Ákos BDSM világa 4. rész


Több mint 2 év telt el azóta amióta Ákos kikötözött és otthagyott az erdőben, ám mivel pár hete szerencsére újra a kezei köze kerültem, ezt megosztom veletek.

Legutóbb az erdőben hagyott kikötözve, megverve, megalázva meztelenül. Arra emlékszem csak, hogy a sötét erdőben egyedül sírtam, a testem szorosan a fához volt szorítva, és csak nagy nehezen tudtam kiszabadulni órákkal később.

Utána napokig próbáltam elérni Ákost de már nem reagált semmire, ebből és a kezemre vésett névből tudtam, hogy azért akarta a fához kikötözést és azt, hogy megkötözve dugjon meg, mert már előtte tudta, hogy büntetésből ott fog hagyni a sötét erdőben. Én miután kiszabadultam a szoros megkötözésből napokig sírtam a barátnőmnek Adrinak. Teltek a napok, a hetek a hónapok, és én szinte mindennap arra gondolva masztiztam, ahogy Ákos megütött, folyogatott és kikötözve dugott az erdőben, miközben könyörögtem neki, hogy szeretlek apa és folytasd amíg csak élek.

Itt a 2023-as év, Én már egy könyvesboltban dolgozom, és a hajam is kicsit hosszabb mint régebben. Pár hete bejött a könyvesboltba ahol immár dolgozom, először nem is figyeltem, de amikor odajött a kasszához fizetni, akkor ledöbbentem. Rám nézett, és úgy nézett, mint aki nem is ismer. Én dadogva köszöntem neki lehajtott szemekkel, hogy szia Ákos, de ő továbbra is csak annyit mondott, hogy bankkártyával fizet, nem is figyelt rám. Akkor megint köszöntem neki, amire csak annyit kérdezett, hogy “nincs itt valamilyen raktár vagy hátsó helyiség?” Mondtam neki hogy van egy hátsó személyzeti rész. Mondta, hogy akkor menjünk már be oda egy percre. Mivel üres volt a bolt, ezért bementünk. Az öltözőbe belépve, azonnal becsapta az ajtót, és a nyakamnál fogva hozzányomott a falhoz. Szinte kiabálva mondta, hogy mégis mit képzelek magamról, amikor megmondta hogy soha többet még a nevét se mondjam ki. Én remegő térdekkel csak annyit mondtam, hogy kérlek apa húzd le a szoknyám itt és most, és dugj meg. Erre fogta, letépte a blúzom és a szoknyám és azzal kötötte be a szemem, és hátam mögött összekötötte a kezem is. Így megkötözve lelökött a földre, majd a nyakamnál fogva felemelt térde, és megdugta a számat, miközben összekötözve fuldokoltam a faszától. Könyörögtem neki, hogy ne kíméld a kislányod amire ő miközben a torkomig nyomta a faszát még el is kezdett pofozni.

Miután már vörös fejjel sírtam a fuldoklástól, felemelt, és összekötözve felrakott az egyik asztalra. Már sírtam, de a puncim olyan nedves volt, hogy a combomon éreztem, sírva üvöltöttem neki, hogy szeretlek apu, bassz meg addig amíg csak élek, soha ne hagyd abba. Ákos erre erővel letépte az átnedvesedett bugyim, és a számba tömte, miközben rám szólt, hogy én csak egy béna lány vagyok akit csak kihasznál, és elkezdett pofozni is. Amikor már annyira sírtam, hogy még kint is hallották volna, akkor elkezdett hátulról dugni, miközben a hasamon feküdtem, ő pedig a nyakamnál fogva szorította a fejem az asztalhoz. Annyira jó érzés volt, de egyszercsak befogta a szám, és az orrom, és nem kaptam levegőt. Ákos tovább dugott hátulról miközben én elkezdtem megpróbálni kiszabadulni, de hason, megkötözve, leszorított nyakkal alig bírtam megmozdulni. Amikor már annyira nem volt levegőm, hogy érezte, hogy majdnem elájulok, akkor elengedte a szám, és üvöltött, hogy köszönjem meg neki. Én fuldokolva annyit mondtam, köszönöm apu, amire még idegesebb lett, abbahagyta a hátulról dugást és közölte, hogy most ezért a szemtelenségért mégjobban megbüntet.

