz mostoha 2.


Melindának hívnak. A sztori, amelyet olvashattok, a hetvenes években történt. Történetem, úgy is mondhatnánk a tipikusan balszerencsés sorsú lány esete. Sokáig nem akarok ezzel fárasztani senkit, mert tudom, hogy volt olyan, akivel sokkal rosszabbak is megtörténtek, mint velem.

Apám sajnos otthagyta anyámat és az egész családját; lelépett egy kubai vendégmunkás macával valahová külf....
Szextörténet címkék

növéremet | eredő | istálló | virslit | Éram |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.