Ákos BDSM világa 4. rész


Több mint 2 év telt el azóta amióta Ákos kikötözött és otthagyott az erdőben, ám mivel pár hete szerencsére újra a kezei köze kerültem, ezt megosztom veletek.

Legutóbb az erdőben hagyott kikötözve, megverve, megalázva meztelenül. Arra emlékszem csak, hogy a sötét erdőben egyedül sírtam, a testem szorosan a fához volt szorítva, és csak nagy nehezen tudtam kiszabadulni órákkal később.

Utána napokig próbáltam elérni Ákost de már nem reagált semmire, ebből és a kezemre vésett névből tudtam, hogy azért akarta a fához kikötözést és azt, hogy megkötözve dugjon meg, mert már előtte tudta, hogy büntetésből ott fog hagyni a sötét erdőben. Én miután kiszabadultam a szoros megkötözésből napokig sírtam a barátnőmnek Adrinak. Teltek a napok, a hetek a hónapok, és én szinte mindennap arra gondolva masztiztam, ahogy Ákos megütött, folyogatott és kikötözve dugott az erdőben, miközben könyörögtem neki, hogy szeretlek apa és folytasd amíg csak élek.

Itt a 2023-as év, Én már egy könyvesboltban dolgozom, és a hajam is kicsit hosszabb mint régebben. Pár hete bejött a könyvesboltba ahol immár dolgozom, először nem is figyeltem, de amikor odajött a kasszához fizetni, akkor ledöbbentem. Rám nézett, és úgy nézett, mint aki nem is ismer. Én dadogva köszöntem neki lehajtott szemekkel, hogy szia Ákos, de ő továbbra is csak annyit mondott, hogy bankkártyával fizet, nem is figyelt rám. Akkor megint köszöntem neki, amire csak annyit kérdezett, hogy “nincs itt valamilyen raktár vagy hátsó helyiség?” Mondtam neki hogy van egy hátsó személyzeti rész. Mondta, hogy akkor menjünk már be oda egy percre. Mivel üres volt a bolt, ezért bementünk. Az öltözőbe belépve, azonnal becsapta az ajtót, és a nyakamnál fogva hozzányomott a falhoz. Szinte kiabálva mondta, hogy mégis mit képzelek magamról, amikor megmondta hogy soha többet még a nevét se mondjam ki. Én remegő térdekkel csak annyit mondtam, hogy kérlek apa húzd le a szoknyám itt és most, és dugj meg. Erre fogta, letépte a blúzom és a szoknyám és azzal kötötte be a szemem, és hátam mögött összekötötte a kezem is. Így megkötözve lelökött a földre, majd a nyakamnál fogva felemelt térde, és megdugta a számat, miközben összekötözve fuldokoltam a faszától. Könyörögtem neki, hogy ne kíméld a kislányod amire ő miközben a torkomig nyomta a faszát még el is kezdett pofozni.

Miután már vörös fejjel sírtam a fuldoklástól, felemelt, és összekötözve felrakott az egyik asztalra. Már sírtam, de a puncim olyan nedves volt, hogy a combomon éreztem, sírva üvöltöttem neki, hogy szeretlek apu, bassz meg addig amíg csak élek, soha ne hagyd abba. Ákos erre erővel letépte az átnedvesedett bugyim, és a számba tömte, miközben rám szólt, hogy én csak egy béna lány vagyok akit csak kihasznál, és elkezdett pofozni is. Amikor már annyira sírtam, hogy még kint is hallották volna, akkor elkezdett hátulról dugni, miközben a hasamon feküdtem, ő pedig a nyakamnál fogva szorította a fejem az asztalhoz. Annyira jó érzés volt, de egyszercsak befogta a szám, és az orrom, és nem kaptam levegőt. Ákos tovább dugott hátulról miközben én elkezdtem megpróbálni kiszabadulni, de hason, megkötözve, leszorított nyakkal alig bírtam megmozdulni. Amikor már annyira nem volt levegőm, hogy érezte, hogy majdnem elájulok, akkor elengedte a szám, és üvöltött, hogy köszönjem meg neki. Én fuldokolva annyit mondtam, köszönöm apu, amire még idegesebb lett, abbahagyta a hátulról dugást és közölte, hogy most ezért a szemtelenségért mégjobban megbüntet.