A táskájából, elővett egy hosszú kötelet, és az asztalra amin feküdtem, hason rákötözött, úgy hogy szinte egy centit sem tudtam mozdulni. A testemen annyira szoros volt a kötél, hogy vágta a mellem, és direkt a puncimnál is átkötött hogy fájjon. Ákos kijelentette, hogy így az asztalhoz kötözve fog elfenekelni, de mivel már annyiszor felidegesítettem, most nem fog ott megállni, ahol általában. Valahogy ezt annyira félelmetesen őszintén mondta, hogy megint elkezdtem sírni a félelemtől, de már késő volt. Ákos elkezdett fenekelni, a bőr övével, ami iszonyatosan fájt, és kényszerített hogy számoljam. A 12. csapás után annyira fájt a fenekem, hogy nem tudtam tovább számolni a sírástól, amire közölte, hogy akkor elkezdjük elölről, csak most számolás helyett beköti a szám, hogy ne tudjak szólni amikor már nem bírom. Ott feküdtem, szorosan az asztalhoz kötözve, bekötözött szájjal és kezdődött az amire nem voltam felkészülve. Elkezdett megint fenekelni, de már szinte akkor véres lehetett a fenekem amikor kezdtük, az előző fenekeléstől. Próbáltam kiabálni és sírni de semmi nem hatotta meg. Már vagy 20 csapást kaptam a fenekemre, amikor hirtelen abbahagyta, levette a számról a kötést. Én a fájdalomtól csak sírni tudtam, de valamiért mégis csak annyit mondtam neki, köszönöm apu, könyörgöm élvezz belém. Ákos erre mosolygott, és elkezdte a szorosan az asztalhoz kötözött testemet hátulról dugni, miközben a hátamon átmenő kötélen keresztül húzta a puncimat a faszára, végig a hajamat tépte és tövig dugta belém olyan gyorsan, hogy már szinte kértem, hogy lassítson, de inkább csak hajtogattam, hogy élvezz belém apu kérlek.
Beküldő:Vivi


Szextörténet ajánló:


Szexéhes gay tesók


Sziasztok ! Rólam annyit érdemes tudni hogy Alexandritnak hívnak és 16 éves vagyok , és van egy bátyám akit Balázsnak hívnak és 18 éves lehet elfogult vagyok de nagyon helyes sötétbarna haj kékeszöld szem kidolgozott test és olyan 1,80 van magas . Sokszor haljuk anyáéktól hogy szinte olyanok vagyunk mint az ikrek mint külsőre mint belsőre . Jelenleg nincs barátnője pedig oda vannak a csajok érte é....

Roma szex történet


- Na, szivi. Kérlek! Zsaklin arrébb hengergőzött Gino-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele i....

Dugj Seggbe


Zoli vagyok, 25 éves. Ez az első történetem. Kicsit hosszúra sikerült, de megéri végigolvasni..:). Tehettem volna azt, hogy részekre szedem, de jobbnak láttam így. Sokat böngészgettem a netet, sok erotikus írást olvastam, de azt vettem észre, hogy rengeteg közülük sajnos egy kaptafára megy. Tulajdonképpen az adta az ihletet, hogy a szokványostól kicsit eltérőt alkossak, ami bár stílusát tekintve n....

A nagymellű szolgalány


Sziasztok, gondolom ezt már olvastátok, hogy ez csak áll név, de amit ide leírok nektek az megtörtént, de az áll név szöveg marad.
Alexa a nevem, vagyis az állnevem most ez lesz.

24 éves vagyok fiatal mégis szexi testemmel, hatalmas mellemmel, fekete hajammal, ami göndör. Nem vagyok az a magas termet, hiszen 170 centi vagyok.

Ez pár hónapja történt velem és azé....

az igazi házasélet


az igazi házasélet

Már idestova több mint tíz éves házasok vagyunk és már sok mindent kipróbáltunk a közös életünkben.A nászutunkon összefutottunk egy hegyi kiránduláson az egyik barátommal akik szintén nászúton voltak és ott akartak megszállni egy éjszakára ahol mi laktunk, de nem kaptak szobát. ekkor a feleségem mondta,adjuk oda nekik az egyik ágyat,hogy ne kelljen nekik a kertben é....

Az éjszakai szerető


Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak…

Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébe....Szextörténet címkék

tesi után | csodas timi | niki és karcsi - a felesé | jobb mint | tehen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.