A táskájából, elővett egy hosszú kötelet, és az asztalra amin feküdtem, hason rákötözött, úgy hogy szinte egy centit sem tudtam mozdulni. A testemen annyira szoros volt a kötél, hogy vágta a mellem, és direkt a puncimnál is átkötött hogy fájjon. Ákos kijelentette, hogy így az asztalhoz kötözve fog elfenekelni, de mivel már annyiszor felidegesítettem, most nem fog ott megállni, ahol általában. Valahogy ezt annyira félelmetesen őszintén mondta, hogy megint elkezdtem sírni a félelemtől, de már késő volt. Ákos elkezdett fenekelni, a bőr övével, ami iszonyatosan fájt, és kényszerített hogy számoljam. A 12. csapás után annyira fájt a fenekem, hogy nem tudtam tovább számolni a sírástól, amire közölte, hogy akkor elkezdjük elölről, csak most számolás helyett beköti a szám, hogy ne tudjak szólni amikor már nem bírom. Ott feküdtem, szorosan az asztalhoz kötözve, bekötözött szájjal és kezdődött az amire nem voltam felkészülve. Elkezdett megint fenekelni, de már szinte akkor véres lehetett a fenekem amikor kezdtük, az előző fenekeléstől. Próbáltam kiabálni és sírni de semmi nem hatotta meg. Már vagy 20 csapást kaptam a fenekemre, amikor hirtelen abbahagyta, levette a számról a kötést. Én a fájdalomtól csak sírni tudtam, de valamiért mégis csak annyit mondtam neki, köszönöm apu, könyörgöm élvezz belém. Ákos erre mosolygott, és elkezdte a szorosan az asztalhoz kötözött testemet hátulról dugni, miközben a hátamon átmenő kötélen keresztül húzta a puncimat a faszára, végig a hajamat tépte és tövig dugta belém olyan gyorsan, hogy már szinte kértem, hogy lassítson, de inkább csak hajtogattam, hogy élvezz belém apu kérlek.
Beküldő:Vivi


Szextörténet ajánló:


A szomszedom felesege 2.


Az ismerkedes ugy kezdödött hogy megbaszatta magat velem a szomszedom felesege Katrin amikor megdugtam eppen szabin voltam azota eltelt mar harom het en a szabi utan ujra dolgoztam. Egesz jo baratsag alakult ki velük a ferje persze nem tudta hogy basztam a felesegevel csak a 16 eves lanyuk Niki de az megigerte hogy halgat rolla az apja elött majd megkeri a halgatasa arat. Egyik delutan mikor hazae....

Nõi orgazmus


Nõi orgazmus

Szerintem nincs. Viszont ki nem állhatom a filmekben oly gyakran látható megjátszott orgazmusokat amikor a "mûvésznõ" fél órán keresztül üvölt és sikoltozik, eltorzult arccal dobálja magát, rosszabb esetben széttépi az ágynemût és a fél szobát lebontja. A valóságban ugyanis az igazi nõi orgazmus csupán néhány intim, önfeledt pillanat, a nõ arca komoly - szinte áhítatos -,....

Én és a nővérem 2. (+ extrém nyálazás)


Az előző történetem ott fejeződött be, hogy nővéremmel tinderen egymásra találtunk, majd egy ágyban feküdve kielégítettük egymást.
Az eset után írtam, hogy kicsi undort, de annál nagyobb izgatottságot éreztem amiért megtörtént. Ezzel pontosan ő is így volt. Napokig kerültük egymás tekintetét, nem nagyon beszéltünk. Úgy éreztem személyesen nem tudnék erről vele beszélni, ezért messengeren í....

Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Pornó az Adrián


Egy régi dédelgetett tervünket valóra váltva az idén nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a feleségemmel, Anitával. A gyönyörű Dalmát tengerpart volt az úti célunk. Az egyik ismerősünk által sikerült olyan szálláshelyet foglalnunk, ami ígérete szerint közvetlenül a tengerparton van, egy igazán csendes, nyugodt környezetben. A leutazás egyébként egyáltalán nem volt fárasztó, mivel az út jó háromn....

Perverzkedés egy 50 éves nővel


26 éves vagyok, de már régóta izgatnak az idősebb nők. Voltam már szinte minden korosztállyal, de a legutóbbi alkalommal egy 50 éves nőt sikerült az ágyamba csábítani.
Az interneten ismerkedtünk meg, mindketten azonos és egyértelmű szándékkal. Éva pár nap chatelés után meg is látogatott engem munka után. Szeretném leszögezni, hogy teljes mértékben hetero vagyok. Nem szeretném és nem is tud....Szextörténet címkék

busz | védekeztünk | filmezés | kúrj | buszmegálló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.